A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Pati írta:
[quote]M írta:egj.: azért a gyivisekkel Te is vigyázzál, mert a kiskorúak ilyetén munkavállalása nem legális

:lol: :lol: :lol: :lol:
Pati! Te nagyon hü............. :lol: :lol: :lol:

Meli!
Az szuper!!!! Remélem Bence sem fog holnap!!!!!!!

Na azt hiszem léptem!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Linocs,
aranyosak vagytok a képen! Jó lett! :)

Márti,
olyan jó ez a kép, mint az animációid! :D :D :D

Melinda

Kép
melinda80

Jajjjjjjjj még ezt az egy képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És húzok!!!!!!!!!!!!!
Kép

Na most már tényleg mentem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Márti, azta mekkora fűnyírótok van! És milyen kis sofőrje van! :lol:
Kölyök, tök jó az az egyházas oldal! Anno Feri elkezdte csinálni a budakalászi egyház honlapját, de az Atya nem adott rá tartalmat, így félbemaradt. www.bkpl.fw.hu

Szép álmokat Mindenkienk, jó kis termést hoztunk össze ma, látszik, hogy egész nap szakadt az eső!

KépKép
KépKép
mni

Jó Reggelt anyucik!!!!!!!!!!!!!!!

Ébresztő! Ha én nem alszok senki ne aludjon!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mni!
Látod látod nekünk ilyen kis kertészünk van!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Na én már leszedtem a föggönyöket, és neki állok ablakot puceválni!!!!!!!!!!!

Majd jövök!!!!!!!!!
Vendég

Föggönyöket! :oops:
Úristen vagy feküdjek vissza :?: :?: :?:
Vendég

jó reggelt :)

micsoda éjszakai progi a teregetés... :lol: :lol: csajok, tudokám jobbat nála ;) ;) .... aludjatok :lol: :lol:
(tök ciki ... :oops: :oops: amikor vízszintesbe kerülök, mindig bevágom a szunyát... szegény férjecském csinálhat bármit... :roll: :roll: )

Potyka a becsajozós sztorit én is hallottam, de a másikat.... :shock:

Jim,at én gyerkőcöm sem kapott semmit a tejcsit kivül!
és ha ól rémlik Pumperka is írta, hogy a tejen kivül csak 3korty fürdővizet kapott Zsombi :lol: :lol:

mindekinek köszi a dícséretet, közhelyes de nagyon igaz, szerintünk Máté a legszebb baba ;)
hihi most szopi közben nyújtódzott, mintha jelentkezne, hogy igen anya én vgyok :lol: :lol:

JuditK, dejó hírek Leviről!!!! :)
bocsi.... hogy nekem nem jutott eszembe... :roll:
utólag is boldog névnapot Levinek!!!!

Linocs, tök jó a kééép!!!! :)

Melinda, már teljesen általános, hogy a plébániának is van honlapja és nagyon hasznos! meg tudod nézni benne pl a miserendet, vagy telószámot. Ez pl nyaraláskor nagyon jól jön, hogy nem kell templomot vadászni ;)

Mni, tök jó a honlap, kárhogy a plébános félbehagyatta! :(

Márti naggyon jó a kéép :lol: :lol: :lol: hajnalban függönyleszedés ablakmosás?? vannak még mazochisták.... :roll:

ma takarítás mosás a napiren. és most is süt a nap, remélem így marad :) vidámat Nektek!

Kép

Kép
kolyok28

Melinda: Akkor nem semmi nyugodt tudsz lenni, én annyira megijedtem, hogy nem tudtam megnézni, hogy lélegzik e, rögtön kelltettem, most meg parázok, hogy ugye nem okoztam kárt neki.
Megfogadtam, ha legközelebb megszólal (nem fog!!!) akkor megnézem,.....

Juditk: Boldog névnapot Levinek!!!!

Márti: Nagyon jó a fűnyírós kép!! Ten nem vagy semmi én olyan korán még az ágyba veszem magamhoz a gyereket és imádkozom neki, hogy csak még egy órát adj anyának....
fnora82

Márti, ha most ekkora autót kap a kölök, mit kap majd érettségire? Amúgy fiaim összecsinálnák magukat egy iylen traktortól.

Anyós, bár nem három hónapram de ma megint megjelent. Hozott nekem szép rózaszín műszálas hálóinget, de nem vághatom le az ujját. :lol: Hozott egy ruhát, amiben tuti nem látszik, hogy terhes vagyok :shock: , sztem már csak a vak nem látja, de ő is érzékelné... És beígérte, hogy elhozza a párom babaruháit. Namost két fia volt, az tudnotok kell, és mindhárom darab, amit hozott RÓZSASZÍN. (ja, megmondtuk, hogy fiú lesz Ötöske feltehetően).

Aztán megkérdezte, hogy mi lesz ezzel a sok gyerekkel, szegényházba kerülnek, ha velünk történik valami. Ja, és hogy hogy lehet, hogy nem vettem észre, hogy terhes vagyok, ő már a második gyereket sem akarta (jelenleg egyetlen fia, a nagyobbik meghalt húszévesen), mert a sok gyerek maga a szegényéség. Most ő teraszt takarít, mert bár lenne mit, de én a vasaláshoz nem engedem, az olyan intim... Én meg itt duzzogok.

Na szóval mikor indul az űrhajó a Marsra????

Linocs, ez a dupla kép annyira jó, és még a nagylányom is mondta, menyire hasonlítotok.

Kölyök, igen profin kötöd azt a kendőt!!!!! Ha minden jól megy enyém is megjön a hétvégén.

Ok, Patr, alkohol egyszerűbb, azt tudok magammal vinni. Nyiszatoláshoz kérjek szikét? Vagy inkább olló? Hogy hülyének néznek majd, az nem kérdés, de amúgy sem érdekel. Ez a szer viszont nagyon. :lol: Amúgy ha végképp nincs mit csinálnod, és erre jársz, ugorj be, van egy oltásra váró ebünk, akit nem lehet utcára vinni, mert pórázzal nem megy, hanem ül. Autóban annyira fél, hogy mikor két hónapja fájt a lába, és muszáj volt elvinnem, kivételkor lefeküdt az utcára, megpróbált aszfalttá válni, ölben vittem be, állatorvos azt mondja, ja ő a fájós lábú... Mondom igen, de járni tud. Úgy félt, hogy még a doki is infarktustól tartott. Amúgy collie a kis édes.

Na főzök ebédet. Vagy elmegyek kirándulni. Anyóst meg hagyom itthon. :lol:

potyka

Sziasztok!

Márti,
elég későn kerültél ágyba, és már ilyen korán fent is vagy? Gondolom már kész is vagy az ablakpucolással. :)

Kölyök,
jó takarítást!

Fnora,
képzeld, éjjel megszólalt nálunk újra a légzésfigyelő, de nem a riasztás, hanem, hogy merül benne az elem. Először megijedtem, hogy baj van, aztán rájöttem, hogy merüléskor szokott így jelezni. De durva, hogy mindig este jelez, hogy merül, akkor hozza rám a frászt, pedig napközben is be van kapcsolva, ha alszik Dóri.

Melinda

Kép
melinda80

Potyka,
menj el kirándulni! :wink:

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!
Köszönöm a köszöntést Levi nevében, de mi csak 28-án tartjuk, jövő szombaton. Az az igazi Levi nap :D :D .

Nimihez már nagyon jól áll hozzá, igaz magától nem igen szeretgeti, de állandóan megnézi hogy alszik-e, sír-e stb. Meg mikor Nimi mosolyog rá akkor mindig szalad hozzám, hogy rámosolygott Nimród!!
A féltékenység is javulóban, szó nélkül tudomásul veszi, hogy szopik az öccse. Megkérdezi sűrűn, hogy miért? Nem kapott vacsorát?

A hajam jó de a fejem hozzá :roll: - úgyhogy nem biztos hogy teszek fel "fodrász" képet!!!

Márti! Linocs! Jók a képek.

Melinda!
Az nagyon nagyob jó érzés, hogy kacarászik a babó, én néha elsírom magam rajta, annyira meghatódok....Rám most úgy néz mint valami csodára :D :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Jim!
Én sem adtam még neki semmit, no jó, néha napján kapott Infacolt! Csak anyatej, és így is szándékozik maradni remélem!!! Kitartás!

Patti!
Halál jók a képek!!!! Ahogy együtt lubickolnak!!!!

Linocs!
Fruzsi nagyon kis pofis!!! Ugye rád hasonlít?????

JuditKecsk.
Nimród............ Fantasztikusan nagy!!!! Annyira szép, ahogy pont belenéz a gépe!!!

Kölyök!
A kisfiad igazi kispasi. Totál látszik rajta, hogy fiú!!!! A hordozós kép tényleg haláli!!!!! Nóri nem szereti a kengurút... Ha nagyon muszáj el van benne, de nem szereti, és szívem nagy bánata.......

Márti!
Ez a traktoros kép!!!!!!!!!! Milyen traki ez??? Látoim fiad is csipázta nagyon!

Rólunk!
TEgnap beáztunk........... Az új részen! Úgy bőgtem, ahogy tudtam. Ma kiderül, aogy szárad, hogy a gipszkartont le kell-e venni csarélni vagy nem. :(
Vendég

Nálunk Nóri abbahagyta a gőgicsélést.... Hangos kacajt meg végképp nem hallottam tőle! Mosolygózik, de nem nevet..... És mostanában meg még gőgicsélni sem gőgicsél...... Vajon miért???

Viszont hétfőn este 3x is elbillent hasról hátra. Biztosan nem tudatso még, csak véletlen, addig emelintgette a kezét, még a legnehezebb része, a feje, kibillentette a súlypontját! Úgy meglepődött!!!! Mi meg örömködtünk!

No, persze azóta sem csinálta egyszer sem.................... A kis hamis!

Van egy mozgás forma, háton a pelenkázón, és csapkod, megfeszíti a kistestét...... Annyira aranyos!
Vendég

Halihó, NE ÍRJATOK ILYEN SOKAT egy nap alatt, mert mire győzöm végigolvasni, addigra mindkét pulya ordít! :)

Jim, Laura is csak anyatejet kap, Erik is csak azt kapott fél évig, és túlélte :wink: , szóval ha valami elkerülhetetlen nem jön közbe, akkor be fogom tartani a szoptatási irányelveket Lauránál is. Miért ne tenném, hisz azon szerencsések közé tartozom, akiknek minden erőfeszítés nélkül pont annyi tej van, amennyi kell, szóval még így a legkényelmesebb is :). 2 hete leálltam a csoki és szénhidrát mértéktelen zabálásáról, és elkezdtem salikat (is) enni, azóta még két kiló leröppent rólam, szóval megérte visszafogni magam :).Nálad bevált a sörcsökkentés?

Potyka, anyósod kattant! :roll: "Sza.. már le!", ahogy egy régi kedves osztálytársam mondotta, amikor vígasztalni próbált :). Biztos rajongott anyósért mindkét gyereke... :evil:

Alvás: nálunk Laura sem alszik el egyedül, Erik sem tette. Vagy elszúrunk valamit, vagy genetikus... :D Nem különösebben izgatom már magam, Eriknél ezen sokat görcsöltem, de semmi nem használt, aztán amikor leszokott a ciciről, akkor valami átkattant benne, mert ez is megoldódott. Azzal vígasztalom magam, hogy 10 évesen már egyik gyereket sem kell szopiztatni-ringatni altatáskor, az a kis időt meg csak elütjük valahogy! :) :wink:

Kép

Kép
mzx

[quote="potyka"]M írta:potykaárti, ha most ekkora autót kap a kölök, mit kap majd érettségire? Amúgy fiaim összecsinálnák magukat egy iylen traktortól.

Anyós, bár nem három hónapram de ma megint megjelent. Hozott nekem szép rózaszín műszálas hálóinget, de nem vághatom le az ujját. :lol: Hozott egy ruhát, amiben tuti nem látszik, hogy terhes vagyok :shock: , sztem már csak a vak nem látja, de ő is érzékelné... És beígérte, hogy elhozza a párom babaruháit. Namost két fia volt, az tudnotok kell, és mindhárom darab, amit hozott RÓZSASZÍN. (ja, megmondtuk, hogy fiú lesz Ötöske feltehetően).

Aztán megkérdezte, hogy mi lesz ezzel a sok gyerekkel, szegényházba kerülnek, ha velünk történik valami. Ja, és hogy hogy lehet, hogy nem vettem észre, hogy terhes vagyok, ő már a második gyereket sem akarta (jelenleg egyetlen fia, a nagyobbik meghalt húszévesen), mert a sok gyerek maga a szegényéség. Most ő teraszt takarít, mert bár lenne mit, de én a vasaláshoz nem engedem, az olyan intim... Én meg itt duzzogok.

Na szóval mikor indul az űrhajó a Marsra????

Linocs, ez a dupla kép annyira jó, és még a nagylányom is mondta, menyire hasonlítotok.

Kölyök, igen profin kötöd azt a kendőt!!!!! Ha minden jól megy enyém is megjön a hétvégén.

Ok, Patr, alkohol egyszerűbb, azt tudok magammal vinni. Nyiszatoláshoz kérjek szikét? Vagy inkább olló? Hogy hülyének néznek majd, az nem kérdés, de amúgy sem érdekel. Ez a szer viszont nagyon. :lol: Amúgy ha végképp nincs mit csinálnod, és erre jársz, ugorj be, van egy oltásra váró ebünk, akit nem lehet utcára vinni, mert pórázzal nem megy, hanem ül. Autóban annyira fél, hogy mikor két hónapja fájt a lába, és muszáj volt elvinnem, kivételkor lefeküdt az utcára, megpróbált aszfalttá válni, ölben vittem be, állatorvos azt mondja, ja ő a fájós lábú... Mondom igen, de járni tud. Úgy félt, hogy még a doki is infarktustól tartott. Amúgy collie a kis édes.

Na főzök ebédet. Vagy elmegyek kirándulni. Anyóst meg hagyom itthon. :lol:

Imádom a derűdet!!!!!!!!
És annyira irigyellek ezért a sok gyerkmekért!
Szegénység..................... :x Anyagilag? Vagy lelkileg? Szeretetben szegénység??? No hol az a bizonyítvány, amit ki lehetne állítani a kedves anyósod részére!!!!!!
Vendég

Panny, Fnora, én közgáz szakos voltam az egyetemen, ja és levelezőn végeztem, de laktam egy félévet a C koliban :lol:

A képek nagyon jók!!!!

Kölyök, a pap kicsit a Gesztesire hajaz nem?

Utólag is boldog Laura napot, és Levinek is tegnapra, ha akkor tartjátok.
Levente nap is sok van mint Péter , meg Mária, meg mittómén :lol:

Amúgy én is együtt alszom a gyerekekkel. A hálónk egy nagy franiágy, ahonnan apját ki is "űztük". Balról jobbra: Péter, én Petrácska. Az ágy a két gyereknél, avgyis a szélein ki lett toldva a falig, így nem tudnak leesni.
Már egymás szuszogását is megszokták :D

Sajna nekem csak 2,6 hónapig sikerült csak szoptatni. Aztán egyik napról a másikra egyszerűen NEM akart szopni. Ha már elővettem és pozícióba fektettem, visított, mint akinek az eszét vették. A nap végén már sajna adtam cumisüvegből. De a lefejt tej sem nagyon kellett. Akkor keverve adtam neki tápszert, és tejet. De innentől rohamosan csökkent a tejem, míg tegnap előtt óta csak tápszert kap. Pedig olyan jól indult....De elhatároztam hogy nem depizek miatta. Végülis 3 hónapos koráig azért kapott.

Tegnap próbáltam almát. A leve jöhet, de a péptől....ha még láttatok undorkodós arcot....Úgyhogy most tá szün almailag.

Jim, jó Balcsizást. Mi is megyünk jövő hétvégén, de csak hétvégére,és szállodába, mert nincs nyaralónk, és a családba se senkinek :cry:

Mindjárt olvasok vissza tovább
Vendég

Jó reggelt!

Márti, nekem a holnapi programom lesz az ablakpucolás.
Potyka, nem semmi anyósod van! Már miért kerülnének a gyerekek szegényházba???
Mona, drukkolok, hogy ne legyen baja a gipszkartonnak!

KépKép
KépKép
mni

Potyka, anyósod szimplán hülye....

Basszus, beleesett a kéménybe egy madár, és lejött a kandallóba. Ott zögött, csattogott, meg koppant nagyokat, ahogy nekiszállt az üvegnek. Komolyan azt hittem hogy valaki matat a nappaliban, majd beszartam. Aztán erőt vettem magamon, meg báátorságot, mentem a hang irányába, és láttam a szegény párát...majd a férjem kiszedi, én nem merem.
Vendég

[quote="mni"]
írta:
mniPotyka, nem semmi anyósod van! Már miért kerülnének a gyerekek szegényházba???

Szerinted???
Ebből a rövid leírásból Te eltudod képzelni, hogy magához venné őket és felnevelné becsülettel????? Áááááááááááá

Niki hogy aludt????

Szeretném, ha elmondanád Ferinek, hogy nagyon gondolatébresztő volt az írása a minap. Még ma a zuhany alatt is ezen rágódtam!!!!!!

Most mennem kell......
Nem ígérem, hogy jövök még ma, de holnap talán!

Pusza mindenkinek!
Vendég

Kacika!

Hagyd el!
Amennyi jutott, annyi jutott!!!! Azért próbáld meg egy-két nap múlva, hátha...... Szopi-sztrájk! Van ilyen sajnos!
Vendég

Közben meg a hátam mögött azt hittem alszik a csajszi...AHA
Kép
Vendég

még mindig János atya elődein röhögök :)

télleg Pumperka hol van??

Kacika én szívrohamot kaptam volna a madártól.
majdnem olyan lehetett mint amikor az egyik macskám besétált egy félig döglödő galambbal a szájában egy szép nap

Márti, halálosan édi Bence a fűnyírón
jut eszembe, akkor most nektek vendéglőtök van Miskolcon (csak a hűtőről gondolom ami a múltkor elromlott)? ha igen merre? csak mert beugorhatnék ha arra járunk, Attila családja Sajókazai, mindig arra megyünk

bocsi, hogy megint filmszínésznőmmel dicsekszem, de tegnap sikerült leforgatnunk A nagy átfordulás című kisfilmet, amit már Niki látott a wiw-en
íme :)

http://www.youtube.com/watch?v=fBHBvzq3jAY

KépKép
judit18

ja és már ott tartunk, hogy egyáltalán nem hajlandó háton megmaradni, amint leteszem már fordul úgy élvezi, kár, hogy hason aztán meg nem tud egy idő után mit csinálni és hisztizik (most is épp)

KépKép
judit18

Judit 18, Azta!!!!!!!!!!! Nagyon ügyes Eszti, az enyém csak fekszik hason, vagy háton, de fordulni, azt nem.

Galabos se rossz... :lol:
Vendég

Judit!

Nem semmi a kiccsaj, és még ki is veszi a kezét maga alól és kinyomja magát nagyon ügyi és cuki. :wink: :wink:

Még, még ilyen videókat sokat

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

[quote="judit18"]M írta:judit18árti, halálosan édi Bence a fűnyírón

Milyen gáz már, ha valaki itt kapcsolódik be az olvasásba... mit gondolhat Mártiról?.............
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok!

Megvagyok! Elkezdődött a nyári szünet, és rengeteget jöttünk mentünk. Szemészet, ortopédia, gyerekorvos, és mindenhol várni kellett rendesen. Plusz osztálytársak jöttek, ill. mi mentünk.
Szerintem Zsombor azért se nagyon csinálja a fejemelést stb.., mert amikor itthonvagyunk sokszor alszik, ha uton vagyunk általában ébren van, de vagy hordozóban, vagy babakocsiban. Valahogy itthon szeret aludni. :wink:

Judit!
milyen ügyes Eszter!

Pati!
jó, hogy vagy megint!

Jim!
Neked nem írok, úgy se olvasol vissza!
Monácska! jó rólad is hallani. :wink:

Linocs!
Olyan klassz fotókat csináltok mindig!

Anyósok nem semmik! :?

Márti!
Jó a kertészetek! :wink:

Melinda!
A légzésfigyelő bosszantó lehet. :lol: :lol: :lol:

Marla!
Olvasom, hogy neked sincs az a rengeteg tejed. Alkalmanként két melllből szoptatsz?

Kölyök!
Máté i szép, ügyes, és mint látom apukája is hordozza! Tesz különbséget Máté? Mondjuk rajtad jobban alszik?

Tudom, hogy nem sikerült kimerítő hozzászólásokat írni mindenkihez, de majd ha visszakapcsolódom az események folyásába, akkor majd jobban reagálok erre arra. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Melinda!
Bocs! Nem tudom, hogy került oda ca röhögő figura a hozzád címzett mondatom után.
Azt Jimnek szántam, oda meg nem került semmi. Ki érti?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka,
eddig még elég volt a tejem. Az elmúlt egy hónapban egy kilót hízott a leányzó. Igény szerint szoptatok, ha nem fekve, akkor ált. megkínálom a másik cicimmel, de ritkán szokott neki kelleni.
Szóval szerintem eddig ügyesek voltunk:)

Kép
marla singer

Rég volt itt ekkora pörgés, pláne éjszaka! :wink: :lol:

Hoztam képeket. :)

Kép Készülődés. :wink: :lol:

Kép Apukámmal és az élettársával.

Kép Az oltár előtt a keresztszülőkkel.

Kép A pappal.

Kép Szegénykém elfáradt a keresztelő alatt. :lol:

Most ennyire fussa, mert felébredt és éhen akar halni. :oops: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!
Itt volt a védőnő és nagyon kiakadt a doktornő művén: a fütyilerántáson. Nimónak jó nagy szakadások lettek a fütyijén, egy négyágú csillag képében, még most is nagyon ronda. Ahogy visszagondoltam, hogy hogy üvöltött, hogy vérzett - én is elbőgtem magam.
Nagyon nagyon helytelen amitt tett a doki (70 éves elmúlt) ilyet már nem szoktak csinálni, tilos húzogatni, a természet nem úgy találta ki.
Eddig is tudtam utána is olvastam, ki gondolta volna hogy így nekiesik....Ez heggel fog gyógyulni és pont lehet hogy így okoz bajt. Azt mondta a védőnő hogy ezt ne hagyjam.
Nem is termel még olyan síkos akármit ilyenkor a bőr alatt a fütyi úgyhogy jó nagyot ártott.. Nagyon kivagyok. A 4 hós oltás után váltok, addig még kibírom de már nem bízok benne. Olvasni is úgy olvas, hogy a szeméhez 10 cm-re tartja a dolgot. (receptet is így ír). Remélem jó szurit adott be....
Csak egy bánt, hogy az előző dokit otthagytuk, és még az jobb volt. Most jön a 3. doki, talán végre révbe érünk. Őróla sok jót hallottam, homeopátival is gyógyít, fiatalabb (35-40) ....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

sziasztok!

nalátjátok, megmondtam, csakodaért a szép idő!!! most bezzeg senki nincs ;)
tegnap mennyit termeltünk.... :shock: :shock: még a régi szép pocakos időkkel is felvehetjük a versenyt :lol: :lol:

Potyka, nemsemmi anyósod van, de vedd be a lesz@rom tablettát, az nem árt ;) nincsenek mellékhatásai ;) vagy keresd meg a homeós változatát ;)
khhm, köszi a kendős dícséretet... igyekszünk, nagyon bevált...
épp Marcin van a fényképen, és már ő is tök profin köti magára. :lol:

Pumperka, én nem látok, érzek különbséget, Máté ugyanolyan jól alszik Marci hasán is, mint az enyémen, ha kendőben van ;)
Nálatok más is szokta cipelni Zsombit?
gondolom jó mozgalmas nyaratok lehet... ;)

Melinda, köszi :) végeztem is vele, a kis lurkó még mindig nyomja... már 3 órája... 4 órája hogy evett... nem, négy és fél... pedig meg van beszélve más anyukákkal játszóterezés ;) (korán kezdjük, mi? :lol: :lol: )

JuditK akkor olyan képet kérünk LEviről vagy Nimiről, amin Te is rajta vagy :lol: úgy érdekel a hajad!!! ;)

Monácska, :( kár hogy nem szereti Nóra a kengurut..
nem mondod, hogy pont az új részen áztatok be??? remélem nem lett komolyabb baj...

Kacika, dúrva lehetett az a madár... :shock: ...

Judit18, nagyon édes az Eszter-szinésznőőőőő!!! már többszor megnéztem ;) méééég méééég!!!

olyan furi, hogy ilyenkor képes akár 5 órát is aludni.... na mindegy :)

csajok, nekem oltári szerencsém van, hogy Marcinak nem kell reggel8ra mennie dolgozni, sőt van hogy csak délben... így nem kelt fel éjszaka ungabungázni... mert amúgy megtennééé :roll: :roll: Ti hogyan bírtok este még hitvesi feladatokat ellátni

Kép

Kép
kolyok28

Szoptatók! Mi is csak cicizünk!!!! Boróka sem kap semmi mást. MOndjuk nem is hajlandó cumisüvegből inni....

Judit18! Irtó ügyes Eszter! És hogy tartja a fejét!

Pumperka! Szerintem Boróka is hasonló okoból nem forgolódik. Háton feküdni utál és üvölt, ezért állandóan a pihenőszékben, meg a hintájában van. Ott meg ugyebár nem lehet forogni...

Márti! Nagy korában is imádni fogja vajon a fűnyírót??? :lol: :lol: :lol:

Patti! Imádni való fiaid vannak!!!! Mikor jöttök felénk. MOst már Petra is itthon van ám!!!!

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok mindnekire, de amióta itthon van az egész család jó, ha olvasni van időm benneteket. Nálunk a tegnapi esős nap sem alvással telt. Sajnos. Boróka éppen ellenkezőleg alig aludt... :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok!
Beleovastam az itteni "császáros" topikokba, és most megint rámjött a töprengés. Ha jól emlékszem, Pumperka (is) bíztatott, hogy tegyem fel a szüléssel kapcsolatos kérdéseimet, mert "azért vagytok, hogy segítsetek"... (bocsánat, ha rosszul idézem, és nem is akarom kisajátítani a csapatot, hogy mindenki az én bajommal foglalkozzon, csak adok egy esélyt ennek a kérdésnek)

Szóval: szerintetek rendszertelen fájásoknál, amikor már 3 hete 2 ujjnyira voltam tágulva, a kiírt szülési napon miért repesztett burkot a doki? Nem ért volna még rá, miután jobban kitágultam volna? Szerette volna, ha gyorsan lezajlik a szülés? A magzatvíz tiszta volt, baba és mama is jól volt. Így fájásgyengeség lett, oxitocinnal lettek nagyon erős fájásaim, de akkor már nem igazán voltam magamnál, Kristóf-szívhang lassult és jött a császármetszés.

Nem kérdeztem róla a dokit, mert teljesen elképedtem a 6 hetes kontrollon, hogy még arra sem emlékezett, hogy engem altattak...

Előre is köszi, ha valakinek van ötlete a válasszal kapcsolatban.
Vendég

Bea! Ha ennyire bizalmatlan vagy a dokiddal a következő terhességed előtt mindenképpen válts orvost!
Véleményem és tapasztalatom szerint, igen, nem kellett volna még burkot repeszteni. Várnia kellett volna, hogy erősődjenek/rendszeresebbek legyenek a fájások. De ez a megoldás valószínűleg egyszerűbb és gyorsabb volt az orvosodnak. De ez csak az én véleméynem.

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit, iszonyat sajnálom Nimit, ami a fütyi-témát illeti... A mi doktornőnk is felhúzta, de csak most kedden, amikor a 3hós oltáson voltunk, eddig nem próbálkozott vele.
Kristófnak szerintem nem lett semmi baja (nagyon remélem). És nagyon furcsa számomra, mert nem számítottam rá, de pár nappal az említett vizsgálat előtt látszódott a kukacán, hogy valami változás történt és sejtettem, hogy nemsokára föl lehet majd húzni. Mondjuk, azt gondoltam, hogy ilyen hamar eljön ez az idő. Azt se tudom, hogy ez így normális-e. Attól meg kicsit tartok, hogy ha már föl lett egyszer húzva, akkor nem ment-e be kosz, amitől esetleg letapadna. Szóval, fiús anyukák, ebben is kérek szépen véleményt, hogy ha helytelenül járt el a doktornő, akkor legközelebb a közelébe se menjünk...

Évi, nagyon szépek vagytok! Linocs és Fruzsi kettős portréja is szuper!
Vendég

JuditK, teljesen megértelek, hogy kivagy... én is bőgtem volna a helyedben!!! de nyugi, tuti nem lesz baj, oks? ++++++

Évi, tünemények a fotók, köszönjük!!!!

Kép

Kép
kolyok28

Petramama, azaz Judit, köszönöm. Az orvosváltással kapcsolatban a 6 hetes kontroll óta tökéletes és mély a meggyőződésem...
Vendég

Anyós hazament :lol: :lol: :lol: , de energiavámpír, megyek is aludni a fiúkkal. És nem írom le, hogy nem jó a seprűnk, törött a házunk :shock: , és biztos beázik (soha nem ázik), a férjem csapnivaló munkát végez, és minek nekünk ennyi ruha, azért kell annyit mosni, stb.

Bea, ráért volna. De lehet, hogy úgy érezte, Te már türelmetlen vagy. Vagy szeretett volna ügyeletben túlesni. Nagyon nehéz ezeket a kérdéseket megítélni. Amiben biztos vagyok, hogy az oxyt csak indokolt esetben és ügyesen adagolva lenne szabad alkalmazni, mert sokszor inkább kára van. DE felkérsz egy orvost, akkor meg meg kellene bíznod benne. Sztem ha ennyi kérdés és érzelem van Benned, érdemes lenne szakemberrel beszélned. Van a HAWA munkacsoport, csinálnak perinatális probléma-feldolgozást. Pl. Meg Geréb Ágiék is.

Még ismerem is őket, mégsem mentem el, de jó fejek. Aztán itt állok az ötödik szülés előtt, ha vkit érdekelnek a szorongásaim, sofkaezis.freeblog.hu. Vannak. De mivel majd ennyien drukkoltok, nem lesz semmi baj. :lol:

Monácska, beázás jaj. És még egyszer. De utálom ezt a mesterektől függést. És nem is mesterek az ilyenek, de drágák...

Míg csak szoptak én sem adtam mellé mást, néha vízzel küzdöttem, nagy melegben, de nem kedvelték. ELvileg az előtej szomjoltó. Hát ezek szítták. (én meg cipelhettem nyolckilós félévest....). Tuti nincs erre sem egy igaz út, meg kell a sajátot találni.

Annak viszont örülök, hogy ezek szerint 3-4 hó körül már múlóban a testvérféltékenység. Négyeske miatt aggódom, tényleg nagyon anyafüggő... De majd megpróbáljuk kihozni a dologból a maximumot, és bevetem a lányaimat. Sőt, megvesztegetéstől sme riadok el. :lol:

Kölyök, és a férjed így kendőzik????? Meg is köti????? Állati. Enyémtől idegen lenne a dolog. Homeos lesz@rom ügyön elkezdek dolgozni, addig eszem a sedatif pc-t. Mielőtt valakit elteszek láb alól. :lol:

[/url]

potyka

Bea, passz, én nem értek hozzááá, de az elolvasott újságok alapján még bőven várhattak vlna, én is arra tippelnék, hogy gyorsabban menjen a szülés... de jó lenne egy orvos véleménye...

Kép

Kép
kolyok28

Ja, rájöttem ám, azért gyötörnek a felmenők, mert azt hiszik, megrendült bástya vagyok, és végre lehet behatásuk ide. De rossz helyen kereskednek, mert stabil vagyok, mint a beton :lol: :lol: :lol:

potyka

JuditK! Ugyan nekem nincs fiam, de iszonyú, amit ez a doki Nimivel művelt!!!! Nagyon szorítok nektek, hogy ne legyen semmi rossz következménye.

Tényleg nem értem a dokikat, minek piszkálják a fiúkat. Miért nem haladnak a korral?

Évi! Nagyon jók a fotók! És remélem apukáddal is minden rendben lesz.

Kép
Kép
Kép
petramama

Ja, és még vmi, Meggyötört Nimródnak sztem jót tenne egy kis arnica montana golyócska, és helyileg meg körömvirág krém. És legközelebb tépd meg a dokit!!!!!!!!! Vállalom a tanúskodást.

potyka

Potyka, hurrá, gyorsan elment -szerencsére - reméljük nagyobb károkat nem okozott... réjöttem, egy füldugó kéne neked ilyenkorra, vagy egy közvetlen csatorna a két fül közt, egyiken be másikon ki :lol: :lol:
igazából a férjem alig várja, hogy hétvége legyen és magára köthesse Mátét, mert ilyenkor ugyanolyan nyugis és közelében van, mint nekem... kicsit irigykedik, mert rám sokat mosolyog... naná, hiszen én állandóan dumálok neki :lol: :lol:
én most a nyártól félek, mert kendőben irtóra meg tudunk izzadni, a gyerkőc is és én is, és nem tudom ez jó-e???

Kép

Kép
kolyok28

Potyka! Te tényleg tök jó fej vagy!!!!! Nagyon örülök, hogy csatlakoztál a topikba!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Sziasztok!

Mennyi gyonyoru babat lattam :) !

Potyka! Anyosod nem semmi, az en anyosom mar azt tervezi, h mikor viszi el Leont egy par honapra magukhoz :twisted: ! de azert az mar durva, amit a tied mondott :twisted: !

Pati! nagyon jokepu fiaid vannak :wink: es latni, h mennyire szeretik egymast, Gordon beszolasan meg jot rohogtem, edes lehet :) !

Marti! most Leon megirigyelte Bence "kisautojat"!

Kolyok! Edi Mate, nekem is a kendos kep a favorit! es az csak termeszetes, h nektek Mate a legszebb, mi is igy vagyunk vele, meg par honapja korberohogtem volna azt aki azt mondja, h majd a tied lesz a legszebb es most itt allok es nekem o a legszebb, legjobb, legokosabb.... :oops:

Judit! nagyon ugyes Eszter :wink: ! es a napirendrol meg csak annyit, h en maholnap 21 vagyok es meg nincs napirendem :oops: , a fiam ebben jobban halad :lol: !

Linocs! nagyon muveszi fotokat teszel fel, de ilyen szep kiscsajrol nem is lehet nehez kepeket kesziteni...

Alvas ill altatas! en soha nem altattam, mindig bealszik maga, mondjuk imad aludni(egy ujabb bizonyitek, h a mi fiunk :wink: )

ez a hajhullas dolog szules utan pasiknal is lehet :lol: ? csak mert az en parom haja ugy hullik es este ugy kidol, h csak lesek, neha komolyan elgondolkodom, h kibol maszott ki ez a gyerek, ki van vele egesz nap, stb... :roll: , ja es a hasa is kezd elpudingosodni :shock:

Kép Kép
rima

Bea, egyet értek Petramamával, valszeg gyorsítani akarta az ügyet.
Nekem mindkettő császár lett, a 2.nál műtét közben derült ki hogy teljes szélességében szétvált az előző császár hege :shock:
Zárójelentésen is az áll: teljes szélességű néma hegszétválás.
Doki szerint 2-3 napon múlt az életünk, ill . egy erősebb fájáson. Ha ugyanis burokrepedés megtörtént volna, a ababa beleszületik a hasüregbe, neki azonnal kampec lett volna, de nekem se sok esélyem lett volna, különösen ha nem épp kórházban lettem volna.
Úgyhogy nekem nem lesz több gyerekem.

Ja, és mindez úgy hogy 2,6 éves volt Peti amikor vállaltuk a 2. gyereket, tehát nem mondhatnám hogy elkapkodtuk.

Na mindegy, a lényeg a happy end.
Vendég

Juditk! szegenykem :( , elhiszem h kivagy, en is bogtem volna, sajnos meg mindig vannak elmaradt orvosok :twisted:

kepzeljetek! az en anyosom korulmetelest akar a picin :shock: :twisted: :twisted: ! en mag majd lemetelem az anyost az tuti :twisted: :twisted: :twisted: !!!!!!!!!

Kép Kép
rima

Monácska, drukkolok, hogy ne kelljen leszedni a gipszkartont :?

JuditK, ilyet még nem is hallottam, hogy egy doki ilyen picinek felrántja a kukacot, te jó ég!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?