Sziasztok!
Felícia, sok sok erőt és kitartást. Minden odafenn dől el, ha hiszel a gyógyulásban, akkor nem lehet baj.
Azon viszont csodálkozom, hogy nem a babát veszik ki előbb és utána a műtét. Furi...na majd rákérdezek én is sógoromnál.
Anyatejet meg rengeteg helyről tusz beszerezni. Nem olcsóbb, mint a tápszer, de ezerszer jobb. Nézz utána tényleg.
Zsófi, anyum is szoptatás után lett beteg, szóval tényleg lehet a történetben valami. Igaz, ő nem volt szerencsés, rajta már nem tudtak segíteni, ahogy nagynénémen és nagyimon sem, anyai ágról, de ők elhanyagolták a betegséget és nem hittek a gyógyulásban sem.
Ma bevergődtem a városba, kisebb malőr után megvizsgált egy doki. Más magnéziumot kell szednem és görcsoldót, de szerencsére nem nyílt a mégszájam, szóval mehetek Balcsira. Hétfőig eltiltott a melótól, így holnap délután indulunk le végre a mi kis tengerünkhöz. ár sokat kell feküdnöm, de legalább lenn egy nyugágyban! Nagyon megnyugodtam, annyira ráparáztam, hogy valami gáz lehet, nagyon olyan volt, már aludni sem tudtam a görcsöktől, meg a keményedéstől. De egyenlőre nincs gond, sok pihi. Amit el is kezdtem, bár annak örömére, hogy nincs baj, elmentem az elefániba és megvettem majdnem minden hiányzó babacuccot. Így még jövő héten megyek gyógyszertárba, egészségpénztáros kártyával megveszem ami még hátravan, de lényegében elkészültünk.
Bababútor fogantyú megjött, de kettőt ki kell cserélni.
Jövő héten még sajna szét kell verni a konyhát, mert leégetésem eredményeképpen ki kell cserélni a mosogatót és a konyhapultot (szeretek magamnak felesleges melót kreálni

) de ha azzal is megvagyunk, akkor már csak a rokonjárás és a babacuccok elhozása van hátra. Hurráááááá.
NA, lelövöm magam, csak most teljesen feldobódtam....