A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Lányok :P
Olvastam az utóbbi napok termését, de írni most sem időm, sem energiám!!! Csak bejelntkeztem, hogy tudjátok, egyben vagyunk még, minden rendben :D
Írok majd, ha több lehetőségem lesz :D

A babák gyönyörűek!!!

Véda
Vendég

Azt hiszem egy kicsit lepihenek! Lehet, hogy ma már nem jövök!

Vigyázzatok Magatokra a Babucikra és a Pocilakókra is! :D

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Titi - előszöris én is szeretnék nektek gratulálni és minden jót kívánni a csöppséghez! :wink:
Engem is cseszegetett a koriban a gyerekorvos h 3 óránként mindenképp szoptassak de Nóri is sokszor úgy alszik h 1szerűen képtelenség felébreszteni. Azt mondta az nem lehet, én meg h akkor próbálja meg. Kell mondanom h neki se sikerült? :lol: Van h alszik 5 órát is, máskor meg csak 1-et és megint enni kér. Tegnap éjszaka pl 7 órát aludt. Na akkor már én is kezdtem aggódni... de aztán minden ok volt.

Egyébként Ti méritek mennyiket esznek a babók? (HENE, ANDI, JENEIK, TITI) :?: :?: :?: :?: :?:

Nekem azt mondta a védőnő hogy 100-at kéne ennie 1 kajára és mondjuk napi 6x. De az olyan soknak tűnik, nem? Végülis még csak 7 napos (és tegnap mondta). Van erre valami számítás, csak már nem emlékszem hogyan kell. Ha valaki tudja ezt, légyszi segítsen már! Köszi!

Szly - Nóri nonstop szeretne szopizni, mindig úgy kell lecuppantani a ciciről, de sajna már rongyosra rágta a bimbimet, úgyhogy tegnap már inkább fejegettem. Így se túl jó, mert 1 óra mire egy kajára valót lefejek, a cumisüvegből meg szinte ömlik a szájába, pedig direkt Avent 1-est vettem. Most megint adtam neki cicit, de potyognak a könnyeim a szoptatásnál. Van már 100 féle krémem rá, de nem bír javulni ha állandóan használatban van szegényke... :? Bimbóvédőt is próbáltam, de azt nem bírja rendesen bekapni és csak kínlódik vele, rágja, de enni nem tud vele. Eléggé kikészültem ettől, de hát valahogy majdcsak alakul... :roll:

Vidokata
- annyira csinos lettem, hogy tegnap a lépcsőházban 2 öregasszony megjegyezte nagy örömmel, hogy na, már csak 1 hét és megszületik a kisbaba, ugye? :twisted: Mondtam nekik, hogy már 1 hete megszületett, ez már csak maradék zseléhas! :lol: :lol: :lol: A gyógyszertárba ugrottam csak le, de ott is előreengedtek, mert azt hitték terhes vagyok... hát, úgy látszik ezzel számolnom kell még egy darabig... legalábbis addig, amíg manóci nélkül közlekedem.
De egyébként tényleg napról napra húzódik vissza, csak hát még így is elég nagy.
Vendég

Wera!

Az elején nem lehet még rendszerre számítani....
Az a lényeg, hogy naponta testsúlykg-ra kb. meglegyen a 150 ml. Nyáron ha nagyon meleg van ennek egy része lehet víz, de akkor több egy kicsit. Nekem is mondogatja a védőnő, hogy kb 2,5-3 óránként, de egy újszülö9ttet se kell felkelteni éjszaka, hogy egyen. Majd beáll kb a 3-4 óra, kelle egy pár hét. Ugyhogy ha mérsz, akkor mérj minden étkezést és számolj így. Én is fogom az elején. De ahogy írod, Nórinak tuti megvan az elég táplálék.

Cicire állítólag Avent ill Bepanten és szabadon hagyás - fedetlen keblekkel a lakásban :D - de gondolom ezeket már próbáltad.

Na, hajrá és pihen csak éjszaka, amennyit csak tudsz!!!

Kép
andkata

hali lányok!

nah megjöttem én is mára végre :D
nem volt jó a net. persze ki be dugdostam a rootert, de semmi.
nyusziapu hazajött kihuzta bedugta, műkszik... nah informatikus :D

tök jó volt szüléstörténetet olvasni :) persze kicsit rémisztő is volt, de azért jó tudni róla.

én ma délelőtt vásárolni voltam anyával. vettünk egy pólyát. 1200 ft volt. remélem használjuk majd. mondjuk nyusziapu biztos fogja az elején, mert ő nem igazán meri máshogy megfogni. sőt igazán nem is tudja hogy fogjon meg egy kicsikét.
jah meg vettünk egy napozót 1 love daddy felirattal. és fehér és piros az ujja. nyusziapunak van egy ugyan olyan színezetű pólója. már előre mondta hogy együtt lazítanak majd a városban benne, persze én meg majd hátul kullogok a motyóval, emrt ugyebár nekem nincs ilyen színű felsőm :D :D marha jó mondhatom :shock: :roll:

látom ma nem akart senki szülni :(
pedig már van aki mehetne!

én holnap megyek védőnénihez. kivi vagyok miket mond.

Kép

Kép
timi1982

[
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.24 17:58-kor.
Vendég

Wera: ez a cicizés sajnos gyakran így alakul de ne add fel, ha nem is tudod rátenni hát fejjél rendszeresen, nehogy elepadjon a tejcsi, állítólag ha anyatejet kensz rá és szabadon hagyod napközben az talán segít. Meg azt is szokták mondani (bár ez már utolag mindegy) hogy az eeljén nem szabad nagyon sokat a cicin hagyni, hogy mikor már nem szopizik, csak nyammog rajta akkor "rágják meg" ázik fel a bimbó. Meg figyelni kell, hogy minél nagyobb területet bekapjon a bimbó udvarból, ne csak magát a bimbót!
Remélem nem csak felesleges okoskodás volt amiket itt tanácsolunk neked, hanem valmi segíteni is fog! Kitartás! Ügyes vagy!
Vendég

Dodó! Láttam az smst, csak nem írtam be a füzetembe, hogy javítsam, így nem is került be a tábliba. Most felírom!

Wera! Sajnálom a cicigondokat. Remélem hamar rendbejön, megedződik, ahogy szokták mondani és utána vígan szopizhat Nóri!

Én sem keltegettem Rolit 3 óránként. Volt, hogy 5 órát is aludt. De akkor aztán volt hammolás. Akkor nagyon belakott. Az éjszakát is hamar átaludta.

Kép
szly27

Fárasztalak Titeket egy kicsit.

Ugye mekkorát nőtt? :D Kép Kép

Kép
andkata

Kata: tök cuki lett a pocód! Most nőtt meg úgy igazán, nem?
Vendég

És Adél éppen hasfalon keresztül próbál kijutni belőle... :D

Kép
andkata

Hát én úgy érzem most nagyon sokat nőtt...

Kép
andkata

sziasztok!

Csak bekukkantottam, hogy mindenki jól van e, de látom, senki nem ment szülni... :(
Sebaj, Babu!
Húzzatok bele!!!

Én hulla vagyok... Egy csomó cseresznyét és meggyet raktam el, mire kimagoztam... :shock: szerencsére apa segített, de én elfáradtam, mire a magozás után visszakerült a konyha eredeti formájába...

Holnap is keveset leszek, de ha csak ilyen keveset írtok, akkor tudlak benneteket követni. Gondoljatok rám, 1 órára fogdokihoz megyek....(A hátam közepébe kívánom!)
Egy tömést cserél ki.

Napok óta Emma olyannyira a méhszájamon toporzékol, hogy néha a könnyem folyik... Így nem leszünk jóban...

Szly!
Holnap már SZERDA!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi az infókat!!!!
Húúú milyen sokan megszültek. Pedig hétfőn este szerintem voltam és én csak Andinál tartottam.

Nagynehezen sikerült felébreszteni Leventét. Kb.: 1 óra volt mire nagyjából mennyiséget szívott, de aztán nem tudott visszaaludni szerintem éhes volt még. Időnként visszatettem cicire, de akkor elaludt rajta viszont amikor betettem az ágyába felébredt és sírt. Este 7-fél 8-ig nyüglődtünk így, aztán megfürdettük és cicire tettem. Nem fogjátok elhinni 2 szívás után úgy bealudt mint akit fejbevágtak. Azóta alszik. A tejet lefejtem, majd ha éjszaka kell akkor pótolok vele. Én pohárból szoktam mellétáplálni ha kell. Kicsit macerás, de ez van.
Kíváncsi leszek mikor ébred fel.

Kép Kép Kép Kép Kép

Tettem fel pár képet, de majd csinálok frisseket is.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

A lényeg lemaradt: Nagy nagy gratula a babucikhoz és mindenkinek nagyon jü egészséget és sok tejcit nyugodt éjszakákat kívánunk!!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla:elképesztő,milyen kis pufika,de nagyon édes!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Titi!

Igen édes kis Buddha!!! mondtál előre hogy ilyen nagy lesz???
Nagyon cuki!
Majd belejön az evésbe is!

Kép
andkata

sziasztok!

Titi!
Nagyon édes kis pufók baba!! :)

Csajok, én ma annyira meglepődtem....voltam lent a boltban, és összefutottunk egy ausztrál ismerőssel.... (ő is meglepődött, nem tudta, hogy már midnenórás vagyok). És tudjátok mit mondott?? Ugy ugy mondják náluk, hogy aki kívánja a PALACSINTÁT és eszik is, az hamarosan szülni fog!! :) Na tessék...már megint ez a palacsinta!! Szóval "mindenórások" figyelem!!! Egyetek PALACSINTÁT!! :lol:

d.dodó

Hát belekezdek a történetünkbe, hátha lesz erőm be is fejezni.

Kedden mente ctg-re. Reggel elvittem Olivért a bölcsibe és valami miatt otthagytam a kulcsomat a szekrénybe és szoltam a gondozónőnek, hogy ha esetleg nem én jönnék érte akkor ki és hoyg a kulcsom a szekrényben.
Ctg-t megcsinálták tök jó lett és utánna szoltam, hogy kéne vérnyomást mérni, mert a dokim már múltkor is kérte. Sajna magas lett 148/ valamennyi. Így feghérjét is néztek és az is volt a vizeletemben. A szülésznő mondta, hogy várjam meg a dokit, mindjárt jön mert szülése lesz. Hát a doki már nem engedett haza. Hívtam Tamást ez van mennyen haza a cuccaimért és ugrasztottam a barátnőmet is, hogy hozza már el Olivért. Aztán kezdtük szervezgetni, mi legyen Olivérrel ki mikor tud rá vigyázni.

Ja és a doki megvizsgált de úgy hogy makd leugrottam a székből. Ilyet még sohasem éreztem. Gondoltam, hogy tágított egy kicsit. Na ettől kezdve pisilésnél észleltem a nyákdugót. A vérnyomásom sajna nem akart lemenni a dopagit mellé még korinfárt is kaptam.
Másnap reggel a vizitnél mondta a főorvos mondta, hogy mivel betöltöttem a 38. hete így a komplikációk miatt bármikor befejezhetik műtéttel a terhességet.
Kicsit megijedtem, mert úgy gondoltam, ha 40 hét akkor 40 hét és ha ő még ne akar kijönni akkor miért kell piszkálni, viszont a körülmények miatt aggódtam, hogy nehogy valami baja legyen Leventének. A Dokim azt mondta, hogy majd este, ha minden leletem meglesz megbeszéljük mi legyen másnap. Persze a dokim elfelejetett bejönniézt akkor tudtam meg amikor már rákérdeztem, hogy akkor most mi van, mert a családnak is tudnia kellene róla. Azt modták, hogy majd reggel jön a doki és akkor megbeszéljük. Persze én fél 5-től (önnállóan) nem ettem és reggel már nem is ittam, ha műtét lenne ne legyen gond belőle. A reggeli vizitnél megint megismételte a főorvos amit előző nap. A dokim perszenem volt most a viziten. (érdekes)
Közben már éjjel is és egész reggel éreztem, hogy valami nem stimmel, görcsölgettem. Szóltam a szülésznőnek aki csinált ctg-t. A ctg is mutatta szépen egyenletesen a fájásokat. GHívták a dokimat aki azt üzente 11-kor császár. Na kezdődött az előkészítés.
Beöntés, borotválás, infúzió, sóslötty ivás :x és katéter :(
Közben a Tamás is megjött és velem volt ameddig előkészítettek.
fél 11-kor bejött a doki és tájékoztatott mi fog történni és miért kell császár. Ja és megkérdezte, hogy ettem e ma. (próbált poénos lenni)
11-kor jött a műtör"fiú" és mentünk a műtőbe. Persze megint nagyon hideg volt. Elkezdtem vacogni, reszkettem mint a nyárfalevél. Nehéz volt mozdulatlannak maradni amig beszúrták a tűt, de szerencsére most sikerült és hataott az érzéstelenítő. Nagyon rendes volt az altatóorvos csajszi, végig szóval tartot mert említettem neki, hogy vizuális típus vagyok és félek, hogy rosszul leszek ha azon agyalok épp mikor vágnak. Szerencsére semmit sem éreztem és amikor kiemelték Leventét egyből felsírt és én is sírvafakadtam. Amikor kivették mindenki ámuldozott, hogy mekkora és azt mondogatták, hogy már most beírathatom az óvódába. Aztán pár perc múlva hozták megmutatni, megsimiztem és odadugták az arcomhoz és szinte egy percig puszilgathattam. Csodálatos érzés volt. Végre én is átélhettem, hogy milyen hallani felsírni a gyerekemet és milyen (szinte) egyből megpuszilgatni. Boldog vagyok, hogy érezhettem (ha kicsit is) milyenek a fájások és milyen amikor beindul a szülés. Ennek még azért is örülök, hogy legalább már Levente is ki akart jönni.
A műtét utánna még viszonylag sokáig tartott, de nem érdekelt. Ja és azt mondta az altatóorvos, hogy amikor kinyomják belőlem a babát az kellemetlen lehet és hájhat is de éles fájdalmat nem fogok érezni, szerncsére szinte nem is éreztem, csak onnan tudtam , hogy most nyomnak hogy nagy levegőt kellett vennem.
A műtét után betoltak az örző szobába ahova a császárosok kerülnek és EGYBŐL hozták Leventét. nem volt felöltöztetve, csak pelus és lepedő volt rajta. Egyből rátették a melkasomra és szopizni is megpróbáltunk, de sejna nem sikerült nem tudott szívni csak harapni. Ott volt velem 2 órát, ott aludt a cicimen. Aztán elvitték felöltöztették és kicsit később visszahozták. Majd este10-ig ott feküdt a melkasomon. Nagyon jó volt sokat puszilgattam szagolgattam. Aztán elvitték másnap reggelig. Megint próbálgattuk a szopit, de sehogy sem akart menni.Nem nyitotta ki a száját rendesen éppen hogy csak résnyire vagy még annyira sem. Sajnos ez így ment a következő napokban is és már adni kellett (állítólag) pótlást neki, szerencsére nem tápszert csak női tejet. Nagyon nehezen mentem bele, de lement a cukra és kellett. Azért mindig próbálkoztunk és a végén mellbimbó kiemelővel kicsit ment. Én mindig lefejtem ami a mellemben volt és ammellé kapta a pótlást is. Egy idő után már csak az én tejemet kapta nem kellett más.
Én sajnos nem voltam valami jól a vérnyomásom nem akar lemmenni és vasárnap már a fejem is fájt és alig kaptam levegőt Olyan volt mintha rátapostak volna a mellkasomra és a hátamra.Csináltak labort szerencsére minden oké volt.
Mivel hamar beindult az anyagcserém így gondoltam a műtéttől nem lehet.
Szerencsére már jobban vagyok, bár még nem az igazi, a hátam és légzésem, de az a lényeg, hogy itthon vagyunk.
Bocsi, hogy ilyen hosszan írtam le, de én már csak iylen vagyok.

Olivér még nincs itthon, mert a hétvégén belázasodott és a doki azt javasolta pár napig ne érintkezzen kisbabával. Az elöbb beszéltem vele telefonon Nagyon édes volt megkérdezte, hol a Levente és jóéjszakát kívánt nekem a papának és a Leventének is.
Amikor bejött a kórházba a nagyival méregette a kistesót és kérdezte, hogy akkor most ő még nem tud menni a kismotottal sé nem tud vele homokozni? Majd megtanítja fűrészelni. Nagyon édes volt, de hamar kezdett megkergülni és így el is mentek. Nagyon jó volt látni sokat bújt hozzám és sok puszit is adott. Nagyon hiányzik most is.

Na abbahagyom, mert már unhattok. Bocsi mégeygszer, hogy ilyen hosszúra nyúlt.

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Azt mondta a doki, hogy nem nagy Levente csak a hasam nagy. Jó mi? Már nem csodéálkozom, hogy neghezen bírtam. Elképesztő, hogy nekem ilyen nagy gyerekem van. Eddig Levente vezet ahogy a táblázatban láttam. Azért Ami megközelített egy kicsit.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó Reggelt Mindenkinek!

Még egyben!
Nálunk nagyon ronda idő van! Még szerencse, hogy ma nincs semmi program leszámítva azt ha Szabi méltóztatik elindulni!

Wera! Remélem hamar helyre jön a cicid mert így elég kellemetlen a szopiztatás!

Andkata! Tényleg sokat nőtt a pocid és nagyon ari! :D

Titi! Nagyon édes Levente! Igazi kis bufi babuci! A szüléstörténeted is nagyon jó! Örülök, hogy sikerült ilyen rendi altató orvost kifognod így legalább ezzel nem volt gond!

Marcsi! Drukk a fogdokihoz!

Dodó! Mi ezzel a palacsintával poénkodunk és a végén kiderül, hogy tényleg hatásos! :D

Mai menü: Pörkölt Tarhonyával! Apa kívánsága!
Vendég

Jó reggelt!

Nálunk nagyon pocsék idő van, csak úgy ömlik az eső és ezt csinálta egész éjszaka! Szinte semmit nem aludtam és ez már így megy vagy 10 napja! Annyira fáj fekvéskor mindenem, meg mintha a mellkasom nyomná valami csak ülve jó! Na vége a panasznapnak!

Titi: nagyon köszönjük a történetedet! Örülök, hogy jobban vagy!
Levi nagyon cuki! És egyáltalán nem untuk (legalábbis én nem) minél hosszabbak annál jobb!

Babu: te még mindig itt?? (na gondolom ezektől a mondatoktól szaladgál a hideg a hátadon) bocsi! Lassan beéred Sziszkát! (40+6)
Tényleg ő még nincs otthon? Nem írt!

Kriszti: jelentkezz mert aggódni kezdünk érted!

Viki: úgy hiányzol innen! Kár hogy még csak nem is Írogathatsz!
Vendég

Sziasztok!
Eljött ma nekem is az első NST napja. :D
Csak zuhog az eső :? De ez van.

Kép
Kép
Kép
kike

Vidokata! Igen még mindig itt vagyok! Szabi nagyon ragaszkodik az albérletéhez! Bár tegnap mondtam Neki, hogy mostmár lakbért fogok szedni! :D

Viki, Kriszti, Sipiné, Kimma és a többi hiányzó! Ugye minden rendben van Veletek? Jelentkezzetek! MZ/X, MZ/X
Vendég

Ja és azt hiszem Domi baba most akar hízni.Tegnap este kilenckor lefeküdtem,hatkor ettem,de tízkor még nem tudtam aludni,mert éhes voltam,így ennem kellett. :?
És hajnalban már krgott a gyomrom.
Bezzeg régebben:este ettem,úgy öt óra fele,és csak reggel ettem megint.Hát nem leszünk így jóban Babám :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! DRUKK az NST-hez. :D
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!
Ma is aránylag jól aludtam, de arra keltem, hogy éhes vagyok, és ugy ennék PALACSINTÁT!!! (Ez most nem hülyeség! :) ) Szóval mindjárt megyek, és csinálok egy pár darabot reggelire!

Titi!
Örülök, hogy ilyen jó kimenetele volt a szülésnek, annak ellenérre, hogy császár volt. ÉS hogy rögtön a kezedbe foghattad. Nagyon édes baba. De mi lett volna, ha végig bent marad, hisz már most hatalmas!

Nálunk a mai menü aprószemű egészben főtt petrezselymes ujkrumpli lesz rántott gombával, és paradicsomsaláta.

d.dodó

Kike! Fejlődésben lévő szervezet vagytok! :D :wink:
Vendég

Sziasztok jó reggelt!

TiTTike
Levibaba igazi vasgyúró nagyon jók a képek és a történet.Gratula hozzá

Babuci
2-ser keltem fel éjjel, hogy van-e valami hír rólatok hát jó látni Téged de jobb lenne hallani inkább :lol: .Nehogy megsértődj!!!! :wink:

Kiki
grat az Nst-hez

mindenkinek jó pihit aki fáradt, jók a pocifotók....

Képzeljétek megszületett barinőm lánya is Lottika ne,m keveset hordta túl a kisasszonyt :? 3650gr54cm-er.Tök jó

mindenkinek ilyen hírrel való kezdést kívánok jók legyetek pussz
tappancs28

Babu:Köszi :D
Neked meg drukk hogy Szabi végre előbujjon :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: drukk az NST-hez! Hát az én szegény Dóri babám szinte egész terhesség alatt szeretne hízni (kb. a 16. héttől) mindig éhes vagyok de úgy látszik gonosz egy anyja van mert én hízom de ő meg szegény alig alig! (elhasználom előle, pedig mennyire nem kéne :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )
Vendég

Apa meg azt mondja hogy mostanában azért vagyok mindig éhes mert elveszi előlem Dominik baba.Pedig nem akarom annyira etetni,ráér majd ittkinn meghízni.
Kata:Két nap ,és 38 hetesek leszünk :D

Kép
Kép
Kép
kike

Hát Babu: én most nem is írtam hogy nagyon szorítok d hát ez már folyamatos nálam!!!! :P
Bencuri: neked is megy a drukk!
Szly: neked is, végülis jobb ha ő dönt mintha a doki! :wink:
Vendég

Tappancs! Dehogy sértődök meg! Már Én is jobban örülnék ha írhatnék Nektek! Na nem mintha ítt a gép előtt nem írnék! :D

Kike! Köszi! :D

Kata! Ne aggódj Dóri elveszi ami Neki kell! :wink:
Vendég

Kata! Tudom, hogy már Mindannyian Nekem szorítotok! Csak a gyerekem egy kicsit makacs! :D
Vendég

Kike: bizony! (kicsit félek tőle, hogy még 2 hét és leszek én még 40 hetes is!)
Dodó: az a menü jöhet ide is! Hmmmmmmmmmm
Tappancs: gratula a barátnődnek! Hány hetes volt?
Vendég

Tappancs! Én is Gratulálok a Barátnődnek! :D
Vendég

Kata 41+2 most mennem kell megyünk Tescoba mert apa megy dolgozni délután és péntek éjjel jön haza :evil: :evil: :evil: :evil: megőrülök itthon van 10-12 órát és elmegy egy örökkévalóságig és persze ezt csak reggel mertwe közölni kölkök előtt mert tudta, hogy neki megyek ha előbb szól. Márpedig most hasbedobással tarolnák Dávid segítségével.Megőrülök azt se tudom mit főzzek neki , hogy ne haljon éhen , pedig egy kicsit.....na mindegy minden jót szeb napot mint nkekm lesz :cry:
tappancs28

Na, megettem 6 palacsintát reggelire! :oops:

d.dodó

Dodó! Egészségedre! Küldhetnél Nekem is! :D
Vendég

jó reggelt lányok!

titi!
ne hülyéskedj már! hogy untatnál minket a történeteddel. én azt se bánnám ha 2 oldalon keresztül tartana.
áradoznátok itt a csemetékről, meg képekkel bombáznátok minket, ti, akik már igazi anyucik vagytok!
Kép

én lassan összeészülök és elmegyek védőnénihez. ilyen korán se mentem még :D általában beesek a "rendelés végére".
de most nem esik és gyorsan elgurulok.
habár még előtte valamit le kell gyűröm mert fáj a gyomrom. :(
tegnap piritóst ettem kevés fokhagymával és szerintem betett a fokhagyma :(

megyek is. puszi lányok, vigyázzatok magatokra és babáitokra!
Anyukáknak tejcsiben gazdag napot, a többieknek meg kitartást :D

Kép

Kép
timi1982

Timi! Sok sikert a Védőnénihez! :D
Vendég

Titi: Levi baba ma fogja tartani a neve napját? Mert akkor nagyon boldog névnapot kívánok neki!
Vendég

babu!
köszi. de mire letusoltam esik :(
most nem tudom hogy várjak vele vagy ne. nagyon el van nyulva a felhő. sőt nincs is felhő csak szürke égbolt.

Kép

Kép
timi1982

Timi: nem tudom merre laksz de indulj csak el mert itt pl. pocsék az idő és ha ez odaér!!!!!!!!!!

Dodó: úgy látom te már nagyon szülnél! 6 palacsinta! :shock:
Vendég

Timi. látod későn írtam! :(
Vendég

Timi! Nálunk másfél órája megállás nélkül esik! :oops:
Vendég

akkor tényleg elindulok inkább most.
még nem kell gumicsizma :D

Kép

Kép
timi1982

nem volt tagnap tul nagy porges....de azt latom nincs uj kis joveveny.

Nalunk is tragy aido van, zuhog az eso:( Szoval ma tobb mint valoszinu punnyadunk:)
Na meg kicsit takaritunk, a konyha meg eleg ramaty allapotban van.

En a palacsintaban nem hiszek, ugyanis nalunk joforman mostanaban minden heten van. Pedig mekkora macera megcsinalni, de egyszeruen, nem birom ki, hogy ne legyen. De amikor meg kesz, ugyan ugy kettot birok megenni, mint barmikor azelott. Ma is epp az van betervezve, bableves, palacsintaval, vagy turogomboccal.

Tegnap este kicsit en is tobbet szenvedtem a kelletenel, de inkabb legyen ez meg 2-3 hetig , mint egyszerre az oruletes fajdalom!
Meg vegul elmentunk az Istvanra, es asszem picit ellenkezett a kis draga, de eleg hamar megszivlelte a hangos zenet:)
Jo mert a doki annyira biztosra mondta hogy meg soka a szules varhato ideje, hogy szerintem most veletlen sem hinnem el, ha rovid idon belul szulesre utalo jeleket eszlelnek :oops:

Irjatok sokat sokat!

Foleg babakrol, szulesrol, es Wera nyugodtan szopirol, alvasrol....ezekbol annyit lehet tanulni! Olyan jo! Es varom hogy en is hamrosan ilyenekrol irhassak, kerdezhessek!
Vendég

Jó reggelt!

Én végül, kb 5 éjszaka után egész jól aludtam...persze fent voltam egy kicsit, de túl sokat ne akarjunk...

Kike! Drukk a dokihoz!

Babu
! Én meg gondolok Rátok folyamatosan!

Én ma dél körül megyek CTG-re szerintem lesz vagy 4 óra megint....I-es Női Klinika...

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?