Sziasztok!
Mindenkinek szép reggelt!
Nici, nekem még nem volt ilyen hüvelyi nyilalásom, legalábbis ilyen fájdalmt még nem tapasztaltam! Sajnos nekem a szex nem szokott túl jól esni, na akkor fáj, pedig nem vagyunk durvák, és nincs az a terhesség alatti szárazságom sem, de ebbe most így kora reggel nem mennék bele jobban!
A szeméremcsontom sem szokott még fájni, pedig nálunk is már jóideje fejjel lefelé van a Babóka... Mostanában inkább az van, hogy elmegyek pisilni, és mikor kijövök a wc-ről már újra mennék, és, ha hosszútávon gyalogolok, akkor érzem, hogy a picúr ránehezedik az alhasamban lévő alkatrészekre! De ez legyen a legkevesebb!
Tegnap végül sikerült szülőszobát látogatnunk!

Nagyon izgalmas volt, komolyan, olyan parám lett hirtelen, de nem tudom, hogy mitől! Tudtam, hogy nem kell még ottmaradnom, mégis volt bennem egy drukk. Ellenben a férjem teljesen felvillanyozódott, hogy még 2 hónap, és végre itt lehetünk, és megszületik a mi kis csodánk!
Egy nagyon kedves szülésznő vezetett körbe minket, aki megmutatott és elmondott mindent. Simán kérdezgethettünk! Sőőőt, a gyermekágyas részlegen is átmehettünk, ahol a sok sok izgatott családtag közé csöppentünk, de persze mi az ablak elé kitolt kisbabák között mentünk el, ahova ők nem jöhetnek be! Nagyon édesek voltam, olyan csöndben alukáltak! Volt kék, és rózsaszín papírra kiírt névtáblájuk a kis kocsikájukban!
Ja, és egy jó hír... A Szt. Imrében állítólag az anyakönyvi kivonatot és a TAJ kártyát is helyben intézik, szóval apának nem kell ezek miatt már rohangálnia, illetve, ha a kerületben köttetett az esküvő, akkor az anyakönyvi kivonatot sem kell elvinnünk magunkkal, ami egyébként 1 évnél nem lehet régebbi, ha esetleg más kerületben történt a nagy esemény!
Hát kb. ezek vannak, most lassan le kell vánszorognom a közértbe, mert éhes vagyok és nincs itthon semmilyen kenyér, vagy zsömleféle... A gyerkőc pedig már dörömböl a reggeliért...
Lei, előre is boldog névnapot! És jó nyaralást! Mi is megyünk ma Füredre, már alig várom. Lassan csomagolok is, és délután útra fel! (A fürdőrucim még fel sem próbáltam...)