Nem is gondoltam, hogy ennyire fog tetszeni nektek a képes ötlet.
Elli,
még jó, hogy írtad, hogy visszajött a levél, betelt a postafiók...
Pusz
Miszike
2003.12.03 08:54
.
. Megfogadtam, hogy max. havonta egyszer állok mérlegre, olyan jó volt látni, hogy kevesebb
. Szandi jókedvűen ment ma oviba, remélem az egész nap ilyen klassz lesz. Zsombinak sem nagyon folyik az orra...minden jó
Köszi a leírást

És milyen igaza van Zsuzsinak
Amikor a bkv-n vittem, mindenki úgy bámult, olyan jó volt
)
. Szandi meg állandóan énekeltet, Apa meg csak vigyorog...

, tényleg szemétség, igaza van Ildinek.

, de
, hogy pont korban van Kevin. Zsombi sem kara felállni, de örülök, mert addig jó nekem. A konyhába meg így is kikommandózza magát

2003.12.03 09:03

Nagyon jól tetted, hogy felvetetted a dokinak, hogy tán reális elvárásokat kellene támasztani. Így nem fogsz parázni. És Kevin tényleg rendben van!

Egyetértek PIldivel, hogy ne a matekjegye legyen lerontva, ha komiszkodik, kapjon intőt, büntetést, megvonást, mittudomén, de mért kell, hogy az amúgy is érdektelen gyerek még hülyének is érezze magát? Hányok ettől a "pedagógusi" hozzáálláshoz, mindent a könnyebb végén fognak meg 

2003.12.03 09:04
Megírtad már?
(ha csak a ruhámat tépné, de az alatta levőt sem kíméli
).
2003.12.03 09:12
Érdeklődő, izgő-mozgó, eleven kiskrapek
És annyira más minden baba: ezeket a bekategorizálásokat csak azért találják ki, hogy a frászt hozzák az anyukákra. Szóval no para!
2003.12.03 10:24
Kíváncsi vagyok, Orsi hogy fogja bírni
2003.12.03 10:51

Iríííígy! 2003.12.03 12:09
, Zsombi is szokott ilyet. Az kicsit bosszantóbb, amikor lent az utcán üvölt, feljövünk, mert bármit csinálok, nem jó, ahogy nyitom az ajtót, már mosolyog
És nem akarok lemaradni a tornáról sem, ha már így feldobódtam
Ebéd majd csak utána...
2003.12.03 13:30
2003.12.03 14:07
) akkor amúgy is mindegy neki, ha elküldöd a búsba, a gyerkőcöddel szúrsz ki csak valszeg. A jogvédelem meg még azért gyerekcipőben jár nálunk, igaz, Beu?
2003.12.03 14:33
Talán egyszer te is rájössz, mire gondoltam
Most már aztán csak etetni kell a kis húsfalót
Nálunk újabban fordult a kocka: Zsebinek minden kell (azért főleg a Timi szájában lévő dolgok
), Timi viszont sztrájkot tart, és max krumplit, vagy rízst eszik álló nap. Tegnap annyira felbosszantott, hogy megkérdeztem, mit főzzek neki, hogy meg is egye, erre felcsillanó szemmel kivágta: cokit

Szóval nagyon hülye voltam, amikor azt reméltem, egy 2-3 éves gyerekkel már nincsenek evésgondok.
Ha gondolod, megkérdezem anyukámat, pontosan hová vitte csináltatni, mert nekem csak a Paulay E. u. rémlik
És az ételfestéket hol lehet lőni? No csak ennyi gondom van pillanatnyilag a gyurmafőzéssel

És így születnek az újabb rejtélyes betegségek
Viccet félresöpörve, Timi minden lázas állapot után pár napig ragyásbőrű lesz, szerintem a megviselt szervezete így reagál
Mi is kertes házban lakunk, mégsem bírtam soha kinn altatni egyiket sem, mert folyamatosan toligatni kell őket
Ha száz láb mélyen szunyáltak, akkor is felébredtek a megállásra.
Valahogy mostanában simán lefordulok este a szobabicikliről anélkül, hogy tekertem volna egy percet is
Én azért örülök, hogy nem hasonlítanának rám a gyerekeim, mert én már 8 hónapos korom óta vastag szemüveget hordok
, és az ő korabeli képeimen még takarásos is volt a szemcsim.
Hogy szalad az idő
A télapós sztori nagyon tetszett
Én attól félek, dec.6-a után Timi minden nap kiteszi majd a csizmáját az ablakba, hogy legalább csokival jóllakhasson, ha az a gonosz anyja éhezteti
Irígy vagyok a találékony férjedre, az enyém mindíg megkérdezi: No mit vegyek neked, drágám? Először is, jobban kedvelem a meglepiket, mióta kinőttem a gyerekkorból, másodszor pedig kiugrom az ablakon ettől a megszólítástól. Már mondtam neki, inkább szólítson akár tehénkémnek is, csak így ne
Kénytelen volt gyorsan megtanulni, mert Timi minden kapaszkodót azonnal elhúz előle
És körbelépegeti a szobát is a bútorok mellett araszolva
, szóval rohamtempóban halad ismét a csaj.
2003.12.03 14:37

Én egy hasonló esetről hallottam, másfél éves baba anyukája ötfélét tálalt finnyogó magzatának, aki minden nemkérte, és mikor anyuka elcsigázottan megérdeklődte tőle, hogy mégis mi a büdös bánatot kér enni, kivágta: "Judi!" (Túró ..)
Aztán tojt egy olyat, hogy ihaj! 2003.12.03 16:03
meg aztán még túl forró!!! De az illata nagyon fini
2003.12.03 16:31

. Majd ha esszük, gondolunk Rád
Gratula az első kenyérhez
Ez egy egész? Csak azért kérdezem, mert én még gépben sült kenyeret nem láttam...
2003.12.03 16:52
A keverőt a végén kell kiimádkozni a kenyérből, hol több, hol kevesebb sikerrel
Nem akarom leszólni a kenyérkédet, de azért mi ennél pufibbat gyártunk fél kilós kiszerelésben (kb a duplája). Majd adok még pár jótanácsot, ha nem baj
A férjem üzeni, majd küld egy fotót az ő csodakenyeréről
2003.12.03 17:07
2003.12.03 17:11

2003.12.03 17:13
Az elmult 2-3 ejszaka utan mar nagyon ramfert.
Pl. most ejjel 11-kor kezdte! Nem kapott szopit, mert 2 ora alatt (9-kor szopizott) nem hiszem, hogy annyira nagyon megehezett... Es nem csak felriadt, hanem uuugy sirt, hogy csak valamikor ejfel korul sikerult elaludnia. Aztan ez ismetlodott 2 korul is, bar az mar lajtosabb volt sokkal.
Most olvasom, mar jobban van a betegecske.
Jo hangosan, mintha legalabbis egy 50 kilos valaki maszkalna.
Gratula!
2003.12.03 17:21
)
, majd elmúlik
, szőnyeg meg alig egy éves
2003.12.03 17:21

2003.12.03 18:28
Egyébként én minden gyerekkajához, amit nem főzök palackozott vizet használok (tápi, instant tea, tejpép stb). Orsinak nagyjából 5hós kora óta nem "felforralt és lehűtött vizet" használok ezekhez, hanem csak mikróban megmelegítem a palackozott vizet. Eddig még sem hasmenés, sem hányás stb nem volt. Ha bármi ilyesmi lett volna, egyből változtatok. Temészetesen az ő palackja tabu, abba nem iszunk bele, mindig visszazárom, de szobahőmérsékleten tárolom. 2003.12.03 20:09
). Ha az utolsó stádiumban esik össze, akkor jót tesz neki, ha a recept szerint megadott sónál többet teszel bele, nekünk egy szaki tanácsolta és bevált
Ha már nem is igazán kel meg, akkor inkább az élesztő, vagy a liszt a ludas. Nem tudom, ti kaptatok valamilyen receptes könyvet a sütőhöz? No, mert nekünk pl minden recepthez szárított élesztőt ír, és azzal mindíg vacak lett a kenyér. Ellenben a bolti friss az csodákat művel, néha még ki is fut
)

2003.12.03 21:11
) mindig talál valami tilosat, virágcserép, kutyatálja stb. így ha akarnám se tudnám sterilen tartani, de komolyabb baja se volt neki (összvissz 1 megfázás)
Igaz néha én is a hajamat tépem a kis örökmozgótól, de ha nem csinálna semmi "rosszat" már unatkoznék
Zsani se tudta megduplázni a súlyát fél éves korára
hiányzik 20g 

így 7580g és ehhez 66cm (múlt héten 67cm volt
)
2003.12.03 21:27
Szerencsére ez ma már nem veszélyes, nem is mindig tör ki teljesen. Azért nem szeretném továbbadni. És drukkolok, hogy inkább csak Timi-féle utóhatás legyen. Én arra tippelek, és dokinéni is bizonytalan volt, hiszen a láz már egy napja elmúlt.
Meg egy táskát. A múltkor ugyanis egy cipősdobozban jött velünk Lia mamát látogatni, és nem találtatott biztonságosnak a szállítás eme formája. De a dög ma megint nem adta a képeket a számítógépnek.Most, hogy a kicsinyítést kinyomoztam, most az átvitel nem műxik. Nem baj, elkapom a nagypapát a hétvégén. Neki ugyanilyen gépe van, és közeli a kapcsolatuk. 2003.12.03 21:51
Etelfesteket otthon meg nem lattam, de nem lenyeges alkotoeleme a gyurmanak, csak egyszeruen szebb lesz tole! Es erdekesebb. Es lehet tobb szinben is kesziteni! 2003.12.03 22:00

Festéket köszi, Gombócon keresztül fizessünk?
Ne aggódj, biztos gyakorlás kérdése az egész. Engem az ötlet is meglepett. De ahogy most Sofka írta a kenyérillatra ébredést, komolyan elábrándoztam. De azt hiszem, ha megemlíteném apának az újabb háztartásigép ötletemet, kivágna az ablakon az összes többivel együtt.
2003.12.03 22:03

Szép nőci
2003.12.03 22:11

Nagyon szurkoltam Neked!!!!
Megy a drukk Marcipánnak, remélem most már előbb utóbb túljuttok ezen a mizérián!!!
2003.12.03 22:14
De ez bruttó súly, mert előtte evett és csak azután kakált, hogy hazaértünk (biztos jobban meg kellett volna tömnöm
Na most jöhet a GYIVI
)
2003.12.03 22:33
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint