A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Kép

kicsi zsizsik néha alszik is :lol: [/img]
Vendég

Kép

kicsi zsizsik néha alszik is :lol: [/img]
Vendég

ez jól sikerült
Vendég

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1214379945.7044.jpg[/img]

[/img]
Kép
fiúk versenyt úsznak az ágyban
Vendég

Banika :P
Nagyon édesek :D
Hason alszanak? S egy ágyban? Vagy ez a napközbeni pihi?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kép Dorka

Kép Anikó nézd!

Kép Drágám, nem kellene még egy kg barackot is vinni?

Kép Dorka és a doboz

Kép pancsoló kislányok

jucicuki

Fanni
Egy ágyban alszanak éjjel-nappal.Általában összebújva.Mindjárt dobok egy frisset,ahogy pillanatnyilag nyomják.Háton csak a babakocsiban alszanak el.Ha elég mélyen alszanak,akkor át tudom őket fordítani,de elaludni csak hason bírnak.(tiszta anyja mindkettő)
Vendég

Juci
Megzabálom őket annyira cukik.
Vendég

Állati jó a medence :lol:
én az erkélyre alkottam nekik egy rossmannost :D
Tegnap Jázminnal próbáltuk ki, mert Lili addigra elaludt (kivételesen)
Hát mit mondjak. Nem mondhatnám, hogy szévetette az izgalom.
Csak macerás esete a vizet kimerni. Keveset rokok bele, de így sem önthetem le a 9.-ről. Bát tegnap meg sem érezték volna, mert szakadt az eső :lol:

Kép
Kép
labasv

Banika, édesek a Törpök. Apa kezében elájulós a kedvencem.

Milyen rég voltak az enyémkék ilyen kis törékenyek :oops: :lol:

Aztán nemrég születtek, hihetetlen. Most meg már nagylányok :shock:

Judit

jucicuki

Kép
Így szeretünk aludni

[/img]
Kép
Mi vagyunk a Varga fiúk
Vendég

Labasv, nekünk is volt, de elég hamar kinőtték a csajok és ebbe én is beleférek :wink:

Judit

jucicuki

Jaj, de édesek, nálunk Dorci aludt mindig így, hogy kidugta egyik kis kezét a rácsvédő alatt.

Judit

jucicuki

A lábukat nem én állítottam be egyformán
Vendég

Jaj :lol: van egy ugyan ilyen bodynk! :lol: Kis szörnyeteg :lol: :lol:
Akkor nektek nem kell légzésfigyu? Az jó. Nekem egyik nap ecs manusz dumált rajta. Vette valami taxi adását. Arra ébredtem. Hát..furi volt.

Kép
Kép
labasv

Ha háton fekszenek,mindent a fejükre húznak.Múltkor az egész rácsvédőt magára rángatta a Marci
Vendég

Van létgzésfigyelőnk,de csak akkor kapcsolom be ha lefekszem aludni.Előtte szét kell őket választanom,de általában azért riaszt be,mert elmásznak a zsizsikek.
Vendég

jó hogy tudok írni
Vendég

vki nyekereg
én ma se mosok hajat
helyette itt lebzselek
Vendég

tévedtem.mindkettő
Vendég

Kép Lilicic így alszik
Kép Jázminbab így ALUDT. Már fent van...megint...

Már Lili is... :?

Kép
Kép
labasv

bocsi...

Jucicuki,
Nem Ti voltatok veletlenul tegnap a Budaorsi Brendonban???

Szerintem igen :D Meg is jegyeztem hogy gyonyoru lanyok , epp etettetek Oket!!
Jol emlekszem?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Udv Vera

U.I Minden tiszeteltem az ikres anyukake!!! csodalatos dolog lehet :D

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok!
Lányok!
Ez a pasi tuti nem normális!!!Ha az én férjem lenne már tuti megette volna a gombapörköltet :D :D :D Szívesen mosnék,főznék,takarítanék egy ilyen bunkóra!Sajnálom a feleségét,de ő választotta,jobban a kislányait sajnálom :evil: Nekik nem volt választásuk :cry: Frankó apaképük lesz :evil: :evil:
Juci!
Látom nagyban nyomjátok a strandot :D :D Gratula Dorkának is a felálláshoz!!!+szeretnék enni a "pácsából"amit süt :D :D :D :D
Banika!
Nagyot nőttek a "kiskukacok"!!Már lassan kinövik ezt a címet!! :D :D Én a lányokat Nyámnyiláknak hívtam amikor ekkorák voltak!Miért nem csodálkozom hogy a kis Zsizsik nem áll meg egy percre sem :?: :!: :D
Labasv!
Nagyon édin durmolnak!A vizet a medencéből tartogasd a versenyzőknek :D :D

bognartundi0727

Jó látni,hogy ennyien hasra teszitek a bébiket!Én is fogom...A lányom is csak hason aludt,még a babakocsiban is!

Banika!
Iszonyú,hogy nőnek a fiaid!Gyorsnövesztőt esznek? :lol: Nekem nagyon hasonlítanak egymásra...

Juci,Labasv!
De megdögönyözném a törpjeiteket!!!Ekkorákkal már olyan jót lehet babázni... :wink:

Délután megyek dokihoz.Remélem nem találja ki,hogy költözzek be a kórházba.... :?

binyek

Vera, mi voltunk :wink:

jucicuki

Zabálnivalóan édesek. Nagyon hasonlítanak! És most már tényleg elszállt a különbség!

Judit :P
Aranyos képek! Hű, de jó nektek, hogy már itt tartotok :P Jövőre mi is szeretnénk már pancsizni. A kezükkel tartják magukat és belóg a lábikójuk a vízbe? Vagy hogy is van ez a járgány?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, középpen van a guminak egy "bugyi" része, így abban ülnek, de a lábuk a vízben van, csak nem esnek át a karikán. Tudnak mozogni, tök aranyosan hajtják magukat lábbal. Így is oda kell rájuk figyelni nagyon, mert előre azért ki tudnak szerintem bukni, ha nagyon kihajolnak, de kettővel is lehet fürcsizni egyszerre biztonságosan.

Judit

jucicuki

Juci,
dejoooooooooooooo, nagyon arik!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cirkuszka

sziasztok!

nagyon édesek a Fiúk/ Lányok!

Banika! nem is látszik már a különbség. nagyon egyformák! édesek nagyon!

Juci! hát igen, Neked már milyen nagylányaid vannak. emlékszem szeptember elejére, mikor én már bekerültem a kórházba, hozták be pen drive-on a babanetes dologkat lementve, hogy mi van veletek. nagyon izgultam értetek :)

LabasV! nem lehet egyszerű neked most sem, de az biztos nagyon édesek a lányok.

ma is pancsizunk, de nekünk is kicsi a medencénk. após megígérte ha jövőre jövünk, már nagy lesz.

Kép

Kép babakocsiban

Kép

Kép babalátógatóban voltunk

zsuzska80
Szombathely

Hello!

Enyemek eppen nyomjak a szunyat! Hurra!!! :D

Mennyi edes torpe!!!!!! :D :D :D

Annam is hason alszik egyfolytaban pedig en sosem rakom le ugy. Alex meg igy is ugy is.
Tegnap este 9-tol reggel fel 9-ig aludtak egyhuzamban ugy hogy egyik sem kelt fol egyszer sem. :D

Banika: mar nem is olyan picik ezek a kis zsizsikek, milyen kis ducik lesznek nemsokara! :D

Juci: de iriiiiiiiiiiiigy a medencedre! Na de nemsokara mi is furcsizunk otthon. Lefoglatunk egy nyaralot a csaladdal Sellyen 3 napra a strandon. :D De varom mar!!!
A tieid is tepik egymas hajat? Alexem allandoan tepi Annat. :roll:

Labasv: az autoversenyzokre buritsd ra a vizet! :lol: Tunderiek ahogy alszanak! Itt is majd 40 fok van :( de mar eleg jol megszoktam. En fel orara lakom a tengertol megse jutottam meg le ebben az evben. :cry: Szerencse hogy mar nem vagy azzal a taploval! A Lanyoknak is jobb!!!

Binyek: drukk hogy ne kelledjen bekoltoznod a korhazba!!!

Tundi: tenyleg milyen sz@r lehet Nalatok gyereknek lenni! Szegeny Lanyok!!!! :cry: Minket is orokbe fogadhatnatok csaladostul!!! :lol:

Fanni: lehet ar iden pancsizhattok! :D De varom mar a hirt, ugy szeretnem mar latni a baboidat! :D

KépKép
KépKép
tontica

Zsuzska: naggggggggggggyon tundik!!! Kozben szuletett meg egy babad? :lol:

Kivancsi leszek ki lesz az elso a topikbol aki ujra gyereket vallal majd, en nem az tuti! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Errol jut eszembe, mikor terhesgondozasra jartam volt ott egy anyuka 7-8 honapos pocakkal es beszelgetett a mellette ulo kismamaval, mondta hogy Neki ikrei vannak es amikor 3 honaposak voltak akkor esett teherbe ezzel a babaval. Szegenyke! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Ahoz nekem előbb pasi is kell :lol:

Kép
Kép
labasv

Fanni
Még mindig meg van a 60 deka különbség köztük,csak a képeken nem látszik,mert a kicsi zsizsik jobban kinyújtja magát.

Zsuzska
Édesek nagyon.Pici babának mekkora haja van!Félelmetes.A babakocsiban nem gurulnak egymásra?Nekem a kicsi zsizsikem néha nem ártana kitámasztani vmivel,mert félek hogy egyszer elhagyom.

Tonti
Én vállalnék még egy gyereket,ha garantálja vki hogy EGY!!!! és hogy lány. :lol:
Van egy ismerősöm,aki 42 éves,ezer éve próbálkoztak a gyerekkel,sokadik lombik sikerült tavaly.Most 1 évesek az ikrek.Novemberre várja a testvérüket,aki spontán fogant.És boldog nagyon pedig nincs segítsége,mert nincsenek nagyszülők és még dolgoznia is kell.

Tünci
Én is írok kérvényt,hogy örökbefogadhass engem is.Hisztizni is tudok ha akarod.Ilyen sanyarú sorsot szegény bosziknak.
Vendég

Banika
Mi is Vargák vagyunk,csak lányok :lol:
Vendég

Nagyon fifikás kissrác "kicsi-zsizsik" :wink: Talpraesettségben akkor nincs hiány! A kis hiú :lol:

Judit :P
Így már értem. Ügyes kis szerkezet :D

Zsuzska :P
Helyesek a kicsik!

Tontica :P
Köszönöm, már én is nagyon várom, hogy kibújjanak. Rettentő kíváncsi vagyok rájuk! :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mit szólsz a két menyasszonyhoz?És még csak nevet sem kellene változtatniuk :wink:
Vendég

Én is szívesen bevállalnék még 1-2 gyerkőcöt :D Pár év múlva,mondjuk 2ikerfiút :wink:
Vendég

Belinkeltem a honlapra is a cikket, mert kicsit kiakasztott. Szerintetek ez erős szöveg hozzá?

Nem a cikk tartalma, sokkal inkább a stílusa az, amitől füstöl a fejem. Nem tudom, hogy a sorok olvastán csak bennem merül-e fel, hogy vajon az úriembernek volt-e vajon gyerekszobája, sőt tovább megyek anyja, aki otthon maradt volna vele pár évig…
Azért a cikk, elgondolkodtató, hiszen mi is hasonló cipőben járunk. Mert bár még csak tíz hónaposak a lányok, már foglalkoztat bennünket a hogyan tovább…
Bevallom, engem a hideg kiráz arra a gondolatra, hogy két évesen idegenekre bízzam a lányokat, persze valószínűleg nem lesz más lehetőségünk. Sőt, lehet, hogy ők is igényelni fogják a gyerektársaságot. A cikknek az a része viszont baromság, és sok otthon lévő anyukára sértő, hogy a gyerek „antiszociális és kommunikációképtelen” lenne attól, hogy két v. három évig otthon van. Mi is sokat foglalkozunk a lányokkal, énekelünk, mesélünk, mondókázunk, hordjuk őket babatársaságba is és szerintem minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy kiegyensúlyozott kis emberkék. Nem hinném, hogy bármi gondjuk lenne a beilleszkedéssel akár három évesen az óvodába.
Tény, hogy sok a munkából kiesett idő, de nem hiszem, hogy egy kis odafigyeléssel, szorgalommal nem pótolható. Persze vannak olyan nők, akik nem érzik jól magukat ennyi ideig otthon, ők ne is erőltessék, az a gyereknek is árt. Nem könnyű döntés ez, senkinek.
Tudnám még ragozni, de a honlap nem erről szól…

Judit

jucicuki

Juci:
Jól írtad, mikor a húgommal olvastuk, pontosan ugyanezek a
kérdések merültek fel bennünk is...a stílus :roll: :twisted: Na mindegy::
A fontosabb, hogy tündérkék a csajok, most hogy olvasgattam vissza, hogy is történt a születésük körül, egy csoda, milyen szépen fejlődnek, ami nagyrészt anyuka érdeme :wink: , gratulálok!!!

Banika:
mennyit nőttek és kerekedtek a srácok, alig látszik már a különbség! :wink:

Labasv:
édesek a csajszik és minden képen vigyorognak ( már amin nem alszanak) :D

Zsuzska:
olyan aranyosan bújnak egymáshoz a kocsiban, ez tök jó, nekünk egymás mögötti kocsink lesz, mert más nem fér be az autóba és sokat utazunk, de ezt bánom, hogy nálunk ez az összebújás kimarad.

Tontica:
korábban raktál fel képet, hgy milyen gobelint ( rem.jól írtam) csináltál az ikreknek, te rajzoltad bele a mintát és a nevet, ha igen, mivel, vagy hogyan? Nagyon tetszik, én is szeretnék ilyet csinálni!

Fanni, Binyek: hogy bírjátok?
Mi lehet Mariannal?

Szép estét!

Kép
riddencs

Zsuzska: küldtem privit, remélem átment! :shock:

Kép
riddencs

Hahó csajok!
Megjöttünk a dokitól,minden rendben van velünk! :lol:
A bébik hatalmasak,méhszájam bebetonozva,csak éppen megint nem látszott B baba neme! :( Ez már tényleg csak szülésnél derül ki...

Július 21.-én kell beköltözzek a kórházba,de azt már kibírom,mert akkor már a 37. hétben leszünk,szóval csak max 1-2 hét bentlét.
A törpök akkorák,mintha egyedül lennének,vagyis megfelelnek a 32-33. hétnek a méretek. :wink:

Képzeljétek el,hogy olyan mérges vagyok,mert most vettem észre,hogy a babakocsinkon a háttámla csak vizszintes meg majdnem függőleges állapotba állítható.Ilyen baromságot!Most mi a fenét csináljak vele?4-5 hónaposan már gondolom szeretnének kilátni,dehát ülni még nem fognak.... :evil:

binyek

Binyek, ez elég bosszantó lehet, már ami a babakocsit illeti. Nem tudjátok visszavinni, v. használtan vettétek (nem emlékszem :oops: )
Dokis hírek viszont szuperek, nagyon ügyin növesztgetted bébikéket és még meglepitek is lesz, szerintem aranyos, hogy így bújkál :wink:

Riddencs, köszi, aranyos vagy!

Judit

jucicuki

cikket sajnos még nem tudtam elolvasni, de gondolom, miről szólhat :twisted:

Labasv:

én sem akartam csupasz képet rakni, csak elnéztem, mikor feltöltöttem és visszacsinálni már nem lehetett :

mindenkinek a babái édesek, zabálnivalók!!!

szanet

Binyek: tok jo hogy minden ok, nagyon orulok!!! :D Szerintem ha ennyire nem latszik semmi akkor az csak kislany lehet. :D

Riddencs: nem gobelint csinalok en hanem keresztszemes oltessel himzek. :) Vettem egy konyvet amiben benne vannak a betuk mintai.
Innen tudsz rendelni mintat, anyagot es fonalat, tut, szoval mindent. En rendeltem innen parat, nagyon szepek.
http://www.keresztszem.hu/index.php

Nekem is kedvem tamadt kepeket tenni: :oops: :D
Kép
Alexem naggggyon fogzik szegenykem.
Kép
Ugy milyen nagyok!? :shock:

KépKép
KépKép
tontica

Eszti

Varga&Varga jól hangzik ha bevállaljátok a kis hisztis zsizsikem.Nem lesz könnyű annak a nőnek aki megnyeri majd.Most is mondja a kiságyban ányá-ányá.Égetőke a drágám.Napközben nem raplizik így az alvásnál.Már tök rekedt.
Vendég

Ezt nem hiszem el.Megint átfordította magát. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Banika!
Tud valamit a kiskrapekod :D :D Vigyázzatok magatokra holnap ebben a nagy melegben!!!
Binyek!
Akkor hajrá július 21!Addig is kitartás :arrow: :arrow: :arrow: :wink: Szorítok egy kislánynak,végül is ők a szényenlősek!! 8)
Zsuzska!
Nagyon husik :D :D Mekkorák lettek már!
Itt minden baba úgy nő mint a bolondgomba :D :D Most születtek.....
győzök csodálkozni.
Tonti!
Ti is hatalmasat nőttetek!Anna nagyon édi kis copfos! :D :D

Lányok!
Ma tisztára kiakadtam!Eljött hozzánk vendégségbe egy kisfiú.1 hónappal idősebb a lányoknál+persze időre született.Kevés gyerek viselkedésén akadok ki,de ez a kisfiú nem beszél egy szót sem,de folyamatosan kapcsolgatta a TV-t,kinyitotta az összes szekrény ajtót,dobálta a játékokat és ráadásul püfölte a lányokat :evil: Győztem hárítani.Erre anyukája azt mondta a Nóra lányomnak,hogy üssön vissza Ő is :shock: Anyuka ovónéni.Szöget ütött a fejembe hogy ezt fogják az oviban tanítani a gyerekeimnek és nem azt fogják fegyelmezni aki verekszik???Szegény lányok csak néztek,ők nem nagyon verekszenek,de ha van is néha pankráció ennyire nem durva!!!Sokszor azt gondolom hogy a lányaim is égetni valók,de ezek után nem is bosziknak fogom őket hívni hanem angyalkáknak.A lányok már mondatokban beszélnek és legalább 10 mondókát tudnak,+ha rájuk szólok általában tudják hol a határ.Biztos más a fiúk és a lányok fejlődése,de ez durva volt az idegzetemnek :roll:

bognartundi0727

Nóra lányom ma azt találta ki,hogy kiborítja a játékos dobozt és ő ül bele.

Kép Kép Kép

bognartundi0727

Tünci
Imádnivalók a boszik.
Nekem is van pedagógus ismerősöm akinek valóban idióta a gyereke.Oké hogy a fiúk mások,de ennyire?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?