A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Én még mindig szerencsésen megúsztam a dagadást. :D

Viszont hogy normális nem vagyok,az biztos:meghozták a homokot,és azt lapátoltam,mígnem megfájdult a derekem.
De a kőművesek a homokozóból vették el a homokot,és fel kell ismét tölteni.Apa rámszólt,de ő sem ér rá lapátolni,és hát meg kell csinálni. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Hali!

Gyors bekukk....

nálunk sem lehet bejönni a hozzátartozóknak a szobába. apukának sem...
Én elfogadtam, ez így jó. Legalább nem zavarnak idegenek, ha éppen fejsz, vagy szopiztatsz. Tehát meg van az előnye is.

bár én is holnap már babás szobába kerülök, (így szokás), és ki kell mennem, ha látogatók jönnek.
De szülés előtt is belefér ennyi...

Patr!
Pedig közel álltam hozzá, hogy bejelentkezzek, de nem akartam a családot zaklatni, inkább csendben befelé sziszegtem.
Sajnálom, hogy elmúltak a görcsök, vagyis, hogy neked sem voltak elég erősek, mert akár te is mehetnél már....
Drukkolok, hogy mindenki aki szeretne, minél hamarabb menjen szülni!

Itt esik az eső, akinek melege van, lehet reménykedni a lehűlésben!!! :lol:

Mi Tbányától 30 km-re lakunk, nyugatra.
Szerintem innen megy felétek az eső.
Vendég

Én se dagadok....szerencsére

Kike! Lapátolni?

Kép
andkata

Kike!
Ez a lapátolás nem hangzik túl jól.... :shock: :shock:
Azért tessék vigyázni!!!!

Én rettenetesen dagadok......
Vendég

Sziasztok!

Magdolnam, jó kis meglepetést okoztatok Lizával! Nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok nektek!

Ronix, kicsi Lénád gyönyörű! Szopiügyben ugyanazt tudom mondani, mint Potyka. Sok türelmet és kitartást kívánok!

Látom, már nagyon akartok szülni menni. Ez a bábakoktél elég rémesen hangzik... ricinus... :roll:
Az álomkór nem mindig biztos előjel... szombaton alig bírtam ébren lenni, és még mindig itt kukorékolok :)

Minden vizsgálathoz drukkolok!
Nekem kettős érzésem van: egyrészt mennék már én is, másrészt a lakás még nem fogadóképes, a csomagokat nem raktam össze, és egy hét múlva lesz Oti műtétje, amit még jó lenne kihúzni. Majd a Jóisten eldönti, hogy legyen, hogy mindannyiónknak a legjobb legyen...

Megyünk játszóterezni.
Ja, és nekem is üzenhettek nyugodtan!

Kép
Kép
bondi

jaj lányok!

rég mondtam már ilyet, de halálra unom magam!!!
tegnap anyáéktól hoztunk kaját. szerintem vagy 2-3 napig nem kell főznöm.
takarítani se kell. (nah jó azt mindig lehetne, de most nem vészes).
ma nem kell menni sehova, majd csak ebédet vinni nyusziapunak valamikor.
mit csináljak??? sütni nem akarok, mert nem is nagyon van hozzá alapanyag.

unatkozom!!!!!!!!

babacumóból is már csak fertőtleníteni kell amit viszeka kórházba, de hát az meg még korai.

Kép

Kép
timi1982

Jójó mondjuk szombaton én is direkt emelgettem a piacon a kosarat....most már jöhet, ha szeretne....

gyerekek itt esni fog!!! :D :D :D

Kép
andkata

Látjátok,nem bírok magammal-megyek ismét egy picurit lapátolok,végülis nagy baj nem lehet belőle-legfeljebb előjön a kis Fickó. :lol: Ha ismét megfájdul a derekem,abbahagyom.

Ide is mondanak délutánra esőt,hát majd kiderül mi lessz belőle.

Kép
Kép
Kép
kike

Timi!

Gyere hozzánk, itt van mit csinálni, a hétvégén nem mostam, mert akkor még kevés volt, de most muszáj kiürítenem a szennyestartót, és vasalni is lehet...
:roll: Meg főzni is.... :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

nah most szólt nyusziapu hogy pénteken nagy értekezlet debrecenben.
még jó hogy most... jövő héten már nem szivesen engedném el. utána meg mégugyse. vagy mennék én is vele a motyómmal együtt :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

kike!
Azéert azzal a lapátolással csak óvatosan!!!

d.dodó

Andi!

Köszönöm! :wink: :D
A Te számod is megvan, akkor neked megy az üzi....!!!!

bárcsak minél hamarabb küldhetném!!! :roll: :lol:
Vendég

marcsi a mosást vállalom (ugyis csak be kell készíteni, mos magától a masa).
főzést is vállalok. vasalást passzolnám. elég volt szombaton. mindent kivasaltam :D :D pedig utálok vasalni, de most nem merek sokat itt hagyni se mosást se vasalást. inkább kimosok még féladagnál is kevesebbet, minthogy nyusziapunak ne legyen mit felvennie ha mennem kell szülni.
habár anya biztos megcsinálná neki. a sajátja már kétséges hogy megcsinálná :D

Kép

Kép
timi1982

mondjuk van vagy 20 ingje. az csak nem piszkolódik el mind mig én bent vagyok :D :D

Kép

Kép
timi1982

Ja, ha természetesen sikerülne szülnöm, ami állítólag még mindíg szóba jöhet, :shock: akkor 5, ha császárral, akkor 6 napot leszünk kórházban.
Persze, ha nincs semmi gond. (Remélem, nem lesz!)
Vendég

Magdi, gratulálok! Sok-sok boldogságot nektek!

Roxin tündéri Léna Baba!

Wera, Andi, Szly gyönyörüek a babák!

Mindenkinek hajrá, hátha ma is lesz babánk, hisz állitólag jön a hidegfront! 8)

Mi jól vagyunk Szonja nagyon jó baba, eszik, alszik! Néha fennt van de akkor is nézelődik, de azért néha kiengedi a hangját!
Bence imádja húgicáját! Mindig jön és simogatja! sőt még puszit is ad a tesónak! Imádom őket! :D
bencuri

Na, visszaértem, jól eláztam! Esik rendesen!
És a levegő is tök jó! :) Nincs hideg, az esővíz sem az, de meleg sem!

Vettem csalánlevelet, mert szörnyű, hogy úgy kell belekanalazni a lábam a papucsba! :shock:

Kike! Lapátolás? :shock: Nem vagy semmi! Úgy látszik már szó szerint minden követ megmozgatsz, hogy ma baba legyen nálatok! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Gratulálok a babákhoz minden anyukának!

Elég régen voltam már. Se Gergő miatt, se a babanet miatt nem tudtam jönni. Ha be akartam lépni nem engedett be ez a mocsok!

Most ment el a dokinéni, úgy néz ki gyarapodott Gergő! Szombat óta megint tudok szopiztatni. Ráadásul bimbóvédő nélkül! :lol: :lol:

Sz.Andi akartam neked mesélni, hogy értül el ezt, de nem tudok neked privit küldeni. Valamiért nem küldi el a rendszer!

KépKép
hene

Nálunk sem jöhet be senki a babás szobába, de ki lehet tolni a picit, van egy beszélgetősarok erre. Csak a folyosóra jöhetnek.
És a hagyományos szobába sem jöhetnek be.

Itt azt mondta a kórházi védőnő, hogy ha este 8 előtt megszületik, akkor 4, ha utánna, vagy császár, akkor 5 napot kell bent lenni legjobb esetben.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hene, Bencuri!

Mindkettőtöket milyen jó volt olvasni! További hajrá!

Kép
andkata

Andkata, neked is hajrá!! Már az utolsókat kúgod te is!! :wink:

KépKép
hene

en is untakozom, nincs mit tennem ezert is fogok szerintem kimenni valamerre ebed utan- igaz annak egint penzoltes lesza vege:)

Az ok hogy a bal lehet dagattabb, de nekem a jobb dagadtabb:( es multkor valtig bizonygattam nem viz, na mar most elobb benyomtam, es bemelyedt, vagyis viz :shock:
Vendég

Én is eléggé unatkozok.... főznöm csak estére kell..... bár pont mondta a párom, hogy holnaptól lehet hogy hazabiciklizik délben enni, mert ugysincs annyi munkájuk. Na, de ma még vitt magával kaját.

Na...ez a hülye időjárás. Most süt a nap. Jó, nem bánom, de akkor maradna már végre igy!

d.dodó

lehet megsemmegyek sehova?.....elegge beborult itt is!
Vendég

en is vallalok barkinel barmi segitseget!
Sutest fozest is!
En tagnap annyi mindent csinaltam ma igazan nem kene...
de ha ez igy megy tovab sutok palacsintat, ugyis 2 hete keszulok ra.

Meg keresek nezheto filmet. Tegnap a sex and cityt neztem, hat oszinten ugyan az mint a sorozat maga, jo nem mondom azt is tudtam csipni csajos hagulatomban, szoval egye=szer ez is jo nezni a 4 noci szerelmi sinylodeset, vagy epp sikeret:)

Amit muffinek neztek tegnap azt en is szeretnem, de az meg nincs fenn, moziba meg nem tudunk eljutni, meg igy hogy mindent le tudunk tolteni majdnem, igy a penzt inkabb masra hagyjuk! pl en mar szinhazba mennek de nagyon! Na majd szptembertol az uj idenyben kinezek par jo oeloadast!Mondjuk sajna a musicalekre ferjem nem kaphato azokra mas tarsat kell majd szereznem:)
Vendég

olvasni neki neki allok, de nem tudom miert "nem kot le", illetve ez nem igaz, csak amint leulok olvasni elkalandoznak a gondolataim...
Vendég

na eddig aludtam. :) nagyon jó volt :) most meg lassan indulok. arra gondoltam, hogy andkatával úgyis találkozunk, lehet, hogy mondom neki, hogy nézzük meg magdolnamot és ha tutdunk, hozunk képet lizáról :) majd meglátjuk. de most megyek készülni. ja, nekem pár napja zsibbad a jobb kezem, de mostmár a bal is kezdi. szerintetek ez mitől van? és normális?

KépKép
muffin

muffin: picit irigyellek hogy tudtal aludni....
A zsibbadas engem is erdekelne! Igaz nekem a bal zsibbad mindig, kb 4-5 hete, elotte volt a csuklo fajdalom, elotte a labgorcs..., remelem most mar uj nem jon :)
Vendég

Sziasztok!

Marika

Olvastam amit msn-en írtál. Hát nem is tudom mit mondjak :wink:
Nagyon drukkolok Nektek, ügyesek lesztek!
Az lebegjen előtted, hogy végre megismerheted Emmát :lol:
Nekem is küldhetsz üzit, én is szívesen megírom ide a jóhírt :) Még akár éjjel 2-kor is :wink:

Albert is várja már a "csaját" :wink:

Puszi
Vendég

Na,lapátolást mára befejeztem.Homokozóban már elég sok van,azért még egy kicsi majd fér bele.Képzeljétek el ahogy a két gyerek a több mint 3köbméter homok tetején lovacskásat játszik,és csúszkálnak lefele :twisted: Kissé elborult az agyam tőle-így még nem hallottak kiabáni az tuti,ráadásul nedves a homok,ami azt eredményezte hogy teljesen rájuk taopadt,meg a ruhájukra.
Fürdésen már túl vannak-azóta pedig pici babám dolgozik rendesen ottbenn. :lol:

Persze Apa nincs itthon,hogy segíytett volna elrendezni őket,na mindegy,ez van.
Most már csak le kéne higgadnom egy kicsit. :evil:

Itt se vehetik kézbe a babákat a korházban,még Apa se,csak monitoron keresztül láthatja.Ezt nem szeretem-legalább ő had vagye kézbe egy kicsit.

Kép
Kép
Kép
kike

lányok, épp csak bekukkantottam,de látom,
Magdolnam meglepett minket egy kicsi lánnyal!!!!

Gratulálok, reméelm, mindketten jól vagytok!!!
Mindjárt megpróbálok visszaolvasni, de ma vagyok utoljára a munkahelyemen és elszámolok meg minden.

Egy gyors hír a hétvégéről:
képzeljétek, pénteken vacsoráztunk a teraszon, és karnyújtásnyira tőlünk ott ment el egy kígyó... egy méteres, fekete.
Akkor nem estem rögtön pánikba, csak mondtam a Zolinak, hogy csináljon vele bármit, de nehogy mégegyszer visszajöjjön - úgyhogy lekaratézta, szegény (ő nagy állatbarát, úgyhogy ez már gyilkosságnak számít az ő szemében)

na de ha fényes nappal a teraszon van, ezzel az erővel a nyitott teraszajtón akár be is jöhetett volna (reggelente egy órát szellőztetetek...) :shock:
na meg hogy engedjem majd ki agyerekeket, ha bármikor összefuthatnak a kígyóval? A babakocsis kicsiről ne is beszéljünk :shock: :shock: :shock:
jaj, még az autó ablakát is mindig lehúzva hagyom, ha oda bemászik... :shock: :shock:

azóta sokan mondták, hogy biztosan csak egy szegény árva sikló volt, de basszus, akkor is - ekkora nyavalyás kígyó, még ha ártalmatlan, én tuti infarktust kapok, az már egy emberélet, ami az ő lelkén szárad!!!!! :shock:

KépKép
szkagi

Jezusom Agi en meg elolvasva is szivinfarktust kapok!
en annyira nagyon de nagyon retegek a kigyoktol, hogy szerintem en a helyedben lettem volna, mar nem tudtam volna ezt a hirt megirni.
honnan a jo busbol jon a kigyo? Meg ha siklo is? Te jo eg!
Meg jo hogy a masodikon lakunk:)
de meg igy is almodtammar csomoszor azt valaki beenges hozzank egyet...
Velem ilyen tortenne nem mernek egyedul maradni akar napokig, hetekig sem!
En kepes vagyok egy pok lattan is hasonloan reagalni, nem merek lefekudni, minidg ellenoriztetem biztos nincs e mar ott....
ez az a ket alalta mitol tenyleg halalosan rettegek. Igaz pokot mar kepes vagyok agyontaposni, de ha kigyot kar csak kepen is latok elfog a rosszullet!
Vendég

Ági!
Uristen...ez nagyon durva!! Bleeee de utálom a kígyókat! És a pókokat ugyszintén.... és itt az erőben ráadásul vannak kígyók! :( szerencsére még nem találkoztam vele. Egyik magyar ismerős mondta (aki itt a korházban dolgozott) hogy van kígyó... azt mondja nem halálos, de ellenszérumot kell kapni,....mondom kössz, ez bíztató! :)

d.dodó

Itt nagyon sikló van olykor,fel szoktak jönni a patakból,nekem nincs bajom velük,tavaj Apa meg a Kristi sokat fogott a patakparton,és itt meg beleraktuk őket vízbe az udvaron. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Hát nekem is sikerült 11-ig aludni olyan jól esett. Itt is nemsokára jön az eső. Pedig most olyan jó idő van.

Egyébként nekem is a jobb lábam jobban dagad mint a bal. Dupla akkora. De hogy ez mitől lehet én se tudom.

Kép
linda24

Sztem a dagadás mind víz, és mivel a kölök elnyomja a nemtudommit, abból ered. Nektek biztos azon az oldalon. Nekem is, pedig a bal lábam a sokszor műtött, és én is meglepődtem.

potyka

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ilyen sokáig nem írtam, de mióta hazajöttünk, ma van az első nap, hogy nem jött látogató! :twisted:

Rengeteg tejem van, Luca nagyon ügyesen szopizik. Viszont hasfájós. :cry: De úgy néz ki, nekünk az Infacol bevált, meg persze nagyon figyelek, hogy mit ehetek.
3 napja meg nem nagyon alszik napközben, csak fél-3/4 órákat. Elég nyűgös és folyton cicin lenne. Nem tudom mi lehet az oka. Remélem hamarosan elmúlik.
Hát röviden ennyi. Remélem tudok majd sűrűbben jelentkezni.
Képet majd rakok fel, csak lemerültek az elemek.

Minden újdonsült anyukának nagy-nagy gratula, a többieknek pedig kitartás!!!!

Kép
sziszka82

Ja, és Kike, az előző terhesség végén mi költöztünk, és én is emelgettem meg hasonlók, és sajna sérv lett belőle, de a szülés tojt megindulni, úgyhogy csak óvastosan!!!

potyka

Potyka:ok,jó hogy szóltál :wink:

Ideért a vihar,akkorát dörgött,inkább csattant,nem is dörgött,a frász jött rám,persze a gyerekek is felébredtek,nem aludtak sokat,talán egy órát,na de sebaj,így este majd előbb kidőlnek. :lol:

Sziaszka:Jó hogy tudtál jönni,a hasfájás sajna gyakori,főleg első babónál,persze a többinél se kizárt.Az viszont tök jó hogy sok tejed van! :D
Képeket várjuk,ahogy időd engedi,persze először rázódjatok csak össze. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Azért nem semmi,mennyire érzi a pocak az időváltozást :roll: Ha a tegnap estét nézem,jobb mint az időjárásjelentés :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

alszanak a manók, igy gondoltam bekukucskálok egy kicsit!
Ki lesz a következő csajok!? Nem irigyelek benneteket kismamik, a nagy pocitokkal ezt a hülye időt nehéz kibirni! de kitartás, néhányan már nagyon a finishbe vagytok!
:D
bencuri

Potyka olvastam, h nem lesz se a dokid, se a szülésznőd! Drukolok, h ne akkor jöjjön ötöske! Egyébként már akartam kérdezni, te hogyhogy olyan későn voltál múlkor a kórházba!?
bencuri

Sziasztok!

hát Ági, a történetedet olvasva futkosott a hideg a hátamon, de ami ezután következett, az maga a megvalósult rémálmom...

Szóval a történet:
Mi olyan helyen lakunk, ahol sokszor fordulhat elő sikló, de én az építkezés óta nem találkoztam velük, ennek 8 éve....
Tudni kell, én semmiféle állattól nem félek, csak legyen lába, az mindegy, hogy mennyi....

erre az előbb kimegyek, mert veszettül ugat valamit a kutya, és mit látok a lépcső alatt tekeregni?! :shock:

amikor olvastam, amit Ági írt, valahogy éreztem, de nem gondoltam komolyan, csak azt hittem, a fóbiám...
De hogy tényleg ittvan egy sikló?!
Úgyhogy én ma már szobafogságban,az tuti.... :roll:
Vendég

Lefényképeztem, de inkább nem mellékelem, mert itt a csodaszép babafotóknak van helye... :roll:
Brrrrrrrrrrrrrrr
Boáááááááááá

És azt el tudjátok képzelni, hogy a boxer, aki amúgy egy nyálas kutya, most hogyan néz ki?!
Inkább azt sem mutatom meg, mert az még gusztustalanabb.
Vendég

VKata :P
Aranyos vagy, hogy számon tartasz! Sajnos, még én sem szülök.
Bár, a keményedések szépen jöttek tegnap is 8-10, ma pedig 4-5 percenként, de ez még nem fájás... :?

NST: babóka szívhangja már csak 110-130 között mozog alapból, és mozgásnál 140-150. (Ez még jó szerintem, így a legvégén...) Méhtevékenység: 4 percenként 50-es méhösszehúzódás. ennyi. Ebből napokon belül, v :? gy órák múlva is lehet szülés...

Mindenkire sokat gondolok, de most nincs sajnos időm többet írni! Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Véda
Vendég

Marcsi!
Juj, ez tényleg nagyon durva!!! Kirázott a hideg!

d.dodó

véda!
Hát neked már amugy is csak 1 napot ir a vonalzód, szóval nyugodtan mehetsz szülni!! :lol:

d.dodó

És a békákkal hogy álltok,múltkor a kertben találtam egy hatalmas barna varanmgyosbékát,Apa megtanította repülni :lol:
Most pedig mindenfele az udvaron kicsi brekkencsek ugrabugrálnak.
Hú,de jó hogy én semmi ilyentől nem undorom. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Véda:Megy a drukk!! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
Én max a zöld leveli békát tűröm....a többit nem.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?