Sziasztok,
Dia: pár oldallal ezelött kérdezted, hogyan tudtam megállapítani, hogy a magzatvíz folyik éppen. Mivel a 38. héten jártam, ezért biztos voltam benne, ráadásul bár csak csöpögött, de úgy, hogy nem tudtam visszatartani, enyhén rózsaszínes árnyalatú volt. Azért annak örültem, hogy nem loccsant ki az egész és még de. tudtam intézkedni

.
Málnalevél: én a 34. vagy 36. héttől kezdtem el inni (már nem emlékszem, rá van írva a zacsira, ha minden igaz) és ugye a 38. héten szültem, bár szerintem nem volt köze hozzá. Nagy is volt Marci és a méhlepényemet meg akartam nézni, akkor mutatta a doki, hogy már kezdett meszesedni. Lehet, hogy inkább ez volt az oka. Málnalevél tea szerintem jó, bár pl. a nővérem is itta és egyáltalán nem tágult.
Masszázsolajat nem használtam, pont azért, mert nem tudtam a helyes techinkát.
Mondjuk nekem már elötte mondta az egyik szülésznő, ha magas a gát, akkor úgyis mindegy, mert több, mint 90%, hogy gátmetszést kell alkalmazni. Ez azt jelenti, hogy mekkor a hüvelynyílás és a végbélnyílás közötti távolság. Minél nagyobb, annál rugalmatlanabb a terület.
Strepto: nekem Marcinál kitenyésztették, én is el voltam kenődve. Nem emlékszem meddig, de kapszulát kellett szednem napjában 4-szer, ha jól emlékszem. Be volt állítva az óra, hogy éjfélkor és reggel 6-kor keltsen, mert csak így tudtam elosztani egyenletesen az időt....
Kikezeltek, de ennek ellenére szülés közben és elött folyt az antibiotikum a baba érdekében.
Nálunk viszonlag hamar, a 28. - 29. héten vesznek kenetet, úgyhogy nekem is megvan az eredmény, szerencsére most megúsztam.
Homeos bogyók szerintem jók és hasznosak és amit korábban talán Mecsi írt, hogy a gátsebre nagyon jó a bioptron lámpa. Nekünk nem volt, úgy kértem kölcsön, de megérte. Napjában 3-4-szer, amikor éppen eszetekbe jut, a paplan alatt simán meg lehet oldani

.
Marcikának hematomája lett a szülés közben egy kicsit megnyomódott a feje és attól, de az is hamar felszívódott a bioptron lámpa segítségével.
És egy kis kedvcsináló a kisfiúkhoz

!!!