A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Nagyon szép babák!

Minden újdonsült anyukának gratulálok!

Csiri: irigyellek, hogy már így mozogtok. Én még nem merek. Szerintem 6 hetes koráig mi csak sétálgatni fogunk, utána tervezünk messzebbre, mint pl. a telket. Aztán majd meglátjuk.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hajrá Piri!!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 11:16-kor.
pironya

Pironya: Tudod, a remény hal meg utoljára :wink: Én nagyon szorítok Neked, hisz tudom miről beszélsz, mármint az ikrek jegyről :wink: Emlékszel én is mit össze agonizáltam, hogy nehogy bika jegyű legyen?????? Nekem sikerűlt :wink: Neked is sikerűlhet még........ én tényleg nagyon szorítok :P
bluebox

Bari: Sajnálom, hogy a tejcsid kifutóban van :cry: :cry: De megpróbáltad. Tudom sovány vígasz :cry: Kristóf is nagyon nehezen kakál :cry:
Azt mondják 6 hetes korukra jobb lesz. Én bízom benne :wink: Tünemény a Kisfiad :P Szép hajas baba, ahogy kívántad :P
bluebox

Kép

Kis Joda :wink:
bluebox

Márti!
Jaaaaajjj de manó!
Cukorpofa!

Piri kitartás!!!! :wink:
Vendég

Móni: Mirkóról van friss kép? Ti már nagyon nagyok vagytok :)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Márti: Kristóf nagyon cuki!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Mindjárt csinálok egy párat a kedvedért! :P
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 11:17-kor.
pironya

Piri!
Persze ritkán jövök mert minden idömet elveszi Mirkó baba!
1,5 kg ot hizott miota kijöttünk a korházbol!

Hogy viseled a hőséget és az óriáspocakot?
Vendég

Én is csak ezt tudom mondani:piri kitartás...és megértelek,hogy már nagyon szertnél túllenni rajta!4kg garantálva :lol: :lol:

Márti Móni:csak isnételni tudom magam:GYÖNYÖRŰEK!!!

Márti:a másik két gyerekemnél nem érdekelt,hogy nincs tej...de most nagyon bánt..olyan jó lenne egy megbízható anyuka aki adna tejet!!!
És főleg azért bánt mert most több volt ...még ma is 2x 25-öt fejtem

Tegnap este elmentünk a fiammal biciglizni...még terhesen megigértem neki hogy minden úgy lesz mint tavaly nyáron...és nem akartam becsapni...hát nem esett valami jaj de jól!!!
Ma is megyünk :twisted:

szex-et ki mikor kezdi?tudom,hogy 6 hetet mondanak de nem túlzás az egy kicsit???? :shock:
Vendég

Móni: nagyon cuki Mirkó! Köszi a képeket!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari: én belül is repedtem, úgyhogy szerintem mi kivárjuk a 6 hetet...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszi csajok!

Bari!
Szerintem aki császárral szült annak nem kell 6 hetet várnia!

Nekünk adtak vola 200 liter anyatejet ingyen,de valahogy nem vett rá a lélek hogy más nönek a tejét adjam a babámnak!
Szerintem sajnos senki nem megbizható ilyen téren.Ki tudja mit evett ivott és még ha dohányzott is!
A tápszer a tuti én azt mondom!(mármint ugyértem hogyha jobb mint másnak a teje!) :roll:
Vendég

Andóca!
Mi még nem sexeltünk!
Pedig már letelt a 6 hét.
Majd ma talán! :lol:
Én is repedtem bent ugyhogy eddig nem mertem!
Fura dolog ez számomra! :lol:
Vendég

[quote="moni0825"]N írta:moni0825ekünk adtak vola 200 liter anyatejet ingyen,de valahogy nem vett rá a lélek hogy más nönek a tejét adjam a babámnak!
Szerintem sajnos senki nem megbizható ilyen téren.Ki tudja mit evett ivott és még ha dohányzott is!
A tápszer a tuti én azt mondom!(mármint ugyértem hogyha jobb mint másnak a teje!) :roll:

Dohányzó mama nem is adhat le tejet!
Egyébként meg, aki bevállalja, hogy ad le, az azért odafigyel a dolgokra... :wink:

Bari
Ha közelebb laknátok...
Vendég

Mi már kicsit összebújtunk apával :oops:
Vendég

Sziasztok!

Móni: mi még egyben, igen! :cry: :cry: :cry: :cry:

Ma volt a szokásos mama ebéd, meg elötte voltunk reggel a háznál. Olyan szépen haladnak. Ikea, Kika, Tesó..... már jó itthon.
De nagyon fincsi gyümölcsöket vettünk! :D :D :D

Nagyon szépek a babák!!!!!!!!!!!

ÉN MIKOR BABÁZHATOK???????????????????????????????????
bszilvi25

Sziasztok!

Almaani gratulálok és jó egészséget!!!

Járt itt a dokinéni, kaptunk szorulásra Infacol cseppet... Szegény gyermekemet úgy meghajtotta... csak lestem. :lol: :lol:

Szeretném megkérdezni, mikortól lehet hosszabb időre kivinni levegőzni a gyerkőcöt?
Szegényt nem akarom beöltöztetni nagyon, fogalmam sincs mit adjak rá... :oops: zöldfülű anyuka vagyok. :oops:
csipisz

Gigi sajnos nem mindenki olyan mint te...tőled tök szivesen elfogadnám még így is,hogy személyesen nem ismerjük egymást...de ne hidd,hogy mindenki olyan rendesen csinálja a dolgokat mint te,egy csomó nőt simán nem érdekel,hogy mit eszik iszik...még akkor sem ha a saját gyerekéről van szó :(

Móni az a 20 lityi tej jól hangzik,nem tudhatad volna meg,hogy ki adta volna??Vagy több nőtől származott volna??

Én nagyon nagy szükségét érzem a tejnek mert Dávidnak a kakiját csak az tartja rendben...ezért már úgy csavarom ki magamból a tejet...tiszta agresszívan :twisted: :twisted: :twisted:
És ma leejtettem az üveget 30 gr tejjel de szerencsére 20 benne maradt :lol:

Gigi akkor a te férjed már megnyugodott :lol:
Vendég

Az, hogy ki adhat tejet hivatalosan elég szigorúan nézik...
http://www.heimpalkorhaz.hu/anyatej/#hogyan
Vendég

[quote="bárány"][ írta:báránysize=75]Gigi akkor a te férjed már megnyugodott :lol: [/size]

Addig se volt semmi baja... :wink:
Vendég

Bari
Másik fajta tápszer?
Vendég

Kép
Vendég

Kép

Bocsi de látni is szeretnénk Tomikát!!

El sem akarom hinni,hogy mekkora :shock: :shock: :shock:
Tényleg jó lehet a tejed :shock:
Vendég

Bari: neked nincs nagyon sötétre véve a monitoron a fényerősség????
bszilvi25

[quote="bárány"][ írta:bárányimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1214066152.047.jpg[/img]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ő nem is Tomi... :wink:
Vendég

[quote="bárány"][ írta:bárányimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1214066152.047.jpg[/img]

Vendég

Vendég

Ez jó volt!Különben én is elgondolkodtam,hogy a kisebb vagy a nagyobb fiad van a képen Gigi. :lol:

Kép
melike

Bari:szerintem is neked sötét a monitorod.Én simán láttam a képet.

Kép
melike

Na.... most az én fiammal lett teli az oldal :oops:

Bari
Azért egy 1 hónapost és egy 23 hónapost összekeverni :lol: :lol: :lol:
Nem kellene neked szemüveg? :wink:

Csipisz
Mi 5 naposan kivittük Tomit félnapra...
Vendég

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 11:17-kor.
pironya

Az én monitoromon csak egy sziluett látszott PETIBŐL!!!
Na jól van Gigi egy null oda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd bejelentkezek a szemészetre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

szerintetek mikor lehet kivinni a babát mostanában, úgy értem, hogy hány órakor? És be kell kenni valami krémmel?

Gigi: Peti nagyon cuki!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca
Mi szinte egész nap kinn vagyunk... az árnyékos teraszon...
Vendég

Gigi: és az UV sugárzás miatt nem veszélyes? Lehet, hogy hülye kérdés... És nem kened be semmivel a babát? Mármint napkrémmel.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca
Nem kenem semmivel...
Tomi még megmarad az árnyékban...
Vendég

Vendég

Mi is sokat vagyunk kint de kizárólag az árnyékban!!Nap még nem érte dávidot és nem is fogja csak jövő nyáron!!
Így is barana...olyan mint az anyja... :lol: :lol:
Vendég

szex: mi babavárás alatt végig... de most még nem merek. ha tornáztatom magam "ott lent" még olyan furi. :oops:

levegő: 5 napos korától van kint Milán, most csak enni meg pelust cserélni jövünk be. nem kenem semmivel, reggel 9ig és este 6után van csak napon, a többit árnyékban. rövid ujju body van rajta, semmi más. :)

annyirea megnőtt Milán étvágya, de eddig 3 deciket fejtem le naponta, most meg talán 1et... örülök, ha éjszakára van valami az üvegben... ez azért aggasztó. :S

mia_snow

Kép
Vendég

Mia
Gyakoribb szoptatás 2-3 napig, vagy szopások közti időben fejés... a minél gyakoribb, minél alaposabb kiürítés fokozza a termelést...
Vendég

[quote="gigaboszi"]M írta:gigabosziia
Gyakoribb szoptatás 2-3 napig, vagy szopások közti időben fejés... a minél gyakoribb, minél alaposabb kiürítés fokozza a termelést...

gyakoribb szopi megvan, mert 5+1 helyett 6+1... ráadásul 70-80ak helyett az első 3 kajája 100-120, szóval belehúzott a gyerek most hirtelen, csak remélem tudom követni. 7kor evett 70et, most 9kor fejtem 80at, 11kor lesz neki a következő kaja, remélem nem marad éhen. :oops:

mia_snow

Én is aggódom a tejcsi miatt!Kb. 2 napja mindig sír ha leteszem szopi után.Próbáltam fejni,de sajnos semmi nem jött (szopi után). :cry:
Ilyenkor már bizonytalan vagyok,hogy elég-e neki.Mérni meg elfelejtem mindig. :oops:

Kép
melike

Nagyon szép barna bőrű babáink vannak!Mátét is dicsérik,hogy milyen jó színe van.
Ma nagyot sétáltunk hármasban.Felmentünk a városba,találkoztunk egy csomó ismerőssel. :lol:

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?