A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Én vagyogatok!
Már jól kibőgtem magam...kicsit sikerült apácskával összeveszni! Perszer valami jó kis "vacak" dolgon..... csak hát ebből is látszik, hogy sokkal érzékenyebb vagyok. Mindegy, jólesett kibőgnöm magam...

Amugy ez már séta után volt..... de sétánk során nem tudtunk tv kábelt venni, mert kiderült, hogy ma minden bolt zárva van! NA sebaj, legalább sétáltunk egyet!

d.dodó

Kimma:ez nagyon szép volt :D

Nemrég keltem fel,de nagyon fáradt vagyok még mindig,Babám meg nagyon lusta mocorogni-csak olykor csuklik,de igen keveset mocorog.

Kép
Kép
Kép
kike

dodó!
fel a fejjel! ++++ kicsit érzékenyebbek is vagyunk mostanában a kelleténél.

kimma!
én nagyon érzékeny vagyok mostanában. és végigbőgtem. majdhogynem hangosan zokogtam :oops:
biztos NAGYON EXTRA érzékeny vagyok :D

Kép

Kép
timi1982

Képzeljétek, ahogy elindultun, hogy kijöjjünk a párom szüleihez, az autóban hányingerem lett és úgy elkezdett a hasan görcsölni, hogy csuda (úgy rendesen fájt is mondjuk még beszélni tudtam de nehezen) és eltartott vagy 3-4 percig, majd 5 perc múlva újra kezdődött. A férjem meg is ijedt, hogy 5 perc.... de ezután márcsak egyszer volt igaz az is pont 5 perccel utána. De azóta semmi.
Vendég

Kike: pihenj csak!
Vendég

Sziasztok!

Látom nem tolongunk ma.

Kata, szerintem te már ne menj túl messzire kórháztól! :D

Nekem is rendszeresen keményedik a hasam. Nem fáj, de elég kellemetlen.

Timi, ha jól emlékszem te tettél fel tegnap egy linket, hogy kire hasonlít a gyerek. Én kipróbáltam, de mindig az jött ki, hogy egyformán apára, és anyára. A végén már kipróbáltam mindenféle képpel is, de akkor is azt írta :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Tényleg nincs valami nagy pörgés ma...bár igaz, hogy hétvége van, mindenki a párjával van, esetleg programok is vannak....

v.kata!
Ugy látom lassan érted is lehet izgulni. Bár már a 38-at is betöltötted, ugyhogy jogosan! ;)

d.dodó

voltam benn ctgn és szuper lett. A kórházi lakótársam meglepett 2 jeggyel a rómeó és júliára!!!!!
magdolnam

Dodó nekem nem programom van, hanem simán csak melegem!!!

Magdi, ez klassz!!! :)

Kép
Kép
patr

sziasztok!
Most értünk haza a meggyszedésből, közben kaptam új képet csodaszép Jázmin babáról, gyorsan megosztom veletek, és mesélek:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Tegnap hazaengedtek minket!
Köszönjük a gratuációkat Titi átadta! :D
most nincs időm visszaolvasni, de majd pótolom!
Minden újdonsült anyukának gratuálok! és akik még szülés előtt állnak gyors és szép szülést akárcsak a mienk volt!

és egy kép Kép
a kórházban születés után :D

puszi mindenkinek!
bencuri

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bencuri 2009.03.07 10:46-kor.
bencuri

Nos, szóval apa miután hazaért, elmentünk a szülei szőlőjébe meggyet szedni. Csak apa és a csajok szedték, én pedig a fa alatt ücsörögtem.
Ebbe is sikerült elfáradnom, mert a kempingszék baromi kényelmetlen volt... :?
Meg nagyon meleg van... :shock:

Közben jött az üzi Szilvitől, válaszoltam neki, kérdeztem, hogyan vannak, remélem ír, és akkor jövök!

Kata!
Igazuk van a többieknek, tényleg ne menj messze a kórháztól... :wink:
Már jókor jön Dórika, és persze bármikor jöhet... A tested készülődik a nagy találkozásra!

Mellesleg az enyém is... Sokszor volt ilyen az elmúlt néhány napban nekem is. De én még nem bánnám, ha legalább egy hétig egyben maradnánk.
Persze akkor jobb lenne, ha nem fájna semmim, és újra a régi lennék, nem ilyen reumás-csiga, de nem lehet minden tökéletes...

Magdi!
És mikor lesz az előadás?

Szerintem nem kicsit vagyunk érzékenyebbek, én konkrétan elviselhetetlen vagyok!!!
Vendég

Bencuri!

Ez a kislány GYÖNYÖRŰ!

mégegyszer gratulálok!
Vendég

Én is csak ezt tudom mondani:gyönyörű babák :lol:
Vendég

Marcsi! Köszönjük szépen Jázmin képét Nagyon Aranyos! :D

Bencuri! Örülök, hogy otthon vagytok! Csodaszép a kiscsaj! :D

Magdi! Gratula a jó CTG-hez!
Vendég

Magdi: en ugy tudtam bpd: 10 cm feltt csaszar, es mivel nalam nagy eselyel 10 foltt lesz, igy kerdeztem a vedonot- jobban mondva ferjem kerdezett ra- es mondta semi gond nincs a 10 cmrel siman kifer. Szoval nem tudom.
Bar sejtem nem ez lesz az egyetlen indok a csaszarra hanem a kis draga meg mindig keresztben fekszik, es az az igaszsag remsegesen jol erzi igy magat...
Vendég

Babuli:Nem akar már Szabi baba kibújni?Igen lustika.Mikor kell bemennetek ha nem jön elő a Kis Fickó?

Kép
Kép
Kép
kike

Bencuri: örülök, hogy itthon vagytok már!!! Megy a szopizás? Van tejcid?Milyen volt a kórházban? Olyan Gyönyörű a kislányod!!!
Hogy fogadta Bencus?
A doki milyen volt a szülésnél és utánna?

Wera: sajna ém is kinlódom a szopival, de én azért mert nincs elég tejci és sokszor nem udom mivel pótoljam. Tegnap éjszaka már mind a két cicimet kiszívta és nézett rám nagy szemekkel, hogy miért nem adok még neki. Mást nem tudtam kitalálni adtam neki egy kevés cukrosvizet és utánna elaludt. Sajnos lassan termelődik a tejci. Egy mellből a leggjobb esetben csak 50-60-at tud kiszopizni és ez nem mindig elég neki. Sajnos majdnem csak a felét eszi meg a napi adagjának, pedig lenne igánye többre. Minden szopi után ha sikerül ha nem fejek már csak a azért is hogy hátha elkezd jobban jönni a tejem. Én is kétségbe vagyok esve és nem tudom mit csináljak. Minden szopizás után főleg ha mind a kettőt kiszívja azon izgulok, hogy a következő szopira legyen benne elég tejci. Lehet, hogy kéne felíratnom tápszert, de nem vagyok a híve és a dokim is szabin van tegnaptól és Mobilt nem adott.
Lehet, hogy én is írok annak a szopitanácsadónak.
Szedem a homeós bogyót és a laktóherbet is iszom.
Miért kell ennek ennyire macerásnak és nehéznek lennie. Annyira vártam, hogy újra szoptathassak, csak ez maradt volna el. Azt hittem, hogy most kicsit könnyebb lesz és nem kell aggódnom a tejmennyiségen.
Méregetem a szopizást és ma eddig összesen 250 gr-ot evett és a legjobb esetben is még kétszer szopizik ma ami azt jelenti, hogy kb.: 100-120-at foh még enni. Neki a minimum jóindulattal is 400 gr-ot kéne naponta, de ez az alsó határ.

Na nem panaszkodom tovább mennem kel mert ébredezik és megyek fürdetni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Magdi: az szuper! Irigykedem picit. Az en kismanomnak a pocakban a kedvenc musicale:) Azzal ebresztgettem mindig amikor meg az a felos idoszakom volt mikor alig mozgott( most aztan tobbszorosen bepotolja, mint a kerge birka meg sem all!).

ez a babas vetites, ez csodalatos! Gyonyoru es konnyfakaszto-azt hiszem ehhez kismamanak sem kell lennem hogy egy ilyenen bogjek:)

de jo ujra babyket latni! MAr hianyoztak! szepseges mindket kislanyka!
Vendég

Tita: sajnalom, hogy ilyen problemaval kell kuzdened. en bar meg soha nem szoptattam teljesen megertelek mekkor lelkiismeretfurdalast es fejtorest okoz....es ezer csapom le mindig anyosom azonal ha elojon az ugye csak anyatejet fog kapni a gyerek temaval(meg barki) hogy ez nem ig mukodik, hogy en megalmodom, es akkor az ugy lesz. Jo vannak nok- de azert kis szazalekban- akik tudnanak de nem akarnak szoptatni, viszont van nagyon sok no, aki mindent megtesz, szo szerint szenved, es nem megy. Soha egy percre nem tudok senkit elitelni aki tapszerre kenyszerul!
de azert drukkolok, hogy megoldodjon a gond, beinduljon jobban a tej, es ne kelljen emiatt izgulnod! Mert ugy e mindenhol olvassuk, a stresz a legnagyobb ellensege a tejnek! Kitartas! de ha nincs mas ut, ne legyen lelkiismeretfurdalasod a tapszer miatt!
Vendég

Nagyon édesek a babaképek!! :)

Na, én megyek palacsintát stni (bár semmi kedvem hozzá) de megint azt kívántam meg!! :lol:

d.dodó

Dori: szerintem egy fittebb napodon gyarts jo par palacsintat, es ted a hutobe, ne kelljen ennyiszer sutnod:)
Vendég

Sziasztok!

Csak szeretném megosztani veletek a jó hírt, miszerint ma délután megszületett a barátnőm kisfia, Vince!
Császárral született, 3000 g és 51 cm. Hivatalosan koraszülött, de ha minden rendben lesz velük szerdán már hazajöhetnek!

KépKép
hene

Kike! 10 és 11 óra között megyünk holnap és a doki azt mondta úgy készüljek, hogy maradnom kell bennt! :cry:
Még azért reménykedem hátha addig elindul Szabi babim! :lol:
Vendég

Hene! Gratulálunk a Barátnődnek Vincéhez! :D
Vendég

Babu! Ti még mindég egybe!? :shock:

Kép
dittke

Na végre beengedett a babanet!

Hene: gratulálok a barátnőnek!

Szly: Jázmin baba nagyon édes

Bencuri: de jó, hogy már itthon vagytok! Majd ha lesz időd írjál és tegyél fel sok képet!

Babu: nagyon nagyon szurkolok értetetek, akár ma éjjel vagy holnap már mindenképpen. Remélem holnap már történik valami!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.04 19:04-kor.
Vendég

Dittke! Amint látod! :(

Vidokata! Köszönöm, hogy így szorítotok Nekem! Már most rosszul vagyok a kórháztól! Legalább ha azért kéne bemennem mert Szabi magától elindulna! De így, hogy még konkrét dolgot sem tudok( mikor indítják, meddig várnak) nagyon gáz! Előre utálom! :oops: :evil:
Vendég

Babu! Én a nagyobbik lányomat hordtam túl 10 nappal, és úgy indították!
Titi! Azt mondják, hogy a sör tejserkentő. Persze az alkoholmentes! :lol:

Kép
dittke

Dittke! Remélem , hogy hétfőnél tovább nem vár a dokim! :oops:
Vendég

Gondolom, már nagyon várod! De addig még van több mint 1 nap. Hátha magától kibújik! :lol:

Kép
dittke

Anyjuk: köszi az együttérzést! :D
Sajna nem szeretem a sört. Semmilyen alkoholt nem tudok meginni. azért köszi az infót. :lol: Próbálkozom még joghurttal meg most fogok zsíroskenyeret enni vacsira ezt a tippet is kaptam. Ha beválik azt sem bánom, ha meghízom mégjobban csak Leventének legyen mit ennie. :lol:
Ja amúgy meséltem már, hogy 2 kg maradt rajtam? Tök örülök, már csak azt a 20-at kell ledolgoznom ami elötte jött rám. :oops: :roll:

Na most is kiszívta mind a két mellemet, most jön a drukk, hogy legyen a következő etetésre. Ja és még nem alszik, még mindig szopizna. Most adtam neki cumit a legnagyobb bánatomra, de nem tudok mit csinálni.

Na megyek vacsizom egy kicsit.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Babu: szorítok neked, hogy minden rendben legyen és magától meginduljon a szülés!!!++++++++++++++

V.Kata: Nekem is volt ilyen kocsiban görcsölös esetem azt hittem ki sem tudok szálni a kocsiból. Dóri baba készülődik kifelé!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon vigyázz magatokra és pihizz sokat. :lol:

Holnap egyedül leszek a két gyerekkel Tamás tanítványainak versenyük lesz és ott kell lennie. Hát fejest a mélyvízbe. Az a baj, hogy nem tudom Olivér hogy fogja bírni egész nap itthon. Lehet, hogy megunom és délután leviszem a játszóra Leventének meglesz az első kinti levegőzése. Kíváncsi leszek hogyan tudom majd kivitelezni. Eléggé izgulok. Sajna senki nem ér rá segíteni. Hát ez van. Majd megoldom valahogy mint eddig minden mást is. Ügyes csaj vagyok!!! :oops: :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!
Ha kevés a tejed, akkor mindig mindkét ciciből szoptass!

És igen, ügyes csaj vagy, megoldod! :)

Kép
Kép
patr

De minél többet szopizik, annál több tej lessz.

Kép
dittke

Köszi csajok aranyosak vagytok. Nem hiába szeretek ide jönni. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Babu:Nagyon szurkolok nektek,hogy ne kelljen megindítani Szabi babit :D

Nekem ma megint egyre többet keményedi a pocak,és néha fáj is,biztos már készülődik,legalábbis remélem.

Már összepakoltam mindent,kivéve amit akkor tudok bepakolni,és nagy nehezen összeválogattam hogy miben hozzuk majd haza.Persze kisebbet,meg nagyobbat is-ki tudja mekkora lessz. :D

Viszont kissé felélénkült,talán jót jelent.de jó lenne ha már elindulna kifelé :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Nincs már nekünk se sok vissza! :lol:

Kép
dittke

Tényleg,most látom hogy te is a 38-ban vagy-gratula :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Írt Szly!

Grat. szilvinek! Jól vagyunk. Lehet, holnap megyünk haza. Tejcsi úgy ahogy van. még nem lövellt be. Puszi.

Kike!
Dominik baba is akár már megszülethet... :wink:

Babu!
Drukkolok nektek!

Titi!
Szoptass minél többet, meglátod, semmi baj sem lesz, és elég lesz a tej...
Holnap menni fog hármasban!!! :lol:
tényleg ügyes csaj vagy!

Én mára búcsúzom.
Mindenki vigyázzon magára!
Vendég

Titanilla, hidd el, épp annyi tejed lesz, ami a Babádnak kell. És nyugodtan engedd többször szopni, az csak fokozza a teremlődést. Ja, és a teh szoptatás KÖZBEN termelődik, az eleinte felpuffadó, csöpögő mellek csak átverés...Mindig van benne, és ők mindig ki tudják szívni. Higgy magatokban, Te vagy az ő legjobb anyukája!!!!

Wera, sokat gondolkodtam Rajtatok ma, és sztem Nóri cumizavaros. Egyelőre nem adnék neki semmi mást, se pótlást, se játszócumit. A rágódás sztem arra utal, de Pele biztos jobbat fog mondani.

Ne feledjétek, eddig all inclusive, 24 órás szobeszervíz volt, ez az első időszak keserves a legtöbb babának, a testközelséget igénylik, a dajkálást, az anyaszagot. És szopni szeretnének, mert valami ősi ösztön azt súgja nekik, hogy az MINDENEN segít.

Kike, ne légy türelmetlen, még Babu jön :lol: .

Babuli, türelmet Neked, eddig nagyon jól viseltél mindent. Gondolj arra, hogy legalább otthom nem kell másik gyereket hagyni, csak magatokkal foglalkozz. Vigyél jó könyvet, kisdvdt, bármit ami jólesik. És drukkolunk!!!

potyka

azt még leírom, hogy ma reggel óta olyan furcsán érzem a csuklását...
Egészen lennt.
Remélem, jelent valamit!!! :wink: :lol: :roll:
Vendég

Potyka:Babut még megvárom :lol: Úgy el nem megyek szülni,hogy nem látom Szabit :D

Kép
Kép
Kép
kike

Titi, Kike, Maria, Potyka! Köszönöm szépen, hogy szorítotok Nekünk! Amint van valami üzenek! :D

Remélem, hogy Tappancsal találkozok és akkor küldöm Vele az infót! :D

Reggel még benézek! :D
Vendég

Én szívesen szoptanám többször is csak mindig alszik és nehéz felébreszetni. Így is igyekszem 3 óránként ébreszteni, de va, hogy 4 lesz belőle, mondjuk, ha nehezebben aludt el vagy hosszúra nyúlt a szopuzás. Már alakul a tejci, kíváncsi vagyok Levente mikor ébred. Éjszaka nem ébreszetm, csak nappal. Amúgy az megnyugtat, hogy szinte minden pelusban van pisi és kaki. Olyan furi Olivér mindig akkor kakilt, ha elkezdett enni Levente meg amikor felébred. Bár most pelenkázás után rotyizott, így a következő atetésnél peluscsere amúgy éjszaka nem cserélünk.

Na megyek lefekszem, bár kéne kellnie leventének lassan.

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Én szívesen szoptanám többször is csak mindig alszik és nehéz felébreszetni. Így is igyekszem 3 óránként ébreszteni, de va, hogy 4 lesz belőle, mondjuk, ha nehezebben aludt el vagy hosszúra nyúlt a szopuzás. Már alakul a tejci, kíváncsi vagyok Levente mikor ébred. Éjszaka nem ébreszetm, csak nappal. Amúgy az megnyugtat, hogy szinte minden pelusban van pisi és kaki. Olyan furi Olivér mindig akkor kakilt, ha elkezdett enni Levente meg amikor felébred. Bár most pelenkázás után rotyizott, így a következő atetésnél peluscsere amúgy éjszaka nem cserélünk.

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Én szívesen szoptanám többször is csak mindig alszik és nehéz felébreszetni. Így is igyekszem 3 óránként ébreszteni, de van, hogy 4 lesz belőle, mondjuk, ha nehezebben aludt el vagy hosszúra nyúlt a szopuzás. Már alakul a tejci, kíváncsi vagyok Levente mikor ébred. Éjszaka nem ébreszetm, csak nappal. Amúgy az megnyugtat, hogy szinte minden pelusban van pisi és kaki. Olyan furi Olivér mindig akkor kakilt, ha elkezdett enni Levente meg amikor felébred. Bár most pelenkázás után rotyizott, így a következő atetésnél peluscsere amúgy éjszaka nem cserélünk.

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

nagyon szuper volt az előadás!!!!!!!!!!!!!! A gyerek úúúúúgy élvezte!!! Csak 1,5 óra múlva már a farok csontom sajogott és a miniatűr helyen ücsörögni, azt hittem megvadulok és még a naci is szorított... mindegy kibírtam 7-10ig de amikor jöttünk haza azt hittem megszülök.... a kényelmetlenség ezt okozta. Már majdnem bőgtem. Egyből 2 magneb6ot bekaptam. Azon drukkoltam, hogy máig húzzam ki valahogy, mert a férjemmel akarok lenni. Hát sikerült, ma már már semmi bajom. Se keményedés, se görcs, se semmi. Sajna déltán vissza a kórházba és reménykedés hogy jövőhéten ismét hazaengednek. Ez ad életerőt nekem!!!!
magdolnam

Jó Reggelt Mindenkinek!

Szabi nem könyörült meg rajtam az éjszaka! Még mindig vígan ficánkol a pocimban!

Magdi! Örülök, hogy jól sikerült az estéd! Vigyázz Magatokra! Gondolom olvastad, hogy mától Én is a kórházban lévők csapatát erősítem de remélem nem sokáig! Neked is kitartás a kórházban töltött napokra!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?