nah lányok én is itt vagyok!
le is nyugodtam, nagyjából...
védőnőnél nem volt semmi kül. annyi hogy nem is az enyém volt
szólt-e előre?!?!?! nah mindegy.
ez is rendes volt, de hát olyan csipi-csöpi nyalikázós. mindegy.
+11,5 kgnál tartok. nem is rossz... annyira... mintha kétszer ennyi lenne.
aztán esett az eső. vagyis még mindig... nah ne akarjátok megtudni! a vadi uj erkélyünkön állt a víz, és meg vödörszámra meregettem a balkonos korlátból. ilyen hülye beton korlát, kialakított balkonos mélyedéssel. a virágjaim álltak a vízben. van vízelvezető, persze nekünk be van tömve, mert az erkély belseje felé vezeti a vizet és nem kifelé

ez milyen megoldás?!?!?!? idióta panel...
nah szóval 10 l-es vödörrel fordultam vagy 5-6 alkalommal. utána belefáradtam és felhivtam nyusziaput. jött haza és próbálta megoldani, persze nem sok sikerrel.
aztán legurultam a közösképviselőnkhöz és elkértem a házfenntartók telefonszámát. mikor 4 éve beköltöztünk ugyan ilyen problémánk volt. igaz akkor még nem volt a balkonban virág és nem verte ki a földet virágostul a víz, nah most igen.
meg akkor saját költségen tettünk fel előtetőt. de most a redőny miatt le kellett venni.
szóval most majd rittyentünk nekik jó kis levelet, hiszen a tetőről a vízelvezetés az ő feladatuk lenne.
most szerencsére elállt az eső, és kezd sütni a nap.
persze az erkélyünk totál káosz. a szép frissen festett fal elázva, a szőnyegünk (kintre való) tocsog a vízben. nem lehet kimenni. a szekrény is szerintem elázott egy kicsit
bocsi hogy hosszura siekredett de el kellett mondjam, ki kellett adjam magamból.
nah most kicsit megint pipa lettem. mindegy ááá
és erre jött még az is hogy az idióta alsószomszédunkat kiengedték a gyogyóból és tegnap ő is fárasztott egy fél órát hogy miért is kellett befeküdnie, és hogy valaki direkt vitette el a mentővel meg rendőrökkel, meg hogy még mindig gázszag van nála (hozzáteszem távhőnk van

)
és hogy .... szóval lökte a rizsát rendesen.