A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Andi! Minden rendben lesz édesanyáddal!

Borsa, szerintem tuti kérdezek majd, sokat is... :oops:

Borsika, Bogi nagyon édesen alszik! :wink:

Steffi, mi a Solarba megyünk üdülési joggal 1 hétre. Hát ti merre laktok majd Sopronban?

Kriszta, én is pont ilyeneket gondoltam. Aztán Zéti megvárta a napot, amikor Apája hazajött a melóból, hogy be tudjon vinni a dokibácsihoz vizsgálatra. Aztán meg már nem ment vissza dolgozni... :oops: :D :D :D

Judy! Bízz magatokban! :wink:

Linocs, én is olvastam, de nem végig. Megírta, hogy ki volt az a doki, aki beszólt?

Aprooka, nem lehet könnyű a helyzeted. Elvileg már táppénzen, vagy szabin vagy?

Kérdés: Lehet-e antihisztamint szedni szoptatás alatt, és ha igen, mit? Ha nem akkor van-e a Ca-on kívül valami természetes anyag, ami szedhető? Olyan csalánkiütésem van napok óta, hogy szinte nem is látszik rendesen a lábam, csak 2 vörös izé, a hasam dettó... :cry:

KépKép
KépKép
anittik

Hát ez a vihar.... én pont jól aludnék tőle, még Bogit is kiütötte a meleg, de a kutya... :evil: fel-alá kopog a parkettán, csörgeti "láncait"... :? teljesen kivan, én meg tőle. pedig már a pelenkázó alá is megágyaztam neki. most is itt ül a lábamon! öreg tata létére hogy lehet ilyen betoji?

MSE,
szorítok, hogy minden jól alakuljon mindannyiotoknak! szerintem teljesen normális, ha megkönnyebbültél, hogy Zsombi mégsem titeket választott, azért nem kis teher lett volna. főleg, hogy másképp lett nevelve. remélem, nem sérült a kis lelke ebben a hercehurcában. nem lehet neki se könnyű.

Veronikusz,
de, mostanában rengeteget csuklottunk!!! :lol:
Vendég

Heni!
Én 8-ra megyek CTG-re, aztán meg majd át a rendelőbe (vagy nem tudom) streptococcus levételre. Lehet, hogy összefutunk.... Elvégre ugyanahhoz megyünk. :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Andi, sok erőt és kitartást! Egyetértek cancanal, a lényeg, hogy anyukád ne adja fel, és bízzon abban, hogy minden rendben lesz. Tényleg nagyon sok minden ott dől el, hogy ő mit gondol.

Anittik, úgy látszik a férjemet egyenlőre a légzésfigyelő zavarta ma éjszaka :D Csipogós üzemmódban volt, én simán alszom mellette, ő nem tudott... Szerencsére a csipogás kikapcsolható. Aztán meglátjuk, hogy nyűgös éjszakán mi lesz - ma hagyott minket aludni a babó :D

Képzeljétek, csak egyszer sírt fel éjszaka... Teljesen meglepődtem, mert úgy számoltam, hogy éjfél- egy körül éhes lesz, fél kettőkor felébredtem, és itt mászkáltam mint a hülye, hogy most mi van... Aztán fél háromkor megérkezett a "riasztás" :D Utána meg gyönyörűen aludtunk hatig-fél hétig. Ha minden éjszaka ilyen lenne :D Annyira furcsa volt, hogy ilyen sokat aludt... gondolom jól kifárasztotta magát az egész napos hisztiben... Remélem ma jobb napunk lesz, és akkor feltöltöm nektek a képeket is végre :D

Banana, gyönyörű baba!!! Gratulálok hozzá! Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcsit! Amúgy nekem is lapos, majdnem befelé forduló mellbimbóm van, de Annácskának nem okoz gondot... Kipróbáltuk a bimbóvédőt is, vele is meg nélküle is tud szopizni... Bár még nem mértem mióta itthon vagyunk, de nagyon elégedetten szuszog szopizás után, úgyhogy biztos nincs baj :D Próbáljátok meg ti is a bimbóvédőt, azzal biztos tud majd enni!

Majd jövök még és pótolom a lemaradásomat is...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok,
a védőnőtől kell majd később bármi papír, igazolás stb? Csak mert már 2 hete nem láttuk, nem jelentkezik, mondjuk én örülök, mert eddig se tudott sose a megbeszélt időpontban jönni. :evil: És ha nem muszáj, nem hívnám (abszolút nem igénylem, hogy jöjjön... :wink: ).

A másik, hogy szerintetek érdemes a dm baba bónusz programba belépni? Tapasztalat valakinek?

Gyuzsó,
nem jártok a hétvégén Balcsi felé? Tudom, mondtad, hogy most ott van Anyukád, csak megkérdeztem, hátha.
Mi valszeg holnap délelőtt megyünk, s hétfőn vagy kedden jövünk. Már be lett ígérve a badacsonyi sülthalazás... :P

A naptól meg a kullancsoktól viszont eléggé tartok...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.26 23:26-kor.
Vendég

bimbovedot probaltuk, azt sem tudja szivni, sot neha a cumit sem,, mintha nem tudna vakumot csinalni a szajaban, a nyelve neki is mindig hatul van, ha kinyitja a szajat, mar gondoltam, h benyulok vmi kis palcaval a szajaba, es lenyomom neki vhogy, mielott betolom a cicit.... mi volt a megoldas annal a babanal a korhazban?
szegenykem, ugy sajnalom, h erolkodik, aztan semmi eredmeny
... ugyhogy mindig kap utana lefejt tejet is...
egyebkent o is jo nagyokat bir aludni, kicsit felek, h azert, mert tuletetjuk...mennyit eszik meg egy 9 napos baba egyszerre? aaa, nem vagyok tul aggodos anyuka...:)
andi, drukkolok anyukadnak!

banana

Andi,
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Anyudnak!! sok erőt az egész családnak!!!

banana,
létezik képzett szoptatási tanácsadó hálózat.. nincs kedved felhívni őket? biztos tudnak segíteni (szerintem lehet, hogy ki is mennek, hogy lássák, mi a baj.. szerintem non-profit.. 8)

mi sose mértük (ez így nem igaz, a kórházban az elbocsátás előtti nap muszáj volt a kockás füzethez járulni :lol:), fogalmam sincs mennyit esznek, de szerintem változó...

Bori,
édes Rába jószág!!!!! (mondja ezt egy papíros állatbuzi :lol:)
mi következő hétvégén tervezzük Edericset.... esetleg akkor is vagytok???

Heni, már mondtuk sokszor, hogy nagyon szépek a gyerkőcied, hát újabb bizonyítékokat kaptunk rá!!! :wink:

Orsi,
Emmus hogy bírta a vihart? és cilumilu???? fotó a csapatról?? :wink:

minket megviselt a vihar, pedig napok óta tuti jól aludtunk, csak szopizni keltünk, aztán horpasztás tovább :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Andi!
:( :( :( :( nagyon nagyon drukkolok Anyukádnak...

Banana!
Dani is nagyon béna volt én meg nem tudtam, hogy miért...de aztán már a korházban észrevette a gyerekdoki, hogy fel kell vágni a nyelvét...utána semmi gond nem volt...
Viszont egyáltalán nem biztos, hogy a cuminemszívást is ugyanaz okozza...még nagyon pinduri és nem is biztos, hogy szeretné az ta cumit...meg a cumival lehet, hogy össze is zavarod, nem???? Nem tudja, hogy mikor mi van a szájában...hisz a cumit is másképp kell szívni mint a cicit...
Na jó nem okoskodok tovább :oops: :oops: :oops:

Gyuzso!
Köszönjük a vonalzókat...én nem vettem észre a hibát, mert a mi gépünk ezt a fajta vonalzót nem nagyon tudja megjeleníteni és épp akkor sem tudta...így nem láttam :?
De mostmár jó :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok Lányok!

Manóka sógornője vagyok ,így ismeretlenül is közlöm Veletek az örömhírt, hogy ma fél 11-kor megszületett kislánya, Dóra Orsolya.
A nagyszülőktől tudom, hogy 3600 gr-mal és fekete nagy hajjal született.
Állítólag reggel mentek vizsgálatra és már nem is engedték Őket haza.
keri30

Manóka!!!!!!!!
NAGY nagy GRATULA Nektek is :D :D :D :D :D :D

Közben meg csatolok pár képet...

Kép gyereksziget
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
cukipofa

Gratulálok Manókának és családjának a babához és Dóra Orsolyának a sikeres megérkezéshez!

Kriszta

(Most már tényleg én jövök. :roll: )

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Manókának és az egész családnak nagy nagy gratula!!! :wink: :) :) :) :)

Cukipofa! A férjem is kivitte Zsombit a szigetre, de a kisvonaton félt szegénykém, mert neki túl gyors volt. Mikor hazajöttek, Zsombika mondta, hogy: Baba sírt, Thomas gyorsan ment! :cry: :lol: :lol: :lol:

Borsika, szegény kutty, bizti rossz lehetett neki. Anyósomék két kutyája is nagyon fél a vihartól, pedig elég harcias jószágok. :oops: :)

A mi esténk-éjjelünk nagyon jól telt, kivéve a fél 2 körüli ébresztőt. Az összes ablak sarkig nyitva volt, olyan huzat lett, hogy alig bírtunk megmaradni benne. A két gyerkő szépen szunnyantott közben, fél 5kor keltek, egyszerre... :D :oops:

KépKép
KépKép
anittik

Sziasztok

Kicsit olvasgattam a topikot és nagyon tetszik.Lenne egy kérdésem. Ismeri valaki az uj főorvost. Valest Sándor. Nekem őt ajánlották.Éppen a 3 babakészítésbe vágtunk bele és most költöztünk Budára. Ez a kórház lenne közel.

Csatlakozhatok a kis csapathoz?Néha irogatnék:)

Lalus
lalus

bocsi elírtam
Valent Sándor
lalus

Manóka, gratulálok!!

Képzeljétek lányom ma kisangyalt játszik... Még egyetlen hiszti sem volt :D Párom már közölte is vigyorogva, hogy csak mi dramatizáljuk túl a helyzetet, tiszta hawaii ez a három év itthon :D

No akkor jöjjenek a beígért képek még a szülőszobáról:
Kép Kép Kép apával

És ilyenek vagyunk ma délután :D
Kép

Még a vonalzóval is lógok... Lassan meglesz :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Éljen Manóka!!! Akkor tényleg te jössz Kriszta, aztán mi. ajaj......

Andi!Édesanyádnak mielőbbi gyógyulást, Nektek meg sok erőt ismeretlenül is. Nálunk anyai ágon sajnos ismerős a téma, ezért kell féévente vizsgálatokra járnom, szóval tudom milyen érzés, de tényleg nagyon igaz, amik már elhangzottak. Ha baj van, gyors kezelés és nagyon pozitív hozzáállás.

Ma bevergődtem a Kútvölgyibe, iszonyú meleg volt benn, a szülőszobák is ilyen hőmérségletűek? Már a múltkor is kérdeztem, de nem nyugtattatok meg.... :oops:
Na a lényeg, hogy kisebb keresgélés után sikerült doktor kezei közé kerülnöm és szerencsére minden rendben. Meg kell dupláznom a magnézium adagot, és hétfőig legalább hanyagolnom kell a munkát. Szóval tolódik az átadás és így le tudok menni Balcsira is, mert zárt a méhszáj! :D
Ennek örömére ma, mielőtt belekezdtem volna a nagy pihenésba, ha már beverekedtem magam a városba, elmentem a kinézett bababoltba és megvettem a hiányzó cuccokat. Így már csak jövő héten ugrom el egy ismerős gyógyszertárba, mert ott is vár egy kocsinyi csomag, de az szerencsére egészségpénztáros, és akkor végre úgy tűnik, minden mütyűr együtt van.
Már "csak" a múlt héten leégetett konyhát kell szétverni. Igen, sajna majdnem leégettem a házat, közveszélyességem fokozódik, így a munkapultot lehet kicserélni. :oops:
na, de ez már a jövő hét zenéje.....

Anittik, sajna nem tudok táppénzre menni, mert előző melóhelyem (2007) ugyan bejelentett de csak minimálra (persze elfelejtette közölni), így kb gyes-sel lenne egyenlő a táppénzem, de mint kiderült, mivel a könyvelőjük nem is volt apeh nyilvántartott, ezért ott és az OEP-nél nem is szerepel a munkaviszony. Nagyon megszívtam, ezért most szabizok. Így kb a végére ha időre jön Kisprücsi, akkor max 2-3 hetet kell táppénzelnem. :?

Na, jó hosszú lettem, bocsánat... :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Judy, csodálatos kis csöpped van!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

[b]Aprooka
, semmilyen munka nem éri meg a keményedést!

Manóka[/b], nagyon örülök!

[b]Zsu, a fene az ilyen anyósba! Micának te vagy a legjobb!

Kriszta[/b], én megbeszéltem az egyik szomszéddal, hogy beadom Benét, ha menni kell, és hívok taxit.

Andi
, sok sok erőt, és gyors gyógyulást anyukádnak!

mtunde

Aprooka, sajnálom, hogy nem tudsz táppénzre menni. Mégiscsak jobb lenne pihizni! Kinél voltál a Kútvölgyiben?

Judy! Nagyon édes ez a lány!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
anittik

Köszönjük!!! :D

Aprooka, ez elég rosszul hangzik... De ha ilyen van, akkor tényleg pihenned kellene, a munkahely most másodlagos!! (mondja egy másik túl lelkiismeretes...) Felháborító, hogy nem jelentettek be az előző helyen!! Nem lehet velük pótoltatni? Elvégre valami nyoma csak van, hogy ott dolgoztál...

Túl vagyunk az első fals légzésfigyelő-riasztáson... :? Rohantunk mint az őrültek, de mire beértünk már nyújtózkodott meg gőgicsélt... Pedig pont tegnap mondta a gyerekorvos, hogy nagyon szépen átlélegzi a tüdejét, szóval ne ijedjünk meg nagyon, még akkor se, ha riaszt a kütyü, mert mire beérünk rendben lesz minden :shock: Azért nem voltam nyugodt...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Anittik, Szalay doktor úr vizsgált meg, aztán még nagyot beszélgettünk is. A lényeg, hogy minden rendben. Hétfőig meg Balcsi és pihi. De utána is már csak max 1 nap és vége!!!

Judy, nem éri meg, hogy elkezdjek rohangászni utána, mert mondom, elvileg nyilvántartott meló, csak az APEH és az OEP hihetetlen mértékben együttműködik.
A táppénzem meg amúgy sem lenne egyáltalán magasabb, max 5000 Ft-tal annyiért meg nem rohangászom. :?
A lényeg, hogy a tgyással átcsússzak jövőre, hogy a gyedemet már 2008 alapján számolják, különben eszméletlenül megszívom.
Mivel zárt a méhszájam, erre nagy az esély, mármint hogy Prücsköm nem akaródzik majd kibújni idő előtt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka, akkor valóban nem éri meg, ha csak ennyi a különbség, főleg, hogy most tényleg pihenned kéne, nem ilyeneket intézni. Az APEH és OEP együttműködésről nem kell mesélned - könyvelő vagyok, ismerem :( Szomorú. Szurkolok neked, hogy Prücsök megértő legyen, és akkor bújjon ki, amikor mindenkinek a legjobb :D

Én asszem ennyi voltam mára - megvolt az esti fürcsi, végigordítottuk, kivéve azt a kis időt, amit a vízben töltöttünk :D - úgyhogy asszem én is elvonulok zuhanyozni és aludni, amíg parancsnokom engedi :D
Pláne hogy holnap lehet megint nehéz napunk, jön a védőnő, szerintem amilyen pechem van, pont akkor, mikor alszik a picur, úgyhogy megint ébresztés és hiszti lesz belőle...

Jóéjt!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!
Gratulálok az új anyuciknak!!!
Jó egészséget és sok-sok boldogságot!!!

Anyunak 3 helyen van valami gáz, a hasnyálmirigye, a hasnyálmirigy teteje és a gyomor között, meg valahol arra fele + kismedencéjébe van folyadék!!!annyi latin szó van a leletébe......
nincs viszont (UH szerint) sehol áttét!Ami engem aggasz,hogy fáj a gyomra, fáj mellette,alatta, nem tud enni, rosszul van a hústól........

kedden kell befeküni , ct-re, és attól függ hogyan tovább.........
próbálok pozitívan állni mindenhez, de NAGYONNAGYON FÉLEK........
(mert most úgy érzem,hogy nem tudom végig csinálni)
A lényeg,hogy anya meg akar gyógyulni és bármit megtesz érte és bámit kipróbál!!!

bocsánat, hogy most csak ezeket írom, de használhatatlan vagyok
vegyes gondolatok forognak a fejembe, egyszer pozítív vagyok egyszer negatív!!!!Próbálok "úgy tenni",hogy Balázs ne érezze ebből semmit......

amit tudok valamit jelentkezek

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, küldtem privit!
Bocs lányok, most csak ennyi, rohanok vasalni, vagy 4 kupac vár rám, de a hőségben nappal semmi lélekerőm nincs

Heni

Kép

Kép
cancan

Manóka, hatalmas gratuláció, sok örömöt, egészséget Dóra Orsolyának, és sok-sok tejcsit!!! :D

Andi, meg fogod csinálni, mert erős vagy, és anyukádnak rátok most még inkább szüksége van! Tudod, ha kell, szólj, és megyünk...

Többen eltüntetek, ha olvastok, csak egy pici bejelentkezést lécccci! Köszi!

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!!!

Andi!
Először is nem igazán lehet ilyenkor mit mondani de azért mégis megpróbálom....gondolom, hogy nagyon nehéz lehet most Neked, de a Mamádnak talán még nehezebb.Próbálj meg legalább előtte erősnek látszani és pozitívnak hátha az még plussz erőt ad neki.Hidd, hogy meggyógyul és mindig mondogasd is neki is meg persze magadnak is...önmagt megvalósító jóslatnak hívják, ha elhsized maximálisan akkor úgy is lesz :!: Nekünk bármikor kiöntheted a szíved......ha tudunk segítünk :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Picibabások!!!GYönyörűek a babák!!!Mind mind mind!!!!!Olyan furi , hogy nekem is lesz nemsokára egy ilyen picike babánk...jó lesz biztos :lol:
MAnóka!
Gratulálok Dóra Orsolya világrajöveteléhez.Jó egészséget és még több tejcsit kívánok!!!

Cancan!!
nagyon jók a képek!!!

Veronikusz!
Remélem jól telik a nyaralás!az időt kifogtátok az tuti :lol

KépKépKépKép
vdorka3

Andi, előttünk nem kell erősnek lenned, bőven elég otthon és anyukád előtt tartani magad, valahol panaszkodj csak, aggódj, szorongj, stb!

mtunde

Manóka!
Nagyon nagy gratula nektek várjuk a képeket!!!!

Az új "babáink" gyönyörűek üdv a cyber családban picúrok!

Andi!
Pontosan tudom mit érzel, és hogy milyen nehéz neked de erősnek kell lenned, mert a Mamádnak szüksége van rád! Sírj ha nem látja mert az segít de előtte nem, mert az akaraterejére szüksége van! Én még gyerek voltam mikor megtudtuk hogy mi van a Mamámmal és mindig kis leveleket adtam neki mielőtt kórházba ment amiben leírtam mennyire szeretem. Ez rengeteg erőt adott neki! Hinned kell hogy minden rendben lesz mert így is lesz!

Heni!
na végre hiányoltam már a két gombszemű gyönyörűséget! :D

Anttik!
állok a kérdések elébe :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

A szerelmes pár
Kép
Kép
Elkapom....
Kép
Ide bújt?
Kép

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok Lányok!

Lenne egy kérdésem.
Azt találtam ki holnapra, hogy elviszem Orsit libegőzni.
NEm tudja valaki, hogy hogy érdemes odamenni????? Azt mondták nekem, hogy ha leszállunk a buszról akkor kb 2 kmert kell sétálni a libegőig :shock:
Orsival az érdekes lenne...
Én valahogy úgy gondoltam, hogy libegőzünk is meg gyerekvasutazunk is, de nem tudom, hogy hogy érdemes menni...

Na????? Valaki tud valami okosat?????????? :D :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Kati, Gyermekvasútról és a környékéről kérdezz bármit, otthon vagyok a témában. :D
Moszkva tér, 158-as busz, a végállomásig kell mennetek, Zugliget, Libegő. Ott tesz le kb. 30 m-re a Libegő végállomásától. Ha a János-hegyre fellibegtek, akkor onnan lefele kirándulás a Gyermekvasútig, az kb 1 km, de könnyű séta.
Vagy megnézitek az Erzsébet kilátót és visszalibegtek.
http://www.libego.hu/terkep.html
hali

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!
Dejodejó....köszönöm...
Akkor így megyünk...fellibegünk, kicsit sétálunk és gyerekvasutazunk...
Csak akkor nézni kell a vasút menetrendjét, hogy mikor mennek, de Orsi tuti imádni fogja :D
És akkor cuccoljak fel enni, inni????? Vagy van séta közben büfé vagy valami??????? :D :D :D
Én már olyan rég voltam...nem emlékszem...
Közben kiderűlt, hogy a kis sógorom (14 éves) azt se tudja mi az a libegő...nem is hallott még róla... :oops: :oops:
El se hittem neki...szóval felcuccolom őt is és visszük...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok Lányok!
csak egy gyors beköszönésre jöttem, mert még Balatonfüreden vagyunk holnapig. :D
Nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok minden újdonsült anyukának! A képek ISTENIEK!!! :D:D:D:D
Para kutyi és Zsu fekete kisördöge is édi. Bocsi, de nem nagyon olvastan bele, mert csak egy pillanatra engedett ide az uram. Különben ő mail-ezik. :oops: :roll: Lányaink ... jaj ne is mondjátok! már nagyon felszabadultak! :shock: :D
Szerencsére az idő az remek. Még a tökömről is folyik a víz. :lol: Pocisok (főleg) vigyázzanak magukra!

Majd jövök ha tudok!
sok puszi addig is. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kati, szerintem szendviccsel készülj, mert bár vannak mindenféle árusok útközben, de azok elég borsos árúak.
Javaslatom: Moszkva tér, 158-as busz Zugliget végállomásig, Libegő, séta a Gyermekvasúthoz, onnan vonatozás Hűvösvölgybe vagy Széchenyi-hegyre. Ha Hűvösvölgybe mentek, akkor a végállomás előtt van egy nagyon klassz, 198m-es alagút. Ha Széchenyi-hegyre, akkor ott vannak játszóterek, s onnan tudtok Fogaskerekűzni a végállomásig, majd villamossal vagy busszal 1-2 megálló a Moszkva tér ismét. Hűvösvölgyből szintén az 56-os busszal vagy a 18-as villamosal tudtok a Moszkvára menni.

Nézd még meg esetleg a www.gyermekvasut.hu honlapot. Amúgy idén 60 éves a Gyermekvasút. :D Én meg a 40 éves ünnepségen lettem kisvasutasnak felavatva... :shock: :shock: :shock: De régen volt!

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!
Basszus a mai napom....
Négy hete vagyok itthon, még soha nem sikerült fél kilencig aludnom. De ma igen. Fél kilenkor viszont arra ébredtem, hogy csörög a telefon, és kiderült, hogy apukám lakásában megint csőtörés van. És azonnal menjek át. Mondtam, hogy marhára nincs busz, max. a 9 óra 50-est érem el. felhívtam a férjemet is, közben már bőgtem, úgy kiakadtam. Hazajött értem, 10-re odaértünk, erre közlik, hogy elmentek a szerelők, és majd 11-re jönnek vissza. Persze 11-kor sehol senki. Erre otthagytuk a kulcsot, és eljöttünk. Péter dolgozni ment, én meg elmentem az IKEA-ba. De végül nem vettem semmit, úgyhogy még ez a jó érzés sem volt meg. De már nem volt kedvem se vásárolni. Viszont nagyon elfáradtam. Na, hogy így leírtam, nem is olyan nagy ügy. :oops: De olyan jólesett.

Veronikusz!
neked olyan nincs is (amiről folyik a víz) :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, azért 36. hetes kismamaként elég dühítő lehetett, hogy azonnal rohanni kell a semmiért... megoldódott végül a csőtörés? :evil:

Lalus, jómagam nem ismerem Valent Sándort, még a nevét sem hallottam :oops: . Mindegyik doki rendben van, a szülésznők tündérek, bárkit választasz, tuti nem jársz rosszul. Üdv mindenesetre közöttünk, gyere gyakran.
Mekkorák a gyerkők? Honnan költöztetek?

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
v30

Zsuuu, addig-addig húzodott a munkám, hogy így most már jókor, jó időben kívánok nagyon sok boldogságot szülinapod alkalmából ezúton is!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
v30

BOLDOG SZÜLINAPOT A PAPÍROS ÁLLATIMÁDÓNAK!!!!!!!!!!! :)
Végülis ma megyünk ederixre, de lehet, hogy jövő hétvége is összejön. Jó lenne! Megbeszéljük!
Nagyon cukker az a kis feka macsek!!! Mióta családtag? én erről lemaradtam... A "Kamra" szülőszoba egyik lakója?

Képzeljétek valaki a házból kidobott egy kishörit a belső udvarra!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Az emberem találta meg pár napja, de nekem nem mondta (én meg rágcsálóbuzi), az egyik lakótól tudtam meg. (merthogy én lettem a közös képviselő nemrég - hatalmammal élve minimum egy karlevágás járna ezért!!! Néha úgy el tudok keseredni, hogy mik vannak. :x :x :x )

De persze vannak csodálatos hírek is, főleg ebben a topicban:
Manóka!!!!!!!!!!!
ÓRIÁSI GRATULA AZ EGÉSZ CSALÁDNAK, HOSSZÚ BOLDOG ÉLETET A DRÁGA CSÖPPSÉGNEK ÉS A SZÜLEINEK!

Dr Valent Sándor: csak látásból (vizitek). Elég fiatalnak látszik osztályvezetőnek :shock: De szimpatikus, higgadt, mosolygós embernek tűnik.

Segítsetek! Ma reggel kb 1 órával a szopi után felébredt és nyűglődött Bogi, kivettem és az ölemben sugárban akkorát hányt! :shock: Szerintem az egész kijött! :!: (még a kutyára is ment, aki megint itt kíváncsiskodott :lol: ) Ez normális? :?: :?:
(darabos is volt - bocsesz a részletes leírásért, de hátha így meg tudtok nyugtatni, hogy ez nem vészes. már többször előfordult, csak kisebb mennyiségben)
Vendég

Sziasztok,

Bori, a sugárban hányás nálunk tegnap volt műsoron... :? Ráadásul az egyik pont este, mikor a K vitamint is kapta... Nemtom maradt e benne valami a vitaminból... Én sem tudom mit kezdjek vele, mert amúgy nem úgy tűnik mintha bármi baja lenne... Ráadásul napok óta nem volt széklete, ezt úgy látszik most pótoljuk, tegnap reggel óta már a 4. kakis pelussal járulok a kukához...

Lányok, ez így normális egy egy hetes manónál???

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kriszta, ez tényleg nagyon dühítő lehetett!!! Remélem azért megoldódott a csőtörés.

Bori, teljesen megértelek... Én is gyilkolni tudnék, ha azt látom, hogy valaki kitesz egy állatot - legyen az bármilyen típus...

Dr. Valent Sándor: ő az aki a SOTE II. női klinikán is dolgozik? Akkor látásból én is ismerem, szimpatikusnak tűnt... Volt egy szobatársam a terhespatológián, aki nála készült szülni, ő teljesen elégedett volt vele... Azt tudom, hogy UH-ban az egyik legprofibb, ő az egyik a néhányból, akinek felsőfokú papírja van az uh-témában...

Veronikusz, remélem jól telik a nyaralás, és párod nem dolgozik túl sokat...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy,
a nemkakilás nálunk is megvolt, normális, ne aggódj. És utána a napi 6-7 kakka is.
De ezzel a hányással én se tudok mit kezdeni.
Mennénk le Balcsira, de kukkolom a topicot, hátha valaki bejelentkezik, és megnyugtat, hogy minden ok. Addig nem merek elindulni. Bár Apjuk már eléggé pipa. :oops:

Éjjel 3 óta szinte egyfolytában bőg, karban kell cipelni mindenhová. Most ez vagy a hányással függ össze, vagy az általam tegnap betolt dézsányi tiramisuban lévő kávéra... :oops: :?: :?:
Vendég

Ja, de nemcsak kitette, hanem ledobta!!!! :evil: :evil: Ezen nem tudom magam túltenni... :oops: Nemtudom persze, hog nem-e volt már halott az esés előtt, na de akkoris!!!!
Vendég

Manóka,
hatalmas gratula Nektek, nagyon ügyik voltatok!!! várjuk a fotót, küldjük a tejcsi-manókat!!!! :wink:

Bori,
azt írta 1x valaki, hogy a bukás, ha nagyon szörnyen soknak tűnik is max. az 1/3-a a bevitt tejcsinek... 1 óra múlva meg főleg nem az összes jön ki... szerintem.. :roll:
jövő hetet megdumáljuk, ha tényleg!!! mi Balatoni út (asszem) :lol:
höri-sztori durva... :twisted:
kisÖrdög macsek Emma cilumiluja, Csipa kamra-kölyke :lol: nekünk 1 fekete-fehér maradt (kiscsipa :lol:)

Judy,
kaki miatt nyugodt lehetsz!!! K-vitamin meg hátha bentmaradt.. ha azonnal hányta, akkor tuti kint van (szerintem lehet másnap újrázni..), h a eltelt kis idő, akkor már felszívódhatott
8)

Vali,
kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! aranyos vagy!!!

Kriszta,
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá..
remélem azóta megoldódott és ez volt az uccsó para a következő hetekre... és drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!! :lol: :lol:

Andi,
anyudért drukkolunk, reméljük, jóra fordulnak a dolgok.. próbálj kitartani, bár ez a legnehezebb.... pussssssssssssssssssssssssz

Kati,
képeket ide a libegős kirándulásról!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Na, Anyuékig jutottunk, itt kaja és kölcsön-kutya visszajár. Egy zsivánnyal kevesebb a kocsiban.

Képzeljétek, uncsitesóméknál megszületett Szilárd baba, most délben! Úgy örülök. Neki se voltak fájásai :shock: (mármintamamának...)

Banana,
nemtom mi lett a megoldás Daninál (aki hátratolta a nyelvét). Gondolom a csecsemősnővér előrepiszkálta valahogy. :?
Hogy álltok? jobban eszik már?

Aprooka,
szülőszobákban van légkondi és állítólag működnek is!!!

Andi,
SOK SOK SOK ENERGIÁT, TÜRELMET ÉS KITARTÁST KÍVÁNOK!!!
Gyere gyakran és add ki magadból, hátha az segít. Mi mind nagyon nagyon szorítunk Értetek!
Vendég

Köszi a megnyugtatást, akkor mostmár elindulunk! :lol:
Tényleg kellett, hogy benn is maradjon valami, mert folyamatosan rotyogtatja kifelé a pürét... :)
Vendég

Sziasztok!

Manóka,
Szívből gratulálok!!! Ezek szerint gyors szülés volt!!! Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcsit! KÉpeket majd kérünk!!

Kriszta,
Hát nem is csodálom, hogy kiakadtál... Hihetetlenek ezek!! :evil:

Aprooka,
A szülőszobákban van légkondi és működik is!! :D :lol: Szóval a meleg miatt no para! Jó utat és pihenj sokat!

Nem is tudtam, hogy új főorvos van!!?? :shock:

Borsa,
Szerelmes pár... :D :lol: Tündéri, imádnivaló! :lol:

Nemes Gabi hova tűntél????? Remélem, hogy csak a gólya nem enged gép közelbe.... :lol: Jó lenne hallani rólatok!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Gyuzso, köszi a megnyugtatást!! Akkor reménykedem hogy bennmaradt, mert fürdetés előtt kapta a vitamint, fürdetés után etettem és utána bukta vissza... Talán felszívódott már...

Upsz, megjöttek hugomék... Majd jövök még :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hali!
Itt vagyok. Hát, a végén otthagytuk a kulcsot, de csak ki kellett bontani a csempét, mert tőlünk áztak a lentik. Csak a férjemnek közönhető, hogy nem verték szét az egészet, mert kicsit kötözködött velük telefonon, így nagyon szépen bontottak. de ne tudjátok meg, az alattunk levő 85 éves néni WC-je hogy néz ki. Totál szétverve az egész.
Ma meg biztosítóztam.

Közben úgy néz ki, klassz jóslófájásaim vannak, éjjel is fenn voltam rájuk. Hát, még kicsit korai lenne. Tényleg, mi van, ha korábban jön, attól még mehetk a Kútvölgyibe? Most azon izgulok, hogy hétfőig kihúzzam, akkor megyünk CTG-re, meg vizsgálatra is. Közben hazajött a kiscsaj a nagymamától, úgyhogy főzés, ugrabugra, minden. Szegény férjem, be lesz fogva, pedig dolgoznia kellett volna. Mindegy, elvégre ketten alkottunk... :lol:
Most akkor iygam a málnalevelet avgy ne? (Most éppen felfüggesztettem hétfőig)

Zsu! Boldog Szülinapot!

Bori! Nem is tudom, gratuláljak a közös képviseléshez, vagy ne. Én vltam számvizsgáló is, meg intézőbizottság, de nem volt benne sok köszönet. A höriben meg csak reménykedhetsz, hogy már nem élt szegényke. :(

Vali! MI volt a horvátoknál a hitelesítendő levéllel, ami a fiadnak kellett?

Nemes Gabi jelentkezz!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

sziasztok, kepzeljetek, Zsofi tegnap megvilagosodott, rajott, hogyan kell szivni...:) le is szivott egybol vagy 30 g-ot, nagyon orultem neki, h vegre nem minusz...( a vedono nem akarta elhinni, h szopas utan kevesebb volt a sulya, mint elotte, jo, biztos csak par grammal, meg nem is pontos a merleg, 10-esevel mer csak, de akkor is)...sajnos utana ugy elfarad, h bealszik, meg azota gyakoroljuk, es nem mindig sikerul, ha nagyon ehes pl, akkor hamar ideges lesz, es csak ordit, meg erdekes modon, a bal mellemen jobban megy neki, mint a jobbon, ugyhogy most gyakorolunk szorgalmasan, remeljuk, jobban belejon meg...
Kriszta, en ugy tudom, ha koran indul a szules, akkor tovabb kuldenek masik korhazba, ahol fel vannak az ilyesmire keszulve, de te mar mindjart betoltod a 36. hetet, ugyhogy onnantol mar jo lesz a kutvolgyi is...
Valent Sandor, o az, aki a viziteket vezeti, eleg vicces, mikor bejon az ugyeletes szulesznovel, es megkerdezik, hogy vagy, a tobbi orvos csak az ajtoban all, es oda sem figyelnek, ha o nincs ott, be sem jonnek, hehe...nekem szimpatikus, de kb ennyi volt az elmenyem vele...
nem tom, mi van ma a levegoben, de nagyjabol egesz delutan szunyokaltunk, Zsofi a mellkasomon, most betettuk az agyaba, de fel sem ebredt...

banana

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?