A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Az összes kis ünnepeltnek óriási pusszantás!!!!!!!!!!!!!!

Hú.... Csak amire emlékszem...

A képek csúcsszuperek, annyira szeretem nézni!!!! MÉG, MÉG, MÉG!!!!!!

Dmaggei! Nagyon hasonlít Rád Albibébi, ezt a közös fotón nagyon lehet látni!!!! És csinkabinka vagy! A keresztlányodnak meg gyönyörű szemei vannak! :D

Sense! Nem irigyellek... Zsófi szinte menetrendszerűen hajnali 4-5 között szokott vergődni. De szó szerint. Nem áll fel, csak forog, tekereg, szenved, felsír....
Nem szokott felébredni, de a múlt éjszaka felébredt. No, akkor megitattam - csak úgy nyakalta a vizet -, meg a pelusát is kicseréltem, hogy kényelmesebb legyen neki. Utána nagy nehezen megnyugodott, és elaludt. Fél 7 magasságában szokott ébredni. (És 9-nél hamarabb csak nagyon ritkán alszik el).

Regi! Tök jó az új avatarod, meg a vonid! A 3 x 1,5 óra az nagyon szuper. Zsófi - attól függ hogy jön ki -, 2x, vagy 3x alszik.
Ha 2x, az 2x1,5-2 óra. (Délután én is alszom vele).

LMóni! Én azt szoktam mondani, hogy semmi nem történik véletlenül! Mindennek megvan a maga oka.
Ez a ház valamiért mégsem lett volna jó Nektek, ezért nem jött össze! Nyugi, hamarosan megtaláljátok az ideálisat!

Zsozsó is lépked egyedül, a legtöbb, amit kapaszkodás nélkül megtett, az 4 lépés volt. :D Olyan óvatos, és megfontolt, meg kell zabálni!

Ma alkotott az én Csöppöm.
A foga miatt többbször van szabadon a popója.
Betettem így a járókába délután, gondoltam ha bepisil, majd feltörlöm, történt már ilyen.
Én meg teregettem, közben meg figyeltem fél szemmel.
Egyszer csak látom, hogy ül, és a lába között turkál, majd a kezét a szájához emeli.
Na, már mentem is a textilpelussal feltörölni a pisit.
De nem pisi volt, hanem KAKI! :shock:
És megkóstolta..... :shock: És szétkente...... :shock: És és és...... :shock:
Hát most nem szorítottam magamhoz, mint mikor ömlött a vére. :oops:
Kinyújtott karral rohantam végig vele a folyosón (a háta, lába.... tiszta kaki volt), miközben Ő jól megijedt, hogy Anya kapkod, és torkaszakadtából üvöltött Szegénykém.
Én meg nem tudtam, hogy mossam le, betettem az üres fürdetőkádba a folyosón, és hámoztam le a kakis bodyt.
Apa nem volt itthon, de szerencsére Anyu épp akkor jött le.
Na, Ő megfogta a gyereket, belógattuk a kád fölé, oszt zuhanyt neki.
Na de! A járóka alján gyönyörű Picasso-motivumok keletkeztek, egy-egy játék érintésével. :shock:
A folyosón kakipöttyök hevertek, miközben Mütyi rúgkapált a lábával. A babakád is jól nézett ki, bár ott a narancsárga kádhoz jól ment a barna minta... 8)
Utána megkérdeztem Anyut, hogy nem baj-e, ha Gyermekem kakit majszolt, és mondta, hogy nem, ez csak idős korban gond. De gyereknél nem.
Na egy pöttyöt bevett a szájába, amit én igyekeztem villámgyorsan kitörölni.

Remélem nem evett most senki. Ha meg igen, akkor a maradék jó lesz reggelire. :lol:

Ééééééésssssssssss a II. Trimeszterben vagyooooook!!!!!!!!! :D

Ilyenkor a méh még elfér a medencében, de reggel vízszintesen éhgyomorra, ha behúzom a hasam, ott a pukli. És meg lehet fogni. Egy tenyérnyi. :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

HEJHEJHEJJJJJ!!!!!!! Mmarica!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok! Csak a mi topikunk gyártja a Kistesókat? A nyáriaknál - ahol már egy évesek a babák -, nem jönnek a Picik?

Kép
Kép
Kép
gremese

A foga miatt többször van szabadon a popója = megint olyan a nyála a fogzás miatt, hogy piros lesz neki a feneke.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: hát én itt röhögtem szét az agyam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elképzeltem, ahogy rohansz a nyakig sz..ros gyerekkel, minden csupa kaki... :lol: :lol: :lol:

Mmarica: remélem nem kiabálom el, de GRATULÁLOK!!!!!!! Annyira örülök nektek is!!!

Kép
Kép
timi26

Kép Linike ...

Kép

Kép
mmarica

(Bekukkantottam a novemberiekhez. No ott is van egy két csíkos kismama :D .)

Jó reggelt!

Zsófihoz éjjel állandóan kelnem kellett takargatni. Hajnali f4-kor jött a "buli", forgolódás, sírás. Még fel is ült.
Én meg megint adtam neki inni. Ez kétszer meg is történt, és két ivásra lement kb. 120 ml víz. És miután ivott, cumi vissza, és már ment is a szunya.

Evés: Pár napja megint csak 4x evett, mert úgy kitolódtak az evések. És nem ébred éjjel, bármennyire is keveset eszik.
Általában a kajája felét meghagyja - talán az ebédet eszi meg teljesen. Simán elvan 4-4,5 órát evés nélkül. Az ivás az megy. még mindig 7 deci körül van naponta. Van, amikor több. És én sem adok hideg vizet, csak szobahőmérsékletűt.
De nem baj, van tartaléka a Kisasszonynak, és nem tűnik elesettnek vagy éhesnek. :wink: Gondolom a meleg miatt...

Kép
Kép
Kép
gremese

Mmarica! Mikor mész dokihoz????????????
Linike csudaszép huncut baba!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Marica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csak halk gratula. Mikor mész dokihoz?
Az éjjel veled álmodtam :lol: Reggel úgy keltem, hogy ma keresni foglak mi újság.
Erre ilyen fantasztikus hír :lol: :lol: :lol:
Semmi gond nem lesz a műtétnél. Nyugi. Mennek a ++++++++++++++++++++

Mesi én ezért nem merem Cicát pelus nélkül hagyni hosszú időre :lol: :lol: :lol:
Múltkor mégis áldozatul esett a franciaágy. Naná, hogy az én oldalamra pisilt. :lol:

Regi új kocsi :lol: :lol: szorítok, hogy sok munkája legyen a párodnak.

Viranka kitartás a hugodhoz 8)

Kaqk hát jó messzire dolgozik párod.
Lagziba mi is megyünk szombaton. Unokahugom veszíti el a fejét végleg.
Kíváncsi vagyok Gréti mit szól hozzá. Meddig fog pörögni.
Addig maradunk amíg Ő bírja. Gréti alig ismeri a nagyszüleit. Csak párszor találkozott velük. Így nem bízom rájuk. (ráadásul anyóst utálom is)

Evés Gréti is össze-vissza eszik. Az egyik nap alig valamit az is inkább gyümölcs és szopi.
A következő nap meg tömi magába a főzeléket.
A darabost ős is egész ügyesen eszi.
Pénteken kockáztam fel neki sárgabarackot és az etetőszék tálcájára raktam. Csak úgy nyammolta befelé :lol: :lol: :lol:
Mondjuk utána le kellett fürdetni mert mindenütt barackos volt :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Silka, Juba, Bongyi, Hajni, Anikó merre vagytok???
H-né Éva miért nem írsz? Láttam már többször is, hogy be vagy jelentkezve!!!!

Sense éjszakák javultak?
Mikor mész legközelebb orvoshoz, hogy meghallgasd a szívhangot? :lol: :lol:
A legszebb zene a fülnek :lol: :lol: :lol: :lol:

Mesi Te a 12. heti UH-on nem kaptál újabb képet?

Na lépek, megcsinálom a krumplipürét aztán du meg pancsi az udvaron.
Cica látta ahogy telehordtam a medencét és most ott áll a teraszajtónál és néz kifelé. Olyan cuki :lol:

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hello Lányok!

Marica!

HIPHIPHURRÁÁÁÁÁÁ! Gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Emese!
Kakisztori :shock: :lol: Durva lehetett. Én a mostani állapotomban elég rosszul bírom a kakispelus szagot. :oops: Konkrétan felfordul a gyomrom. Uyanígy vagyok néhány babakajával is. :oops:

Viranka!
Köszi! :) :)
Két napja vettem én is Sedativ PC-t. Most éjjel már csak 3-szor ébredt fel Botond. Lehet, hogy használni fog??? De nem akarom elkiabálni. Azért nem a citromfű mellett döntöttem, mert nem voltam benne biztos, hogy meg tudok vele itatni 1 dl teát lefekvés előtt.

Lmóni!
Dokihoz 11-én megyünk. Számolok visszafele. Addig vonalzód sem merek magamnak kreálni. De belehalnék, ha vmi nincs rendben, már annira beleéltem magam, hogy új élet születik.

Kaja!
Botond kajája tegnap óta finoman szólva is rapszodikus. Sem a gyümi nem nagyon megy, sem a főzelék. Ellenben a joghurt, a puding, a tápszer csúszik. Fene se érti. Eddig a gyümölcsért rajongott.

Képzeljétek, kaptuk egy merev falú 5 m átérőjű medencét. A hétvégén nekikezdünk udvart rendenzi, és beépítjük az új medencét is. Füvesíteni kell újra, kerítést építeni a kutyák miatt. Szóval lesz meló bőven. De alig várom, hogy kész legyen. Most eléggé lepattantul néz ki az udvarunk. :evil:

Na megyek lepihenek egy kicsit, Botond húzza a lóbőrt.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Drága Lányok!

Most jöttünk anyuéktól, annyi kajával, sütivel felpakolva, hogy nem kell főzzek egy darabig :D Gyors leszek, csak néhány szó:

Móni!Hogy vannak Cica csípései? Édi lehet, mikor küzd az előrehaladással :lol: :lol: Remélem Mesinek igaza van a házzal kapcsolatban, és találtok majd sokkal jobbt, normális eladóval!

Marica!
Én is csak halkan gratulálok :lol: Szorítok a kistesó miatt és természetesen Linike fülecskéjért is!

Drága Irina!!
A négykézlábazás egyenes út a mászáshoz!!!!Meglátod, hamarosan kergetheted a kis gombócpofijú Ádót :lol: :lol:

Emese!De jó, hogy már érzed a pocakodon is a Kistesót! Épp akartam már kérdezni, hogy kezd-e gömbölyödni a kis Albérlőd :wink: :lol: !Úgy irigykedem ilyenkor, bár én egyelőre még nem vállalkoznék újabb Gyermekre. Nálunk Apa folyton dolgozik, a költözés a nyakamba szakadt, és persze Botó ellátása is 95%ban az enyém :lol: Úhhhogy még várok...:)

Botó nyafog :arrow:
kispocc

Sense!

Mi az a Seditativ PC? Én is kipróbálnék valamit, ugyanis Botondom éjjel iszonyat rosszul alszik, és fél hatkor kukorékol :twisted: . Most is itt nyúúúúz :lol: , mindjárt megyek vele pancsizni a Balcsiba!
puszii
kispocc

...Sedativ PC :oops:
De jó!!!Én is szívesen építenék ide medencét :roll:
kispocc

lmóni! Korábban tettem fel képet, az a 11. héten készült. Legközelebb a 15. héten kell mennem.
Ezen a képen már babaformája volt. :D

Sense! Én ez idő alatt nem bírtam Zsófinak főzni, üveges főziket kapott, de majd megőrültem a szaguktól, olyan büdösnek éreztem. Na meg a kakit. Nekem is felfordult a gyomrom, volt, hogy Apát kértem meg, pelenkázza át. :lol:

Minden rendben lesz Kistesóval!!!!!! ++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Én pont fordítva vagyok. A saját kaja szagát még csak-csak elviselem, de a babakaját képtelen vagyok. Ha véletlenül azt kell adnom, akkor - ha van lehetőségem - megkérek valakit, hogy etesse már már meg a gyereket. :lol:
És a pelenkázást is olyan gyakran skippelem, amilyen gyakran csak lehet. :lol: :lol:

Nem tudom, te hogy vagy( voltál), de nekem néha annyira jó, amikor anyum egy kicsit elviszi Botondot. Ilyenkor annyira jól jön a nyugalom. Csak az a baj, hogy nem tudok szabadulni a lelkiismeretfurdalástól, hogy ilyenkor (is) lehetnék vele.
Eszméletlen anyás korszaka van. 1 méternél ha messzebb vagyok, már nyüsszög. Estére olyan vagyok, mint egy citrom (kifacsarva).

Kispocc!
A Sedativ PC egy homeopátiás szer, alvászavarokra, stresszre. Tisztán növényi eredetű, nem tartalmaz olyan anyagot, aminek mellékhatása lehetne.
Én este fürdés előtt adok Botondnak 1 szemet, kis vízben feloldva, és reggel, ébredéskor.
De még csak a harmadig nap adom, így nem tudom, hogy igazából javulni fog-e a helyzet.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok

Petrus köszöni a köszöntéseket!

mmarica: GRATULA!!!!!( csak halkan) :lol: Édes Linike a képeken.

Mesi: Nem semmi a kaka ügy én is jót mosolyogtam :lol:

Sense: Te most hol tartasz a tesóval úgy értem hányadik héten?

Lmóni: Csak találtok egy jobb házat.Ahogy Mesi is mondta szerintem is mindennek oka van.

Viranka: Kitartás a tesódhoz! Milyenek az éjszakáitok?

Regi: Új kocsi.....tök jó én is próbálom apát rávenni vegyünk másikat mert ez öreg meg mindig van valami amit csinálni kell rajta.De eddig semmi...Lehet bevetem a skodás reklámot :lol:

Rólunk: Petra kb 20 perce FELÜLT MAGÁTÓL!!!!! Tudom máshol ez nem új de nálunk nagyon is.Teljesen egyben a gyomorm olyan boldog vagyok.

Ági

Kép

Kép
agica1126

Jaj Meryke én is megsütöttem a sütid nagyon nagy sikere volt.

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Most csak gyors életjel!
Az olvasással teljesen elmaradtam... :cry:

Maricának nagyon nagy gratula!!

Petrusnak is a felüléshez!!!

Móni édes vagy,hogy kerestél!!

Gyors rólunk egy -két szót:Bertus két hét leforgása alatt elkezdett mászni,megtanult egyedül felülni,és már minden nehézség nélkül feláll bárhol ahol talál egy kis kapaszkodót :D
Szóval nálunk is megkzdődött az őrület :lol: 8)
Tud pápát inteni,mutatja a kezével,hogy gyere,ha jó napja van azt is megmutatja,hogy hol van az okos feje :lol:
Beszéd:a mama és a mammam nagyon megy,ezenkívül a baba,pápá,tete,bár az inkább tyetye 8)
Hát egyenlőre ennyi ,holnaptól próbálok ismét jönni,remélem sikerül!

Minden ünneplönek sok boldogságot!!!

KépKép
juba

Lmoni Bocs mindenkinek hogy nem tudok írni de szinte mindig csak olvasó üzemmódba vagyok. A Valti baba elkezdett mászni kb 2 hete és állandóan a nyomába kell lennem. Az ebédlő nappalit szinte már kipakoltuk mégis mindig talál valamilyen veszélyforrást. Napközbe amennyit csak tudunk a szabadba vagyunk és játszunk.
Szinte minden nap bejelentkezem de sokszor elolvasni sem tudlak titeket mert a kincsem valamit szerel állandóan. De amúgy tök jó és nagyon élvezzük.
A Minden Kismamának gratulálok én is leállok a gyógyszerrel. Várunk pár hónapot és rajt a kistesó projekttel.
Magunkról az éjszakáink viszonylag jók viszont most nagyon keveset eszik de látom ez nem csak nálunk probléma.
Na megyek mert buli van!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
hajagosné szabó éva

Még valami!
Nem tudom van e valakinek így a babája, de nálunk a Valti attól függetlenül hogy van 3 foga nem hajlandó rágni. Bármit a kezébe adunk( kenyér, kifli, buláta, banán, kuki, csont, stb.) nem hajlandó bekapni. Kezébe veszi de csak játszik vele + közbe jár a szája mintha enne de tudom hogy nem eszik. Doki nénink erre azt mondta hogy vannak ilyen babák akik nem szeretnek nassolni. De meg kellenne neki tanitani. :shock: :shock: :shock:
Na kérdem én ezt hogy kell. Amikor a kezébe adok valamit folyamatosan én is rágom ugyanazt de őt ez nem érdekli, sőt inkább a számba nyomja. TEhát tudja hogy ez kaja de így neki nem kell. Pedig a féldarabos kajákat megeszi. De ha már darabost adok( pici darabokra vágom pl. a bulátát) és rárakom a kanálra akkor már nem kell neki. Van olyan hogy belerakom a kistálkájába kiszedi de nem kapja be. :roll: :roll:

Kép
hajagosné szabó éva

Ja és fontos lenne mert az ínyét egyedül így tudná edzeni és a fogzás nem fájna neki annyira.
Na most írtam jó sokat mi? 8)

Kép
hajagosné szabó éva

Jó reggelt!

Életjel :D !

H-né Éva, különös, hogy ezt írod, nálunk pont a fordítottja van...Panka mindent a szájába vesz :shock: ! Az az első dolga, ha a keze ügyébe kerül vmi, hogy megkóstolja :roll: ...
Nálunk is volt, mint Zsófinál, kakikóstolás :oops: , én azért nem izgattam nagyon magam miatta, mert szinte egy az egyben az uzsi alma-banánt kakilta ki 8) , de azért én is szívrohamot kaptam, amikor megláttam...nálunk a folyosón mázolta szét fürdés előtt :oops: ...
Ha lerakom a fűbe játszani, tépkedi a füvet, és azt is rögtön a szájába akarja venni...mondjuk van 6 foga, de már akkor is mindent bekapott, amikor még egy sem volt neki...
Gratula Valt babának a mászáshoz, és sok sikert a projekthez :wink: :D !

Juba, látod, Bertus is beindult :D !! De ügyes!!!

Ágica, nagy-nagy gratula Petrusnak :D !! Ugye milyen jó érzés :D ?

Viranka, tök jó volt a link, köszi :D !!

Kismamik, pihenjetek sokat ebben a melegben :D !!!

Mmarica, gratula, küldjük a tapasztókat :D !!!

Irina, köszi :D . Legközelebb nem fejezem le magam, de az már nem is fej volt, hanem fúj :wink: :lol: .

Regi, nagyon jó az új avatar és vonalzókép :D !!

Panka tegnap felállt a varrósdobozomba kapaszkodva :D ! A lehető legstabilabb támasztékot választotta :wink: ! Egyébként pár napja szörnyen hisztis :shock: . Egész nap veszekszik, kiabál, ha meg nem, akkor hisztizik, sír, kapaszkodik, kéredzkedik fel :shock: :? ...kissé fárasztó :evil: ...
Bence a hétvégén Balcsin volt, na amiatt is hisztizett Panka, egész nap kereste :roll: . Mi lesz, ha Bence hetekig nyaralni fog :shock: ????
Puszi!!!
dettyk

Sziasztok !

Mindenknek nagy gratula.

marica : neked is de csak halkan gratulálunk. Egyébként tudni, hogy kb mennyi idős lehet a bébi ?

Lányok meg volt életünk első hármasban eltöltött mini nyaralásunk.
Csütörtökön kitaláltuk menjünk le a balcsira. Pénteken reggel útnak is indultunk és tegnap este jöttünk haza.
Nagyon nagyon szupi volt.
Ádi is elég jól bírta csak az első esti altatás volt nehéz de egyébként éjszaka rendesen aludt.
Megismerkedett a fűvel ami nagyon tetszet neki . Persze amikor letettük akkor kb 5 percig nézte, hogy mi az utána meg úgy tepert, hogy futni kellet utána.
Sajna a balcsiba sokat nem fürödtünk mert eléggé fújt a szél és így kicsit hűvibb volt a víz viszont ahol megszálltunk ott volt medence abba nyomtuk ezerrel.
De persze azért bevittük Ádit a balcsiba kb térdig benne volt de amikor bele tette a párom szegénykét kirázta a hideg tutti hideg volt neki így aztán nem erőltettük.

kispocc : te esetleg nem tudsz szállást a balcsinál ?

Irina : milyen szállás keresőt tudsz ?

Szeretnénk még menni a balcsihoz de ahol most voltunkaz viszonylag drága hely.

www.reneszanszpanzio.hu

És akkor pár kép .

Kép Így indultunk balcsira
Kép jé mi ez ?
Kép így ébredem reggel
Kép csak lazán
Kép na már megint fotóztok ?
Kép kidőlt a parton

Na egyenlőre ennyi.

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

Sziasztok!!!

Timi!!(Kőszegi)Hát Gyermeked egy tünemény! :lol: Nagyon menő, ahogy napszemcsiben iszogat :lol: ! Hát itt az északi parton nagyon sok szálláslehetőség van. A magánszállástól a hoteleken át a panziókig. Balatonfüreden, Csopakon egyaránt. De szinte mindet megtalálod a neten, ha a googli-ba beírod(pl. szállás Balatonfüred)Remélem találtok megfelelőt!

Ágica!++++++++++Hurrrrá! Látod, ha elérkezettnek látják az időt a Babák, megcsinálnak mindent! Csak Anya legyen türelemmel!

Egyébként most voltam doktornéninél múlt héten, volt ott egy kislány, 11 hónapos, most kezdett négykézlábazni. És anyáját nyugtatta a dokinénink, hogy meglesz az, semmi baja a világon a gyereknek. :lol:

Juba!
Nagyon sok puszi a Te ügyes Bertusodnak! Jó futkorászást utána :D
kispocc

Regi!!!Remélem szuper lesz a nyaralásotok!! Most majd bepótolod, ami eddig kimaradt!! :wink:

rólunk:Boti nagyon rendes gyermek lett napközben. Mindent tudok csinálni mellette, mindenhova mászik utánam, vagy én őutána :lol: . Csak akkor megy járókába, ha veszélyes dolgot csinálok. Most alszik...Vasalok most, mert azt nem lehet mellette. Azonnal támadja a vasalózsinórt. Na meg minden kábelt, vezetéket :roll: .
LÁNYOK! Nem tudom, ki hogy van ezzel, de az én gyerekem nem nagyon issza meg a vizet. Se a teát :? . Reggel este szopi, amúgy meg pohárból iszogat, de csak azér mert jó játéknak gondolja :shock: . Hörpint egy óriási kortyot, öklendezve köhög, mert félrenyel, erre hatalmasat kacag :? , én meg az ájulás szélén minden itatásnál. Ő cumisüveget nem is fogad el. Max, ha gyümölcslé van benne, de azt is inkább pohárból. Hát ez van...
Most tényleg lépek vasalni.puszi
kispocc

azér=azért :oops: :lol:
kispocc

Sziasztok,

Életjel.
Olvsalak Titeket, de nem volt időm reagálni, Robesz meggyógyult, bár volt kálváriánk nekünk is, minden másnap a doktornéninél ültünk, nem használt az antibiotikum újra kellett áttérni, de most már jól van, ma megyünk még azért vissza.

Amit megjegyeztem.
Maricaaaaa, csendben drukkolok+++++++++++++
Emese, kaki :lol: de jó, második trimeszter
Sense, remélem Botond alszik már éjszaka, teljesen együttérzek, mi sem aludtunk, bár mi csak kétszer kelltünk, de akkor is nehezen alszik vissza, ma éjjel viszont szuper volt, egyszer kelt, és utána csak reggel, majd együtt alvás még. Sztem mikor megjön akkor megkattan egy párnapra, de majd most kiderül.
L.Móni, de sajnálom a házat, nem történik semmi ok nélkül az tuti, lesz másik, biztos vagyok benne, és jobb lesz.
Dotildi, hát nem semmi lehetett, fő, hogy jól vagytok
Fleur, jó pihizést
Kispocc, de jó, hogy sok mindent tudsz csinálni, én, most hogy beteg volt, semmit nem tudtam, sokat volt ölben, remélem most, hogy jól van visszaállunk
Dmaggie, hát nem semmi storyk :lol:

No még egyet rólunk
Ugye megyünk nyaralni, két hét, jaj már várom, de hát fürdőruhát kellett venni, hát ducin ilyet venni, ott bőgtem a próbafülkében, borzasztó volt, no de 22.000 Ft-ért tudtam venni egy egyrészest, és egész jót, úgyhogy gyorsan vettem hozzá kendőt, papucsot, kész vagyon, de hát Görögországra muszáj volt, úgyhogy még gyorsan vettem egy pár ruhát is, meg mindenfélét Robeszkának.

No most megyek, mert még ezer dolgom van, holnap jelentkezem, remélem a doktornéni teljesen gyógyultá nyilvánít minket.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok

Nektarin: Ez jó hír hogy Robesz már meggyógyult.

Lányok amennyire örültem a felülésnek Petrát leteszem aludni de egyből felül :lol: nem pihen igy a drágám.De gondolom ez most már igy lesz nem baj olyan jó. :lol:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Na most kapok agyhugykövet! Kisregény megír, wordből bemásol, internetkapcsolat sz.rakszik ezért várás vagy 15 percig. Aztán net visszajön, elküld gomb megnyom, internetkapcs megint elmegy, word elszáll!!! :twisted: :twisted: NE MÁ'!!!!
Talán újra le tudom írni...

silka
silka

akkor most újra...

Hello Lányok,

Nem vesztünk el, csak átalakultunk. :lol: Leginkább 2 ellentétes pólusú mágnessé. Bármerre is lépkedek, drága kicsi Lizikém tapad rám rögtön és áll föl a lábszáramon. Majd hiszti, h vegyem föl. Így aztán sok mindent nem tudok csinálni. Ráadásul nagyon úgy tűnik, h kezd ráállni a napi egy alvásra.
Amúgy megy nálunk a fiesta. Kétnaponta ünneplünk, már túl vagyunk a kapcsolatunk évfordulóján meg a férjem névnapján, holnap meg házassági évf. És ez még csak a kezdet, ugyanis röpke 3 hét alatt letudjuk az összes ünnepeinket, összesen 6-ot. Aztán egy évig nuku. :cry:
Erős vagyok és nem hagyom, h elvigyen étterembe, ha már gyilkolom magam a 90 napossal. Viszont, ha Lizi is támogatja (vagyis rendben elalszik) akkor holnap elvitetem magam SZ&NY-ra moziba. Drukkoljatok, h ez legalább összejöjjön!

Marica, nagyon szeretnék Neked gratulálni már most is a zebráskodáshoz! Mikor mész dokihoz? Szupi, már 3 kismamink van! Hurrá!!!! :lol: :lol: :lol:

Szuperek a képek, annyira szépek a gyerkőcök!

Lányok, nagy összevont gratula minden névnaposnak, hófordulósnak!Hogy a legaktuálisabbakat kiemeljem Robesz és Péterke. És persze ugyanúgy gratula az új fogacskákhoz és az eddig nem csinált „mutatványokhoz”! Tényleg beindul minden csemete és nem győzzük hajkurászni őket! :lol: :lol: :lol:

Hné Éva, irigyellek! :oops: Nekem a kavicsevés okozza a legnagyobb problémát. Már ott tartunk, h nem tudok vele kimenni a kertbe, mert 1 mp alatt odacsattog és eszi őket. Hiába szólók rá 100x, hiába teszem a kezem a szájára, h nem szabad bevennie, pont lesz.rja. Sőt, esküszöm direkt csinálja, mert úgy néz, h tudja h rosszban sántikál. És mikor mérges vagyok és a szájára teszem az ujjam (legyintésnek sem nevezném) akkor a pofámba röhög. Tetszik neki, h dühöngök. :twisted: Már azon gondolkodtam, h föl kellene szedni a murvát, de kb 2 tonnányi van a kertben. :shock:

Kakievés: Dettyk, Gremese. :lol: :lol: Nálunk is volt hasonló, csak éppen én voltam az áldozat. Kint játszottunk a kertben (éppen cincáltam vissza a kavicsoktól) és látom, h barna koszos a talpa. Gondoltam, h földes, így benyálazott ujjal letisztogattam. Aztán kb 1 óra múlva, mikor pakoltam el a cuccait a nappaliban a szőnyegről, vettem észre, h a szőnyeg hosszú szálai közt egy db kakigombóc szét van nyomkodva. :shock: :shock: :shock: Kipottyant egy darab a pelusból, fingom nincs, h hogyan, ő meg ott álldigállva széttaposta. Anya meg lenyalta a talpáról. :shock: :lol:

Nyaralósok, érezzétek jól magatokat és használjátok ki a környezetváltást! Én is nagyon mennék, ha máshova nem, hát a szüleimhez Balatonra 1 hétre, de Lizi a múlt hétvégi 3 napot sem tolerálta. Egész nap és este sem volt hajlandó aludni. 30-50 percet aludt napközben, este meg másfél óráig ment a kínlódás. Hiába, nem a megszokott kis helye volt… Azért sajnálom, h nem lehet vele elmenni. :?

Még lehet, h reagálok vmire. :wink:

silka
silka

Dettyk Silka A lényeget nem írtam nem hogy kaját semmit nem vesz a szájába. Az az igazság hogy anyukám is azt mondja hogy higgyem el ez nagy áldás. Tényleg nem csináltunk vele semmit egyszerűen ilyen. De azért néha a kanalat bekapja hála istennek főleg ha túródesszert van rajta.
Na én is megyek vasalni de annyira UTÁLOK!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép
hajagosné szabó éva

Ágica :lol: :lol: :lol: Hajrá Petrus!!!
Silka!További jó ünneplést! Nagyon ügyi vagy a diétával - én az éttermet bizti nem tudnám kihagyni :oops: ...
Murvaevés :lol: :lol: :lol:
Éva!Hát, egy picit én is irigyellek...az én Botóm mindent a szájába vesz és rág, legyen az BÁRMI.

kakievés: Botó 1 hónapja a járókában lebontotta a pelusát, míg fogat mostam. 2 perc magány arra volt elegendő, hogy összekenje a járóka alját, rácsait, a játékait és meg is kostolgatta :oops: :oops: :oops: ...Hát, hasonlóan Emeséhez,be a kádba, lehámoztam róla a pólót, és zuhany. És nem vagyok várandós, a gyomrom mégis fenekestül felfordult :oops: . Azóta mindig kap rövidgatyót is, vagy bodyt adok rá inkább póló helyett :lol:
kispocc

Csajok Valakinek nincs iwiw meghívója fennt vagyok de még sem tudok bejelentkezni mert a felhasználó nevemet nem fogadja el.
Ja az avataromat ki fogom cserélni!!!!!! 8)

Kép
hajagosné szabó éva

mmarica: ++++++++++++++++++++++++++++++++3mennek a tesótapasztók!

KépKép
kaqk
Debrecen

Egy mérnök, egy könyvelő, egy patikus, egy informatikus és egy köztisztviselő el akarja dönteni, hogy melyikük kutyája bír a legkülönlegesebb képességekkel.

Elsőként a mérnök hívja magához a kutyáját: "Derékszög, mutasd be, mit tudsz!"
A kutya elkocog egy fekete táblához, gyorsan felrajzol egy négyzetet, egy kört és egy háromszöget.

Ezután a könyvelő is odaszólítja a kutyáját: "Aktívpasszív, na mutasd csak be te is, amit tudsz!"
A kutya kimegy a konyhába, visszajön tizenkét sütivel, majd elrendezi azokat négyesével 3 oszlopba.

A patikus erre azt állítja, hogy az ő kutyája még ennél is jobbat tud:
"Hőmérő, add elő a számod!"
A kutya kinyitja a hűtőt, kivesz egy liter tejet, elővesz egy 10 cl-es poharat és beleönt pontosan 8 cl tejet úgy, hogy egy csepp sem megy mellé.

Az informatikus szerint ez semmi, az ő kutyája ezt simán lepipálja.
"Keménylemez, nyűgözz le minket!"
A kutya leül a számítógép elé, bekapcsolja, lefuttat egy anti-vírus programot, elküld egy e-mail-t, letölt egy új játékot.

A négy ember a köztisztviselő felé fordul és megkérdezi: "Na és a te kutyád mire képes?"
"Kávészünet, mutasd csak meg nekünk a köztisztviselők képességeit!"
A kutya feltápászkodik, megeszi a sütiket, megissza a tejet, mindent letöröl a számítógépről, megdugja a mérnök kutyáját, azt mondja, hogy közben megsérült a háta, kiállít egy jegyzőkönyvet a munkabalesetről és elmegy hat hónap betegszabadságra.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok lányok!

Hatalmas a csend!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenki nyaral? Vagy gyereket nevel netán :lol: :lol: :lol: :lol: ?????

Kispocc nagyon lassan múlnak el :( Pedig kenegetem.
Ráadásul most megint megcsípte egy :? :?
Már most csúnya, nem tudom milyen lesz később.
Cica se hajlandó folyadékot inni.
Max 120-130 milli. De azt is csak akkor ha hőség van. Csak cici.

H.-né Éva próbáld közvetlen kaja előtt kínálni rágnivalóval.
Hátha...............
Hajrá tesóprojekt :lol: :lol: :lol: :lol:

Nektarin de jó, hogy Robesz végre jobban van.
Mikor indultok nyaralni?

Silka jó ünneplés sorozatot :lol: :lol:
Hogy állsz a fogyóval?
Mennyi ment már le?
Grétike is van amikor ilyen. Ma úgy főztem, hogy ő az egyik lábfejemen ült és úgy játszott.
Még a wc-re is jön utánam
8)

Jók ezek a kakievős sztorik :lol: :lol: :lol:
Gréti nem kóstolta (még)

Na lépek aludni.

ui: aki nagyon szeret vasalni az jöhet ide is. Van munka bőven.
Cserébe vigyázok a manóra 8) :lol: :lol:

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

CSajok Mi van sehol senki?
LMoni Megpróbáltam már úgy is de úgy sem sikerült nassiztatni. Illetve most már mindig így próbálkozom.
Éjszaka lehetett volna jobb is. Nappal alig eszik persze éjszaka v. inkább hajnal megéhezik és utánna megy a nyöszi ezerrel.
Ráadásul nagyon kevés tejem van és ilyenkor kell neki készítenem egy kis tápszert is. Így fél négytől ötig fennt voltunk. Ritkán csinálja de akkor másfél órás tortúra.
Ez a 90 napos diéta honnan van?

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok csajok!

Vagyunk mi is csak hol egyik hol a másik gyerekhez szaladok.

Isten éltesse az elmúlt napok hófordulósait és Névnaposait!
Varga Tünde Boldog Születésnapot!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Folytatom

Marica!Gratulálok csak halkan és sok +++++++++++tapasztót küldök!

A képek nagyon szupik olyan jó nézni őket :D

Kakis sztorikon szét röhögtem magam :lol: :lol: :lol: ne hari érte

Gratulálok a felüléshez,felálláshoz,újabb fogacskákhoz,és mindenhez! :D

Rólunk múlthét óta 3 fogacskája van a csajomnak,
kb 1,5 nap alatt jött ki 2 de meg is szenvedett velük.
Most 2 van alul 1 felül.
Bár én 4 kézlábazásról nem dicsekedhetek a lányom hason nyomja de gyorsan,és már ha ki megyek a szobából kúszik utánnam.
Ildike is a szájába vesz mindent,persze meg kell kóstolni
aminek az eredménye szájpnész lett,de még időben észre vettem,
már kezelem neki. Ildike meg issza a vizet is.
Ma megyünk mérésre is kíváncsi vagyok.

Örülök,hogy Robesz jól van!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

sziasztok,

Marica:
gratulálok, nagyon halkan, de annál nagyobb szeretettel. :)

Kakis storykon jót nevettem, nálunk még nem volt ilyen. :)

Mesi:
hajráá 2. trimeszter. :wink:
Én sem bírtam Lillánál a szagokat, így MArcit mikor pelenkázni kellett lepasszoltam. Volt, h senki nem ért rá, így nekem kellett, hát... 1x le is hánytam szegényt. :oops:

A képek szupik. :)

én is hoztam párat, főleg a nyaralásról. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
h@jni

Hajni Király helyen voltatok az egyértelműen látszik és hogy szuperul éreztétek magatokat!!!!!!!!

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok,

mi anyunál nyaralunk Péterkével kettesben, hát mondanom sem kell, hogy mennyire jól érzi magát :D egész nap csak foglalkozunk vele, kedvére teszünk.

Hajni nagyon szuper helyen voltaok nyaralni, szépek vagytok!

Marica :D gratula

Mesi gratula a 2 trimeszterhez :D hogy birod mostanság ezt a nagy meleget?Emlékszem tavaly terhesen is hogy folyt rólam állandóan a viz.

Nagyon jók a kakis storyk.

minden babás-mamás kép gyönyörü

:D

Nálunk is megy a fejlődés ezerrel, Péterke aranyosan pápázik és mondja is hozzá, hogy pápá. Elkezdett mászni, de még nem sokat. Már simán felül. Majd ülésből mászó póz, meg vissza is ül. Kapaszkodva feláll.

Ja és megvolt az első nyoma maradt koppanásunk is. Fejnehéz gyerek sajna :? :cry: elég sok a kopp :cry:

Heni
KépKép
heni81

Varga Tünde Isten éltessen sokáig!!!!!!
(egy napon szünettünk :wink: Te hányadikat ünnepled?)
Kép

Hajni!Csoda szép helyen voltatok nyaralni!!!Nagyon klassz képeket csináltatok,látom Marci repkedett a boldogságtól :lol: 8) !!!

Én is dobok pár képet:
Szeretek pancsizniKép

Fincsi ez a vödör Kép

Itt jön a fogam Kép

Igeeeeeeeeeen Kép

Ez vicces volt Kép

Kép

Most mennem kell mert Bertus megzavarodik itt az ölemben...

H.Éva!Apától megkérdezem majd a meghívót ha hazajön :wink: (délutános)ha van írok privit!!

KépKép
juba

Sziasztok!

Minden ünneplőnek sok puszi!!! :D

Jól eltűntem... :oops:

Heni! Lehet, hogy Neked lesz igazad, hogy Szeli áttér a napi 2 nagyobb alvásra. És napok óta 7-kor ébred, így az esti altatás is elhúzódik 9-ig, ami nem is baj, mert úgyis később sötétedik.
Ma aludt egyszer fél 10-től negyed 1-ig, majd most fél 4-kor letettem, hát kíváncsi vagyok, meddig alszik, de ma már többször nem fog, az biztos! :)

Ha felébredt, megyünk a strandra. Van ott egy pancsoló gyerekeknek, kipróbáljuk, hátha odaengednek minket is! ;)

Ezzel az egésszel csak egy bajom van, hogy kimarad egy kaja... :shock: Ráadásul fél 1-kor nem volt hajlandó főzeléket enni, csak gyümölcsöt. Szerintetek lehet az, hogy megszokta, hogy a 2. evés gyümi, és azért nem ette meg??? Vagy ez hülyeség??? :roll:

Próbálok visszaolvasni!

Kép

Kép
regcsiken14

Mostanában nyitott ablaknál alszunk, mert jár a levegő, nem kell légkondi, de Szelit olyan 2 óra körül mindig be kell takarnom egy plusz pléddel, mert felsír, hogy fázik, aztán szunya reggelig. Egyébként vettem neki egy nagyon vékony pamut ujjatlan hálózsákot, abban alszik, alatta egy body.

Ivás: Szeli is lehúz már 6 decit simán egy nap alatt.

Ja! Kocsitéma! Hát képzeljétek, vasárnap belementek a parkoló autónkba. :evil: Olyan pipa lettem, mondtam Zsoltinak, hogy ez jel, hogy le kell cserélni! És talán jövő héten intézzük is az újat!!! :D (Apa kapott most egy csomó munkát! :)) Legalább nyaralni már azzal mennénk, jobb lenne, mert kombit keresünk, és abban jó sok hely van hátul. Lesz cuccunk rendesen... :roll:

Ágica! Oké! ;) (Skodás reklám)
Gratulálok Petrának!

Mmarica! Gratulálok!!!

Mesi! :lol:

Bertusnak pedig gratula a üléshez, felálláshoz, mászáshoz!!! :) (Nálunk is gyorsan jöttek egymás után az események!:))

Valtinak is gratula a mászáshoz!
Szeli meg pont úgy van, hogy a nagyobb darabokat (keksz, buláta, főtt sárgarépa, görögdinnye) elrágcsálja, de ha kis darabkák vannak a pépes kajában, attól öklendezik... :shock:

K.Timi! Ádám nagyon aranyos a nyaralós képeken!!! :)
Bár mi a déli parton kerestünk, de a 90%-uk már betelt. Azért azt hozzáteszem, hogy fix időpontra kerestünk, mert Apa már lebeszélte, hogy mikor hozhatja el a Nagytesót.

Kispocc! Nekünk a csőrös pohár jött be! Pedig Szeli rendszeresen cumisüvegből kapja a tápszert, a vizet mégse fogadta el abból... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

JUBA Köszönöm az jó lenne.

Kép
hajagosné szabó éva

Szeli uzsonnázik! :D

Kép
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Utolsó rész... :lol:

Ágica! Igen, most már így lesz! :lol:

Nektarin! Örülök, hogy Robesz jobban van! :)
A nyaralásotok meg tuti lesz!!! :) Fürdőruha: hát ja, ez van!

Hajni! Gyönyörű helyen voltatok!!! :)

Bertus nagyon cukor!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Helló, Lányok,
bocs, hogy ritkán jövök, de pár napok óta nagyon nehézzé vált az altatás (nappali és esti egyaránt), Ádi vergődik, amikor elálmosodik, este nem akar szopizni sem (éjjel pótoljuk be), így egy altatás vagy 1-1,5 órát vesz igénybe, össze sem számolom, de kb. a fél nap ezzel megy el, az estéről nem is szólva :shock: nem tudjuk, mi okozza, nem beteg szemmel láthatóan, valami mozgásfejlődési dolgot gyanítunk. viszont az éjszakák nyugodtabbak.

Isten éltessen minden hófordulós és névnapos babácskát és mamát, külön gondolok mindig a Kismamikra, most már háromra is ;-)
Marica, szívből gratulálok Nektek a kis jövevényhez!!!
Gyönyörűek a babaképek is!
Jövök majd, ha tudok, de amint hallom, még mindig felsír Ádi, pedig már 45 perce altatja az apja...
:cry:

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?