hali lányok!
én ma kicsit tovább próbáltam szundizni a tegnapi rázós nap után.
szly!
+++++ de jó neked. irigy-irigy-irigy.
akik rosszul aludtak vagy nyűgösek azoknak kitartást és csodaszép napot. persze a többieknek is, de nekik különösen!
c+a nincs már megint olyan jelem mert feldobja a virusirtó progit. nem igaz hogy mindig ara kell állítani
szóval a bolt... én is voltam tegnap. van egy csomó uj áru a babás részlegen
persze amit kinéztem kisfiamnak kocsikabátot már nincs

szerintem nem fogyott el, csak ujakat raktak ki. ebben is van de az annyira nem tetszik

kellett nekem várni hogy leárazzák
és én is néztem a női részleget is. mennyi minden... de hát nem tudom hogy pocak nélkül miket veszek majd fel. pedig sok jó rucit láttam.
szoknyákat is és felsőket. ugy hordanék már szoknyát, de hát terhes szoknyát már nem akarok venni.
a páromnak meg láttunk zakót. de hát elég huzós volt. 17000 ft.
hátha leárazzák majd. persze cipőt azt vettünk... az "nem volt drága" 26000 ft volt

de hát mit csináljak, az tetszett neki.
meg nekem is
tényleg, hétfordulós vagyok ma. nemsoká már nekem is NAGY POCAKOM LESZ. még 5 nap. persze ha látnátok... már most is van elég szép
hassimiről én is azt hallottam hogy esetleg az anyuka meg az apuka simogassa, de más ne, mert bezavarja a gyereket. érzi ő hogy nem a megszokott kéz! ugyhogy másnak én se nagyon engedem. persze anya ráteheti meg anyósom is a kezét meg a csalátagok, de nem simire és nem percekre!!!
a párom meg... nah ő se sokáig szokta rátenni, mert ha ő hozzá ér akkor a gyerek magába fordul és elszundizik, vagy legalábbis nyugiba marad. remélem kint is igy lesz
szlyon kívül akar még valaki szülni mostanában???? mert van egy két emberke aki mehetne. én egyre jobban pánikolok hogy közeleg az idő...
(muffin: hogy a francba tudjátok ti használni a gátmasszázst?? nekünk nem megy. remélem azért igy is rendben lesz a szülés. eröltetni nem akarom a masszázst.nekem valahogy nem megy a lazítás. nem tudom miért)
kata! szerintem nem fog kihalni a topik, csak egyre többen szülnek vagy kórházaznak és szerintem ha összerázódnak a babóval, akkor majd átalakulunk. más lesz a téma. legalábbis remélem hogy nem szűnünk meg. nekem olyan sok segítséget adtok! meg lehet beszélni sokmindnet, tanácsok, ki hogy csinálja, ötletek, stbstb.
remélem babázásnál is igy leszünk.
babaséta: én remélem hamar ki tudunk menni, mert nem fogom birni a 4fal között. persze ez rajtam is mulik. ki tudja mennyire leszek fittipaldi. és szerintem mi a 10 perces sétákat is tudjuk apával tölteni mert majd hazaszalad a szomszéd utcából
aztán meg ha hosszabbra mehetünk, akkor majd általában hozzá vesszük az irányt és akkor bolttal is össze tudom kötni. addig nála tölti Bence az időt. valaki majd csak vigyáz rá az 5 emberből
meg jó mert nekünk nem kell sokat menni és már zöldben vagyunk
a háztöbbök pont egy játszót vesznek körbe, rengeteg fűvel és fával. és a ház mögött meg van egy biciklis ut, plusz ott folyik a patak és nincs autós forgalom és igy ott is jobb a levegő mint a városban.
legalább ennyi előnye van ha már nem családi házban lakunk
jaj milyen messze van még ez... de olyan jó tervezni
nah meg már megint szóf...om volt... bocsi lányok... ne hari!!!!!
megyek letörölgetek meg nézni kéne valami alapanyagot hogy mit is főzzek. kitaláltam hogy mit sezretnék de ahhoz a fele nincs itthon. lehet elmegyek boltba, már ugyis késő van. ebből már ugyse lesz semmilyen ebéd... ugyhogy nyusziapu majd rendel kaját magának.
nah megyek, nem rontom a levegőt. tényleg bocsi hogy hosszu voltam, de legalább lesz mit olvasnotok

vagy ugorjátok át

nem haragszom azért se