A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Banana, Judy
Nagy-nagy gratula!!!!
Jó egészséget és sok-sok tejecskét!

Képeket!!!!!

Linocs
Nagyon nagyot nőtt Fruzsi megint!! Szépek vagytok! :D :D :D

Vali
Jók a képek!!! :D :D :D
Vajon a hisztis kép miért ismerős? :lol:

Néhány napig nem leszek. Jók legyetek!!!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!
Nagy nehezen idejutottam. Keveset voltunk mostanában itthon, vasárnap reptérre vittük a gyerkőket, mert Benének repülő lesz a jele az oviban :)
Ma meg a Paskál strandra mentünk ki az egyik barátnőmmel. Gyuzsó, itt jegyezném meg, milyen jó is lesz majd a strandon egy elmélkedő gyermek, aki, mint Vali gyerkője sokat alszik, és így van pihenés az árnyékban a hőségriadó környékén, és nem kell a 2 medence között szambázni állandóan. Még jó, hogy itt csak 2 medence van. De azért nagyon jó volt, kellemes, tiszta kis strand, én leégtem, Bene nem nagyon, tekintve, hoyg őt jobban kentem. :)

Steffi: 2 hét biliszünet után kezdődött az egész előlről... lassú dolog ez nálunk. Majd eljön a mi időnk is, de próbálkozunk, tudatosítunk, stb. Villő meg eszik, de válogatós a drága, van amiből az én főztöm a jobb, van amiből a bolti. Lassan kitapasztalom.

Emano
, ez lehet szájpenész, Benének is ilyentájt volt. Boraxos ecsetelő, vagy glykosept is jó, én azt szoktam használni az én aphtámra is, az is olyasmi mint a szájpenész.

Anittik
: Villő is így hányt, mivel cumisüvegezett, én láttam, hogy ez általában a nagyobb mennyiségű kajáknál volt. Belefér, azt hiszi, de mégsem. :) Ő is boldogan mosolygott utána. Lassan kinőtte.

Hát ennyi, megyek, odabújok férjecskémhez, azt lehűtöm a hátacskámat. :)

És nem utolsó sorban: Banana, és Judy, nagyon gratulálok, ügyesek voltatok mindketten! Banana, Bene is lusta volt, de jól csinálod, jobban, mint én :wink:

Manóka, most már rajtad a világ szeme!

mtunde

Sziasztok!

Banana Judy!Nagyon gratulálok az egészséges bébikhez!!!!Kívánok sok tejcsiben gazdag boldog pillanatot....

Nem igazán van időm végig olvasni, mert folyton rohanok de a lényeget kiszűrtem..... :lol:
Veronikusz!
Milyen a nyaralás????hogy bírod ezt a nagy hőséget???Lányok élvezik a pancsit???

Remélem valamennyi Pocakos jól viseli ezt a nagy meleget!!!! Kép ezzel még lógtam régről...

Judy!
Nagyon irígy vagyok a Mínea névre...az a kedvencem de a párom nem engedi....neki sajnops nem tetszik...szerintem gyönyörű név......IRÍGY IRÍGY NAGYON IRÍGY..... :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Judy, Banana, szívből gratulálok mindjettőtöknek, ügyesek voltatok!

Köszönöm a segítségeteket a szájpenészt illetően.
A Budaiban voltunk UH-n is, kicsit neheztelt ránk az asszisztens csaj, mert nem volt beutalónk, hanem a dokink intézte S.O.S. A dokit ez nem érdekelte, megcsinálta a vizsgálatot.

Olyan szépek ezek a gyerkők mind!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

KépKép
KépKép
anittik

Judy! banana! óriási grtula a lányokhoz!

Jesszus! Manóka után én jövök?:roll:

Manóka! Kitartás, mindjárt, mindjárt... Akor ezen a héten már nincs bölcsi? Nálunk július 7-től nem lesz, két hétig elvileg egyedül leszek Pankával, de már mondtam az embernek, jó lenne, ha valahogy itthoni munkája lenne, mert nem tudom, hogy fogom bírni.
Főleg ha ilyen jó idő lesz.

Kép
Kép
kriszta36

Jó reggelt!

nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én alig bírok aludni, sőt.....
A picik hogy bírják? nem sírják végig az éjszakákat?

Ma reggel, illetve hajnalban kivasaltam minden babarucit, párom úgyis 5.20kor kelt, ment mentőzni. Ilyenkor annyira dühös vagyok, hogy azokba a nyamvadt mentőkbe is képtelenek betenni egy klímát és hátul a kaszniban még nagy ablak sincs. Aztán csodálkoznak, ha rosszabbul van a beteg a kocsiban mint kinn.... :?

Azért nagyon jó ez topik, mert mindig van valaki akiért lehet izgulni. :)
A másik topikban mindenki kb egyszerre fog szülni, de itt.....nagyon izgalmas.
Kriszta, utánad mi jövünk Vicával. Teljesen összeszorul a torkom ha belegondolok.
Ráadásul tegnap este óta rémképeim vannak, mert nagyon görcsölök, éjszaka is be kellett vennem egy magneb6-ot. Nagyon nem lenne jó, ha előbb jönne picuri ennyivel.
Holnap mentem volna vizsgálatra, de Tóth doktor szabin van egész héten, így most tűkön ülök jövő hét szerdáig, hogy minden rendben van-e.... :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Judy,
Neked is szívből gratulálok, nagyon jó egészséget és sok-sok tejcsit!!!

Manóka,
Hát nem semmi... Kíváncsi vagyok mikor bújik ki Dóra! :D :lol:

Kriszta,
Igen, Manóka után már rajtad lesz a világ szeme!! :lol: :D

Aprooka,
Hát én kb. 4 napja megint tiszta zombi vagyok! :( Semmit nem alszom ebben a melegben, sőt délután sem tudok Rékával mert kb. negyed óra után olyan hőhullám kap el, hogy teljesen kész vagyok tőle...
Sajna tegnap én is beparáztam, mert este voltak kisebb görcseim, illetve ma délelőtt is. Úgyhogy most próbálok pihenni, bár Réka mellette ez nagyon nehéz... A biztonság kedvéért én is elővettem a bébi ruhákat, ma este elkezdem kimosni aztán vasalni...

Dorka, Vali, Linocs
Gyerköcök nagyon aranyosak! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

sziasztok!

BANANA ÉS JUDY GRATULA A LÁNYOKHOZ!!!!!!!!!

A CSÁSZÁROSOK teje valóban később indul meg,nekem kb egy teljes hét kellett hozzá,hogy Mandula végre rendes adagot szopizzon,aztán nem volt gond 2 évig :D
banana kitartás,menni fog az!

STEFFI!
Remélem tényleg sikerül most Sipinél szülnöd,mondjad neki,hogy ne menjen el a vásorból :D
Tudod nekem sipossal nem volt bajom a szülésnél,sőt!!! gyönyörű és mókás szülésem volt,igaz ebben Keszegh Évinek volt nagy szerepe,hogy hitt bennem,hogy császár után simán megszülön borókát. úgy is lett.de alapvetően hálás vagyok siposnak,hogy hagyott szülni és tényleg hihetetlenül könnyű szülésem volt.bár lehet,hogy ebben a homeo bogyóknak is volt nag szerepe meg annak,hogy már napok óta éreztem anno,hogy készülődik.

sipos jó szülész,ami velünk történt,az nem feltétlenül az ő hibája.
szóval hajrá..és szépek a nevek!
és nagyon izgulok,hogy vajon csajszi vagy legény..mindegy csak egészséges legyen!!!

TÜNDE!

Villő nagyon édi,ezt még nem volt alkalmam elmondani.A bORÓKA meg különösen szívem csücske..honnan jött az ötlet?

CSÓKOK,megyek,mindenkinek happy day

Kép

Kép
durca

Hali!
BANANA, JUDY hatalmas gratula nektek!!!!!!

Steffi, akkor a 82 is stimmel!!! Sajnos én ritkán járok a kórházba, mert általában az Istenhegyire megyek Mészihez. De nemsokára mennem kell, mert szeretnék részt venni egy szülőszoba látogatáson. :)

Szült valaki közületek érzéstelenítővel? Érdekelne, hogy milyen. Nekem nincs jó fájdalom tűrő képességem. :(

Aprooka, ne izgulj, állítólag az sem tesz jót.

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

BANANA, JUDY én is gratulálok!!! Ügyik voltatok...

Azért sem jövök, mert nálunk nem nagy változások. Én szédelgek, várom, hogy jobb legyen. Sem Benedek, sem én nem vagyunk kibékülve ekkora meleggel. Mindenesetre a lényeg az, hogy egyelőre minden rendben, tényleg Bene is tök jól van...
vbea

Sziasztok!

Hú mennyi mindent történt itt!

[b]Banana, Judy !!!
Sok szeretettel gratulálunk a babókhoz!!!
Nagyon sok egészséget és boldogságot kívánunk!!!
És sok sok fincsi tejcsit minél hosszabb ideig!!!
És várjuk a képeket![/b]

Eni
De jó, de jó!!!
Nagy nagy gratula nektek!!! És sok sok puszi Benőkének!
Kár, hogy nem leszünk veletek!

Durca
De jó, hogy jöttél,
Meg is néztem az egész családot!!
Nagyon szépek vagytok!!!!

Minden baba gyönyörű!
És útolag is mindenkinek nagyon boldog névnapot és szülinapot kívánunk.

Tünde hogy vagytok?
Gondoltunk ám Villőre :wink: csak nem voltunk gépközelben!

Vali,
Hát ezt nem hagyhattam szó nélkül.
Megismertem a képet.
mert ez ugye az GYIC-ben készült? vagyis az Úttörőben? :wink: :lol:
Hogy kerültettek Zánkára? Jártok oda?
Mesélj!
De kár, mi most hétvégén pont nem voltunk.

Dorka,
Még mindig nem jöttek meg a képek.
:roll: Nagyon csinik vagytok!!!

Steffikém,
jaj most olvastam hogy volt egy kis ijedelem.
:cry: Vigyázz nagyon magatokra!!!
tessék pihenni!!!!

Veronikusz, Kriszta hogy vagytok?

Veronikuszék nyaralnak??

Sajnos most sincs nagyon időm visszaolvasni, de most már be kellett kukkantanom.
Mi már jól vagyunk 2,5 hetes betegség után Lara végre meggyógyult, nagyon hosszú volt ez a dolog, még kaki mintát is küldeni kellett az ANTSZ-hez, és hát nagyon köhögött is, és amég nem volt jobb a kaki addig nem lehetett a köhögést kezelni. De már túl vagyunk rajta, és tényleg mi is, mert Apa és Anya is elkapta. :cry: de már jól vagyunk, már a Mamánál is voltunk egy fél hetet és ma végre úszni is elvittük a kisasszonyt, ígaz nem haladóba, mert azt hittük, hogy három hét kihagyás után nem lesz annyira jó, de még maradt volna vagy két órát. :lol: Imádta.
MI jól vagyunk, én jövő héten befejezem a tanfolyamot, ma megyünk gépet venni, és most kell beküldeni a képértékeléshez a képeket :lol:

Úgy látom azért a nagy melegben sok itt a hiányzó!
Na megyek rohanok tovább mert még halmokban áll a szennyes.

Szép hetet mindenkinek!!!

Bocsánat ha valamire nem reagáltam! :oops:

ancsaboszi

Ja és üdv az újaknak!!

ancsaboszi

Sziasztok!!!

Na hát itt ragadtam, és ezért gondoltam visszaolvasok.
És megírom a lényeget is. :lol:
Bár ugye rekordot nem döntünk,
De Lara próbál menni, már 8 lépésnél jár, és nagyon élvezi, és nagyon bátor.

Kis történet.
Kemencén voltunk Anyukámnál, és hát az étkezőnkben ki van rakva egy kemencei tájkép, ez egy nyári kép a faluról (Apukám festette) és Lara ha ránézett mindig mondta hogy vauvau, hát kutyamániánk van. Hát nem tudtuk hogy miért, mert vannak rajta házak meg kerítések, de kutya nincs. Vagyis nem lehet látni.
De aztán rájöttem, hogy ugye itt ahol sétálunk itt nincs kertes ház, Kemencén meg ugye a kerités mögül jön a kutya, mert most már ha kerítést lát azonnal mondja hogy vauvau. :lol:
Hát csak gondoltam elmesélem.
Apa és Anya a MÁM, Anyukám meg amúgy mama, Ő a mama. Anya és apa szó nincs. Bár voltak már próbák de csak ap meg nya

Borsa
Úgy emlékszem :oops: :wink: hogy azt olvastam hogy jár a baba jár nálatok!!!
Nagyon gratulálok.

Anittik

Zsombornak megkésve, de nagyon nagyon boldog születésnapot kívánunk!!
Milyen nagy fiú!!!
Nagyon szuper a tortája!!!
Látom Thomas hódít ott is.

Veronikusz,
Szuper, hogy minden eredmény jó volt!!
Édes lehetett Kata a vizsgálat után.
de jó most akkor pihentek.
REmélem férjed is ott van veletek végig!!!
de jó de jó!!!

Linocs

Nagyon szépek vagytok!!!
Mekkora már Fruzsi?

Memme hol vagytok?
Papánál??

Barbi???

Györgyi
Valamelyik este láttalak?
Láthattalak?? Este is dolgozol???

Vali
Nagyon édes a kis tornászod!!!

Emano.
De jó, de jó, akkor jöhetnek a képek!!!!
És hogy érzi ott magát Balu???

Gyuzsóképek??

Hanna?

Na mennem kell, felkelt a fönökasszonyom!!!
meg amúgyis sok lettem!

ancsaboszi

Sziasztok!
Én is csak gyors beugrás,szeretnék,Judynak és Banana-nak gratulálni a kisbabához, igaz, ők mostanában inkább én meg nem annyira, de ettől függetlenül szívből és őszintén! Képeket néznék én is.

Tök jó, hogy Ancsa(nem tudtam, hogy betegek vagytok, örülök, hogy most már minden rendben), Tünde is visszatért, próbálok majd én is. Tettem ide fel kárpótlásul képeket, akinek van kedve, nézelődjön, van közte jónéhány együttbandázós-kukoricafelforgatós party kép Micuval.
http://picasaweb.google.com/deak.janos1/FlRkaJank

Megint a legfontosabb téma ragadt meg bennem, de Vica, Dóri, olyan jó, hogy más is vasal majdnem mindent, nemcsak én...Én már tökreazt hittem, hogy hiperbéna teregető antitálentum vagyok.

Mit még...Gabiról tudunk valamit :?: ....remélem a gólyák nem engedik gépközelbe...

Rólunk még annyit, hogy most ment Nagyjankó a gyámügyhoz, Zsombor az elmúlt két napot anyukájával töltötte, ma kéne nyilatkoznia, hogy marad e nálunk, vagy visszamegy. Ha este tudok jönni, beszámolok, remélem, nem bánjátok, ha megint jövök lélekápolásra.

Vigyázzatok magatokra,meg a lurkókra is(hason belül és kivül) ebben a melegben, csókol mindenkit:
Dejákné

Kép
Kép
paklincs

Ha nem lenne elég forró a levegő...

http://index.hu/velemeny/eheti/e7i080616/

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Ancsa, jó, hogy itt, megint.
Durca, a Boróka név története hosszú. Lassan választottunk nevet, Apa nagyon akarta a Villőt, és sok Bo- kezdetű név tetszett még, eleinte nagyon Borostyán volt, meg Bíbor. (na jó, ez nem Bo-) Aztán egyszercsak jött Boróka, és ennél maradtunk. Egyébként ez a név már korábban is nagyon tetszett. Kb 2 hónapos volt VillőBoró, amikor leborcsáztam először, és akkor rádöbbentem, hogy engem a nagymamám szólított Borcsának és Borisnak becenévként, és tudat alatt, de ezt választottam én is. Csak ekkor néztem meg, hogy a Boróka a Borbála becézett változata. :)

mtunde

Kriszta: még van bölcsi, szerencsére. nálunk is július 7-től van szünet. ma ráadásul azt is megtudam, hogy Ricsit szeptembertől felvették oviba. :) hajrá július, le kell szokni a pelenkáról.

ma jártam fent az ötödiken CTG-n. a káosz enyhe kifejezés volt a kialakult állapotokról. annyi minden volt egyszerre, hogy mindenkinek 5 fele járt a keze egyszerre.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka! Az kemény lesz, bilihajrá és picibaba egyszerre!
Mi volt az 5-en a káosz? CTG milyen volt?

Kép
Kép
kriszta36

kriszta: egyszerre voltak nőgyógyászati műtétek, császár és még egyéb szülések, továbbá sorban ültünk CTG-re is stb.
CTG oké volt, Dóra jól érzi magát, azt leszámítva, hogy én 3 cm-re nyitott méhszájjal közlekedek itt jobbra balra. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

9-re haza is értem aquanathalról. Egész nap ez éltetett.
Azóta a levegő is kissé elviselhetőbb lett. Remélem ma végre sikerül egy huzamban 23 óránál többet aludni.

Paklincs, fincsi kis cikk, miközben minden 2. bölcsit, ovit és sulit bezárnak. Menj dolgozni, a gyereket meg dugd oda, ahova tudod.....még jó hogy nem az a konklúzió hogy ne is szüljünk..... :evil:
Amúgy meg azért elég vicces ahogy kihozza, hogy az a gyerek lelkibeteg lesz, aki az édesanyjával nő fel.....no comment, az ilyen jó apa lehet, irigylem a kis családját.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

rólunk legfrissebb:
Zsombor úgy döntött, vissza anyukájához és nevelőpapához. Szóval úgy néz ki, a mi életünk visszaáll a régi kerékvágásba, mást most nem nagyon tehetünk, mint drukkolunk neki, hogy ne bánja meg a döntését.
Jóccak.

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!
Imádnivalóak a csemetéid :lol: azok a nagy barna gomb szemek leveszik az embert a lábáról :!: :lol: nagyon szépek ........Flórka a kalapban meseszép......
Remélem rendben lesz a lelki békétek családilag!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

MSE! Remélem, Zsombor jól döntött. Ezt nem változtathatja meg? Apja és te hogyan éltétek meg?

Manóka! Egyszer ,majd jól kipottyan az a Dóra! :)

mtunde

Sziasztok!

Manóka, kitartás! Azért ne nagyon rohangálj. :wink: :oops: :)

Ancsa, igen Thomas, meg Noddy, meg Miss Malard monyoz (= nyomoz) őrület is van... :D :D :D

Paklincs, Biztos nem lesz könnyű ez a pár nap sem nektek, mert már kicsit bele is élhettétek magatokat abba a helyzetbe, hogy Zsombor is veletek lakik majd. Bízni kell abban, hogy jól döntött.

Aprooka, elhiszem, hogy fáraszt ez az időjárás. Próbálj ne skoat kimozdulni, bár tudom, hogy ha menni kell, hát menni kell.

Gabi, én Zsombit kéjgáz mellett szültem (amitől hányingerem volt), egyéb érzéstelenítőt nem kaptam, így sajna nem tudok neked segíteni.

KépKép
KépKép
anittik

Sziasztok!

Köszönjük a sok gratulációt!! Képeket majd rakok fel, csak most anyukám laptopját használom, a fotók meg persze a másik gépen vannak :oops: De előbb utóbb lesznek. Pláne ha apa ma hazaér Németországból és hazahozza a fényképezőgépet :D

vdorka: Akkor tőled hallottam hogy lehet anyakönyveztetni... Nem emlékeztem már, csak arra, hogy valakitől itt a fórumon. Nekem nagyon tetszik a név, csak nem hittem volna, hogy anyakönyvezik. Apa nálunk egyből elfogadta :D

Rólunk: szokjuk egymást, küzdünk. Annácska két különböző arcát képes mutatni, egyszer mintababa, aki eszik, alszik, nézelődik, aztán rájön a hiszti, és akkor vége... Tegnap volt egy négyórás ilyen szeánszunk, anyuval felváltva járkáltunk vele, majd éjfélig játszottuk, hogy elalszik a kezemben (teljesen rongybaba stádiumig), majd ha lerakom, akkor 5 perc múlva üvölt és kezdjük előről... Végül teljes kimerülésemben odavettem magam mellé az ágyba éjfélkor, ahol is hozzám bújt, majd hajnal négyig egyhuzamban aludt. Utána evett, és aludt a helyén 8-ig, azóta megint hiszti :( Most is azt játszzuk, hogy a kezemben elalszik, ha leteszem, 5-10 perc múlva felsír... Próbáltam hogy nem megyek oda, de akkor igen hamar felhergeli magát... Nem lesz ez így jó, nem lehet mindig a kezemben...

Letellt az 5 perc... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Paklincs!
Bizzatok nbenne, hogy Zsombor jól döntött, de Ti úgyis ott vagytok mindig, ha valami gáz lenne.
Egyébként üdv a vasalótáborban. Én annyival jobb, hoyg nem magamra, hanem a mosógépre fogom, hogy minden gyűrött. (De lehet, hogy nagyon megtömöm :oops: ) Most beszereztem egy olyan vasalóállványt, aminél ülve is lehet vasalni. Most így kényelmesebb egy kicsit. Ja, a régi vasalóállványt kicsit lestrapáltam. :oops:

Aprooka! Azért pihizz is. Mondom én, aki végigrohangáltam az elmúlt 3 hetet. De amikor az ember itthon marad, akkor tud elintézni egy csomó mindent. És nálunk a férjem még aránylag mobilizálható, de egy mentőzős mellett nem lehet eccerű.

Manóka! 3 ujjnyi, az már szép, mostmár csak jön ez a lány. Én hétfőn megyek CTG-re. Jössz még? :wink:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Banana, Judy hatalmas gratula a lányokhoz sok boldogságot és tejcsit kívánunk!

Emese!
Remélem rendeződnek a családi viszonyok úgy ahogyan az mindegyikötöknek a legjobb legyen. Ez a cikk.... hát inkább nem mondok semmit.... na de mégis nézzük csak meg a nagy Amerikát ahol olyan gyorsan visszamenek az anyucik csak éppen 15 évesen lepuffantják egymást a gyerekek de ez persze nem ezért van szerintük. A gyermek számára 2-3 éves kor között a legfontosabb énfejlődés szemponjából az anya közelsége dehát kedves tolbamondó papa nyilván nem gyermek pszihológiai ismeretek fényében írta azt hanem az egyik magánóvoda töltelékeként kívánja látni a gyermeket már 1,5 évesen és aztán a problémákat drága ajándékokkal orvosolja... így milyen jó szocializációt biztosítunk a gyereknek.... bocsi csak ideges lettem.

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Manóka!
3 ujjnyi hurrá nagyon szorítunk!

Anttik!
Nálunk Emmus refluxos volt elég sokáig tartott de kinőtte nálunk az vált be hogy evés után min 30 percet még függőbe tartottam hogy bent is maradjon a tejcsiből, de ha van valami kérdésed szivesen válaszolok!

Emano!
A pici apró fehér pötty nem afta? Az nem fáj csak ecsetelni kell.... ez egy tipp....

Ancsa!
De jó hogy te is itt már hiányoltunk, Larának nagyo gratula a lépkedéshez!!!!

Dorka!
Akkor most ha nem Mínea akkor?????

Eni!
Kitartást az első időszakhoz főleg ebben a hőségben.....

Nálunk új családtaggal bővült a ház Cilumilu személyében Zsuéktól származik a jószág (Csipa gyerek :D) nagyon édi sokat játszanak Emmussal aki szalad utána hogy vauvau.... hát az állati ismereteken még van mit bővíteni de hát istenem már cilumilu is halgat a vau-ra :D

Patrik kikerült az inkuból vasárnap így már 3 óránként mehet be a Mamája szopizni születési súlyát visszanyerte remélem hamarosan otthon lesznek!

Szép napot mindenkinek

Pocisok kalap a lábamelőtt hogy bírjátok a hőséget!

Gabi??????

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Én újra benn a munkahelyen, újabb kísérlet, hogy átadjam a munkaköreimet, újabb kudarc. Sajna nem jó a nyomtató, így az aktáim listáját nem kaphatom meg, pluszban kiköltöztettek, így sajna gépem is csak most lett kb. egy órája.
Így ma sem jutok haza. Talán majd 4-5 körül. Pedig reggel óta benn vagyok és totál le vagyok már fáradva, vizesedem is, és még csak most kell elkezdeni koncentrálni. :cry:

Közben egyre jobban keményedem és pénteken utaznék Balcsira. Tóth doki szabin és nincs akihez fordulhatnék, pedig lehet, hogy nem ártana legalább egy méhszájellenőrzés. Kezdek ugyanis beparázni ezen. Nem tudom mennyi magneb6-ot szedhetek, illetve van-e más görcsoldó. Mert most már éjszaka is 3-4 alkalommal erre kelek.
Inkább lépek is, mert csak panaszáradat jönne belőlem. MAjd kipihegem.

Manóka, egyben még?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Banana és Judy Gratulálunk nektek.

Jól el tüntem...
Mostanában Viktor összesen másfél órát alszik egy nap és ez is álltalában délelőtt. Úgy hogy nem nagyon tudok jönni,de mindig igyekszem :shock: :lol: :shock:

Megyünk nyaralni és még pakolnom kéne,de így is már a fél lakást összepakoltam :P
Na megyek is mert még magamnak semmit se pakoltam össze.
Szép napot, hétvégét mindenkinek
V

valentina

Halihó!

MSE!
Bízzunk benne, hogy Zsombi jól döntött! Ez a cikk nem gyenge. Hogy lehet valaki ilyen agyalágyult? (tudnék mást is mondani, de inkább nem ez mégis csak egy békés topic...) Képek oltáriak!

Judy!
Ne aggódj, ne görcsölj minden ki fog alakulni! Tudom könnyű mondani, de hidd el így van. Neki is meg kell szoknia a kint létet az új otthont, stb! Ahogy megszokja, alkalmazkodik jobb lesz! Megígérem! :wink: Szólj, ha kész vagytok velünk randizni!

Gabi82!
Szül. szoba látogatásra én is szeretnék menni. Te mikor mész? Összelőhetnénk esetleg.

Dorka!
Jó ez a kép Berkéről! Mi volt olyan vicces? Egyből mosolyra húzodott a szám! Tényleg nektek nevek?!

Durca!
Majd valamikor írok egy privit, de azért megnyugodtam írásod kapcsán. Boró túl a húgyutin?

Aprooka!
És nem mondott Tóth senkit aki helyettesítené és akihez fordulhatsz ha netán lenne valami? Egyébként szerintem nyugodtan besétálhatsz és ha mondod mi a gondod, meg fognak vizsgálni! Esetleg kérdezd meg telin ki az ügyeletes orvos, ha szerencséd van még Vidát is kifoghatod :lol: Én bizti ezt csinálnám, a 32. héten és ha úgy érzed, hogy nem oké akkor inkább menj be 1x feleslegesen... Szerintem, aztán te tudod.

Kriszta!
Hogy vagy? Pocid?! Nekem mindenki azt mondja, hogy lányos pocakom van :lol: :lol: Majd meglássuk.

Gablaty???????????

Na megyek, megpróbálom lenyomni Martint, mert így nem lesz du-i alvás! Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

A cikkel kapcsolatban nekem annyi jutott eszembe(Borsa,Zsuzsi, Brigi ti ismeritek), hogy Kisjankó lesz már 3 és fél éves,mire most szeptemberben oviba kerül, szerintem sok minden elmondható róla, csak az nem, hogy kommunikációképtelen.Az meg, hogy lekisköcsögözi bárki gyerekét,semmi más, mint jó nagy tahóság.

Én egyébként még azzal is egyetértek, hogy a gyes valóban röhejes összeg és inkább ne is adják oda-tényleg szinte megalázó. Viszont aki otthon akar maradni a gyerek 3 éves koráig, azt azé ne köpködjük már meg,viszont apuka tudjon annyit keresni, hogy el tudja tartani a családot és ne az államtól kelljen kuncsorogni akár még 20ezret is. Viszont aki szeretne vissza menni dolgozni annak biztosítsanak bölcsit,ovit és részmunkaidős állást. Mert egy 9-től 5-ig dolgozós munkahelyről lövésem sincs, hogy lehet odaérni a gyerekekért. Már ha épp megteheti a lojális munkaerő, hogy 8 óra munka után feláll a székből. A tesóm felesége szeretne visszamenni dolgozni, mert nekik kevés a gyes, de egyik bölcsödébe sincs hely(pedig Dunakeszin laknak, ahol asszem 2-3 bölcsi is van, nem úgy, mint mondjuk itt Őrbottyánban, ahol csak egy magán), amennyi meg maradna azután, hogy a magánbölcsit kifizetik, azért nem érdemes.

Zsombor téma gyorsan:
Tudjátok, írtam nektek, hogy Zsombornak nem egyszerű a természete, sajnos tanuláshoz lusta, nagyon kell rugdosni, meg hát szóval...más értékrend szerint van nevelve, mint amit én fontosnak tartok(anyukának a pénz nagyon fontos, ezért nem hagyja ott nevelőpapát, ahogy én látom.Mert bizony azt nem kínálta fel Zsombornak, hogy kettesben költözzenek el, szerintem sanszos, hogy ha Zsombor ezt kérte volna, inkább belement volna abba, hogy nálunk maradjon a gyerek)
Ha Zsombi marad nálunk, az azt jelentette volna, hogy Nagyjankó onnantól kezdve pénzt termel ezerrel, én meg viszem a 3 gyerköcöt. Ízelítőt kaptam belőle, hiszen a tanév utolsó két hetét végigcsináltam, rettenetesen kinlódtam, hiszen ahhoz, hogy Zsomborral haladjunk a leckével, a sajátjaim bizony kevesebbet kaptak belőlem, háttérbe szorultak-tudom, hogy a történetben nem én vagyok fontos, de én is nagyon szenvedtem lelkileg. A lényeg, hogy képmutatás volna tőlem, ha azt mondanám Nektek, hogy nekem nem jobb, illetve könnyebb így-nyilván ha marad, azt is meg kellett volna oldani. Apa kicsit csalódott, mert mielőtt Zsombor elment két napra az anyukájához, azt mondta marad nálunk. Csak szegény könnyen manipulálható, oda megy, ahol "több hamburgert" ígérnek neki.Mi meg csak azt tudtuk felkínálni, hogy ha nálunk marad, bizony tanulni kell keményen, meg osztozkodni a két kicsivel...és ez nyilván nem annyira kecsegtető...Őszintén kivánom neki, hogy ne bánja meg a döntését, de nem hiszek abban, hogy egy 40 éves ember nagyon meg tud változni. Mindegy, most megnyugodunk, aztán a többit eldönti az idő...Azta, megint nagyon bölcs vagyok.
Kösz csajok, hogy bíztattatok és meghallgattatok.
MS

Kép
Kép
paklincs

Halihó! Mi is itt, csak én sem bírom a hőséget!!

Banana, Judy,
a legjobbakat Nektek!! sok pihenést, boldog perceket, hajrá tejcsárda!!!

Judy, új vonalzót azért majd kérünk!!!
tudom, kicsit alter vagyok, de nem zavar, ha rajtam kell lennie a gyereknek.. biztonságra vágyik... most jött onnan, ahol hallotta szívverésem, meg ilyen blőd dumák :lol: :wink:

MSE,
Ti mindent megtettetek, teljesen objektívan látod a helyzetet, annak ellenére, hogy benne vagy! manipulálható Zsombor sajnos, az anyuka viselkedéséhez meg nem fűzök kommentárt..
kérdés, meddig tart a látszat béke... :shock:
meg a hamburgerek is elfogynak eccer... :?
a többit majd szóban megtrécseljük!!!! :wink:

Steffi,
Ti hogy vagytok???

Manóka,
3 ujjnyi nyitott????? aztaaaaa!!!! itt nemsokára poronty lesz!!! :lol:

Aprooka,
szörnyű, hogy berángatnak, aztán meg nincs összekészítve semmi.... :shock:
pihizz és tényleg menj be, ha úgy érzed!!!

Dorka,
szuper a kép Berkéről!! szerintem wakeboardos lesz! :wink:

Valentina,
jó pihenést Nektek!!!

Ancsa,
végre vége a betegeskedésnek!!! ááááááááááááááááá!!
sokat gondoltunk ám Rátok!!
szereztem újabb Osanit hívőt, kérjél mostmár %-ot!!!! :lol:
a fényképeidet meg rakd csak ide is fel, mamiket a vizsgára csináltál!!!

Tünde,
tudom én, hogy jó a pihizős-molyolós gyerek!!! :lol:

Linocs, szupi fotók!!! édes-drága Fruzsi baba!!!

mi viszonylagos csend és béke után újra nézetet cseréltünk anyósékkal, jól dühös lettem hétvégén... anyafüggő gyerek, ideje ciciről leszoktatni, csak a fincsibb pontok voltak.... :shock:
de most legalább 30 km-re vannak, egy ideig nem kell látnunk egymást (remélem...)
nálunk viszont itt van Anyukám, ami szuper!!! :lol:

nagyPocisoknak drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

KépKép
Kép
gyuzso

Emese, nem tudtam, hogy ilyen nehéz döntések közepette vagytok... :( Nem egyszerű ügy, ítélkezni és véleményt mondani nem tudok, hálás vagyok, amiért nekem ilyenek nehézségekkel nem kell megküzdenem. Sztem neked lehetett a legnehezebb. De jól csinálod, és végül sztem kialakul minden, és ahogy írtad, a helyére kerül. :wink:

Ancsa, oh szegény Lara. Annak örülök, hogy végül megoldódott, mert miért ne?! :) Hja, ezúttal tuti nem fogunk egy szobában ülni. De jó volt pedig a jelenléted. nem úgy, mint másik szobatársunk, aki jobban fárasztott, mint a gátrepedés, meg a kétnapos fiam. :lol: Hiányozni fogsz nekem, de remélem, ettől függetlenül Larának is jön a tesó hamarosan.

Zsu, dekár, hogy nem voltam ott!!! Ekkora marhaságokat mondani! :evil: Nagy öröm, hogy Mica mai napig szopizik. Nekem facsarodik a szívem. Ekkora volt Benőke, amikor a kruppja miatt kórházban voltunk, szopi ámen. Csak a körülmények nem voltak okésak, ami miatt kénytelenek voltunk feladni... Mindegy is, egészségesek vagyunk.

Aprooka, többieknek nagyon igaza van. Pihenj, mert a keményedés simán lehet attól, hogy ilyenkor nem igen a munkával kéne foglalkozni, meg az ideodarohanokkal. Tudjuk, mit beszélünk. Ez még lófütyi az első pár héthez/hónaphoz/évhez képest... :D

Én kezdem úgy érezni, hogy nem jók a ruháim, pedig még nem híztam. nem számítottam arra, pedig tudtam, hogy gyorsabb lesz a változás. Semmi ruhám. Ja, és persze jövő héten megyünk egy hétre Pécsre. Ami nyilván HURRÁ. :lol:
vbea

sziasztok, nem gondoltam volna, h ilyen nehez a kezdet, hehe, bar Zsofi nagyon edi, es imadom, de ez a szoptatas tema lefaraszt...pedig van eleg tejem, csak lapos a mellbimbom, es vhogy nem tudja erosen szivni, vagy nem jo a technika, en mar nem tudom, de barmennyit probalkozunk, fel orat, orat masfelet egyszerre, mikor leveszem, kevesebbet mutat a merleg, mint elotte...ugyhogy mindig fejek is utana, es megkapja, de olyankor mar orjong szegenykem az ehsegtol... rengeteg tanacsot kaptunk, persze mindenki mast mond, bent a csecsemos noverek is, meg tegnap itt volt a vedono es a gyerekorvos, hat en mar nem tudom mit csinaljak...volt itt vkinek hasonlo baja?
mas...Aprooka, hat a Toth doki vicces volt, szombat reggel ment szabira, pentek delutan meg bejott, es elbucsuzott a kismamaitol, mindenkinek elmondta, mit csinaljon, hogy, s mint, majd megkonnyebbulten tavozott, h vegre szabii...erre meg szombat hajnali 3-kor behivta vki, h na, akkor most szulunk, 4-re meg is lett a baba...:)
rakok fel kepeket... Kép Kép Kép

banana

Újra itt... Lánykám úgy tűnik kifáradt, megebédelt, azóta alszik :D Annyira rongybaba, hogy itt volt a gyerekorvos, levetkőztette, végigvizsgálta, és alig tiltakozott. Na jó, volt egy adag üvöltés mikor vért kellett venni a sarkából, de utána egyből visszaaludt. Ilyenkor olyan mint egy angyalka :D

Gyuzso, ne érts félre, én is imádom, ha a kezemben van, csak nem akarom rászoktatni arra, hogy velünk alszik, meg hogy mindig kézben van... Úgyhogy lesz még harc...

Steffi, köszi a biztatást!! Igen, még nagyon szokjuk egymást, és eddig ugye könnyen voltam, mert apa nem volt, úgyhogy ha sírt éjszaka max én nem pihentem ki magam... De ma hazajön apa is, egész nap utazott, holnap dolgozik, kéne valamennyit pihennie is - hát, ha olyan éjszakánk lesz mint tegnap, nemtom... Na mindegy, most vannak itt após volt kollégái, hoztak ajándékba füldugót :D

Bocs lányok, lesz vonalzó is meg fotók is, csak adjatok még kis időt...

No megyek, most meg az lesz a bajom, hogy lassan ennie kéne, mert délben ettünk utoljára, de most meg úgy kiterült, hogy nem fogom tudni felébreszteni...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Banana
Zsófi télleg édi!!!
Szopihoz: lehet kapni bimbókiemelőt, nemtom, használod-é. Vagy ha van mellszívód, akkor azzal is lehet azt, hogy kicsit fejsz szopi előtt közvetlenül és attól elvileg ki kellene fordunia a bimbónak.
A mérleggel a helyedben nem foglalkoznék! Olyan szép baba, menni fog a szoptatás, kitartás! :) :wink: :wink: :wink:

Szjudy!
A férjed nem bizti, hogy felébred Annára. Zolim teljesen "süket" amikor alszik, nem hallja az éjszakai műszakot, pedig egy szobában vagyunk Zétivel. :wink: :D :D :D

Gyuzsó, ne mérgelődj, úgyis az a legjobb, amit te csinálsz, anyósnak semmi köze hozzá, nem? Addig jó, amíg szopik Mica. Én 13 hós korában választottam el Zsombit, de mert már nekem nem volt kényelmes. És igazából nem is nagyon volt már mit kiszippantania, csak "élvezkedett". Nemhiába fiú... :oops: :lol: :lol: :lol:

Eni! De jó lesz nektek Pécsen! Olyan szép város! Mi majd Sopronba megyünk aug. 20. környékén. :wink:

KépKép
KépKép
anittik

Martin 2 órája nyomja :shock: Hétfő kedden is 3órát aludt, de közben felébredt most meg csak alszik-alszik. Istenem ezt is megértem! :D

Zsu!
Tényleg ne mérgelődj! Mica olyan gyönyörűséges kisfiú, kiegyensúlyozott ez a lényeg. Az ő idejükben más volt, aztán nem tudnak mást csak észt osztani meg értetlenkedni... Jól vagyunk köszi, bár tegnap 5 nap óta megint görcsölt a hasam :( De ma már jobb. Most meg a hülye fejem hasogat...

Eni!
Hát igen a 2. más nagyoon! :lol: Próbálj meg lazább gatyikat hordani, ha van, ha nem ismerek egy kismama ruha készítőt, ha érdekel átküldöm az elérhetőségét!

Banana!
Gyönyörűséges!!! Nekem nem volt gondom, de a mellszívó tényleg kicsúcsosítja a cicit!

Judy!
Ja persze új munkahely és így nem is maradhat veletek otthon? Hát pedig valakinek tűrni kell vagy neki vagy Annának... És ne aggódj, nem fog rászokni a kézben levésre, csak még nagyon pici! Szerintem ezen aggódj a legkevésbé!

Anittik!
Mi is Sopron aug. 20-ai héten. Ti hol szálltok meg?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Banana, nagyon édes a kis csöppség!

Paklincs, sztem az előzményeket tekintve Zsomborral még lesz találkozótok. Előbb utóbb neki sem a hambik lesznek fontosak.

Köszi a tanácsokat, sajna nem mondott helyettest Tóth doki mert én még a Tóparkba járok hozzá, tehát utoljára 4 hete látott, és akkor még nem tudta sztem a mostani szabit.
Felhívtam Erikát, megemeltük a magneb6 adagot, ha rosszabb, mehetek be este, ha nem, akkor holnap reggel. Akkor keres majd nekem valakit, aki megvizsgál. Mivel egész nyáron most mehetnék le Balcsira 2 napra, nagyon nem értékelném, ha ágyba parancsolnának. Meg még ezermillió dolog van otthon is.....szóval most kicsit izgulok, hogy minden okés legyen. És ha nem lenne elég, ma hárman is közölték hogy sokkal lejjebb van a pocakom mint egy hete.

Megint benn voltam fél5ig, és persze megint nem tudtam befejezni.Olyan mellékleteket kéne írnom, amiket egyszerűen nem lehet, mert több hetes meló. Szóval bár iszonyúan zavar és persze alá kell írnom egy felelősségvállalási nyilatkozatot is, de ami abszurd, az abszurd. Holnap kórház után még vissza kell mennem, vagy péntek délelőtt, mert akinek átadom, utána elutazik. Csak kezd kicsit sok lenni, ma meg még kaptam plusz feladatot is holnapi határidővel. Elég vicces volt, először elvállaltam én boci, aztán visszamentem szólni miután megnéztem a jegyzőkönyv sablont, hogy ez így nem fog menni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

ó, még mindig egyben. :)
ma kitakarítottam, kimostam, kivasaltam mindent, amit lehet, úgyhogy részemről a ház rendben, nyugodtan jöhet Dóra bármikor, család lerendezve.
holnap újra irány a kórház. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Nem tudom, hogy mi igaz, mi sem, de egy kútvölgyis sztori:
http://velvet.hu/poronty/2008/06/22/mag ... more532129
linocs

Aprooka!
Pont ezt akartam kérdezni, hogy Erikával beszéltél-e, mert emlékeztem, hogy ő van neked. Vigyázz magadra, és azokkal meg nem foglalkozz, akik azt mondják, hogy lent van, meg fent van, mert ez a kedvenc szórakozása egyes embereknek. aztán majd beledumálnak a szoptatásba, a gyereknevelésbe, meg ami belefér.
A munkahelyeden meg úgysem tudnak micsinálni, ha kiírnak, vagy lefektetnek. Tudom, tudom, az a fránya lelkiismeretesség, én is olyan vagyok. De most a baba a legfontosabb, és ezt nekik is meg kell érteniük.

Manóka!
Én is ezen törpölök, hogy minden egyenesben legyen itthon, mire menni kell, állandó mosásban és vaslaásban meg rendrakásban vagyok, és állandóan eszembe jut, hogy jaj még ezt is kell, meg azt is kell.

Mostanában az a para kínoz, hogy mi lesz, ha ketten leszünk Pankával, mikor elindul a kissrác, és napközben lesz, meg dugó, meg mittudomén.

Kép
Kép
kriszta36

Banana!
Zsófi nagyon édes szép pici lányka, próbálgasad a szopit, hátha rákap, és próbáld meg a bimbóvédőt, vagy a fejést szopi előtt. Nekünk végül nem sikerült, de az én lánykám nem volt hajlandó bekapni sem a cicimet, úgyhogy fejtem hét hónapig. Hát így is lehet, de azért kényelmesebb, ha ő intézi a dolgokat.Biztos sikerülni fog!
Kérdezd még Tündét, ő is szakértő a dologban.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Újra itt... Asszem holnap nem foglalkozom avval mit mond a védőnő, és nem ébresztem fel Annácskát... Most sikerült letennem... Ő meg teljesen kimerül a sok sírástól... Kipróbáljuk holnap, hogy hogy néz ki a napirend Anna szerint :D

Ma végre hazajött apa és apás fürdés volt :D És a jó hír: két napot itthon is marad velünk végre!!!

Próbáltalak visszaolvasni titeket, de van még némi elmaradásom, úgyhogy bocs, ha nem reagálok... Igyekszem utolérni magam minden szempontból...

Asszem én most elmászok pihenni, mert csak 4 órát aludtam...

Jó éjszakát!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok lányok!
sajnos rossz hírrel jöttem :cry:
anyummal ma közölték, hogy hasnyálmirigy rákja van...........
holnap megy orvoshoz,hogy hogyan tovább...........
én nagyon ki vagyok borulva, de erősnek kell lennem,mert anya ezt kérte :cry: :cry: meg Balázs miatt is.......

emano/Andi
KépKép
emano

Ó Andi! Nem tudok mit mondani.... :cry:

Kép
Kép
kriszta36

Andi!
:cry: :cry: Ha bármi segítség kell szólj/szóljatok! Mást én sem tudok, veletek vagyunk!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

én is csak röviden, mert keveseket alszom...

Andi!!! :cry: :cry:
Sok sok erőt és kitartást kívánok és nagyon drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön!!!! Én is segítek bármiben, amiben csak tudok!!!

Banana, Judy!
HATALMAS GRATULA AZ ÚJ BABÁCSKÁKHOZ, KÍVÁNOK MINDKÉT CSALÁDNAK SOK VIDÁMSÁGOT ÉS HOSSZÚ, BOLDOG ÉLETET!!!

Banana,
még a kórházban volt egy kissrác, aki hátratolta a nyelvét szopi közben és így, mivel nem evett semmit, folyamatosan csökkent a súlya, a mamája meg nem tudta mi van, csak aggódott nagyon. De ez csak egy tipp.
A bimbóvédő tényleg jó, de néha pucér cicire is kell rakni, mert utána meg azt nem fogja elfogadni. Bogi csak nézett, hogy ez mi? Meg kellett győznöm, hogy ez a normális. :lol:

Judy,
kitartást!! a kezdet nehéz, tudom. Mi is még nyűglődünk, de meg lehet szokni, bármilyen furcsa, a napi 1-2 óra alvást is. Meg kell tanulni minden kis percet pihenésre kihasználni, ha a baba elalszik tényleg ki kell hogy essen minden a kezedből és be az ágyba.

Úgyhogy én is elhúztam, majd jövök.
Ha nem alszom még ennyit se, olyan depis tudok lenni, hogy már én is megijedek magamtól... :( :(

Szőranyu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.26 23:25-kor.
Vendég

Andi,
nagyon sajnálom, drukkolok édesanyádnak, szívből remélem, hogy időben észrevették a betegségét. Az én anyukámnál 2005-ben találtak vastagbélrákot, 2005 decemberében műtötték, kapott kemot és azóta teljesen meggyógyult, hála istennek. Bízom benne, hogy anyukád is megfelelő orvosi segítséget kap, a családi támogatásban meg nincs hiba.
Nagyon sok erőt, szeretetet kivánok Nektek, majd mond, ha többet tudtok.
Ms

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok lányok,
ezer éve nem voltam, de azért zugolvastam hébe-hóba. :oops:
Látom van rossz és jó hír is.
Andi, én is sok erőt és kitartást kívánok, nem feladni, bízni, küzdeni, a remény hal meg utolára. Nagyon számít mi dől el az agyban. Tudom, ezek könnyen leírt szavadk, de nagyon nagyon sokat számít, hogy áll hozzá anyukád!Nálunk is volt sajna a családban, mondjuk másfajta.....

Paklincs: örülök, hogy úgy látszik halad valamerre a dolog, s én is remélem, hogy jól döntött Zsombor, bár ahogy írod a "szülőket" háááát.... abszolút megértelek, és le a kalappal előtted, hogy így álltál/állsz az ügyhöz. Büszke lehet Rád a férjed!

ENIIIIIIII!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó látni újra! És tetszik az új vonalzód! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Banana, Judy gratulálok az apróságokhoz!

Képek édesek, mint mindig - nem emelek ki senkit, mert nem szereték senkit kifelejteni!

Rólunk: semmi extra, még mindig a házzal vagyunk ( és még leszünk is ) egy ideig elfoglalva, de szerencsére szépen alakul az udvar/kert. Hétvégente telkezünk, bár a mostani szombat kiamard, mert szülinapi bulim lesz és nagggyon kerek szám! :lol: :? úgy tűnik ez is elérkezett......... Hétfőn fél9 körül nem lesz valaki az ötödiken? Megyek oda, megint össze-vissza vérezgetek, akkor is amikor nem kellene. Elegem lett, végére akarok járni. Ha valaki jár arra sikítson.
Próbálok egy-két friss képet felrakni, ha nem bánjátok.
Igyekszem majd jönni gyakrabban, de a kispasim egész nap igényel, ha meg alszik próbálom utolérni magam.

Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?