Banana, gratulálunk!!! Sok boldogságot, egészséget Zsófinak!!!
De jó, hogy időben sikerült észlelni, hogy gond lehet, biztos megrémültél nagyon. Pároddal mentél, tehát veled volt? Hogy bírtad a hőséget bent? Emlékszem tavaly májusban is elég meleg volt, és én nehezen bírtam... hát még most...
Várjuk a képeket mindenképpen, a tejcsihez meg kitartást, biztos rájön Zsófi, hogy a ciciből az igazi, nem érdemes beájulni vagy balhézni.
Anittik, olyan nagy élmény az első mosoly!

Nálunk bátyó kapta.

Örülök, hogy nincs baj, remélem nem szájpenész. Nekünk ebben nincs tapasztalatunk.
Kati, nagyon jól sikerültek az új vonalzók. Ügyes vagy Zsu.
Linocs, Fruzsi milyen nagy már! Nem régen volt, hogy megszületett. De gyorsan öregszik.
Gabika, irigyellek nagyon, olyan jó amikor a Picurka mocorog a pocakban.
Andi, nekünk nem volt ilyen, fáj is Balunak? Remélem nem...
Igen, mi Zánkán voltunk a hétvégén, ma meg Gyömrőn a tófürdőben. Nagyon klassz volt Zánkán, a mai nap kicsit nehezebb, mert egyedül vittem a két gyerkőt. Ádi mind a két tavat nagyon élvezte, épültek szép homokvárak, ma sok kavicsot szállított a dömper a vízbe... Tehát jól elvoltunk.
Kaki ügyben valóban oké van, remélem nem a smecta-rízsnyák-normamicsoda egyvelegek teszik, hanem alapban kezdünk helyre rázódni. Mindenesetre azért ma feladtam a mintát az ÁNTSZnek, egy hét múlva lesz eredmény.
Képzeljétek, édesapám cserkó szedés közben pár hete leesett a létráról, ami eltört, ill. a cserepek sem bírták, amikre ráesett stb. 100kg-ot nyom alapjártaban, hátmég, ha a gravitációs erőt is hozzáadjuk. A lényeg, hogy az esés után 1 hétre már alig tudott levegőt venni, ezért elment dokihoz, aki elküldte röntgenre. Ahol is közölték, h semmi baj, csak belső zúzódás lehet. Mivel egyre gázosabb lett a helyzet, sógornőm beprotezsálta a Jánosba röntgenre, ahol is megállapították, h 3 bordája törött... A helyi erő meg ugye SEMMIT nem látott! Szerintem felháborító, hogy ilyen géppel dolgoznak, vagy a doki ennyire felületes... Most valami erős fájdalomcsillapítót szed, és pihenni kell. Tényleg protekció kell már a normális ellátáshoz???

Költői volt a kérdés...
na, töltök le képeket a hétvégéről inkább, nem dühöngök nektek...