Sziasztok!
Kinga: Gratula Kittinek! Nagyon ügyes
Szilcsi: Remélem már jól vagy. Sajnálom, nem lehetett könnyű ez a pár nap

Erős vagy, hogy haza tudtál jönni, és minden alkalommal elbúcsúzni a fiadtól és visszamenni....
Gira: Dőltem a nevetéstől a csibén...
Amúgy én is folyamatosan csináltam a hülyeségeket...ez ezzel jár valószínűleg
Exi: Remélem semmi komoly baj nincs Petivel.
Matteo: Nagyon édes a fiad, és szerintem is tiszta te
Szilde: Igen, nagyon lehet szeretni a kisfiúkat is, és én is izgultam milyen lesz kisfiúval lány után.

Jó

Nagyon jó

Imádom, hogy van lányom is és fiam is, ez már így tökéletes nekünk. Már nem lepődök meg minden alkalommal amikor kibontom a pelusból
És elolvadok, ha rámmosolog

De a legcsodálatosabb mégis az, ahogy a két gyerek szereti egymást. Gréti rajong Leventéért, Levi is Grétiért, nagyokat vigyorog már ha meghallja a hangját. Tüneményesek. Mi meg csak gyönyörködünk bennük
Ja, zöld kaki attól is lehet, hogy túleszi magát....nálunk is volt, és akkor konkrét tudom, hogy túl is zabálta magát a pasim.
Ez a vérzés nem lehet, hogy még a gyermekágyi vérzés? Csak mert a gyermekágy az 6 hét. És nekem is volt hogy pár napig nem volt semmi, aztán megint véreztem...6 hétig.
Gréti után 8 hetesen megjött...most még semmi. Pedig akkor is és most is csak szopiz(t)(n)ak a kölkök.
Eszteranyu: Én is befeküdtem a betöltött 38. héten...(ill. másnap, mert aznap nem volt szabad ágy...).
Edit/Zita: Férjecskéitek olyan édesen közölték velünk a nagy hírt, mikor megszülettek a babák, és még képet is tettek fel...noszogassátok már őket egy kicsit ismét

Aztán jól körbedicsérjük őket (mármint a gyerekeket), és büszke apák lehetnek

Naaaaaaaaaaaaaaaa, léciiiiiiiiii