A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Durca!
De jó, hogy jelentkeztél, mindjárt meg is nézlek Benneteket.

Veronikusz!
Nálunk, ha Ketteske lány lett volna, Noémi lett volna. Nekem nagyon tetszik, és azt jelenti: gyönyörűségem. De hát... Péter: kőszikla. De ez egy fiúnak kell is. :roll: :D

Banana!
Hol vagy?

Mi: Panka benyelt valami hasmenőset péntekre, de hálistennek csak egy napra, aztán vasárnap engem is elért az átok, de nálam még rövidebb idő alatt véget ért, bár a gyomrom tegnap még nem volt az igazi.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Jajaj!

ENI! Nagy-nagy gratula! Hát ezért (is) hallgattál annyi ideig! :D

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a szülésznővel kapcsolatos hozzászólásokat! Szerintem megkérdezem Mészit, hogy ő kit javasol és őt meg is keresem. Ahogy hallottam tőletek ott mindenki nagyon jó. :)

Eni, én is gratulálok nektek!!!

Veronikusz, a Szonja és a Fruzsi nagyon szép nevek. Nem lehet könnyű választani. Nekem ha lányom lett volna Gabi lett volna. :) (Sokat törhettem a fejem, mi? :D)

Steffi, köztünk nincs is olyan sok különbség. Csak 2 hét kb. :)

Tényleg, nem gond, ha írogatok ide? Kicsit még tanulnom kell ki kicsoda, de igyekezni fogok. Már ha nem baj. Lehet?

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Eni
Nagy-nagy gratula!!!! :D :D :D

Borsa
Kitartás!!!! Küldjük mi is a pozitív energiákat!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szjudy, Banana, Manóka
Drukk-drukk!!!

Steffi
Pihizz sokat! Bár nem tudom mennyire megoldható ez egy örökmozgó másfél éves mellett!!!
Pozitív energiák nektek is!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Paklincs
Csütörtökön veszik le a gipszet. Már szépen ki van díszítve.
Tényleg, nem tudjátok, hogy gipszlevételkor is csinálnak röntgent?
Remélem a családi helyzet hamarosan rendeződik.

Tünde
Köszi a javaslatot! Normaflorozunk, azóta javul.

Andi
Hiányoztál!!!!!
Várjuk a képeket is!!!

Kati
Múlt héten mi is taknyoskodtunk. Most mennék a 15 hós oltásra, nem tudom megkapja-e, mert most meg köhécselget.

Durca
Ismeretlenül is drukkoltam nektek tavaly és most is, hogy minden rendben legyen. Pusszantás a lányoknak.

Aki már túlesett rajta: 15- hós oltás: tényleg ettől sem lázasodnak be? Volt vkinek bármilyen panasza utána?

Gabi82
Írj nyugodtan!!! Én sem régóta vagyok. Majd meglátod, itt sem lehet hagyni ezt a társaságot!!!! :lol:

Most mennem kell. Pussz mindenkinek.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kittina! BOLDOG SZÜLINAPOT ZSOMBINAK!!! Épp azon agyalok, hogy remélem, Bencivel még itthon ehetem a tortáját a kettes szülinapján... :lol:

Durciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Mint mindenki, én is sokat gondoltam rátok. Manka sokat nőtt, Boró pedig ugyanolyan szép. De jó, hogy mennek. Az meg külön, hogy ennyire tökösen csináljátok. :wink: Köszi a csalánt, bízom benne ezúttal is. :lol: :lol: :lol:

Kriszta, te is nemsokára megszülsz, elképesztő... Ez a hasmenős dolog egy kicsit a sors fintora, szegény Panka, szegény te.

Adri, Bencinek nem volt semmi baja 15 hós oltás után. Talán hőemelkedés, de ez sem biztos, elvégre az "ő korában" még akár a 37,8 is lehet normális, főleg rohangálás után. Egyébként egyszerre kapta a prevenarral. Oltási reakció bármikor felléphet, de mellékhatás nemigen.
vbea

Durca!
Én ismerlek ám mert rengeteget gondoltunk rátok örülök hogy Boró jobban van és ti is ilyen szuperül csináljátok! Köszönöm a tapasztalatokat szerencsére Patrik egyre jobban mindenki bizakodó :D
Ha tudsz gyere gyakrabban mert rengetegen hiányoltak ám itt téged! titeket :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Emma felállta a szőnyeg közepőén és elindult én megijedtem hogy elesik és odarohantam ő megijedt hogy szaladok és elbotlott én elkaptam :D
Megy a gyerek :D:D:D

Orsi

borsa

Kriszta!
Jobbulást!

Gabika!
Gyere bátran mindenkinek örülünk üdv nálunk! (férjem is Lacika :D a családban ő a 2. így 34 éves fejjel is Lacika maradt... :D)

Orsi

borsa

Borsa
Megy a gyerek??? :lol: :lol: :lol: Gratula Emmusnak!
Lesz még pár hasonló eset.... Én a múltkor a konyhakövön vágódtam el, mert Matyi a konyhaasztalon táncolt. Utána akartam ugrani, de elcsúsztam egy elhagyott játékon, és estem egy nagyot. Ő meg az asztal tetején röhögött rajtam. :wink:

Eni
Köszi a választ! Azért kérdeztem, mert csütörtökön reggel kapná, de utána a mamánál kell maradnia, mert gipszlevétel + zeneiskolai évzáró és nem szeretném magammal vinni. Remélem nem lesz túl nyűgös sem.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Ma végre voltam a kórházban, jó sok idő után.
Bár próbáltam találgatni, hogy ki kicsoda lehet, de senkit sem ismertem fel.
Viszont találkoztam Erikával személyesen, jól kifaggattam mindenféle dologról, szegény a végén már nagyon unhatott. :oops: :lol:
De annyira megnyugtató volt, egy csomó gyakorlati dolgot megtudtam.
Úgyhogy elkezdem szép lassan a felkészítő tanfolyást is.....

Mizujs Patrikkal? Javul a helyzet? Nagyon borzasztó lehet, napi 1 órát tölteni a kis csöppséggel, aki előtte 9 hónapig rugdosott és kb. minden percben rá gondolt az ember. Komolyan, ez egyfajta modern emberkínzással is felér... :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Most beszéltem Patrik mamájával fél 2 van indul fel hozzá és viszi a 2 káskanálnyi tejecskét neki :D Jobban van lehet hogy lassan leveszik a csövekről :D:D:D

Adri!
Bocsi hogy nevetek de vizuális típus vagyok és elképzeltem a táncbaleseteteket :D:D:D

Aprooka!
Drága Erika! Őt nem tudod lefárasztani ő egy angyal :D olyan megnyugtató nem? ;)

Végzősök hogy álltok??? Banana, Manóka, Judy???

Orsi

borsa

sziasztok, itt vagyok en is, aprooka, nem tudom, te hanykor voltal, en kesobb, ugy 10-11 kozott, igy nem kellett varni, csak ketten voltunk ott egy masik kismamaval, egyszerre be is mehettunk...
jo a ctg-m, azt mondtak, de hogy ez mit jelent...nem nagyon biztatott a Varnai Gabi, pedig en mondtam neki, h szerdan fogok szulni, mert akkor lesz telihold, de ez ot nem hatotta meg...:) mivel nincsenek fajasaim...a mehszaj is zart volt vasarnap, mikor utoljara neztek...holnap ujra megyek, ott lesz a doki is, hatha akkorra nyilik vmennyit...

banana

Írtam egy szép hosszút, de elszállt... Nekem meg rövid az agyam, nem emlékszem miket írtam :(

Nálam a szomszédasszony drukkol, hogy szerdán szüljek, mert neki akkor van a születésnapja :D
Fájásaim nekem sincsenek, méhszáj már 1 ujjnyira nyitva (kb 3 hete), és várunk...
Pedig már kijöhetne a kisasszony, mert bent már alig fér el...

Borsa, örülök, hogy Patrik javul!!!

Adri, én is vizuális vagyok :D
Amúgy szerintem gipszlevételkor nem csinálnak új röntgent... Főleg nem az érdi sztk-ban, amennyire én ismerem :roll: Vagy javult a helyzet az elmúlt 5-6 évben? Mikor utoljára arra jártam nem volt túl magas a színvonal :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

sziasztok!

Eni,
Gratula Benci tesóhoz!! :D

Borsa,
Örülök, hogy Patrik is javul. Gratula Emmának a menéshez, azt hiszem jajjjjj Nektek :lol: :lol:

Steffi,
Pihenj sokat, ezek a frontok is tudnak görcsöket okozni.... :(

Durca,
Csók Nektek :D

Banana???? Manóka????

Tünde, Memme, Gyuzso
Nagyon eltűntettek :(

Én tegnap is, és ma is megjártam a kórházat.... Tegnap délelőtt nem volt jó az UH gép, úgyhogy csúszott mindenki ezerrel... Én is 12.45 helyett 1/2 4-4 körül kerültem sorra... Szegény Tóth doki is teljesen ki volt, viszont nagyon aranyosan és kedvesen adta ezt mind elő.... :D Lilivel minden rendben, szépen növöget, már 1,8 kg!!! :D Aztán ma szintén fent jártam a kórházban, találkoztam Várnai Gabival, bemutatott Grazsinának... Ő is nagyon kedves... :D Szóval most már no para.
Manókát nem láttam, bár Gabit úgy hívták ki tehát lehet, hogy Ő pont CTG-gén csücsült..... Vagy már babázik????!!!! :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Judy
A gyermeksebész veszi le, őt már ismerjük :D különböző balesetekből adódóan. Szerintem lelkiismeretes. De törésünk még nem volt eddig és nem tudom, hogy levételkor hogy nézik meg, rendben van-e minden. Majd kiderül.

kedves vizuális típusok:
Én is jót röhögtem magamon!!! :D :D :D
De ne féljetek, lesztek még ti is hasonló helyzetben! :lol: :lol: :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni, köszike! :D :D :D

KépKép
KépKép
anittik

Adri, a gyereksebészt nem ismerem, csak a felnőtt sebészekhez volt "szerencsém"... Ne haragudj, nekem rosszak voltak a tapasztalataim, de ez már legalább 5 éve volt, bőven lecserélődhetett az egész gárda. :D Egyetlen orvos van még Érden, akihez járok, ő a háziorvosunk, akkor került oda, mikor a régi nyugdíjba ment. Hát ott is ég és föld volt a különbség, a mostani doki javára. Nagyon lelkiismeretes doki, nagyon szeretjük (látod, én még Kistarcsáról is hozzá járok vissza). Ha belegondolok hogy az előző doki néha még az újságjából se nézett fel, ha bement hozzá az ember...

Vizualitás: fogok én még magamon is vihogni, gyanítom :D :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Tényleg lányok, ha már orvosokról beszélünk: nem tud valaki jó fogorvost ajánlani? (ha lehet rendelőintézetit első körben... :oops: )
Nem jártam fogorvosnál, mióta a régi fogorvosom nyugdíjba ment... Annyira jó keze volt hozzá a bácsinak, nem mertem máshoz menni, és már ideje lenne egy kontrollnak (az egész terhesség alatt elblicceltem...biztos lenne mit helyrehozni az arcomban....)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
Ez ismerős fogorvos ügyben. Én eyszer évekig nem jártam fogorvosnál :oops: , mert a dokim eltűnt - magánpraxist nyitott - és én nem tudtam, hol van. Most sajna nekem csak magán van. de ő elég jó. Nálam a női fogorvosoktól van para, de szerintem ez még az iskolafogászat műve.

Juj Vica!
Én még ilyenre nem is gondoltam, hogy rossz lehet az UH, mami, akkor nem semmi napod volt.

Anittik!
Zsombornak boldogboldogot!
Ja, gyerekorvos nem ugyanaz. De úgy látszik ez a László kórházas ijesztgetős valami bevett szokás. Mindegy, ha bejön. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, köszi neked is! Tolmácsolom az ünnepeltnek! :)

Igen, a lényeg hogy bejön az ijesztgetés... :D :D :D

KépKép
KépKép
anittik

Sziasztok!

Borsa
, örülök, hogy kapja a tejet Patrik!

DURCA!!!!
De jó, hoyg beköszöntél, lehet számítani máskor is rád???

ENI!!!!
Te meg tudod, mennyire örüök!

Vica,
köszi a hiányolást, kicsit keveset férek a géphez...

mtunde

Zsombornak boldog születésnapot kívánunk!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

ZSOMBORT ISTENKE ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Annyira jót aludtam délután, hogy csak na! persze tegnap is, ma is a munkahelyem ébresztett, de hát....szegény kolléganőm csinálja úgy a 3 munkakörömet, hogy még csak átadás-átvétel sem volt. Szóval nem is orrolhatok rá.

Én is jó sokáig benn voltam, igaz 9-re mentem, fél10 körül ültünk le beszélgetni, de majdnem fél11-ig tartott.
Tényleg nagyon nagyon szimpi, közvetlen Erika. Igaz, az első két ctg alatt szabin lesz, így Ferenczi E.-hez kerülök, ha minden igaz. Majd meglátjuk. De tényleg nagy nyugalmat áraszt Borsa és ugye van egy csomó olyan praktikus dolog, amit hiába doki a doki, mégiscsak pasi alapon velük nem nagyon lehet megosztani. Így most már ezeket is van kinek elregélni. Szóva jó volt.
Annyira izgulok a nagy pocakosok miatt, mintha én mennék szülni, nagyon nagyon édes-fura érzés lehet. El sem tudom képzelni!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!
Hipp hopp és te is ott leszel :D

Jó hírek: Patrikból kivették a csöveket már csak az inku maradt és az antibiotikum amit a fertőzésére kap amitől kicsit hamarabb bújt ki de minden oké!!! Ez nagyrészt az én szupi cyber családomnak köszönhető akik többemberként szurkoltak nekik köszönjük :D

Orsi

borsa

durca: bár mi személyesen nem ismerjük egymást, de nagyon örülök, hogy jelentkeztél. megnéztem a képeket is. tündériek a lányok!!!!!!!!!!!!!!!

Én is itt vagyok, nem tűntem el. 10-re sikerült amúgy odaérnem CTG-re. Dóra remekül elvan odabent.

15 hós oltás:nálunk Ricsinek semmi baja nem lett, Mikolt 2 napig lázas volt tőle.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Zsombinak boldog szülinapot!!!!!

Orsi

borsa

Judy
Miért haragudnék? A felnőtt sebészekről már én is hallottam néhány véleményt.
És tudok itt az sztk-ban jó fogorvost. Nemrég jött.

Manóka
Köszi! Most akkor nem lehet tudni mire számítsak. A jövő héten meg mennénk kicsit nyaralni. Lehet, hogy majd utána adatom be.

Borsa
Jó ilyen híreket hallani. Mennek továbbra is a pozitív energiák!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Aprooka
Elhiszem, hogy tele vagy kérdésekkel. Hidd el, a többedik gyereknél is mindig vannak új dolgok, amikre jó, ha profi választ kaphatunk vkitől. Ezért is nagyon jó dolog a szülésznőválasztás. :D

Nyugodt éjszakát mindenkinek!
Finiselők: jönnek a frontok!!!! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Köszönjük a köszöntéseteket! Volt nagy Thomas-os torta, amibe Zsombi csak úgy beleharapott. :D Tetszett neki nagyon. Holnap rakok fel képeket is, ígérem! :wink:

Borsa, nagyon örülök, hogy Patrik ennyivel jobban van! Anyájának kitartást a fejéshez, hamarosan szopizni fog a kislegény!

Finisben lévőknek hajrá-hajrá! Szép és könnyű szülést kívánok! :wink:

KépKép
KépKép
anittik

Jó reggelt Lányok!

kicsit depis hangulatban vagyok ma. :oops: Elnézést!

A lányok kb 3-4 napja köhögnek. Vettem Stodal szirupot, mert az múltkor is elmulasztotta + adtam Fenistil cseppet nekik, mert hol folyt az orruk hol nem. Tegnap viszont DU aludtak a lányok 4-ig, 5-től meg folyamatosan sírt Szofi. Egy órán át sétálgattam vele úgy, hogy a vállamra borult. (pont a hasamon ült :shock: hugi néha meg is rugdosta szegényt :? ) Majd 6-kor beraktuk az ágyába és hajnali 3-ig aludt. Akkor viszont úgy elkezdett köhögni, hogy az csak na. Adtam neki Stodalt + Fenistilt és 5-10 perc után elmúlt. 4-ig buliztunk majd aludt reggel 6-ig. Úgy volt, hogy ma elmegyek bőrgyógyászhoz és ők is jönnek velem, de .... inkább mégsem. Most is tök meleg. DU megyek velük dokihoz.

A másik ok, hogy depis vagyok, a férjem munkamániája. :oops: Szombaton utazunk el Balatonfüredre és 27.-én pénteken jövünk haza. Férejem meg elárulta, hogy ő azért fel fog ugrani Pestre az egy hét alatt munka miatt. :twisted: :twisted: :twisted: Mikor lesz már egyszer nekünk is NORMÁLIS ÉLETÜNK??????????? :cry: :cry: :cry: :cry:

elnézést a kifakadásért. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Adri
, elfelejtettem a 15 hós oltásra válaszolni, Benén 1 napig volt mellékhatása 1 héttel az oltás után (7-10 nap múlva jön, ha jön), akkor iszonyat fáradt és álmos volt, egész nap aludt, csak enni kelt fel, és kicsit lázas lett. 24 óra szinte alvás után elmúlt minden nyűg. Nála így jött ki. Mondjuk pont jókor, mert akkorra esett a karácsoni nagytakarítás. :)

Veronikusz, nem tudom, mit írjak. Ezt sajnos neked kell megharcolnod a férjeddel!

mtunde

Sziasztok!
Veronikusz, nagyon sajnálom!!!!!Én megértelek....nálunk Bálint ilyen

Többiek??????hogy vagytok?????Nem tudok visszaolvasni, mert Balázs folyamatosan nyomogatja a gépet :? .......

lassan rakok majd fel képeket, ha a fiatalember hagy egy kis szabadidőt:D..........

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok, csak bekoszonok...annyira omlik az eso, nincsen erom elindulni a korhazba..

banana

Andi!
hát ez nem nyugtatott meg! sajnálom Sorstárs! :oops:

képzeljétek! tegnap volt 1 hete, hogy cukron voltam. Még mindig látszik a "munkájuk". :oops: Főleg amit Mészi ismerőse a hajlat külső feléből vett és ami 3 napig fájt. Tegnap már a férjem is mondta, hogy egyre csúnyább. :shock: :cry: még mindig lila, pedig nem rosszak az ereim. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szülinapi fotók... :oops: :D Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
anittik

WOW! micsoda felszerelést kapott Zsombor! :o :D
Ebbe a tortába meg én is beleharaptam volna. :lol:

:D :D :D
csak hogy írjak pozitívat is :D
most hívtam a dokim: cukor OK, vas-szint OK, fertőzés NINCS :D

és még valami!
úgy néz ki, hogy sikerült elintéznem, hogy Kata ne középső, hanem kiscsoportba kerüljön az OVIBAN. :D Itt picit többet is altatják, lesz neki ismerős gyerek és nem egy összeszokott társaságba kerül. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Az jó, ha jók az eredmények. Egyébként cukor után az én karjaim is elég érdekesen néztek ki, emlékszl, még mutattam is, hogy vérzik, amit nem szokott.

Kép
Kép
kriszta36

Hali!

Zsombornak utólag is boldog szülinapot!!!! Nem semmi ez a torta! Nagyon fincsi lehetett!!!

Judy, Banana hátha kibújnak alurkók erre az esőre. Nálunk egész nap esik. El se állt még eddig egy percre sem.

Borsa, gratula Emmának!

Veronikusz, lányoknak jobbulást! Ha vígasztal nekem van olyan hely a karomon, ahol a márciusi vérvétel helye még látszik.
És gratula a jó eredményekhez és az ovihoz!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Vagyok ám én... Csak passzívan :oops:
Sajna a lányka most esett túl egy vírusos torokgyulladáson, amihez egy jó kis éhségsztrájk is társult, de úgy tűnik most már minden okés :)
Egy kép róla az éhségsztrájk után, vasárnapi ebédhez öltöztetve, a nagyszülőknél:
Kép
linocs

Sziasztok!

Bocs, hogy megint ilyen hektikusan, de el vagyok ismét havazva, ill. Ádámmal is problémáink vannak. :(

Eni, gratulálok, örülök nektek nagyon!

Durca, már tényleg hiányoltunk többször, jó, hogy ismét hallunk rólatok, gyere megint rendszeresen! A képeket mindjárt megnézem.

Borsa, ügyes lány Emma, csak győzd utolérni hamarosan. :lol:

Zsombinak nagyon boldog szülinapot, megértem én is, hogy azonnal lakmározni akart a tortából. :lol:

Kriszta, amikor írtad, hogy Manóka már lehet, h babázik, akkor azt hittem elírtál valamit. Megnéztem, és tényleg ennyire elment az idő. Ilyenkor én már Ádámoztam. :D Olyan gyorsan eltelik ez a 9 hónap, neked is már csak 5-6 hét van hátra... hihetetlen...

Manóka, Banana, Judy, nagyon szorítok, hajráááá!

Veronikusz, de jó, hogy tud menni ismerősökkel. Nagyon sokat számít még az elején szerintem. Áki is barátokkal kezdte az ovit, és semmi gondunk nem volt.
Örülök az eredményeidnek!
A múltkor azért írtam, hogy Te egy hős vagy a szememben, mert én már tuti kiakadtam volna férjemre, de nagyon. Nekem nincs ennyi türelmem, s talán az empátiám is kevés. Nagyon nehéz lehet így neked, és a kitartásod, türelmed és megértésed miatt vagy hős nálam.

Gabó, Zsombor és a suli??? Sári? Régen voltál Te is, jelentkezz!

rólunk: Ákos megkapta az elsős bizonyítványt (tanító néni házhoz hozta, mert nem tudtunk elmenni az évzáróra :D ). 96%-os lett az eredménye, kiválóan megfelelt. Még jutalomkönyvet is kapott. Annyira büszke vagyok rá, hogy csak na! :D Örülök, hogy itthon tudtam vele lenni elsőben, sztem a napköziben könnyen elkanászodott volna, ahogy ismerem a csibészségeit.
Azért nem voltunk évzárón, mert még év elején Áki keresztanyja megígérte neki (talán már írtam 1x), h ha jó lesz a bizi, akkor elutaznak Velencébe. Mivel a feltételek teljesültek, ezért 4 barátommal 13-án pénteken mentek el, s vasárnap már jöttek is haza. Nagyon jól érezte magát, sajna majdnem egész végig szakadt az eső, de nagyon sok élménnyel jött haza. :D

Ádi szintén kapott elriasztó beutalót a Szt. Lászlóba. :( Már kb. 2 hete nagyon híg a széklete, s sok is. Úgy látom, hogy nem emészti meg a dolgokat a szervezete, szinte minden úgy jön ki, mint ahogy bement... bocs :oops: Mellette túl sokat alszik. Este 12 órát, napközben 4 órát. Most Smecta-Normaflore-Normolyt-rízsnyák kúrán vagyunk. Holnap kell visszamenni a dokinénihez, valószínű, h gasztroenterológiai kivizsgálás lesz a vége. Én meg megint tele vagyok aggódással a CMV-je miatt (tudjátok a kapott vírus).

Kicsit naposabb napot kívánok! hali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Kis betegeknek jobbulást! Szegénykék, nem lehet most könnyű...

Linocs, Fruzsi nagyon alkalomhozz illően öltözködött! Jó a sztájlisztja... :D :D :D :D

Ma voltam a Kútvölgyiben, és pont akkor császározott Vidadoki, mikor odaértünk (fél1 körül). Sokat gondoltam a nagypocakosokra, hogy vajon nem valamelyikük az? De nemtom... :oops:

Borsa, nagyon ügyes a kis Emma! :)

Veronikusz: szegény lánykák! Jobbulást! Neked pedig kitartást. Az én férjem sokat van konferencián (holnap is megy).
De az jó hír, hogy a cukros vizsgálat jó lett!!!

KépKép
KépKép
anittik

Ja és a torta gesztenyés volt, hogy ehessek én is belőle! Nyami... :P

KépKép
KépKép
anittik

Sziasztok,

Hát az én lánykámat még nem hatotta meg a front... Na jó, volt egy-két enyhe fájás ma, de semmi rendszeresség...

Most jöttem haza a dokitól, holnap be kell feküdnöm... Tágulgat az a méhszáj, szerinte legkésőbb pénteken meglesz a babó. Mivel elég nagy gyermek, elsőre megpróbáljuk természetes úton, aztán ha nagyon nem akar kiférni, akkor császár. Szóval szorítsatok!!!

Veronikusz, csajoknak jobbulást!! Jó hír az ovi, sokkal jobb lesz neki ismerősökkel!!!

Zsombinak boldog szülinapot!!!

Judy

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vali!
Gatula Ákosnak a bizihez! Nagyon Ügyi-Bogyó!!! :D Velence hmmm, az szuper lehetett! :D
Sajnálom, hogy Ádámmal ez a hasmenés van. Remélem most már vége a nehézségeknek és ez a kúra is beválik! Sok ++++++++++++++ energiát neked!
Ami pedig a "Hős"dolgot illeti: tudok valamit csinálni??? :roll: Max veszek bilincset és az ágyhoz bilincsezem :lol: :lol: :lol: :lol:

Szofi:
az a helyzet, hogy most ne tudom, hogy hányadán állunk. :shock: :wink: Ez a kis szaros olyan kis édes volt egész DE .... virgoncabb volt mint máskor. Szaladgált a lakásban, telematricázta a karom :lol: , tapsolva-ugárlva-hurrázott (ilyet még soha nem csinált), reggel benyomott egy nagy szelet lekis kenyeret, délben Paellát evett ... nem úgy néz ki mint egy beteg. Tiszta hülyének fognak nézni a dokinál. :roll: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vali, nem lehet, hogy laktózos vagy colitises a picid? Bocs, lehet hogy már felmerült, csak valahogy átsiklottam felette. :oops:
Sajnos egyik sem olyan, ami elmúlik, de pl. a colitis olyan, hogy hosszú hónapokig nincs is tünete, majd valami előhozza. Akkor viszont gen pocsék tud lenni.
Normaflor talán ezen is segtí, meg van egy csomó homeopátiás bogyesz is rá.

Szuper, hogy Patrik jobban van. Szívós kis legény, az tuti.

Ez a front....én soha nem voltam képes aludni délután, de most , amióta nem dolgozom, minden ebéd után menetrendszerrel másfél-két óra szunya. :oops: Ameddig persze még tehetem. Annyira fincsi, nem is tudom, holnap mit fogok kezdeni magammal benn a melóhelyen, mert még vissza kell mennem. Sztem vagy hazajövök ebéd körül, ha nem végeznék és inkább még pénteken is bemegyek, vagy bebújok az íróasztalom alá. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Veronikusz, szerencsére nálunk azért nem napokra tűnik el a párom, de amikor egy héten bevállal mondjuk 3 mentős napot és mellé még két 12 órás ügyeletet más magánmentőszolgálatnál, akkor én is ki tudok fordulni magamból. Sokszor volt, hogy reggel amikor mentem, tudtam melyik utcán jön be busszal és arra indultam dolgozni, így 5 percre az utcán össze is futottunk, előtte való nap meg amikor hazaértem melóból, alig csináltam meg a szendvicseit éjszakára, már repült is ki a drága.
Így két napig nem is láttam jóformán...... :cry:
Mondjuk én nem panaszkodhatom, orvoshoz menni feleségül......végülis pontosan látom mindkét testvéremnél, mit jelent!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Dórát sem hatja meg a front. :)
csak ez így maradjon születés után is, ha már most nem érdekli.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Lányok!
pénteken megy valaki a Kútvölgyibe DE????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
tegnap írtam....elküldtem de nem jelent meg a fórumon... :twisted:

Ma újra próbálom...
Veronikusz!
Nem lehet jó, hogy a férjed keveset van veletek...nagyon ismerős a szitu....BAlázs is nagyon keveset van velünk....szinte semmit.Mindig azzal nyugtatom magam, hogy majd lesz ez még jobb is...
Jobbulást a lányoknak!!!Milyen a haskötő????jobb amióta hordod????Nekem is megmaradt egyébként a vérvétel helye úgy mint még soha....a végén fekete volt....

Vali!
Az baj ,ha sokat alszik a gyerek????Berke is alszik éjjel 11-12 órát meg napközben is 2-3 órát...az baj?????ha mondjuk kukoricát eszik vagy olyat ami nehezbben emészthető akkor neki is kijön egyben....ez Berkénél mindig így volt.....nem hiszem , hogy baj lenne......remélem Ádinak sincs baja......!!!!!

Eni!
Gratulálok a kistesó érkezéséhez!!!!!!Vigyázz Magatokra :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Zsombornak utólagosan is boldog szülinapot kívánok!!!

Finishelők!!
Drukkolok Nektek, hogy mihamarabb épségben , egészségben kibújjanak a pocaklakók :lol:

Borsa!
Örülük, hogy Emma lépeget önállóan :lol: tök jó......

KépKépKépKép
vdorka3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?