Új privát üzeneted érkezett!

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 20:52-kor.
Vendég
 


Kép gyereknapon

Kép
 


Lányok!!!!!!!

ne bujócskázzatok!

Kép
 

 
 

értem, kitört a nyári szünet, a topik átmenetileg szünetel :lol:
elvált szülők gyerekei időlegesen megjavultak, gondok elszálltak...
Jó pihizést mindenkinek!

Kép
 


Élünk jelentem...
De Nyíregyházán vagyunk it nincs időm Írni a pasimnak vizsgaidőszak van puskát gyártok ezerrel :oops:

Mindenkinek pussz és addig is vigyi még nem jövök :wink:
Vendég
 


Nyuff!

Jó puskagyártást(és pasizást :lol: )

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 20:53-kor.
Vendég
 


Ági!

Zsófi :D ! Szopi miatt ne aggódj, tápin is fel fog nőni rendesen.A lényeg, hogy szeretetet kapjon.Műtét:kiváncsi leszek milyen, majd írd meg! Lehet, hogy rászánom a plasztikára magam én is. :wink: Rólunk:megint egyedül, majön haza az uram. Jövő héten megyünk Nyaralni Gyulára, remélem jó lesz. Balázs ma ment utoljára oviba, nem mehet a nyáron. Nálatok is így van.?Én szerettem volna ha legalább de.mehetne, de nem. Gyesen levők úgyis otthon vannak. Viszont sokkal jobb lenne neki, ha játszhatna a töbiekkel, mintha itthon csesztetem, vagy leültetem a gép elé, mert nincs rá időm. Panelban lakunk, muszáj de. és du. is levinni őket, csak ugye a házimunka, stb. Előre félek. így is az összeomlás határán vagyok, alig bírom.... na megyek is, mert teregetnem kell....
pussz

Kép
 


Téged nem dob le a babanet? Engem állandóan :cry: :evil:
A végleges fogigátlásról: te döntsd el,a te tested, de tudod,van egy mondás, hogy :soha ne mondd, hogy soha!!!Tudom, ez most ideális megoldásnak tűnhet, meg talán a legolcsóbb is. Zoli is megtenné ezt érted? Vagy ő ha neadjisten szétmennének, szórhatja tovább a magjait? Mert pasiknál úgy tudom, visszafordítható a dolog, de nálunk nem.Amúgy beszéltetek erről vele? Vagy nem is merted előhozni?Bocs, remélem nem értesz félre, nem akarok bunkó lenni, tudom, hogy nagyon szereted, de tudod, te NAGYON önfeláldozó vagy vele kapcsban. Ezt ő is tudhatja szerintem, és nem is hagyna el soha. Leht, hogy van szebb nálad, de senki nem szereti őt annyira, mint te. Inkább magadat teszed ki egy ilyen visszafordíthatalan dolognak, mint ő is egyszerűbbnek. NA, befodom a számat.....(ugye, nincs hari az őszinteségemért?)
Képeket kérünk szépen!!!!

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 20:54-kor.
Vendég
 


Na, akkor te is kellőképpen fáradt lehetsz :cry: Szerintem mondd meg az igazat és tényleg csak akkor jöjjön a kiscsaj, ha az apja is tud rá időt szánni. Keresztelő: nekünk sem volt.Igazából én szeretném, talán majd sikerül rávennem uramat. Igazából felvetettem az esküvő témát is, de láttam, megrémült. Onnan az ötlet, hogy egy ismerősünk is most esküdött x év együttélés és két gyerek után.Semmi szertartás, csak a papír miatt. Én is így szeretném. Nem akarok macerát, csak a lényeget. De majd meglátjuk...Amúgy nem sokára itthon lesz, remélem tudunk kicsit beszélgetni.Ma nagyon hülye napom volt. Reggel Fannival oviba rohantunk Balázzsal, aztán vásárlás, majd játszótér. Onnan haza, alvás, főzés, oviba vissza, játszótér. Már remgtek este a lábaim, annyira kivagyok. de ami a legjobban bánt, hogy megütöttem Fannit, mert annyira tehetelen voltam. Motorral akart menni délután(egyszerűen nem tudtam beletuszkolni a kocsiba annyira hisztizett)odafele nem is volt semmi gond. Hazafele viszont nem akart jönni. Kezem tele csomagokkal(mert hába vittem mindent haza az oviból, még mindig tettek ki az óvónők)plusz motor, plusz üvöltő gyerek a karomon, Balázs is telepakolva. ÁÁÁÁ, nem is nézettmindenki minket. Nagyon szarul éreztem magam. Aztán a ház előtt nem bírtam tovább, a csomagjaim szétestek, Fanni rohant visszafelémíg én a kulcsot kerestem, Balázs bőgött és eldurrant az agyam, lekentem egy maflást :oops: Na, ilyen klassz napom volt.Este meg annyit sétáltunk, hogy hulla vagyok. Fanni kigyomlálta a főutcán a virágokat, meg az összes pocsolyába bele akart menni :shock: Csak enyém gyerek ilyen ördögfióka?

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 20:55-kor.
Vendég
 


Játékelzacsizás: Tök jó ötlet, dízajom érte Zolit :D

Tényleg húzz el zsófival, Zoli meg legyen a lányával. Nem ér, hogy mindig te nyüglődj vele.

Norbi:4 kor jött haza hajnalban, nagyon hulla volt, el is mentünk délelőtt gyerekekkel, hogy pihenhessen. Barátnőm folyamatosan izzít, hogy milyen pasi az ilyen, hagyjam ott. De könyörgöm, nem kupiban volt éjjel, hanem levezetett 400 km-t. Meg is kellett állni útközben egy órát aludt, mert nem akart felcsavarodni egy fára. Nagyon izgultam érte. Majd még jövök, most mennem kell. Pussz(remélem azért jó hétvégéd lesz!)

Kép
 


Dizajom=díjazom

Kép
 


Na és egy két kép :
hogy annyira ne maradjak el olvasó üzemmódban vagyok Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Nyuff!

Látom, nálatok is nyár van... :D Szumós bilizős Maja :lol:
Tök csini vagy!

Kép
 


Era!
Köcc. De nem én vagyok hanem a barátom nővére :lol: :lol: :lol:
Talűán ha 10 kilot ledpobnék ien lennék :lol: :lol:
Vendég
 


Era!
Köcc. De nem én vagyok hanem a barátom nővére :lol: :lol: :lol:
Talűán ha 10 kilot ledpobnék ien lennék :lol: :lol:
Vendég
 


Vééééégreeee!!!!

Hoztam képet énisénisénisénis!!! :lol:

De először is Maja gyönyörüséges!! Tuti cuki husi!! :D


Kép Kép Kép Kép

Hétvége eltelt... hála égnek, majd irok... most itthol van Zoli... holnap megint melózik, de úgy néz ki holnap lesz fizu is... talán... :roll:
Vendég
 


Szépek a csajok! Zsófit már megkuksiztam a másik topikban :wink:

Nyuff! :oops:
Mindegy, akkor is csini vagy!

Kép
 


Zsófi de édes! Tiszta anyja nem???? vagy csak én látom úgy :oops:
Vendég
 


Nyuff!

Szerintem meg Zsófi Zolis, de ezen nem veszünk össze. Persze van benne Ági is! :wink:

Kép
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.09 20:56-kor.
Vendég
 


Ági!

Hát unalmasnak éppen nem mondható a családi életetek :cry:
Én most nem leszek pár napig, Gyulára megyünk nyaralni.
pussz

Kép
 


Megjöttünk! Kép fincsiiii... Kép Már ilyet is tudok... Kép strandon Kép strandon2.

Kép
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.07 18:29-kor.
Vendég
 


Ági!
Sajnálom... őszintén tudom mit érzel.... :oops: :cry:
Vendég
 


rámondhatjuk hogy a topic halott.. amen
Vendég
 


nana! Én lesegetek!!!!De senki nem ír!!!! Mi van veletek? Maja?

Kép
 


:D
Maja egy hónapja tanult meg járni. Növöget.
Mostmár ő lett a ház réme még 20 takaritonő se tudna vele tempot tartani.
És ti? Fanni?
Vendég
 


Fanni is szépen nődögél! Írtó eleven, alig bírok vele.Már elkezdett beszélni, naponta meglep egy egy új szóval. A legújabb a tattó(traktor).Én sajna egészségileg nem vagyok rendben, hormonális problémáim vannak, meg valószínű műtét is vár rám. Mivel nem volt gátmetszésem, szülésnél annyira megerőltettem a szerveimet, hogy a tartó szalagok nem bírják a strapát és ezt kell helyrehozni :cry:
Ettől eltekintve jól vagyunk, próbálok berendezkedni a rossz időre, csak a gyerekek nehezen értik meg, hogy most nem vagyunk állandóan a szabadban. Itthon nehezebb lekötni őket.
Na, pussz!

Kép
 


Sziasztok!

Látom, rég jártatok erre, de azért hátha...

Ne haragudjatok a zavarásért, én a Kistarcsa – Flór Ferenc Kórház topikba írogatok, van egy 20 hónapos kisfiam, Márk, és szeretném a segítségeteket kérni!
A szakdolgozatomat egyedülálló anyák nevelési stílusának vizsgálatából írom, és ehhez szeretném a segítségeteket kérni. 3 kérdőív kitöltéséről lenne szó, ami tudom, nem kevés, de nagyon hálás lennék érte. Aki kitölti a kérdőívet, és érdekli a téma, szívesen elküldöm a kutatásom eredményeit, amint elkészülök a szakdolgozattal.

A kérdéscsomag innen letölthető:
http://www.sendspace.com/file/cejrie

A válaszokat a szantre@index.hu email címre várom.


Segítségeteket hálásan köszönöm!
Üdv: Szántai Réka

Réka [szantre]

Kép
Kép
 
 


Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, megindító, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron