Sziasztok!
Hát ez az időjárás valami fergeteges...
Kíváncsi leszek, hogy végül kinek mekkora lesz a babája!? Mert hallottam, hogy azért ezek a becsült súlyok is nagyon csalókák ám... A férjem azt mondta, hogy 3,8-4,1kg-ra tippeli Benit... Hááát, nem tudom, hogy ez mennyire lesz jó nekem!
Gondolom amúgy, hogy abból indul ki, hogy ő nagy baba volt, de persze tudjuk, hogy ez nem feltétlen öröklődő, főleg, hogy nekem normál 3,5kg-os súlyom volt. Persze ő ráadásnak még 62cm is volt születésekor, hatalmas fejjem

Na, majd augusztusban kiderül!
Pöttömnél meg már korrábban! Remélem, hogy mindenki leírja majd a szülése történetét, és ad egy kis segítséget a még egyben lévőknek!
Ma főzni szerettem volna, de ilyen esőben nem tudok kimoccanni nagybevásárolni... És hétvégén megyünk a Balcsira!

Remélem, hogy ez csak átmeneti állapot!
Konyhával kapcsolatban, valami olyanokat ropog nálunk a konyhában, hogy mindig megrettenek, hogy most fog leszakadni a szekrény, vagy a hűtő "robban" fel, de nem jövünk rá, hogy mi lehet az!?

Annyira idegesítő!
Babaméretet hétfőn fogok tudni feltenni, mert megyünk 4D-re!
Andaka, én úgy tudom, hogy a tgyás maximum a szülés előtt 4 héttel igényelhető, és összesen 168 nap! Ha táppénzre mész, nem feltétlen lesz sokkal rosszabb a gyes-ed, gyed-ed, hiszen ezek maximálva vannak, bár, ha minimálra vagy bejelentve, akkor ugye ez nem mérvadó, mert nem fogod megkapni a max. kb. 94e Ft-ot havonta, a gyerkőc 2 éves koráig! A szabadságot pedig nem értem... Nem tudom, hogy ez amúgy megéri neked? Mármint, hogy nem tudsz fizetett szabadságra jönni, nem csak most, hanem úgy egyáltalán sosem?

Szenyóság!
A légzésfigyelő utazóágyban dologra csak annyit reagálnék, hogy lehet, hogy kellene plusz egy matrac az utazóágy matracára, és akkor az alá be tudod tenni a légzésfigyelőt, nem?
Rakjatok fel uh képeket...