A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

haamr= hamar
olyan borzaszto sok hibat ejtek!
es megfigyeltem a kezirasom is romlott, amig tobbet irtam, egyetemen nem volt ennyi elirasom mint most :evil:
Vendég

fogadjunk egyedul vagyok:(
De hat parom nem ert meg haza...mit csinaljak? MA meccs sincs
Vendég

Sziasztok !

Vaklárma volt hálistennek.Jósló fájásaim vannak csak, volt, hogy leálltak 40-50 percig aztán újra van de rendszertelen.Párom biztos ami biztos felhívott, hogy a társa bemegy helyette északára és Ő állítólag haza ér este 9-ig így ha Dávid jönni akar mi akkor indulunk :) .Most már nyugiban vagyok van 2 napja eldömteni törpinek jön vagy marad hétfőn meg már állítólag lesz a dokim és akkor megyek hozzá .
Mondta a szülésznő bármikor csörizhetek, viszont ha bemegyek koriba tuti benn fognak a kiírt időpontig amíg csasziznak.Így ügyin ülök órával a kezemben és remélem akkor bújik törpi mikor apja isitthon lesz.
Most egyenlőre fájdogéálok de nem annyira vészesen, majd megláthuk mi lesz.
Ha mégis babázok mindenképpen Dodónak írok.

Hétvégén bizti nem tudok feljönni mert párom az tuti fektetni fog ismerem már annyira :wink: .

Jó hétvégét mindenkinek mennyetek szülni finisezők, mutassatok példát a többi picurnak agy fiamnak is :wink:

puszi
tappancs28

hat tapappancs akkor kitartas! BArhogy legyen is!
Nem semmi riadalmat hozott rad a kisember:)
Jo pihenest!
Vendég

Csajok!

Hogy kell szedni az Utrica Urens 5ch-t???? Tudom hogy Potyka már vagy 100 írta, de nem jegyzeteltem :oops:, most meg már nem bírom visszakeresni! Help please!!!
Vendég

Hát van humora de ezt most nem értékelem kitörő örömmel az az igazság de legalább már készül valami ez jó jel.

Babátváróknak üzeni a szülésznénim
most sok légnyomás változás várhtó a légtérben a viharokkal együtt ami megbojgatja a pocaklakókat és érdekes dolgokat eredményezhet, akár szülés is lehet a vége, vagy csak egy izgi tréfa a mamának.

no
ezek :wink: után jó hétv égét
tappancs28

Wera! Én 3X 5 golyócskát szedek. Nekem ezt mondták! Nem szabad előtte és utána mentolosat enni, fémmel nem érintkezhet.

Tappancs! Azért jó, hogy csak vaklárma volt. Jöjjön az a kis fickó akkor, mikor apuka is ráér! :lol:

sz.andi

Ja és a finisben lévőknek! Amikor én szültem, hidegfront volt!! Éjszaka 1-kor ment el a víz...csak szólok... :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Köszi Andi! De utána egy órával már használhatok mentolos fogkrémet, ugye? Vagy egyáltalán nem szabad amíg szedem?
Vendég

homi bogyó előtt és után fél órát várni kell ivással és evéssel ne legyen elektromos térbe pl. telefon mellett
tappancs28

Bocs nem köszöntem sziasztok :wink:
tappancs28

Hahhhh, én még mindig kínlódok ezzel a szoptatással. Sajnos nagyon kell gyűjtögetnem a lecsöpögőt, mert úgy tűnik nincs elég tejcsi azon kívül. Ma este is 1 órán keresztül küzdött szegénykém mire 50-et megevett ciciből. Aztán szerencsére volt még a hűtőben, így ki tudtam neki pótolni még 50-nel. Nemtom meddig fog ez így menni, de már annyira szenvedek! :( Jóval többet kellene ennie egy kajára, de már sejtem hogy azért nem szokott mert nincs benne elég. Egyébként már nem fáj annyira, úgy látszik kezdek megedződni. Meg hát kenem is mindenfélével amit hallok hogy jó lehet rá. (Enci anyuja Marika :) , ha olvasol - ezúton is köszi az Aloe Verás lötyit! Nagyon jó!!! :wink: )
Vendég

És az elmaradhatatlan fotók:

Kép Kép Kép
Vendég

sziasztok!

Szóval az én sztorim:
a dokim hétfőn jött vissza szabiról és szerdán várt randira. Cukorprofil tökéletess lett, tünetmentes vagyok, minden rendben van. Erre kitalálták, hogy azért még szerdán menjek flowmetriára. Egy kedves nő a dokik szerint elég durva diagnózist állított fel.... Vinni akartak szülőszobára! Ennyire gáz volt.Idegileg nagyon kiborultam.... ja és nagyon sírtam. Az osztályos doki telefonált a főigazgatóhelyettesnek, hogy mi legyen. Aztán nyugtatgattak, hogy minden rendben lesz meg minden, de a hazamentelről ne is álmodjak, illetve csak 2ben lehetséges. 2 nap múlva-azaz ma- flow kontroll!!!! És ez alapján döntenek a szülésről. :shock: hát 2 napig depis voltam, Kaptam nyugtatót, de nem vettem be.
Aztán eljött a mai nap.... hát, olyan ideges voltam... behívtak uh-ra egy másik nő volt! Mondom neki tök ideg vagyok és csak kíméletesen mondja a végeredményt. Na ezen kiakadt, mert minden teljesen rendben volt!!!! Megkérdezte, hogy ki a fene mondta azt az irreális dolgot, amit diagnosztizáltak? Sőt ha még az is lenne, akkor is teljesen rendben lenne minden, mert már 36 hetes vagyok és ilyenkor már a lepény öregedni kezd :shock:

Na több se kellett nekem, dultam fultam, közben örültem!!! Ha meglátom azt a nőt... én nemtom mit fogok vele csinálni!!!

Rohantam fel az osztályoshoz kérdőre vonni hogy most ki a béna vagy az uh gáz??? de hárított és az infúzióra fogta, amit eddig 3szor kaptam. Lhete benne valami, de esélyesebb a félrediagnosztizálás, mert mondták hogy ez a szonográfus ilyen rémisztgetős leletet szokott kiadni.

Hát ennyi. Ja még annyi hogy elkezdett a méhszájam nyílni.... és jóslófájásaim vannak. Nem tudom mi lesz
magdolnam

A szopi nálunk is kényes kérdés. Már kicsit több a tejcsi, de nem elég. Ráadásul megfigyeltem, hogy egy szopira csak 50-60-at eszik, nem kell neki több. Pedig azt hittem több az igénye. Mondjuk 2 óra múlva megint éhes, de képtelenség beletuszkolni többet. Elalszik és kész. Jobb esetben. Rosszabb esetben meg bömbizik.

Wera, egyébként nekem még a kórházban "rágta" sebesre a bimbit, és kb. másfél hét alatt beedződött. Már egyáltalán nem fáj.
De milyen jó lenne, ha lenne elég tejcsi.

Ja, meg most sír keres, tuti éhes. Odaadom neki a cicit, szív belőle vagy 4 nagy kortyot és sír tovább. Nem tudom ilyenkor mi a baja. Olyan rossz.

sz.andi

Szia Magdi! Szegénykém, de szar az ilyen! Fasza 2 napot csinálnak az embernek. Az ilyenek nem is tudom minek dolgoznak ott. De sztem lemaradtam, mit is diagnosztizált az az okos? Vagy azt nem írtad le?
De örülök, hogy hallom felőled. Mostanában nem nagyon vagyok képben, hogy kivel mi a helyzet. Most már nyugi! Élvezd az utolsó heteket!

sz.andi

azt nem írtam le. A keringéssel kapcsolatos problémáról volt szó
magdolnam

No csajok! Lépek csucsukálni. Hátha sikerül. Az én kis manóm is alukál, remélem hagy engem is :D .

Jó éjszakát mindenkinek!

sz.andi

sziasztok!

Magdi
, már hiányoltalak! örülök, hogy otthon!

Nóri és Viki is olyan szép!

A szoptatáshoz Werának és Andinak is kitartás, csak lesz jobb! Állítólag néha hetek kérdése...

Dóri!
Én se voltam nyugodt meg orvos is vagyok, de utánaolvastam meg beszéltem kollégákkal. És olvastam is az interneten róla. Amúgy is kicsi a baba fertőződésének a veszélye és a szülés közben adott antibiotikum ezt minimalisra csökkenti.
4 órán belül viszont be kell érj a s fájások kezdete után, mert kb
annyi idő alatt indul el a bakterialis invázió felfelé...
A doktorod mondott valamit?

Kép
andkata

Andkata, igazából nem sokat. Annyit, hogy nyugodjak meg, nem okoz gondot, kapom majd az infúziót. Akkor lett volna gond, ha nem tudunk róla, de így minden okés.
(én meg sajnos sérült törpikkel foglalkozom, így csak azokat látom, ahol viszont meg gond volt, ezért vagyok ideges )

Elég rendesen össze vagyok pakolva, ha elmegy a magzatvíz, akkor fél órán belül már rám kerülhet az infúzió. Viszont a fájás téma nem annyira egyértelmű, mert mire 8-10 percre rendeződik és esetleg egyértelmű lesz, hogy ez akkor most tényleg szülés, addig ki tudja mennyi idő tellik el. Hétfőn is voltak 10 perceseim 2 órán keresztül, aztán csillapodtak és végül elmúlt.
Nem is tudtam, hogy a fájásokkal is összefügghet, azt hittem csak a burokrepedéssel!
dóri797

Sziasztok
Ha minden ok. akkor ma hazaengedik Ágit és Szabit.
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!
Szabi Apuka:Köszönjük a képet,és az infót :D
Nagyon édes a kis Szabi! :D

Kép
Kép
Kép
kike

magdolnam, tök jó hogy újra itt vagy. a másik topikon olvastam hogy mi a helyzet és szorítottam ám neked! Ki volt az az idióta szonográfus? Lehet, hogy ugyanaz, aki nekünk az agykamra dolgot kitalálta? Mert az is ugyanilyen tapló volt és még csak nem is volt igaza. (ja és ott is hárított a többi doki...)

csajok, szabinak milyen kis csókos szája van. :) nagyon kis édi. :)

na megyek valami reggelinek valóért a boltba. Mégsem hagyhatom éhesen a csapatot... Ja, amúgy este megint 11-kor sikerült hazaérni és megint kb. ágyba esés volt... Én amúgy világ életemben nagy alvós voltam, most is végigaludtam az egész éjszakát. Én nem tudom mi lesz ha a bébihez fel kell majd mindig kelni... Remélem bírni fogom. :) Vagy max majd bömbizek én is vele együtt apa meg csak néz majd. :)

KépKép
muffin

Kata, Dóri, a pozítív sztrepto lelet nem jelenti önmagában, hogy gond lesz, csak azt találták, érdemes profilaktikusan adni az antibiotikumot. Általában lemegy időben, ha nem, kap a baba is, de nyugi, sztem a lényeg, hogy jobban figyelnek Rátok.

Wera, ha pótolsz, az csökkenti a tejtermelődést. Nem feltétlenül azért sír, mert még tejet szeretne, lehet büfi, hasfájás, egyszerűen ez az időjárás... És nyugodtan lehet kétóránként etetni, ha azt kívánja. SOkszor azért szopizik olyan sokáig, mert ez az orális inger megnyugtatja (erre lenne ugye pótszernek a játszócumi is). Az sem baj, ha csak rajtatok akar aludni. Sajnos úgy van az, hogy a legkevesebb baba eszik, majd alszik békésen a kiságyban. SŐT: De gondoljatok bele az evolúcióba, egyszeri ősanya egyszeri gyerek kénytelen volt riadtan nyüszíteni ha letették, mert a földön mindenféle veszélyek fenyegették. Ld. kígyó, bogarak, vadállatok. És hiába mulattok most, hogy ugyanmár... Ez ősi ösztön. Tudom meleg van, de kendőben általában jobban elvannak, mert ez a természetes nekik. Érzik a megnyugtató szagot, hallják a megnyugtató hangokat. És ha odaérnek a fejlődében ők maguk kérnek majd nagyobb, tágabb teret-. (vegyél fel-tegyél le.-engedj el). Ekkora babát nem lehet elkényeztetni, és biza nem hisztizik.

Tappancs, maradtál???? Amúgy jóslókra tippeltem Nálad is, az idő miatt. Brutális ez a sok front. Kádfürdő előtt mondják, igyál egy pohár bort is, akkor tuti elmúlik, ha téves riasztás. Drukkolok, hogy be ne fektessenek.
Nekem legalábbis az a rémálom.

potyka

Muffin:De irigyellek,hogy végigalszod az ájszakát.Nekem minden éjszakám szörnyű :?

Majd hozzászokik ám a szervezeted hogy fel kell kelni Eliothoz :wink: Sőt,hogy fogsz majd örülni mikor felkelsz,és ránézel :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Hát,így a végére meg kelett szabadulnom a gyűrűimtől :? Pedig reméltem hogy maradhatnak. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

így legyen. :)

KépKép
muffin

Jó reggelt mindenkinek!
Ma végre jól aludtam....sőt szerintem tudtam volna még aludni, csak barátnőm telefonált, amire felkeltem, és utána viszont már nem sikerült a visszaalvás! Ma szép napsütéses idő van... eddig legalábbis! Főznöm nem kell, mert maradt vadas, meg husleves is. Holnap meg azért nem kell főznöm, mert a párom fog főzni! :)

Tegnap azt mondja a párom, most már jó lenne ha megszülnék, mert akkor legalább már nem idegeskedne....mondom mindegy, mert ahogy ismerem, utána máson fog idegeskedni! :)

Magdolna!
De jó hogy ujra itt vagy! Én az olyan embereket sosem értettem minek mennek orvosi területre, akik nem tudnak bánni az emberekkel, csak bunkózni!!

d.dodó

Jó reggelt!

Mindenkinek szorítok aki szülni szeretne! Most tuti hirtelen lesz sok baba! Sokan vagytok a finisben!

Jázmin tegnap elérte a születési súlyát és este (amikor mértem) 100-at szopizott. Ezt kb 10 perc alatt kiszívta. Nem mindig szoktam mérni, csak egy nap kb egyszer ha eszembe jut. Rolinál vezettem füzetbe, minden szopit lemértem, felírtam, nap végén összegeztem, tiszta súlyt mértem. Mostmár látom mennyire más egy második baba. A tiszta súlyát is még csak most mértük meg, pedig már töb mint egy hetes.

Lányok! Ne pótoljatok, hanem szoptassatok. Egyik majd másik cici. Ne tartalékoljátok az egyiket, hogy jusson a következőre, mert Rolival én is azt csináltam és elég keservesen sikerült szoptatni. Ne is foglalozzatok vele. Ha kell, adjátok oda neki mindkettőt. Napok alatt nőni fog a tejcsi mennyisége!

Pár kép:

Kép Kép Kép

Kép
szly27

egy példa a kötelességükre:
kapom az infúziót, aminek a mellékhatása, hogy a szívet megdolgoztatja egy icipicit. Hát eléggé felpörögtem. Kimentem megkérni hogy mérjenek vérnyomit. Erre vágják a képeket, hogy nem kéne minden órában idejönni érte, mert nekem csak 12kor nézik Shocked MI VAN???????????? nem szoktam tőlük ilyet kérni mert tudom milyenek és csak a legvégső esetben megyek oda hozzájuk. Mondom neki, hogy elég szarul érzem magam. Erre miért mit érzek, lehet nem is kell mérni Shocked Shocked Shocked mondom neki, hogy azért mérjük már meg. És lássatok csodát, megmérte. Aztán gyorsan visszarongyoltam, mert a pulzust nem mérte. Na hátaz baromi nagy feladat lehet.... kioktatott megint és megmérte. 97. Ez teljesen tökéletes Shocked Shocked hát nem tudom...

És ez még csak a semmiség.... túl akarok lenni a picsuszba mindenen és soha többé vissza nem menni oda!!!
magdolnam

jaaaaaaaaaj de szép prüntyőke! Gratula!
magdolnam

Szép napot :P
Mi is még egyben... (Jó kis statisztikánk lesz, Szly :D )

Dóri :P
Én is Strepto+ vagyok. A burokrepedésnél kell jobban sietni, úgy tudom, mert akkor nagyobb az esély a fertőzésre, mint sima fájások esetén, hiszen azok csak kinyitják a méhszájat, de ott van még a burok ugye, ami véd :wink: Ne aggódj, tudnak rólatok, kezelnek, nem lesz gond!

Potyka :P
Gondolkodtam, mit írjak nyugtatót Werának, aztán te sokkal jobban megfogalmaztad. Mint mindig... :D

Wera :D
Még annyit, hogy hidd el, nem biztos, hogy kevés a tej! Annyi más miatt sírhat... Amikor biztosan elég a tej:
- meg van a napi 5-6 nedves pelus a csak szopó babánál,
- baba élénk, színe rózsaszín, "jól néz ki",
- súlya hetente gyarapodik (átlagban 100 gr.felett, de nagyok az egyéni eltérések),
- eleget van mellen (min.6X naponta, de inkább többször)

Nagyjából ennyi. Menni fog, ne félj! Jól csinálod, csak pici még, ilyenkor elég "rendezetlen" egy-egy nap, és lehetnek sírós órák is, meg nyűgösködés, de ez nem minden esetben a tejmennyiségtől függ!

Szoptató kismamik!!!
Bízzatok magatokban! Szoptassatok igény szerint, figyeljetek a baba igényeire, hallgassatok az ösztöneitekre, és nem lesz baj! (Én mérleg és óra ellenség vagyok...)

Véda
Vendég

szly!
Nagyon szép Jázmin baba!

d.dodó

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Tappancs!
Örülök, hogy minden oké!
Én egy hete szombaton mértem az időt éjszaka... :wink: Görcsök azóta is jönnek-mennek... :?

Éjjel viszonylag nyugi volt, leszámítva azt a rengeteg mászkálást a mellékhelyiségbe... :?

Amúgy reggelre csak annyira dagadt meg a fejem, hogy nem tudtam kinyitni a szemem!
Nem RÖHÖGNI! nem vicc!!! :shock: :twisted:

Mostanra valamit javult, de veszettül csókos szám lett... :roll:

na, mindegy, majdcsak eltelik az idő, nem panaszkodom.

Ma keveset leszekj, mert most főzök, délután meg apával megyünk csavarogni... :lol: :lol: :lol:
Útba ejtjük a keresztapámat, mert Péternek hívják, aztán nem tudom, merre az útirány.
A csajok maradnak.

Szly!
Nagyon szép kislány Jázmin!
Látom, jó lett rá a szoknya. Akkor remélem, én is ráadhatom Emmára, amikor jövünk HAZA. Jól látom, hogy van fülbevalója?! :D

Babuli apuka!
Nagyon cuki pofija van Szabinak! Remélem, ma tényleg hazaviheted őket! Drukkolok!

Kike!
Neked is ezerrel mennek a drukkok, ill. mindenkinek, akinek itt az ideje, és ez alatt most azokat értem, akik túl vannak a 39. héten is!
Menjetek már!
Addíg én nem mehetek, amíg Ti ilyen sokan vagytok ideát...!!!

Vera!
Nóra napról-napra cukibb, remélem a szopi is hamar rendeződik! Igaza van Szilvinek, szpotassatok minél többet!!! Semmi nem tudja jobban tejtermelésre serkenteni a cicit, mint a babák.
Kifejni sem tudod annyira, mint amennyire ők ki tudják üríteni.

Most egy időre elköszönök, még lehet, hogy bekukkantok ma.... :roll:
Vendég

19 nap!!! Aztaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igen Marcsi! Van fülbevalója. A kórházbanrakták bele aznap, amikor hazajöttünk.

Köszi mindenkinek!

Kép
szly27

Jó reggelt!

Hát nekem minden tünetem elmúlt! Tutira a front volt. Mondjuk a hasamban átrendezte magát teljesen, lejjebb került az egész kis teste szerintem és máshol dugdossa azt a kis cuki popsiját! bárcsak megcsókolgathatnám...:)
Kaptunk valószínűleg egy ajándék hétvégét még a kisasszonytól ! :)
És még jól is aludtam...:)

Szabi
! Hajrá hazamenni!

Dóri
! remélem kielégített a válaszunk!

Véda
! Te nem mennél már? Nem vagy izgatott?

Kata! Jelentkezz!

Szly
! Jázmin olyan édes!

Marcsi
! szép napot!

Kép
andkata

Jázmin nagyon édes! :D

Vera:kitartás a szopihoz,menni fog az,ne aggódj. :wink: Mikor kiszopizta az egyikből tedd rá a másikra,és aztán avval kezd amelyikkel befejezte,és is így csináltam mindkettővl,és bőven volt tejem.drukkolok hogy sikerüljön a dolog!

Megyek tovább főzni-sajna.

Ma nem igazán mocorog a babóm,remélem készülődik kifelé és gyűjti az energiát.Vercsinek már mondtam hogy Anya nem lessz itthon egy darabig-naná hogy hisztizett rendesen.Persze mikor a Kristi született még kisebb volt,most meg már jobban kellenék neki,Kristi meg nem igazán érti,neki könyebb lessz,azt hiszem.

Kép
Kép
Kép
kike

Nekem ma még nem is mocorgott babó egyáltalán! Mensisen fájogat a hasam, de csak ugy gyengén.

d.dodó

én meg pont azon csodálkozom épp, hogy nekem tegnap is reggeltől estig meg nem állt. Na jó, nem olyan durván mozgott, csak húzogatta a kicsi lábát ide-oda olyan belassult tempóban, de azt egész nap. És ma megint kezdte, de valahogy kicsit más. Pár percenként megint olyan mintha a lábát húzná, de amikor odateszem a kezem, akkor mégsem teljesen olyan mint eddig. Kicsit olyan mint amikor keményedek. Amin viszont azért csodálkozom, mert eddig mindig csak a másik oldalon keményedtem. Na mindegy. Az biztos, hogy a kis lábát szét fogom rágcsálni, mindig azt dugja ide nekem és annyira cuki lehet. :) Már várom eléggé hogy megtehessem. :)
(ja, és képzeljétek, van egy oldal, ahol ajakhasadékos szülők írogatnak, és tegnap olvastam az egyik anyuka írta, hogy nekik méhen belül összeforrt és nem kellett megműteni...) Nem reménykedem benne, csak durva hogy ilyen is van. (Na jó, azért picit mégis remélem csak nem is merek ilyeneken gondolkodni nehogy aztán rosszabb legyen... )

KépKép
muffin

Köszi szépen a válaszokat! :D Megnyugodtam, úgy döntöttem, hogy nem lesz baj! :lol:
dóri797

szoval nincs uj babahir....

azert minden keszulodonek, hajra!

En szerintem tartom meg jo ideig a frontot ezzel az allapottal, hogy sok kemnyedes, sok joslo, estenkent falvakaras a fajdalomtol es nem alvas.
Ferjem szerint oruletesen meg van dagadva az egesz fejem- de oszinten mindenem, foleg kezem labam, mar igy hogy husebb van, meg ejjel semmegy le :evil: - a szam meg olyan mintha fogszabajzom lenne....kedves egy pasi:)

de szerintem icergonk annyira el van meg odabenn....ritka de ejjel is ebren volt ossze vissza csikizte az oldalam:)

en fozessel mindjart kesz vagyok, mast meg nem terveztemmara.
JA de igen estere a Santana koncertet, remelem nem leszek nagyon vacakul es el tudunk menni!

Mindenkinek szep napot!
Vendég

Itt jó idő van!!
Mi most el is megyünk egyet sétálni a városba.....Majd délután még jelentkezem!

d.dodó

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Nálunk ma egész jó idő van,mert egyrészt fúj a szél másrészt csak 30 fok van kint az eddigi 33-34-hez képest4
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:28-kor.
Vendég

Én is szeretnék már szülni!!!!!!!!!!! De semmi jel! :( :( :( :( :( :(
Vendég

Sziasztok!

Hát nagyon édik ezek a babócák. Nemsoká már mindenkinek meglesz. És tényleg ahogy elnézem, elég sokan vannak a vége fele, szóval biztos hogy hirtelen lesz sok baba.
Hát szerintem már nekem is csak napjaim vannak. Ugye kb 2 hete teljessen kivagyok nyílva, és pár napja joslófájásaim vannak, de most reggel azt hittem hogy eljött az idő, mert nagyon görcsölt a hasam, de ez most olyan erősebb volt mint eddig, és 20 percenként ismétlődtek, de elmúlt. Na és persze már vagy egy hete minden reggel hasmenésem van, úgyhogy már minden jel arra utal hogy nem sok van. :lol: Mondjuk már nem is bánom, nagyon szeretném már ha itt lenne már velünk a pici leányzónk. :)

Kép
linda24

Gyors bekukk apa kiment a kertbe , én meg levagyok fenyítve fekvésre:( nemtok vissza olvasni , láttam képeket aranyosak a kicsik.

Beakartak fektetni 2 hétre de nem mentem be mondtam sztülésznéninek védja be a hátsómat de akkor se fekszem be mert belehalok.
Megmértem a haskörfogatom 139,8cm-er :shock: :shock: :shock: :shock:
Görcsök megvannak de hol így hol úgy apa nappal dolgozik de éjjelente mindíg itthon lesz így nem félek .
Mennem kell pusz mindenkijek

sziasztok
tappancs28

egy picur segítséget szeretnék kérni tőletek:a Mamám megkért hogy egy régi szerelmét próbáljam megkeresni az internet segítségével,de semmire se jutok.Van valakinek ötlete hogy mit írja be a google-ba hogy hogyan tudnék ráakadni az illatőre.Tudom hány éves-persze ha él még,tudom a nevét,hogy hol lakik,és hogy hol született.
Előre is köszi. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Wiw?

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?