2003.12.01 13:07
, rémesek ezek a férfiak!!!! 2003.12.01 13:20
, sőt vannak dolgok, amik egyik fülemen be, a másikon ki. Csak leírtam, hogy nekem mit mondott, és azt gondolom, itt mindenki van annyira tájékozott, hogy el tudja dönteni, mit mikor ad a babájának. Tudom, te meg csak leírtad a másik oldalt
és ez így van rendjén. Hiszen olvashatjuk, hogy anyatejes babák sem várják meg a 7 hót, és már ilyen-olyan mennyiségekben gyümiznek, és alig telik el egy-két hét, és már kapnak főzit is. És szerintem ebben sincs semmi rossz. Én azt látom, hogy itt mindenki próbál tájékozódni (és talán átlagon felül tájékozottabbak vagyunk itt az átlagnál), és ha vmiben vki nem biztos, akkor felteszi a kérdést. Erre kap min. 2, de inkább többféle választ, aztán majd abból szelektál, hogy mit tegyen.
mert tudom, hogy lll-es tanácsokkal lácc el minket, amiért ezúton is nagyon hálás vagyok (asszem többek nevében mondhatom)! 2003.12.01 13:27
2003.12.01 13:36
kicserélték?
pedig olyan jól nézett ki! a többi hogy sikerült?
(csak mert múltkor a talin, amikor kicsomagoltad a henteses sültpipit...
)
mármint mit milyen arányban? 2003.12.01 14:12
Írjatok plíz, mert már nagyon szeretném használni!!!!!
) Szal azt karácsonyra kapta, de mivel csak 12kg-ig használható, így már aznap összeraktuk neki, hadd élvezze, amíg lehet, mert már így is közel 9kg
2003.12.01 14:13
2003.12.01 14:41
2003.12.01 15:25
ha a hivatalos vélemény is megnyugtató, akkor te is nyugodj meg. Nagyon édes ropicska lányocska
örvendek, hogy végül nem vitted bölcsibe Dorkát. És hogy jobban van
igen, az eper húsa is allergizálhat, csak úgy, mint a spenót, krumpli, kukorica, barack, stb. Csak ezek már meglehetősen ritkák. Nálunk a családban csak Apa allergiás az eperre, de bizti a magjára, mert kipróbáltam rajta a bébikaját és nem ütött ki
És a gyereknek csak kell enni valamit
Salamandert szó nélkül kicserélték, persze Apa még ráfizetett, mert olyant nem akart venni még 1x. 2003.12.01 15:56
2003.12.01 15:58
Most meg simán kakilt egy jó kenőcsöset, folyóvízzel kellett lemosni, nagyon tetszett neki
az éjszaka miatt, különben hurrá!
2003.12.01 18:34
2003.12.01 19:15
2003.12.01 19:56
Nagy bőgés volt. Lányok is panaszkodnak, lehet, hogy megint kórház lesz? (az én gyomrom már fáj) Hasmenésre megpróbáltam HN25-t adni. Jól szórakozott a cumisüveggel. Utólag bánom, hogy még hajlíthatóbb korában nem tanítottam meg legalább vizet inni, mert ez most egy rémálom. Ugye hasmenés, sok folyadék. Na mi marad? Gyakrabban szopik, mint újszülött korában. A HN 25 is már szükségmegoldás lett volna, de nem kell neki. Smecta volt az eredeti javaslat, arról már nem is beszélek. SEMMI nem kell kanálból.
Nőjenek ki gyorsan a fogacskák. 2003.12.01 20:35
Marcipán láza múljon el minnél előbb.
.
.Küldök egy kis mosolyt hátha...
.
.
., jó hogy írtad a narancsillóolajat, mert karácson táján szoktam párologtatni, bár nem allergiás senki a családban , de nem árt az óvatosság.
. 2003.12.01 20:38
Igaz, hogy enm is feküdt egyszer sem, állandóan ugrál, rohangál, lehet hogy ezért esik mindíg vissza, nem fekszi ki
nem kell mindenkinek nagynak lenni, Ráadásul kislány így még akkor se gond ha késöbb is picuri lesz. De ez egyáltalán ne biztos, lehet majd isis korában úgy beindul, hogy csak néztek
2003.12.01 21:00
2003.12.01 21:01

2003.12.01 21:40

2003.12.01 21:48
lszi kiabáljon, hogy nagyjából képben legyünk a létszámot illetően
2003.12.01 22:04
Persze így nem jöttünk haza, hanem sétáltunk még fél órát, amíg fel nem ébredt.
2003.12.01 23:07
. Első hárommal még "siettem", most ANcsival sokkal PatóPálUrasabban állok hozzá
. 2003.12.01 23:14
2003.12.01 23:19
epebaj
Nem jó dolog a műtét, de utána (vagy két hét múlva) bizti jobb lesz. Megérdelkődted már konkrétan, hogy mennyi időt kéne kórházban töltened? Én is úgy tudom, hogy jobb a Germicid-C, pont azért mert 1) lázgörcs elkerülése 2) lenyugtatja a gyereket, ami azért hasznos dolog betegség esetén.
babakocsi
utánaszámoltam
és optimista hangulat is
Julka is elég mini baba, mi éppen azt élvezzük Apával, hogy lesz két nagy lovunk
, és egy mini lányunk.
nekünk van Libero teknősünk (és még többeknek
) nagyon jópofa, rágnivaló, zörög is. Holnap reggel teszek fel fényképet, már ha megtalálom a kupiban.
én is azt mondogatom állandóan, hogy NE segítsenek Julkának, mert rosszabbul jár szegény. Marcinak jobbulást! Olyan jól lehet szunyálni hason alvó deddel
Nem is tudtam, hogy ilyen drága a kenyérliszt, majd akkor importálunk anyóstól ingyen
2003.12.01 23:46
:
2003.12.01 23:48
2003.12.02 00:36
! Ma is szerintem csak azért van erőm írni, mert Bekivel d.u. 2-ig aludtunk
.
.
Lehet még? Remélem nem holnap.
Ha nem nyilvánosan publikus, emil címem a profilban! Előre is köszi! 2003.12.02 07:49
2003.12.02 08:33
2003.12.02 09:06
A képek nagyon cukrok!

Túl leszel rajta, és akkor már nem fog fájni! Undorító az epegörcs 
Nagyon sajnállak, és drukkolok, hogy addig már ne legyen rosszabb!
2003.12.02 09:11
De a lényeg, hogy szerintem karácsonyi ajándékba tőle egy pár lépést fogunk kapni, ha így halad
2003.12.02 09:20
. Viszont már nagyon jól tűri az orrtörlést, eddig csak szétkenni lehetett
Most az orrcseppet szokja, a porszívózás már nem zavarja.
. Azért az bennem van, hogy könnyen beszél, de teljesen igaza volt. Viszont gőzöm sincs, hogyan fogom Zsombit leszoktatni az éjszakai kelésről (cici nuku, Kangi
), most én zombizok, mert 3/4 2-ig bírtam a 30-40 percenkénti kelést-visszaaltatást, aztán feladtam, magam mellé vettem és kapott cicit, onnan egyfolytában rajtam lógott (nem hiszem, hogy kell neki, mert csak akkor szívja igazán, ha el akarom venni). Ma este újra próbáljuk. És Apa nem ébredt fel egyszer sem...
. Egyébként tegnap semmi javulás nem volt, így megmondtam Szandinak, hogy rossz gyereket nem viszek a talira, gondoljon erre. Egyelőre a tali nem érdekli, hanem hogy mit kap a Télapótól

a jobbuláshoz! 

Azt nem tudom, korai vagy sem, de Dani szerint itt az ideje

, asszem ezt) 
Többi még szárad, ma este vagy holnap megpróbálom leszedni őket. És ki kellene bírni, hogy ma nem festek, mert múlt csütörtök óta csak ide-oda tologatom az angolt, pedig 16-án házivizsga.
, drukk a gyors fogacska-kibújáshoz
, babakocsi jó vétel
, de legalább túl leszel rajta. Melódia
, mit dologzol?
, és a képen is van három levél, ami buborékos maradt
. Amúgy szép lett, majd lefényképezem. Vettem még fehéret, víztisztát, és ami nagyon tetszik, vettem sötétben világítósat! Azzal festettem is tegnap a Mocsok Macsók után, ma délután remélem át tudom tenni őket (a lámpabúrába belülről tervezem
). És vettem olyan vastag fóliát is, most már faágat vadászok
).

(szerencsére nem nagyon van mit csinálni)
2003.12.02 09:47
)
) 2003.12.02 10:19
2003.12.02 10:28
. Itt az óvó nénik arra hajtanak, hogy minél kevesebb gyerek legyen a csoportban. Engem speciel minden nap piszkálnak (nem ezt akartam írni, de moderáltam magam), hogy miért nem viszem haza Szandit ebéd után, olyan családoknál, ahol kistesó van, így szokás. Elvárták volna, hogy Zsombi hazahozása után hetekig itthon legyek a két gyerekkel. Az a baj velük, hogy nem szeretik csinálni, ami a dolguk. Szó szerint az a véleményem róluk (a mi óvó nénijeinkről van szó, nem akarok senkit megbántani), hogy az a baj velük, hogy soha nem kellett dolgozniuk minimálbérért három műszakban teljesítményre fizikai munkát. Ha kellett volna, szívesebben foglalkoznának gyerekekkel. Pl. nem viszik ki az udvarra a gyerekeket, mert fel kell őket öltöztetni, ha kint vannak, meg bekéredzkednek inni, wc-re, papírzsepit kell nekik kivinni stb... Pedig valamikor egész jó idő van. És ez csak a mi csoportunkra vonatkozik.
. Másik, hogy ekkora gyereknek ki kell bírnia éjszaka cici nélkül. Ezt nyögöm most (meg is pattant egy ér a szememben, jól nézek ki
). Amúgy elégedett velünk, Zsombit imádja, Zsombi is őt, folyton vigyorog rá, beszél neki (mármint Zsombi doki néninek
). Szóval nem nagyon piszkál, a hat hét alatt 20 deka gyarapodásnak is örült, mert nem igazán azt nézte, hanem azt, hogy nincs 8 hónapos és 8 kiló felett van.
2003.12.02 10:36

2003.12.02 10:38
2003.12.02 11:28
Apa meg holnap hajnalban megint elutazik, 3 reggel csak a miénk lesz
Elég nyügi is, pedig ki kell mennünk vásárolni, pl. puffadós festéket az Andris varrta Mikulás-zsákra. Egymást ajándékozzák az osztályban, ő ezt találta ki
Minta l. Praktika, ugyanonnan, ahonnan az Elli féle hóemberek
, akkora a forgalom néha, mint a pályaudvaron.
nem semmi óvónénik!
Azért most is megmondhatnád nekik, hogy ne mondjanak ilyen blődségeket a gyereknek! És a nagycsoport tényleg kötelező is. Szegény náthás Zsombi, együttérzésünk orrcsorgató Julkával. Veletek ellentétben dokinénink azt fogadta enyhe rosszalással, hogy a 7 hónapos Julkának már adtam húst, és nem vártam meg a 8-at. Már többedszer gondolom-írom, most igazodjon el az ember
jó, hogy megvagy. Részletesebben is plíz! Képek szuperek, lányok is szuperek, és milyen jó ötlet
nekem sem jött meg még szerencsére. Zsuzsival kihúztam egy éves koráig, remélem, most is
láztalan Marci
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|