A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

ez a hétvégén:

Kép

és a két aktuális kedvenc mosolygós:

Kép

Kép

Kép

Kép
kolyok28

látom Máté lett a laptető :)
legalább nem az én szokásos kisregényem ;)
na mentem focit nézni :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Potyka, 96%-os alkoholban százezer évig eltárolhatod, ne fagyaszd!!! Kis mennyiség kell csak (körömnyi elég), az egészséges részről, az anyai oldalról, mi tettünk hozzá köldökzsinórt és burkot is, mert a szakirodalom ezeket említi. Ha megírod a címed, elküldöm neked a fénymásolatát, (csak győzzed kivárni :oops: :oops:) mindenesetre 96%-os alkoholban várta a mi mintánk is a sorát hetekig.
Szerintem hívd fel a Remedia céget, hátha tudnak gyógyszerészt vagy a két nagy homeopátiás budapesti patikát, ők is tudhanak esetleg valakit. Ha minden kötél szakad, akkor még mindig megvárhatod azt a csajszit is, aki nekem csinálta. De szerintem a Remedia biztos tud valakit.

Kölyök, a hordozó kendős kép szenzációs!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

kolyok: tuti képek.
nem jöttem volna, de potykán ismét röhögőgörcsöt kaptam. Mármint a János atya előtti menesztéstől.

jajaj, én régebben vallást akartam alapítani, én lettem volna Gisten (Gudricza monogramja a G), többférjűség engedélyezett, legális könnyű drogok és hozzám kellett volna imádkozni. És nem 10% járt volna a fizuból, mint a Hiteseknél, hanem 30% Nem is tudom miért hívtak csak Egonak...jól van na, ez 10 éve volt :oops: (mondjuk nem sokat változtam, lehet ezt érezte meg az atya is, akit megkértünk keresztelőre 8) )

na jó eldugultam, holnap irány a Balcsi.

Amúgy nincs tejem, szegény Martin az ujját szívja, olyan tündibündi.
Van még vki aki anyatejen kívül még nem adott mást a gyereknek? Nem a tápra gondolok, hanem, víz, tea. Én még azt sem, az nagyon gáz?
Vendég

Nimó mai alvása:

Tegnap fél 10-10 től ma du. 1-ig. 2-től 4-ig, majd fél 5-től fél 7-ig, majt fél 8-tól még most is alszik. Tehát fent volt 24 órából (majdnem 24 órából) 2,5 órát!!! Ez azért durva!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

A pöcs exnek köszönhető, hogy megint megcsappantam, úúúúúúúgy de úúúúúúgy rühellem.
Ilyet mond a kisfiam: anya, te kicsit dagi vagy. Mondom, igen. de anya te nem is kicsit, hanem nagyon dagi vagy. ezt apa mondta, hogy a hasad is nagy, de a csöcsöd is. Most nem bunkó az ilyen???? Beszélje meg a seggfej haverjaival, de a gyerekének ilyeneket mondani az anyjáról????
Tudjátok mi a legnagyobb gáz? Hogy én ezt az embert szerettem valaha és hozzámentem. Ez az, amit soha nem fogok magamnak megbocsájtani, komolyan, magamra haragszom, álmatlan éjszakák, félek, hogy megőrülök.
Vendég

Jim!
Tudod jól hogy nem gáz!!
Én sajna adtam már néha teát is és tápszert is. A csapból is az folyik hogy 6 hónapig kizárólag anyatej, tea sem, az anyatej szomjoltó is.
Szóval ügyi vagy!!!

Kölyök!
Hogy mennyire hasonlít rátok Máté!!!! :D Mindkettőtökre!!! :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

judit, ez nem semmi :wink:

Levivel mi újság mostanság? Pécs után nem olvastam vissza :oops:
Vendég

akkor OK. Nem merek neki cumisüveget adni. Mikor megszületett 1-2-szer kapott lefejt tejet, azóta nem, félek, hogy leszokna a ciciről. Vagy ne parázzak annyira? Nem tudom.
Vendég

Jim!
Nekem is volt olyan barátom, hogy így utólag elájulok, hogy hogy voltam képes szeretni, hogy nem láttam, hogy milyen...?!
Akkor ott úgy éreztük; azt éreztük......de a múltban nem szabad élni....
Egyszer valaki azt mondta, hogy a holnapi ebéd hozzávalóit sem a kukában keressük...Csak előre szabad nézni....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Aki a Balatonon lesz: potyka, judit18, beuska: tessék rámcsörögni!!!!
Vendég

Nem kell parázni. Nimi imádja a cumisüvegből is a kaját, meg a ciciből is.

Levi javulóban van...Már szerintem nem is emlékszik, arra, hogy régebben egyedül volt és nem volt tesója. Mostmár azt is jól tűri, hogyha szoptatok. Szoptatsz???? Akkor jó!!! :) -ezt mondja.
Most, hogy levizsgáztam, majd egy kicsit többet mesélek neki, meg játszok vele. Megyünk Gyulára és az meg külön nagyon tetszik neki, gyulai mamát nagyon szereti. Sajnos gyulai tata már nincs :cry:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim!
Én júl. 7-14-ig Zamárdiban leszek. Te mikor is vagy a Balcsin?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Niminek annyira édes feje van a vonalzós képen! Kész vagyok tőle.
Nem néznék a múltba, ha nem kísértene nap mint nap. Komolyan, én akkor leszek nyugodt, ha már a Föld alatt lesz.
Vendég

Ha esetleg lemaradtál volna a nagy képről. :D
Köszi!!!!

Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

judit, lehet akkor is ott leszek, mert előtte tuti Pécsett, de utána megint Balatonra szeretnék menni. Egész nyáron lent lehetnénk, csak a férjemet nem akarom kiborítani, múltkor is kikészült.
Vendég

Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim,
még én se adtam neki semmit tejen kívül. Ha úgy érzem, hogy kevesebb a tejem, akkor hagyom, hogy este sokáig szopizzon az ágyunkban, esetleg egész éjszaka ott aludjon. Így minden alkalommal, amikor eszébe jut (nyöszörög pl.) megkínálom a cicimmel.
És próbálok nem aggódni. (A lefejt tejet meg pohárból kapja.)
Eddig ment a dolog. Szerintem az a lényeg, hogy ilyenkor többet legyen cicin,mert a tejcsi főleg szopi alatt termelődik, nem pedig két szopi között. A szopt. tanácsadó megnyugtatott, h. ilyenkor már nem kell keménynek lennie a cicinek, a löttyedt a normális.
Na meg én imádom, amikor együtt alszunk:)

Kép
marla singer

behoztam Nimit a babakocsiból leraktam a nagy fénybe, és csak alszik......

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Örülök, hogy Levi javulóban van, ahogy nő, egyre jobb lesz, meglátod!

A kép nagyon édi, köszi hogy felraktad nagyban is!

Megyek, mert Milán nem akar aludni, pedig holnap időben el kéne indulni.

fúj, a Discovery-n szemgolyót eszik a pali!!!!!!!!!

Jóéjt
Vendég

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

marla, én is sokszor ciciztetem, mikor megcsappanok, ma vele alszom, mert após beköltözött a babaszobába....én is imádok vele aludni. Néha azt érzem, szerelmes vagyok belé. Mármint nem apósomba.... :D
Milyen pohárból itatod? sima kávéscsésze? Régen nekem az vát be, a csőrőset utálta Milóka.

judit, had aludjon a kis cuki Nimi. A Levis kettes kép is nagyon ari!

na tényleg léptem, szép 7végét mindenkinek.
Vendég

Jimm, imádom, hogy ennyire hüüüüüüüülyeeeeeeeeeeeee vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gisten :lol: :lol: :lol: :lol:
szemgolyó :lol: :lol: :lol:

Figyu, ezt még sztem a saját előnyödre is hajthatod, mert a gyerek magától is látja, hogy kigömbölyödtél, csak ő nem jegyzi meg. De elmondhatod neki, hogy azért van, mert szoptatod a kistestvérét és kell neki a kaja és ezért a tested sokat raktároz. Legközelebb, ha az apja a súlyoddal parnyákoskodik, a gyerek ezzel fogja leszerelni. Sakkmatt a köcsögnek. :wink:

GYerekszáj:
Nem tudom, ismeritek-e, van a Maszkabál Gryllus album, és azon a főcímdal úgy van, hogy Bál, bál, maszkabál...
Szitu: Norton bömböl, Gordon énekel. Mit?: Bál, bál, Ordibál.......
BESZAAARTAM!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Köszi Kölyök, na holnap beteszem a cd-t, már ezer éve hallgattam.

Potyka, nyihogtam a hozzászólásodon, pedig a gyerököm csak kinlódások árán aludt el :lol: .

Jim, tényleg egy tetű az ex, hogy a gyereket ilyen bunkóságokkal traktálja. Ilyenkor mit mondasz Milánnak?
Egyébként régebben cumisüvegből adtam pótlást (anyatejet) Zalánnak, nehezen találta meg, hogy hogyan is kell szívni, de sikerült Neki. Egyébként nem okozott problémát utána a ciciztetés. Ha autóval megyünk valamerre, vinni szoktam forralt vizet, de inni még sohasem sikerült (kellett?) Neki, csak ha úgy látom, hogy szomjas és nem tudunk megállni, akkor csöpögtetek a szájába vizet. Egyébként mintha izlene Zalánnak, de lehet, hogy csak nagyon szomjas volt.

Kép
kikó70

Jim,
egy cumisüveg (Avent) kupakja lett kinevezve pohárnak, mert az kicsit összenyomható.(Védőnő találta ki) Édes volt Hanna , ahogyan pár naposan szürcsölte belőle a tejet. Nemrég vettem poharat is (250 ft), amit direkt erre találtak ki. Az egyik oldala alacsonyabb, kifelé pöndörödik, van rajta mérce és műanyag amúgy. Eddig még nem használtuk, mert nem kellett.

Kép
marla singer

Hoztam ma is képeket Nektek:

A (másik) nagymamával:
Kép

Ma először ismerkedtünk a cumisüveg fülével:
Kép

A két megszúrt kispasasom hosszú idő után ma ismét együtt fürdött:
Kép Kép

Kép
Kép

mpatr

Judit18, most néztem meg a videót amit felraktál az iwiw-re... nagyon szuper! Milyen ügyes Eszter!
Mpatr, nagyon vicces a gyerekszáj!

KépKép
KépKép
mni

Bocsika nem forgattam be a képeket :oops: :oops: :oops: :?

Kép
Kép

mpatr

Pati írta:
[quote]S írta:zitu: Norton bömböl, Gordon énekel. Mit?: Bál, bál, Ordibál.......
BESZAAARTAM!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

http://egyszervolt.hu/3d/almenu/elem.ph ... %20%C3%BAt

Ja és Pati imádják a pasijaim Bencét!!!!!!!!!!!
Nagyon jól elvannak, Marci sokat dalol neki, beszél hozzá!
De látom nálatok is ez a helyzet!
Gorka annyira szeretettel nézi Nortit!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó kép!!!!!!!!! Édesek ketten együtt!!!!!!!!!!!!!

Juditk!
Frizkó kép???????????????
Vendég

Márti, köszi :wink:
imádják egymást!
Hihetetlen, reggel Gordon addig nem hajlandó semmire (öltözés, reggeli, etc.) amíg kb negyed órát nem játszott az ágyamban a kicsivel. Csoda, ha rá előbb kezdett mosolyogni, mint rám??? 8)

Pumperka hova tűnt?

Kép
Kép

mpatr

Nem baj Pati!!!!!!!! Én beforgattam magam!!!!!!!!

Fnora!
Az úgy volt, hogy leraktam a kiságyba, és sírt. És rájöttem, hogy ő azért sír, mert megijjed, hogy anya eltűnik,
így ott álltam mellette, és simiztem.
És gondolom rájött, hogy én nem tűnök csakúgy el, hanem visszamegyek hozzá!
Van hogy nyüsszent 1-2-őt, de akkor odamegyek hozzá, és simizem.
Erre ő mosollyal válaszol!!!!!!!
Vendég

Azért emlékszem mikor még "anno" azon aggódtunk, hogy mi lesz
a tesóféltékenységgel...???
Én nagyon örülök neki, hogy így elfogadják ezeket a kis csöppeket!
Tényleg Juditk nálatok mi a helyzet ilyen téren??????
Levi hogy viselkedik Nimivel???
Jobb a helyzet???????
Vendég

Mpatr, ennyi teát iszik Norton egy nap? Nagyon helyesek a pasik! :)

KépKép
KépKép
mni

Tényleg Pumperka tessék jönni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolyok!
Annyira édes Máté!!!!!!!!!!!!! És neki is hogy ki van kopva a
kis haja! :D

Jim!
Nagyon vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!!!
És,
Kép
Vendég

Olyan jó képeket raktatok fel, hogy én is kedvet kaptam:

Kép
linocs

Ja, és Pati! Úgy látom, maradandó élményt jelentett neked a centrifugás altatásom... Fruzska érkezése előtt két hónappal vettünk egy hiperszupernagyonmenő mosógépet, úgyhogy az nem olyan mint anno a Hajdú mosógép, hogy elugrál a fürdőszoba egyik sarkából a másikba... szóval, inkább a hangja altatta el annak idején a kisasszonyt. Most már csak jóhat röhög, ha épp akkor rakom tisztába, mikor a program a centrifugához ér...

(ki kellett magyaráznom magam, mert aztán jönnek a gyivisek, oszt viszik a lánykát, hogy hogy bánunk vele...)
linocs

Niki, sokszor csak vizet kap, azt is inkább nagy melegben, de láttátok amikor taliztunk, hogy mennyire beles..... :roll: :oops: és sokat fájt a hasa a túlkajcsizástól, ezért már nem merem mindig csak szoptatni, ha kér. Így is maximum(!) 2-2,5 óránként szopik napközben :shock: :shock: :roll: :? :lol:
Teából a Hipp-et kapja, mert nagyon szereti, hogy édes. Jóvanna, tudom, hogy fütyiség, mert csak 4 hónapos kortól írják. :oops: :oops: :oops:
De nálunk bevált, hogy ha túl közel az előző szopi akkor inkább a tea megy. Meg amikor vezetek és ordít és nem tudok félreállni, akkor is jó. A pocifájásból kezdünk kilábalni.
Napi max 100-150 ml-t iszik meg, de van, hogy egész nap csak 1-2 kortyot.

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Az elmúlt két nap elég nyűgösen telt, mindig érzékeny Dóri a borús, esős időre. De azért voltak jó pillanatok is, például az, hogy Dorci tegnap először egymás után többször kacagott. Zabálnivaló volt. Szeretném majd levideózni, és megmutatni Nektek. :)

Rima,
örültem, hogy írtál! :)
Cuki a kép Leonról! :) Csókos, húsos szája van! :wink:

Niki,
mint egy kis habostorta, olyan cuki volt Lilla a keresztelőn abban a rózsaszín ruciban! Ti is csinik voltatok, tetszik a szoknyád. :)
Szép tortája volt Lillának! :)

Mzx,
utólag boldog névnapot kívánok Laurának! :)

Juditkecskeméti,
hatalmas gratula a vizsgához, meg az egész félévhez, írtó ügyes voltál! :)
Én is kiváncsi vagyok az új frizudra, légyszi tegyél majd fel képet róla!

Judit18,
ari Eszter a videón! :)

Cipo5, Ginger1,
örülök, hogy csatlakoztatok! :)

Jim,
Martin egy tündér, hogy ennyi ideig kibírta a tárgyalást kajcsi nélkül!
De szemét volt az ex, szerintem is simán nyerni fogtok!
Jó pihenést a Balcsin!

Marla,
nagyon durva ez a játszóteres történet, annyira megviselt, hogy éjjel ilyesmit álmodtam Dóriról. :(

Kacika,
én sem felejtettelek el, jó lenne, ha gyakrabban tudnál jönni!
Csodaszépek Petra hatalmas szemei! :)
Peti helyes kissrác! :)

Márti,
anyós: katasztrófa :cry:
Jól néz ki a kínai étel, ügyi vagy! Hamar elkészült, nem bonyolult? Mert az ananászos csirkét nagyon szeretem, ha nem bonyi, megpróbálkoznék én is vele.
Nekem még nem jött meg igazán, csak barnás folyás van. Szerintem holnap beköszönt. :(
Bence nagyon aranyos, szép kiskrapek! :)

Monácska,
végre, hogy jelentkeztél! :)
Nóri nagyon édi, szerintem Rád hasonlít.
Szuper, hogy kizárólag szoptatsz! :)

Petramama,
jók a keresztelős képek, Boróka látom, jól viselte, tündérke! :)

Fnora,
hello, jó, hogy Te is újra itt vagy! :)
A légzésfigyelő egyszer, amikor Dóri pár hetes volt, akkor szólalt meg, tévesen. Én akkor nem ráztam fel Dórit, csak odahajoltam, megnézni, lélegzik-e, békésen aludt. :)

Beus,
Lexa nagyon ari abban a kalapban! Szépen tartja fejecskéjét! :)
Jó mozgékony, hogy ennyit ficánkol. :)

Pati,
látom Norti tényleg mindent a szájába vesz (ujj a szájában a képen :))
Szuper, hogy mindkét srác ilyen jól viselte az oltást! :)
Köszi a sok képet!

Linocs,
csini Fruzsi a szoknyában! :)

Tündérmanó,
szavaztam Rékára!

Évi,
örülök az Apukáddal kapcsolatos jó hírnek és annak is, hogy Boti hallásával minden rendben! :)

Kölyök,
örülök, hogy ma magától elaludt Máté! :)
Tetszik a templomos kép, meg azok, amik a kiságyban készültek róla. Tényleg mindkettőtökre hasonlít! :)
Nem semmi papotok van! :) Kiakadtam, hogy már egy plébániának is van honlapja. :shock:
Dórinál is van olyan nap, hogy csak 4-szer eszik, mert nagyokat alszik. Szépen hízik így is. Ne aggódj!

Melinda

Kép
melinda80

Linocs!
Ez tényleg nagyon jó kép!!!!!!!!!!

Na várjatok én is rakok mindjárt nektek eg olyan képet,
hogy csak na!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="linocs"]k írta:linocsi kellett magyaráznom magam, mert aztán jönnek a gyivisek, oszt viszik a lánykát, hogy hogy bánunk vele...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja és nagyon édi a kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha már ennyire észreveszitek az apróságokat a képeken (mennyi teát iszik, stb.), ajánlom megtekintésre Norton cickóméretét. Mert nem dundi a kis szentem.
Haspókocska!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Linocs írta:
[quote]( írta:ki kellett magyaráznom magam, mert aztán jönnek a gyivisek, oszt viszik a lánykát, hogy hogy bánunk vele...)

Na akkor a kép: :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Pati egyre gondoltunk!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bencének is ekkora a cicije!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juditkecskeméti,
már majdnem vége a napnak, de Levinek boldog névnapot kívánok! :)

Melinda

Kép
melinda80

Meli Sziaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Üdv a nem alvók táborába!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Dóri azért szopcsizik???
Vendég

Márti:

ultratündéri-eszméletlenédi!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megj.: azért a gyivisekkel Te is vigyázzál, mert a kiskorúak ilyetén munkavállalása nem legális :wink:

Kép
Kép

mpatr

Márti,
képzeld, Dóri ma egyáltalán nem fintorgott szopizás közben! :)

Melinda

Kép
melinda80

na megyek teregetni apa ingeit....
éjszakai program..... :roll: :roll:
ja és húslevest főzök, nemrég tettem fel.
Istenien szivatom magam :roll: :? 8)

Kép
Kép

mpatr

Fúúú Juditk!!!!!!!!
Melinek jutott előbb eszébe, de én is Boldog Névnapot Kívánok Levinek!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Márti: szép dolog! már befogtátok dolgozni ;) Nagyon helyes!!! Picike emberke azon a hatalmas fűnyírón!!!
linocs

Én meg húzok teregetni, aztán alvás

Szép jó éjszakát mindenkinek!!!!
linocs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?