A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!

Hu de soakt irtatok miota nem voltam! :D Tegnap este jottunk vissza hosszu hetvegerol, eszakon voltunk a parom csaladjanal. Az occse kislanayanak volt a kereszteloje es a parom volt az egyik keresztapa. Nagyon edes volt a kiscsaj, vegig enekelte az egeszet! Neha ezert meg eszembe jut, hogy a mi elso babank is pont annyi idos lenne mint o... :cry: De probalok erre nem sokat gondolni. A tegnapi nap is nagyon jo volt, allatkertben voltunk es csinaltunk egy csomo kepet. Meg az idojaras is kedvezett, pont jo ido volt az ilyen csavargashoz. :lol: Mondjuk neha volt olyan, amikor ramjott a rosszullet, de szerencsere a jegkremkura meg mindig mukodik. :lol:

Egesz hetvegen csak annyi gondom volt, hogy nem jol adtam be magamnak a szurit ketszer es nagy kek folt lett a helyen a pocimon. Nagyon csunyan nez ki, de azota jobban odafigyelek.

Mar csak hat nap es megyek megint UH-ra. Remelem minden rendben van odabent.

Na megyek visszaolvasok, de lehet hogy majd csak kesobb tudok majd jonni irni.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Kép
zümis

Sziasztok!

Dina: Én a Csengére szavazok! Bár tényleg jobb lenne, ha nagyobb szünet lenne a baba névnapja és szülinapja között!
Nekem is beválasztottak a szüleim, jan. 10-én születtem, február 19-én van a névnapom! :?

Picuranyu: Gratulálok az uh képhez! Nagyon cuki baba! :lol:

Ma végre kész lettek a laboreredményeim, minden ok! Védőnőhöz csak jövőhét kedden tudok menni, mert csak egy héten egyszer van, akihez mi tartozunk! :?
Nagyon meleg van!!!!!! :? :?
zsu83

Vegre megint van egy kis idom...

Zumis - koszi ezt a linket. Ezek szerint nekem a mult hetfoi 4.1 mm az tok jo volt a 6 hetemhez. En meg itt paraztam, hogy tul kicsi :shock:

Moncsi - koszi, hogy hianyoltal :D fentebb irtam, hogy elutaztunk a hetvegen. Most tervezgetjuk egyebkent, hogy megyunk haza Debrecenbe valamikor augusztusban. Valoszinuleg az utolso heten, mert az itt csak 4 napos es igy kevesebb szabadsagot kellene kivennunk. De ez meg csak terv...

Picuranyu - nagyon edi a kep. :lol:

Edina - szerintem mindket nev nagyon szep. Ja es a batyamnak pl. penteken volt a szulinapja es jovo penteken lesz a nevnapja, de ez annyira nagy gondot nem okozott neki. Itt raadasul azt sem tudjak, hogy mi az a nevnap. :oops:

Itt egyebkent annyira nincs nagy hoseg - nyugodtan atkuldhetnetek nehany fokot. 8) En nagyon szeretek uszni, de miota babas vagyok meg csak egyszer voltam. Emelygeskor nehez magamat az ilyesmire ravenni, de tervezem, hogy megyek majd tobbet. A dokim is azt mondta, hogy azt lehet es jol teszem. Ja es ahova en jarok az egy leasure club, nem nyilvanos uszoda, ugyhogy remelem a fertozesekkel sem lesz gond...

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni!örülök, hogy jól vagy és már tényleg hiányoztál.

Én közben levizsgáztam, lezártam a félévet sikeresen, jöhet a jól megérdemelt pihenés, végre többet tudok törődni magammal.

Jó éjt nektek.

M.
moncsi-74

Sziasztok!

Moncsi:csak nem jogot tanulsz? Jogász vagyok (ez az alapvégzettségem, azóta már mást is elvégeztem, és azt jobban szerettem), szóval részvétem. :)

Picuranyu- édes a Gyermek. :)

Képzeljétek, voltam ma ultrahangon. Minden rendben a Kicsinkkel, 7 hetes, szóval pont akkor fogant, amikor gondoltam. Jó helyen van, ver a pici szíve, és mi már most szeretjük. :) Kis amorf Drágám, én is valami olyasmit láttam, amilyen képeket csatoltatok... Nagyon édes. Olyan jó, most érzem igazán, hogy növekszik bennem.

Mindenkinek hassonló élményeket kívánok! :)

Julcsi
julcsi-79

Sziasztok!
Egy gyors közvélemény-kutatás: ki mikor kezdett el hányni (már ha rosszul vagytok egyáltalán...)???
Én az előző terhességemet gyakorlatilag végig hánytam, most meg egyenlőre még csak egy kis lightos émelygés...Tudom, hogy nincs két egyforma terhesség, de akkor is aggódom picit, mivel ugye mi még nem jártunk orvosnál és csak másfél hét múlva megyünk, szóval még nem lehetek nyugodt, hogy minden ok...
Most felébredt a nagylány, megyek, mindenki vigyázzon magára ebben a hőségben!
A.
abencze

Sziasztok!

Még mindig barnázok! Kezdek parázni!!!! :shock: Mindenfélére gondoltam már! A dokim meg szabin van... :? Próbálok pihizni, de kettő mellett igen nehéz. Anyu átviszi magához őket (még jó, hogy itt lakik egy saroknyira). Az bíztat, hogy Eszternél is barnáztam ennyire. Lehet, hogy én ilyen barnázós kismami vagyok? :roll: Meg az is vígasztal, hogy mintha megint lenne émelygésem... :roll:
Jaj, de messze van a júl. 4!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok Lányok!

Úgy tűnik, hogy két hét agónia után kezd egy kicsit normalizálódni az állapotom, bár nem akarom elkiabálni :) Most csak a fáradság, meg egy kis gyomorégés van, az émelygés már úgy tűnik, hogy elmúlóban van.

Engem a doki a 10. hétre hívott vissza UH-ra, az még 2 hét, de már nagyon várom!! A 6. héten még nem sok minden látszott a drágából :lol:

Én azt gondoltam, hogy utána, ha minden ok lesz, akkor elmondjuk a leendő nagyszülőknek. Vagy szerintetek az még korai lenne, várjuk meg a 12. hetet? Persze lehet, hogy már előbb lebukunk, mert bár az induló 55 kg nem változott, azért a pocakváltozás elég látványos. :)

Abencze: nálam csak émelygés volt szerencsére!!

Kitartás a melegben, én az irodában jól bírom, mert itt megy a légkondi, csak amíg hazaérek délután az gáz.

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok lányok !

Edina, az előzőnél én is sokat barnáztam, sőt véreztem is. Most még nem, de azért félek a 7-8 héttől, mert ha jól emlékszem olyankor volt a legjobban.
Nekem a legfőbb tünetem a hasgörcsölés, van amikor teljesen jó, semmit nem érzek, de van amikor nagyon fáj.
Elkezdtem a Magne B6-ot szedni, az elevittel pedig leálltam, mert nagyon puffad tőle a hasam, és napok óta nem voltam wc-n :(

Zsu, én nem tudnám 3 hónapig titokban tartani a dolgot :D De mindenki más. A szokásos babona, amiért nem szokták elmondani, eszedbe se jusson, szerintem hülyeség, semmi nem múlik rajta.

A meleget én is nagyon nehezen bírom, bent ülünk a Szávával a lakásban, és nyomatjuk a légkondit. Persze amikor lehet, ő pancsol, én meg nem merek azóta sem vízbe menni, a görcsölgetés miatt. :(

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Kicsilányom itt ül mellettem, és ragaszkodik hozzá, hogy megmutassam nektek :lol:
Íme Ő:
Kép

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Andi!
Nagyon szép a kislányod!
Köszi a válaazodat! Kicsit megnyugodtam!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Szia Andi!

Nagyon helyes a kislányod, az én lányom is hasonló idős! Tud már a babáról?

Tegnap voltam dokinál, eléggé bújkált a kicsike, de végül minden rendben volt. Hátrahajló a méhem, ezért nehezen láttuk meg, de volt szívműködés, meg minden.

Mi most már elmondtuk a nagyszülőknek, az elsőnél még szigorúan kivártuk a 12. hetet, de most nem akartunk ezen sakkozni. Ha bármi történne, azt úgyis megtudnák, akkor meg mindegy.
mist

Köszi mindenkinek :)

Igen, tud róla, hiszen ő volt az, aki annyira forszírozta a tesót, én jól elvoltam vele is :lol:
Minden reggel azzale kelt, hogy tesóóó, sokszor sírt is, hogy neki miért nincs.
Nagyon édes, izgul, simogat, a kedvembe jár. Azóta alig van hiszti, jó lenne, ha végleg le is szokna róla :lol:
Szeptembertől sulis lesz, felköthetjük a gatyánkat.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!
Én sikeresen ma elértem telefonon a védőnőmet, jövő hét Szerdára kaptam időpontot, mert csak hetente 1X rendel. Nekem csak annyit mondott, hogy vigyem az eddigi orvosi papírokat, UH képeket, a többit majd intézzük. :)

Ami a közvéleménykutatást illeti. :)
Az 5. héten néha émelyegtem, aztán a 6. héten elmúlt. Azóta sincs hányingerem, viszont múlt hét Vasárnap sikerült kidobnom a taccsot, de szerintem a csoki miatt, mert azóta se volt semmi bajom.
Vendég

Moncsi - mit tanulsz? Egyetem alatt en is a vizsgaidoszak veget szerettem a legjobban. :lol: Olyan jo amikor sikeresen tulvagy rajta.

Julcsi - ez tok jo hir, gondolom megnyugtato is. Mondtak, hogy mekkora volt a pici?

Abencze - en most vagyok elvileg 7+3 de roka koma meg nem volt, csak emelyges. Szerintem ne hianyold, attol meg minden a legnagyobb rendben lehet, hogy nem erzed rosszul magad. :wink:

Edina - a doki irt erre fel valamit, amikor legutobb nala jartal? De ha az elozoeknel is ilyen volt valoszinuleg nincs gond - csak nalad ilyen a terhesseg.

Zsufi - irigyellek, hogy nalad mar muloban van az emelyges. nalam ugy tunik most kezd meg csak fokozodni. :shock: En meg biztos nem mondom el egy ideig a csaladnak. Az elsonel utolag mondtam el az nagyon rossz volt, igy a masodik vetelesemnel mar utolag sem, arrol nem is tudnak. Ha minden jol megy ezt majd valamikor a 12. het utan mondjuk el. mondjuk nalam olyan gond nincs, hogy eszreveszik, mert ugye az en csaladom otthon van, a parom csaladja meg vagy 300 km tolunk. Nem talalkozunk tul surun...

Andus - nagyon szep a nagylanyod es nagyon szep nevet valasztottatok neki. :lol: A macskanak kulonbozoek a szemei vagy csak a vaku miatt ilyen?

Mist - gratula a dobogo szivecskehez, nincs annal megnyugtatobb latvany!

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni! Nem írt fel semmit, mert szerintem nem látta ezt "kórósnak". Lehet, hogy én így vagyok összerakva. :)

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Hajni, köszi. Csak a vaku miatt ilyen a szeme :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

jól lemaradtam megint.Nem volt netem :( .A mai napom kicsit rossz,nyomotnak érzem magama kedvem sem jó,a gyomrom is vacakol.Napok óta csak a huslevest tudom megenni :oops: .
Andi nagyon szép a Kislányod,és irigyellek a cica miatt :roll: .Majdnem 1 idősek is vagyunk 2nap előnyöd van. :lol: .

Mi nemmondjuk el csak akkor ha minden rendben lesz az előző baba miatt.Mindenkit nagyon megviselt.Ez nem csak babona.....

Kép
zümis

Roni, az persze más, ha van az embernek előzőleg egy rossz élménye. Meg ez mindenkinek a saját döntése, elmondja vagy nem.
Én csak arra akartam célozni, hogy nem hiszek (vagyik igyekszem nem hinni :twisted: ) az ilyen babonákban, hogy nem mondjuk el, meg nem veszünk előre ruhát.
Szóval nem ezen múlik, csak erre akartam célozni.

Igen, én is néztem, hogy veled állunk a legközelebb egymáshoz hetekben.
Sajnos években én vezetek, idősebb vagyok.
De annyi hasonlóság még van, hogy az elsőt én is 31 évesen szültem. :)
Mikor 2 és fél éves volt szerettünk volna babát, de akkor meghalt az anyum váratlanul, és ettől teljesen összeomlottam, évekig nem tértem magamhoz igazából.
Most meg már Száva annyira nyúzott, hogy beadtam a derakam, belegondoltam, hogy nekem is iszonyú rossz volt egykének lenni.
Csak azt sajnálom, hogy nem sokkal előbb szültem, így most a korom miatt rendesen parázok. :(

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Jajj, amit még akartam... a cicára. Van négy cicánk :lol: Nagyon helyesek mind. Toxoplazma miatt nem izgulok, mert az elsőnél csináltak tesztet, az jött ki, hogy átvészeltség-védettség, így már nem kaphatom el, és ha jól tudom a baba is védett ezáltal.

Egyébként nekem az állatorvos azt mondta, hogy a cicáktól elkapható esettől sokkal gyakoribb, hogy valaki nyers hústól kapja, pl. belekóstol a fasírt húsba, vagy pedig a kertben áskálódik, és a földből kerül a baci a szervezetébe.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Julcsi! De igen, jogot tanulok, de még csak light-os formában. Jogi asszisztensi felsőfokú képzésre járok, ami 4 féléves. Persze szeretnék továbbtanulni, ezért jövőre jelentkezem az igazgatásszervezői, vagy a jogtudomány valamelyik szakára...
Tanulni soha sem késő, ezt vallom.

Baba: mi már elmndtuk mindkét szülőnek, így mellettünk vannak jóban, rosszban, ha valami baj lesz, akkor is osztozni fognak a bánatban, de reméljük erre nem kerül sor. Egyébként 5 hetes voltam, amikor közöltük velük, az első orvosi látogatás után.

Lányok! nekem annyira nincs semmi panaszom, hogy ez már ijesztő :( Felhívtam a dokimat, hogy mennék ma UH-ra, de nem dolgozik, szabin van, pedig múlt héten kérte, hogy a héten keressem meg :(
Nos mindegy, elmegyek holnap egy másik orvoshoz, mert már tényleg kezdek aggódni...
Vagy egy tünetmentes terhességem van, vagy valami baj van...

Dina! Egy ismerősöm is barnázgatott és rutaskorbint szedett, attól elmúlt. Ha beszélsz az orvosoddal kérdezd meg.

Andi! Gyönyörű a kislányod, és milyen érdekes neve van.

Hajni! Így könnyű :) ilyen messze a szülőktől! De biztos azért sokszor hiányoznak. Régóta élsz kint amúgy?

M.
moncsi-74

Régen nekem is volt cicám és énis védett vagyok.Szeretnék is de a párom kinem álja őket.

Nem vitázni szerettem volna ,bocsi .

Kép
zümis

[quote="zümis"]N írta:zümisem vitázni szerettem volna ,bocsi .

Én sem. :D És bocsánat, ha félreértettük egymást.
Én igazából nyugtatásnak szántam, de lehet, hogy rosszul fogalmaztam. ( puszis + ölelős ikon) :)

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Moncsi, ne izgulj, hogy nincs tüneted, majd lesz :)

Egyébként amikor a nem hasgörcsölős óráimat élem, akkor nekem sincs semmi, el is feledkezem az állapotomról.

Melled sem érzékeny, ha megnyomkodod?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Sűrűbben kell jönnöm mert nem győzök visszaolvasni! :lol:

Hajni: Mi is 4 mm-esek voltunk 6 hetesen! :lol:

Moncsi: Gratulálok a vizsgáidhoz! :lol:
És ne izgulj, biztos minden rendbe van odabennt! :lol:

Abencze: Nálam a 6. héten kezdődött, először csak lightosan, aztán nagyon beerősített!

Zsufi: Mi már megmondtuk, igaz nem is tudom nagyon titkolni, mert állandóan émelygek, rosszul vagyok!

Andus: Nagyon aranyos a kislányod! :lol: :lol: :lol:
zsu83

Andus! A melleim érzékenyek és nekem is szokott görcsölgetni a hasam, bár egyre ritkábban, inkább esténként, biztos akkor jobban elfáradok. Meg néha a derekam fáj, de ennyi. Semmi más.
Bízom benne én is, hogy minden rendben van, de annyi mindent hall és olvas az ember...
Holnap már okosabb leszek.

Puszi mindenkinek.

M.
moncsi-74

moncsi kicsit irigykedem,hogy holnap már látni fogod a bébikét. :wink: .Képecskét kérünk!
Olyan jó lenne ha hamár én is itt tartanék.

Kép
zümis

Sziasztok!

Hajnski
- nem mondott az orvos méretet, de számításaink szerint 9 mm. :) Már milyen nagy. :)

Moncsi
- szerintem ne aggódj, az anyukámnak és a nagymamámnak nem volt soha panasza, pedig mindketten hordtak ki ikerterhességet is. Én vagyok az első a családban, akinek durva hányásos tünetei voltak... :(

Andus- a gyermeked már olyan érett nagylány. Látszik rajta. :) Nagyon helyes, és szerintem nem vagy még idős egy második Babához. Csak nyilván kicsit jobban kell vigyáznod Magadra. Dolgozol, vagy abbahagytad a munkát?

Dina- több barátnőm is vérezgetett, és egészséges gyermekük született. Főleg, ha az orvos is úgy gondolja, hogy ez rendben, szerintem nincs miért aggódnod.

Itt többen említettétek, hogy még szinte senkinek nem mondtátok el... Nos, én nem titkolózom a családom és a barátaim előtt. Igaz, soha nem vetéltem el korábban, és Ő lesz az első kisbabánk. Lehet, hogyha lenne rossz élményem, akkor én is óvatosabb lennék. Nekünk egyszerűen nem megy ez a titkolózás, a párom szerint az egész megjelenésemen látszik az állapotom. Bent a munkahelyen nem mondtam el, de ezerrel megy a találgatás és az utalgatás (hétfőn a rosszullét miatt később mentem be, ennyi elég volt), úgyhogy 12 hétig ott sem húzom ki szerintem. A férjemnek az a véleménye, hogy az ember később is elvetélhet sajnos, szóval szerinte nincs értelme titkolózni...

Jó éjt Lányok, jó, hogy ennyien vagyunk, bár néha kicsit nehéz követni a nagy levélváltásokat... :)

Julcsi
julcsi-79

Csak bekukk!
Jó éjt nektek.
M.
moncsi-74

Sziasztok lányok!
Nagyon rég voltam itt, sokat kellett visszaolvasnom! Örülök Nektek, olyan jó ennyi jó hírt olvasni! Velem minden a régi, semmi kellemetlen tünet, csak a nagy mellek, amikre alig tudok ráfeküdni. A férjem azt mondja, hogy napról napra nőnek és súlyosodnak /na persze, ő ennek örül/ és ami nagyon furi, hogy nekem is megnőtt a hasam. Azt hittem, hogy majd a 12.hét után lesz látványosabb a dolog, de nem így van. Híztam is kb.1,5-2 kg-t, pedig rendszeresebben eszem, mint azelőtt, értelmes kajákat és kisebb adagokat. Sportolni sokat sportoltam azelőtt is, most pedig elkezdtem a Rubint Réka terhestornáját, nekem nagyon bejön! Tornázik valaki Rékát? Na nem írok regényt, inkább jövök gyakrabban, puszi mindenkinek!
tzsófi

Sziasztok lányok!

Mivel egy kicsit elkezdett zavarni a barnázás gondoltam bemegyek Monorra az sztk-ba. Nem szerettem volna, mert rossz tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. De rászántam magam. Felhívtam őket telefonon. Erre a betegirányítóban azt mondták, hogy sem ma, sem holnap nincs nőgyógyászati rendelés. Na ez jó! Mi? :shock: :evil: Legközelebb hétfő délután! :?
Úgy döntöttem, hogy maradok a fenekemen, és próbálok pihizni. Az ÁEK-ba vagy Tarcsára nem szivesen bumliznék ki. És lehet, hogy csak rosszat tennék.
Az bíztat, hogy Eszterrel is barnáztam vagy 6 hétig...

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok lányok!

Mivel egy kicsit elkezdett zavarni a barnázás gondoltam bemegyek Monorra az sztk-ba. Nem szerettem volna, mert rossz tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. De rászántam magam. Felhívtam őket telefonon. Erre a betegirányítóban azt mondták, hogy sem ma, sem holnap nincs nőgyógyászati rendelés. Na ez jó! Mi? :shock: :evil: Legközelebb hétfő délután! :?
Úgy döntöttem, hogy maradok a fenekemen, és próbálok pihizni. Az ÁEK-ba vagy Tarcsára nem szivesen bumliznék ki. És lehet, hogy csak rosszat tennék.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok lányok!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Na, ennyiszer azért nem szerettem volna betenni... :oops:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Edina: majd írj, hogy mi volt!

Nálunk szinte mindenki tudja már. Anyuéknak az 5. héten elmondtam, másoknál azért megvártam, hogy legyen szívhang. Én attól paráztam nagyon, hogy ne legyen majd. De szerencsére lett. ...
Vendég

Sziasztok!

Dina! Magánrendelés nincs a környéken? Biztos szívesen segít egy másik orvos is.

Nos, mi nagyon jól vagyunk. Olyan boldog vagyok. 7 mm-es a baba a petezsák 21 mm-es. Azt mondta az orvos, hogy a korának megfelelően nagyon szépen fejlődik, láttam, ahogy pulzált a kis szivecskéje.
Lassan fel kell keresnem a körzetes védőnőt és tanácsadásra kellene mennem, sajnos nem tudom, hogy hova tartozom pontosan, ezt még ezt ki kell derítenem. Mindig magánrendelőbe jártam, körzeti nőgyógyászhoz soha.
Egyébként nekem is a Gravidát ajánlotta az orvos, úgyhogy veszek munka után, legfeljebb felváltva szedem a megmaradt Elevittel.

Azt mondta az orvos, hogy nem feltétlen kell lennei hányingernek és émelygésnek, örüljek neki, hogy jól vagyok, ez egy áldott állapot. Tényleg szerencsés vagyok és boldog.

M.
moncsi-74

Hali Lányok!

Ha a gyomorégés nem lenne (meg a meleg), akkor már-már jól érezném magam ... De azért nem panaszkodom, most sokkal jobban vagyunk, mint az elmúlt két hétben.

Dina: Sajnos nem tudok tanácsot adni, de azért szorítok, hogy minden oké legyen.

Zsófi: Mi a címe a Réka tornájának? Én a terhesség előtt az ő DVD-ire tornáztam otthon, és nekem bejött, most hogy rosszul voltam, pár hét kimaradt, de már hiányzik a mozgás, én is szívesen kipróbálnám.

Azt hiszem igazatok van abban, hogy felesleges titkolózni, a baráti körben már így is kérdezgetik, hogy miért megyek mostanában ritkábban, ha van valami program?

Szép napot mindenkinek!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Moncsi!

Lehet, hogy lenne Monoron is magándoki, de nekem sajna nem futja! :oops: :oops: :oops:
Már gyesen vagyok és az elég kevés. :cry: Ha még gyeden lennék az más lenne. Jaj! De egy anyagias p...csa vagyok! :oops:
De úgy vagyok vele, hogy ha akar kapaszkodik (azért mondom is neki) ha pedig nem, akkor meg úgy a jobb. Semmiképpen nem szeretnék beteg gyereket. Annak a másik kettő látná kárát. Nagyon realista voltam? Ez most tök úgy hangzik, mintha nagyon kegyetlen lennék... :oops:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Dina! Megértelek. De nem biztos, hogy a baba miatt barnázol, lehet, hogy semmi köze a megtapadáshoz.
Talán valami hormon okozhatja, de ne találgassunk.
Elhiszem, hogy két gyerkőc mellett költséges magánorvoshoz járni, de néha megnyugtató tud lenni, hogy ha valami baj van, akkor elérhető az orvos.

Mi tervezgetjük Amy-val, hogy majd később kismam tornára járunk (egy városban élünk). De egy kismama torna DVD-t én is venni szeretnék.

M.
moncsi-74

Sziasztok

Már régen írtam, csak olvasó üzemmódban vagyok mostanában. Gratulálok az új kismamiknak!
:) Én most jutottam el orvoshoz, ver a baba szivecskéje (34mm petezsák, 16mm a baba)
:lol: Én előző terhességeimben elevitet (elvétve :oops: ) és folsavat szedtem, most viszont femibion 800-at javasolt az orvos. Erről még sosem hallottam, és az interneten sem találtam róla szinte semmit. :roll: Szedi közületek valaki?

Kép
kangu

Te jó ég jól belehuztatok leszmit visszaolvasnom....

Kép
zümis

Sziasztok!

Tzsófi: Én is Réka terhestornájára tornázom! :lol: Előtte is Réka edzésprogramot használtam! :lol:

Zsufi: A Réka torna címe: Légy bombajó kismama! :lol:

Dina: Elég felháborító hogy nincs nőgyógyászati rendelés a rendelőbe hétfőig! :evil:

Képzeljétek ma majdnem kidobtam a taccsot vásárlás közben, mindentől rosszul voltam az áruházba, szalámi, sajt meg még sorolhatnám! :? Egy ideig a férjemre fogom bízni a vásárlást! :)
zsu83

Kangu! De jó hírek! :lol: A doki nem mondta, hogy miért pont ezt kell szedni? Ez jobb talán? Mondjuk szerintem mindegy, hogy milyen vitamint szed egy kismami. Az összetételük hasonló. Esztrenél Elevitztem. Zsónál... :roll: ööö... :oops: nem emlékszem. Pedig az nem volt olyan régen. Azt hiszem volt Elevit és Gravida. Most meg az Eurovit kismamabogyóit. Nem tudom a többiben is 200% a folsav? Ezen meglepődtem.

Zsu! Felháborító bizony! Meg az, hogy még magándokit sem tudok itt a közelben. A telefonkönyvvel próbálkoztam, de ott nincsenek a foglalozások kiírva. A neten sem jártam sikerrel. :? Mindegy. Ha még úgy gondolom, akkor hétfőn délután bemegyek Monorra.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Én ma megint rosszabbul bírom a terhességet, de legalább látom, hogy hol tartunk. A kalkulátor szerint ez mát a 8. hét vége. :)

Van valakinek még szörnyű gyomorégése? Ez ma csatlakozott a tüneteim közé... :(

Lehet már a 12. hét előtt is kismamatornázni? Ha igen, lehet, hogy én is veszek egy kazettét. Köszi, hogy ajánlottátok többen is.

Szép estét Nektek!

Julcsi

Kép
julcsi-79

Pontosabban a 8. hét legeleje...

Kép
julcsi-79

Kangu, Zsu és Dina! Egyidősek vagyunk. :)

Kép
julcsi-79

Julcsi: Igen, egyidősek vagyunk mindhárman!!! :lol: :lol: :lol:
A gyomorégés nekem is a tüneteim közé tartozik, már egy hete!
Este kekszet, pattogatott kukoricát rágcsálok, de még így is hajnalba szokott égni a gyomrom! :?
A Réka dvd-jén a torna 3 részre van osztva, mindegyik trimeszterre jut 20 perc! Én óvatosan, de elkezdtem az első tornát! :)
zsu83

Sziasztok!
Lányok, ti nem vagytok hisztisek?
Én az utóbbi pár napban elviselhetetlenül az vagyok, mindenkivel morgok, hangulat ingadozásaim vannak, és ma először rámtört a hányinger, Zsu figyelj :D vásárlás közben.
Úgy nekiálltam öklendezni, hogy azt sem tudtam, hogy tusoljam el, és legyek rajta úrrá.
Na, most, hogy írok róla, megint rámjött a hányinger. Nem akarom.... Szávával csak hánytam és hánytam és hánytam. Tele volt az autó, a táskám zacskóval, mert ahogy elindultam valahová, már kellett.... Ha felálltam a reggelitől, már rohanni kellett ..... Iszonyat volt. :( És kezdődik... jajjjj

Holnap felhívom a dokit, akihez szeretnék menni, mert most paráztam be, mi van, ha nem vállal már újabb kismamát. Drukkoljatok, hogy elvállaljon.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Hát már elég rég írtam, mostanában csak olvaslak Titeket.

Nekem érdekes módon különösebb tünet nincsen, néha enyhe rossz közérzet, meg annyi hogy fáj a mellem. De igazából ha nem tudnám hogy terhes vagyok lehet hogy fel sem tűnne..De nem aggódom, mert anyukám is egyszer hányt a terhesség alatt a 9. hónapban, amikor már rugdostam a gyomrát.
Azt mondjuk én is észre vettem, hogy türelmetlenebb vagyok, hamar felkapom a vizet, de ezt a munkahelyre tartogatom.

Egyébként én sem magánrendelésre járok, hanem az SZTK-ba, de teljesen elégedett vagyok, nagyon rendes a doki és mind a két alkalommal, amikor volt UH, több képet is adott.

Csak ez a meleg múlna már el...

Na vigyázzatok magatokra!!

Kép
cserkészkolbász

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?