A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

[quote="hékás"]G írta:hékásigi, hogy van szíved ilyet ajánlani nyilvánosan Szilvinek, amikor ennyi eltiltott van itt? NEKEM PL. MÉG 3 HÉT VAN HÁTRA!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mi már holnap 5 hetesek leszünk... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Szilvike
De használatos a "bábakoktél" is...
(ricinus, baracklé, pálinka)
Vendég

ok csajok, köszi!! majdcsak lesz vhogy.... :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

Bari!
Módjával tornázni is lehet szoptatás alatt és maga a szoptatás is fogyaszt(hat)...szép lassan,de eredményesen....És ne panaszkodj,igenis jól nézel ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi már összebújtunk pár napja..."megsajnáltam apát"... :oops:
Vendég

Eyi!
nagyon édes a kislányod,nem csodálom,hogy nem tudtok vele betelni.... :wink:
(én is így vagyok vele... :wink: )
Vendég

Hát én is megsajnáltam apát és ne tudjátok meg másnap milyen alvadt vérdarabok jöttek belőlem...ez 3 napja volt
Vendég

csiri a tied is egy nagyon szép baba, azt hiszem már írtam párszor.
sokszor azon kapom magam, hogy hosszú ideje csak nézem, milyen szép,szabályos. apa dettó. azt mondja tegnap, hogy ő 40 évesen is imádni fogja, mert az ő kicsi lánya lesz akkor is. hát kicsit meg is könnyeztem ,olyan aranyosan mondta. na meg tegnap megint el kellett neki mennie németbe, szombaton jön meg, s teljesen ki voltam, bőgtem, alig tudott megvigasztalni, pedig neki is biztos nagyon nehéz itthagyni a picikét, csak nem nagyon mutatja. persze azon vagyok, hogy minél kevesebbet idegeskedjek a tejci miatt, csak olyan nehéz így.

Kép
Kép
eyi

Na mára én léptem. Ha valami van, írok ígérem!
Eyi: most biztos mindkettőtöknek nehéz a távollét. :roll:
Jó éjt MINDENKINEK
holnap reggel 8-ra megyek CTG-re , ha még hazaengednek, jövök
bszilvi25

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:52-kor.
pironya

..........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:53-kor.
pironya

Piri baba gyönyörű és vasgyúró :lol:

Apuka számomra szinte hihetetlen,hogy te magad fogalmaztad ezt a szöveget...szinte könnybe lábadt a szemem olyan szép volt ismét!!!
Szerintem az én férjecském is ezeket érezte érzi,de nem tudná így megfogalmazni :lol:
Vendég

Kép

Na mitszóltok????Ez mai...behúzva :oops:
Vendég

Bari: nagyon tuti! De hova tünt a hasad?

Piri Apu: nagyon szép irás, én is meghatódtam újra. Beszéltük a férjemmel, hogy ő is így érzett. Én szintén, csak nem tudom ilyen szépen leírni. Csongor nagyon szép baba.

Szilvi: hajrá!!!! Lehet, hogy már haza sem jösz?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

sziasztok!!!!

Eyi!
"azt mondja tegnap, hogy ő 40 évesen is imádni fogja, mert az ő kicsi lánya lesz akkor is. "

Nekem is ilyeneket szokott mondogatni,de mi mkár ott tartunk,hogy azt "tanítgatja" neki,hogy mondd,hogy apa,illetve 13 éves korától csak csadorban mehet utcára és ha elmegy valahová a barátaival Ö követni fogja és a bokorból lesi... :shock: :roll: :lol:
(meg kell állapítanom,hogy apuka bekattant.... :lol: )

Pirony-apuka!

Nagyon helyes a kiscsaládod és nyugodtan "garázdálkodj" még itt a babaneten ha ilyen szép történeteket írsz....

Bari!
A nyavajgásod el sem olvasom a továbbiakban,ami a kilókra vonatkozik!!!
:wink: nincs is hasad!!!!! :shock: 8) :lol:

Tegnap becsatlakoztam 2 perc erejéig a BK-ba....(sikerült,pedig minimum 500 rész kimaradt)...Hogy mik vannak....
Magdi anyus meg Vili bá "válik"?????Vagy miért alszik retró kempingágyon a nappaliba az ember???(biztos nem használt potemix-et Vili...)
Meg a púderfejű bisztróscsaj és a gyémántbizniszes Géza esküsznek???? :shock: :shock: :shock:

Megyünk mérekezni a védőnőhöz,majd jövünk!!!

Jók legyetek!
Vendég

Jó reggelt!!!!

Képzeljétek, ma van a 2. házassági évfordulónk :P :P Segítsetek, valami ötlet kellene, hogy mivel lepjem meg az én kis Uramat :P

Pironya Apu!!!!
Ismételten gyönyörűen szóltál hozzánk és nem zavarsz minket, sőt én kifejezetten élvezettel olvasom az írásaidat. Gyönyörűek!!!!!!!!!!!! Ismét elérzékenyűltem :oops: :oops: Részemről, én tiszteletbeli topictaggá fogadlak, de csak TÉGED :wink: :wink: Ide csak olyan Apukák írhatnak akik így tudnak írni :wink: :wink: (házassági évfordulóra valami ötleted esetleg?????? Mégiscsak "pasi" vagy????? :wink:
Köszönjük a képeket!!! Csongor tökéletes baba, ahogy az Anyukája is tökéletes :P :P Gyönyörű kiskrapek, gratula!!!!!!

Bari: HOVA DUGTAD A HASAD???????????????????????????[/b]
bluebox

Na mára már jól érzem magam :lol: Ha már így megdícsértetek :lol:

Blue nekünk is idén volt a 2. évfordulónk,májusban :lol:
De akkor is olyan jól álltunk anygilag,hogy csak egy kis pezsgő meg süti volt :oops:

Csiri:én már nem is tudom mióta nem láttam BK-t... :(
Örülök ha alszom mert éjjel dolog van :?
Nem tudom mi van babocskámmal olyan nyügi és a kaja adgját is csökkentete...talán a meleg?
Mondjuk minden kaja szopással kezdődik...és olyan nagyokat nyel...lehet,hogy jön is valami :shock:
Mert a fejővel semmi nem jön..talán Dávid ügyesebb
Vendég

Kép
Vendég

Szia Bari!

Biztos, hogy a meleg miatt nem eszik annyit, amennyit Te szeretnél neki adni :wink: Kristóf most azt kezdte el csinálni, hogy másfél óránként eszik pici adagokat (70-80). Egyébként már kb olyan 120-140-et enne, ha 3 óránként enne. De nem. Így az egész napom oda :cry: Sebaj, már 4 és fél kiló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kerek 1 kg-ot hízott 3 hét alatt :wink:
Egyébként meg Dávid gyönyörűen gyarapszik! Nézd csak meg az arcocskáját. Egész kikerekedett :wink: :wink: Szerintem nagyon jól néz ki :wink:
bluebox

Bari!
Az a száj Dávidnak....megzabálom....(olyan mintha szájfénnyel kilenne kenve...ragyog :wink: :lol: )
És azok a szemek...jól látom,hogy barna?Zoénak még szürke,kíváncsi vagyok mikor és milyenre változik és barnára tippelek az apukája zöldre :roll:

A védőnőtől kérdeztem,mi az oka,hogy Zoé most 1,5 és 2 óránként eszik,de kevesebbet...azt mondta,hogy a meleg,mert minden e korú kisbaba anyukája erre panaszkodik...
Ja és 4400 grammosak vagyunk,így 1 hónappal a hazajövetelünk után,akkor 2830 grammosak voltunk...1570 grammot híztunk!!!
Azt mondta a v.nő,hogy 4 hónapos kora körül lefog állni ez a hízás,akkor ne ijedjek meg!

Tegnap jött egy papír az államkincstártól,hogy a magánnyugdíjjas eredeti szerződés papíromat csatoljam,vagy NEM FOLYÓSÍTANAK!!!!!!!!!!!!
AMIKOR OTT VOLTUNK,DIREKT MEGKÉRDEZTEM A NŐT,HOGY UGYE NEM KELL MÁS PAPÍR,MERT NEM TUDOK KISBABÁVAL BEJÖNNI.... :twisted: :twisted: :twisted:
Ja és minderre kaptam 5 napot....Most ebbe a ku..va melegbe mehetek gyerekkel,babakocsival,az államkincstárba!!! :twisted: :twisted: :twisted:
És az ügyfélfogadás is úgy van,hogy nem tudom kire bízni addig.... :evil: :evil: :evil:
Bemegyek,de tuti nem hagyom szó nélkül!!!!
DIREKT MEGKÉRDEZTÜK,HOGY EZT A HERCEHURCÁT ELKERÜLJEM!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

BLUE!
Szinte ugyanazokat írtuk.... :lol:
Vendég

Akkor lehet,hogy minket is ameleg zavar be.Amúgy tegnap 3950gr volt a súlya mert voltunk tanácsadáson(de lehet,hogy már írtam)
Ő 4 óránként eszik most 60 körül...de megfogadtam,hogy nem erőltetem mert a másik két gyerekemet is eröltettem és nagyon rossz evők lettek...
Vendég

Szem:Dávidnak barna lesz..már most is ahoz közelít erősen...mindkettőnknek barna szeme és fekete haja van úgyhogy választás nem sok volt!! :lol: :lol:
Vendég

Csiri!
Miért nem postázod????? Egyébként én sem csatoltam ezt a papírt :cry: De a tájékoztatóban nem is írták :twisted: :twisted:
bluebox

Csiri! Ez a magánnyugdíjas papír melyik juttatáshoz kell. Anyasági, családi pótlék vagy a TGYÁS? Merthogy én sem csatoltam. :roll: :twisted: Én kaptam tőlük egy papírt, hogy milyen iratok kellenek és azon nem volt rajta. :roll:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

No, dobok pár képet.....

Kép
Ezeket a hurkákat vártuk 9 hónapig :P

Kép
És még mindig hurkák.....

Kép
Remélem, zöld lesz a szeme :P
bluebox

Szia Móni!

Nem is köszöntem meg, hogy felírattál!!! Köszönöm :P Hívott a védőnőm, Ő is felíratott :wink: Mostmár tutira ott vagyunk a listán :wink: Egyébként én is írtam Neked, hogy júli 21-én jön vissza a csajszi, aki tartja a maszírozást :P
Csípőszűrésre, augusztus 1-ére kaptunk időpontot!!!!!!
Koponya-hasi UH-ra pedig július 16-ra :P
bluebox

lányok: basszus a magánnyugdíj cuccosomat én sem adtam le. Nem is volt a papírra írva. Viszont a biztonsági őr megkérdezte, hogy azt hoztuk-e, leadtuk-e.... Hát ennyit erről. A nyomtatványos nőci, aki megnézte, hogy mindenünk megvan-e, ő meg nem is említette. Én mondjuk még nem kaptam semmit, hogy hiányzik valami, de azért tudjátok megérik ezek is a pénzüket!!!!!!!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Blue!

Azért nem postázom,mert amíg elmennék a postára,addig kétszer beérek az államkincstárba,mert az közelebb van és kevésbé körülményes eljutni oda...ráadásul így megmondhatom a véleméynemet személyesen....!!!!!
(remélem azt a nőt fogom ki,aki "ilyen körültekintő volt" ....)

Monti!
Nem tüntették fel,hogy mihez kell,csak annyit írtak,hogy "felszólítás hiánypótlásra" és,hogy sziveskedjek 5 munkanapon belül eljuttatni MAGÁNNYUGDÍJ PÉNZTÁR BELÉPÉSI NYILATKOZATOMAT!!!!mERT ANNAK HIÁNYÁBAN IGÉNYÉT ELBÍRÁLNI NEM LEHET!!! :shock: :shock: :shock:
PASSZ...DE HOLNAP MEGYEK 12-16 IG VAN ÜGYFÉLFOGADÁS....PONT A LEGNAGYOBB MELEGBEN :evil: :evil: :evil:
Vendég

Márti: Kristóf nagyon édi. és azok a hurkák.... cukik!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Lányok, Szilvit már nem engedték haza a kórházból???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
bluebox

Blue nagyon édi !!
Szép kisbaba :lol:
Vendég

Márti: én már reggel megírtam,hogy remélem ott tartják Szilvit!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszönöm :P
Egyébként nekem nincs is meg a magánnyudgíjas papírom :cry: :cry:
bluebox

BLUE!
Látom Te is "hurkamániás" vagy,mint én... :lol: :wink:

az Én hurkagyurkám most evett és most nyög...
Vendég

Az én Hurka-Gyurkám is most evett, épp a kiságyában magyaráz :P
Andóca: Tudom, hogy írtad reggel a Szilvit, de végűl is most nem tudunk róla semmit :cry: Sebaj, így látatlanban is hatalmas drukk :P
bluebox

Blue!
Az enyém sincs meg!!!!Én idén 10 éve léptem be,az Otp-s magánnyugdíjpénztárba és nem tudom 10 év alatt hova raktam...
Még szerencse,hogy az OTP és az Államkincstár csak pár méter egymástól....
Holnap szép napom lesz... :evil:
Vendég

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Kép

Most feltudnék robbani....
Vendég

Márti: én is csak azért írtam, mert szegénynek már megváltás lenne! és drukkolok neki!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Évente küldenek elszámolást!!! Az sincs meg???? Mert nekem csak az van. Ja, és vidéken kötöttem, (Veszprém)...... :cry: Max kérek faxon egy igazolást, nincs jobb ötletem. Én pedig 15éve léptem be :roll: :shock:
bluebox

basszus szívatják az embert ezerrel!!!!! :twisted: :evil: Bezzeg 'egyesek' meg minden papír nélkül kapnak segélyt!!!!!!!! :twisted: :evil: No comment!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Gondolom, már mindenki csak Neki drukkol :P Nem is olyan rossz dolog utoljára szűlni :P
bluebox

Egyre jobb :cry: :cry: Se táppénz (6 héttel vannak lemaradva), se anyasági, se családi pótlék, se tgyás.............................
Marad az éhenhalás :shock: :shock: :shock:
bluebox

Sziasztok!

Dorci baba ma egy angyalka, (kopp-kopp-kopp), úgy látszik, kiüti a meleg. Szépen növögetünk.

Nagyon édik a babák!

Puszi mindenkinek!

Kismamáknak kitartás!!!

Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Lányok!
csináltam mosolygós képeket!
Ugye megoszthatom veletek?Vagy már sokat raktam fel és uncsi? :oops: :roll:
Vendég

Szerintem baba képből sosem elég...rakjátok ezerrel.

Orsit is hiányolom és képeket Íriszről
Vendég

Márti!

Hát ezt az uh időpontot hogy csináltad? :shock: :shock: :shock: Én már jelentkeztem rá májusban és csak szeptember 16-ra kaptam időpontot!! :shock: :shock: Heim Pál kórházba kértél te is?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Az ágyban...
Kép
És ezt csinálom most a játszószőnyegen...
Kép
Vendég

Csiri, nagyon édes!!!!!!!!!!!!! Én nem tudom elkapni a mosolyát :cry:

Móni: a Dél Pesti kórházba kértem időpontot!!!!!!!!! Megkérdeztem, hogy mehetünk-e oda és mehettünk :wink:
bluebox

No laptető :cry:
bluebox

Csiri gyönyörű Zoé és a környezet is..te aztán megadod a módját :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?