Jó reggelt! Vagy már igaz nincs is reggel

pocsék az idő, nekem folyik az orrom, nyomi vagyok
Bongyi rögtön jobb lett a kedvem, nevettem egy kicsit
Szuperek a képek:-) Zitus még mindig milyen kis husika:-) és hogyan tudja már használni a nyelvét. Péterkém még soha nem nyújtotta ki, pedig tanitgatom. Szép gyerekeid vannak!
Maggie szuperek a képek! Annyira szépek a gyrekőcök. Nálatok is épp úgy mint nálunk láccik ám egy kicsit, hogy kislányt szerttünk volna

( tündéri lányos pofika, gyönyörűséges Bercike)
Varga Tünde nagyon szépek a gyrekőcök és te nagyon dögös vagy
Juba finom lehetett a rétes, jaj de megenném
Regi szuper a szülinapos kép!
18adik?????szülinap?
Szelike bűbájos és biztosan fogorvos lesz. Édipofa a két fogával:-)
Ti már nem használjátok a láncot??? Nálunk a kórházben nem volt( mert féltem letolnak érte) és minden délután 5 körül nem sirt de üvöltött a gyerek és csak a dentinox nyugtatta meg. Itthon ismét viseli és nincs sirás
Fleur sajnálom a ciciharapást

nálunk volt hogy harapdált( nem nagyon) este főleg, de amikor én rászóltam, hogy NE! normál hangon, elsirta magát
Rólunk: nagyon jól vagyunk továbbra is, megy a mozgásfejlődés ezerrel:
nyégykézláb hintázik, kicsit hátrafelé mászik

, vezetve jár, de úgy mint egy katona. Felkapaszkodik rögtön ha tud. Főleg bennem szeret ha fekszem melette és boldog hogy megmászta anyát:-)
5 fogunk van már! Jó nagyok, úton a 6. ( alul 2 felül 3)Igy már mindent harap( keksz, kenyér)
Már csak reggel cicizünk

már az estit nem kérte.
Ja és átalussza az éjszakát (8-6ig, majd cici és még alszik 1.5 órát)
Imádja a rugós hintát, rugózik ezerrel:-) tegnap betettem a bébikompba is egy kicsit ( ha már kaptuk) de továbbra is veszélyesnek tartom, mert nem megy de szágud vele és általában az asztal felé.
Nagyon szeret olvasni, rögtön ahogyan kinyitom a könyvet máris olvas, nagy kedvenc a labda, autónak berreg, és a kinti hinta, sikongat benne örömében:-) már a benti nem annyira érdekes, mert kicsit leng csak ki. ( lassan úgy is kihizza

)
Bocsika kicsit sokat irtam most rólunk
Szeretnék venni neki Fisher Price első dalolós könyven ( vagy valami iylasmi a neve) Van már ilyen valakinek???? Érdemes megvenni????