A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Itt vagyok. Végülnem mentem sehová.Pont mikor eldöntöttem,hogy megyek betoppant a párom. Még nem említettem,múltkor talált egy munkahelyet, ahol kb 500,- Ft-vel többet fizetnek óránként,mint itt. Úgy döntött,hogy átlépoda. Sok a törlesztésünk. Ma délelőtt ott voltintézni a munkahelyet.A mostani munkahelyérőlkilépett, de abban maradtak, ha szükség lesz rá,akkor beugrik segíteni. Mg voltak elégedve itt a munkájával, sajnálták,hogy elmegy. Én is. Neki is jó volt itt. Lehet,hogy majd az új helyen nem lesz olyan jó, de többet keres.

Kép
flóra 11

Persze azért remélem,hogy beválik neki ez a munkahely is.
Most viszont végre már az autóval foglalkozik. Tegnap pedig elintézte az új rendszámtáblát is.

Kép
flóra 11

Sziasztok....vagyok újra...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra...

Ez nagyon morbid volt ez a koporsós dolog, de nagyon igaz is!!!...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp társam...
Ma már megint hiányoltalak...:)

Ma megyek itt Miskolcon először kismamatornára.
Majd gondolok rád közben...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Én nem tudom hogy jó volt e nekem az anyaméhben, de azt igen, hogy lkegalább 10 gyereket akarok...:)

Jah és nem szeretem a csúszdát, félek kicsit tőle......
De nem a csúszástól, hanem hogy becsobbanok a vizbe és majd nem tudok feljönni többé, hanem megfulladok klent.
Na ezt fejtse meg valaki...:P:P:P

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu!

Örülök,hogy ilyen könnyen el tudsz jutni a tornára. Hányra mész?

Kép
flóra 11

Dehogy 10 gyereket akarok!!!
Azt akartam irni hogy 10 éve akarok gyereket na....
Benó....elkaptam a hülyeséget tőled....:D:D:D
Félreirok mindent... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, a fiaim imádják a csúszdákat. A legnagyobbik talán kevésbé, de a két kisebb képes a nyaralások alkalmával a környéken fellelhető összes csúszdát milliószor kipróbálni.

Kép
flóra 11

Cupp Flóra...

13.00-ra megyek, de előtte be kéne mennem a szinházhoz jegyet venni az elődásra...

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor nekik pozitiv volt a megszületés...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Aludtam egy jó óra hosszát déelőt...
Nagyon jó volt.
Arra keltem hogy 4 pasi 4 géppel nyirja a füvet a ház előtt és annyira zümmögtek...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem is pozitív volt a szülés.Mindegyik.Mindig azt őreztem,hogy ez egy csoda,milyen különleges dolog, hogy életet adok valakinek. De ezt már írtam talán. Szóvalnekem a szülés nem is fájt,mert én ezt így éltem meg.

Kép
flóra 11

Én majd most ebédelek aztán kimegyek apatikába,mert őrülten fájnak már alábaim az érszűkülettől. Valamit kéne vennem rá. Legalább teát.

Kép
flóra 11

Jóétvágyat Flóra...

Én most ettem magam tele dinnyével, szerintem a torna nekem abból fog állni, hogy pisilni rohangálok.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Remélem kapsz jegyeket. Talán nekem is el kellene valahová cipelnem a párocskámat. Itt nincs színház. Ha mi színházba akarunk menni, akkor Komárom van a legközelebb. Vagy Magyarország. Ott meg Győr a legközelebbi. Persze magyar előadás. Szlovák az lenneközelebb is, de azok nagyon primitív előadások. Képtelenek normális előadást adni.

Kép
flóra 11

Torna után menek anyáékhoz, elhozom a nagy utazótáskát, abba pakolom majd a kórházi cuccaimat...
Hazafele meg veszek sajtot, tésztás, stb és holnap sajtos tészta lesz az ebéd...

Kép

Kép[/
tancsu

Hát a dinnyétől bizti. Főleg ha duplán van benned. :D

Kép
flóra 11

Nekem most egy darabig nem kell főznöm. Ketten maradtunk és annyi a maradék ez meg az....

Kép
flóra 11

www.mnsz.eu

Ez a szinház van itt Miskolcon.
Ha megnézed, keresd a nyári szinházat ott elolvashatod melyik darabot akarjuk megnézni...a cime nem jut eszembe, de valami bohózat....

Kép

Kép[/
tancsu

Megnéztem. Botrány az operában.Ez az? Jól hangzik. :D

Kép
flóra 11

Igen, az az!!!

Na elindultam...

Este jövök..

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

A dinnyét én is mgenném. Még kicsit drága,várokmíg olcsóbb lesz.

Most tele a hűtő sárgabarackkal. Azt eszem nyakra főre.

Kép
flóra 11

Sikeres utat Tancsu! És jó tornát!

Kép
flóra 11

itt vagyok írjatok
szilzi hol vagy :?:

KépKép
benó

Sziasztok!

Csak bekukkantottam lejelentkezni, hogy még élek :) , és vége a nyaralásnak :cry:
Szuper jó volt, haza sem akartam jönni. Majd küldök képeket, de igazából még arra sem volt időm, hogy megnézzem őket. majd talán ma este.
Veletek mizu?

Kép
betthee

Jajjjj ezt a 2. vonalzót le is szedhetem :)

Kép
betthee

Nagyon szép a vonalzód, úgyhogy maradhat! Szia, Betti!
Mesélj!
Itt még nem vagyunk babásak, csak azok, akik eddig is. Tancsu és új társunk, Timi.

KépKép
benó

Közben csinálok tükörtojást, és 1-kor jön haza a Gy., de idekukkantok, írhattok.

KépKép
benó

Szilzi! :( Naaaa! :(
Fél óra múlva jövök.

KépKép
benó

Gy. már visszament szegény dolgozni. :cry:
Takarítani még nem takarítottam :evil: , viszont a Sparban tök ügyesen vásároltam egy csomó mindent összesen 4000 Ft-ért :D , pedig most tényleg mindent megvettem, amit szerettem volna!
:D
Betti, te hogyhogy még csak itt tartasz a ciklusban? Régen, mikor itt voltál, akkor jött meg, nem? Vagy mi van? :roll:
Képzeljétek, úgy volt, hogy az Ancsi lányom eljön dumcsizni a suliba, aztán írt egy sms-t, hogy mégsem, én meg visszaírtam, hogy majd egyszer bepótoljuk, erre hív egy vadidegen fickó, hogy kapott tőlem egy sms-t, hogy majd bepótoljuk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondta, hogy oké, de mit mondjon a barátnőjének? :lol: :lol: :lol: Én meg hülye, kérdeztem tőle, hogy ő a futár (a könyvet hozó futár, tudjátok)? Hülyén válaszolt, hogy dehogy, ő nem futár, miért lenne futár?????? Jó, oké, mindegy, hagyjuk.......... mondtam neki.............. Jó, nem? :lol: :lol: :lol:
Na, a futárral meg úgy jártam, hogy ugye, elrohantam pénzt levenni, reggel, és aztán ott voltam a suliban, Sparban stb., erre jövök haza nagy komótosan, és akkor rá 5 percre kopognak. Nagy szerencséje volt szegény futárnak, hogy most itthon talált. Én azt hittem, felhív, mielőtt jön. :wink:
Na, ezek történtek velem. :D
Anyuék meg a tesómék után mentek Zamárdiba, de este jönnek is haza, csak megnézik őket. :D

KépKép
benó

Köldök-affektusok: azokat az érzelmeket nevezik így, amelyek az anyából érkező érzelmi állapotokat tükrözik a születendő gyermek szervezetében

KépKép
benó

Az anyai szeretet (túlegyszerűsítve az oxytocin) ellensúlyozza a születendő gyermekben működő halálösztönt (Freud feltételezi, hogy az emberben az életösztönön kívül halálösztön is működik, amely arra törekszik, hogy elpusztítson minket).

KépKép
benó

Flóra

Na, erre gondoltam.

Saját születési traumánk, testi és lelki egyaránt, tudattalanul él bennünk. A szülés felidézhet születési emlékeket. Nagyon fontos, hogy a szülés előtt álló asszony lelkében átdolgozza saját születési traumáját. Ha ezt nem dolgozza át, szüléskor visszaeshet korábbi érzelmi állapotába, és ez mind a maga, mind a gyermeke számára hátrányos lehet.

De akkor ez rád nem igaz. :) Puszi neked.

KépKép
benó

Helló Benó! Itt vagyok.

Kép
flóra 11

Nagyon szuper! Folyton frissítgettem! :D

KépKép
benó

Így van, ezt az előbb kifejtettük. :D

Kép
flóra 11

A születés traumájának néhány ilyen, tipikus álombeli megjelenése: szűk nyílásokon kúszunk át; földbe gyökerezik a lábunk; vagy sárba, homokba süllyedünk; összenyomódunk, összepréselődünk; vízbe fulladunk; örvény vagy rákok húznak le a víz alá; félünk, hogy szörnyek vagy vadállatok falnak fel; fulladásérzés lidércnyomása; elevenen temetnek el; félelem a csonkolástól vagy halálos zuhanástól. Sok esetben a megbolondulástól, a természetfelettitől, a megerőszakolástól vagy a terhességtől való félelem is visszakövethető a születésig.

KépKép
benó

Betti! Örülök, hogy jelentkeztél és sikerült a nyaralás. Úgy érzem tartogatsz számunkra egy bejelentést. :wink:

Kép
flóra 11

Egy várandós asszony relaxált állapotban, miközben kapcsolatban van a születendő gyermekével, edény- és evőeszköz csörömpölést hall a háta mögött. Egy következő kapcsolatanalízises ülésen közli, hogy elmondta anyjának ezt az élményét, aki visszaemlékezett rá, hogy amikor ő volt várandós a lányával, konyhán dolgozott. A kismamában most idéződtek fel az anyja hasában hallott zajok. Az aktuális terhesség felelevenítette saját születés előtti emlékeit, élményeit. Tudattalanunk képes közvetlenül reagálni egy másik ember tudattalanjára. A másik emberben kiváltott érzelmek, fantáziák is ezen az úton tevődnek át. Feltevésünk szerint az anya és születendő gyermeke között az egyik kapcsolati csatorna éppen a két tudattalan kommunikációja. Az anya álomképernyőjén megjelennek a szíve alatt hordott gyermek érzelmei, gondolatai.

KépKép
benó

Húha! Mi legyen abban a bejelentésben, Flóra? Babára gondolsz? :shock: :shock: Szerintem mondta volna.

KépKép
benó

De persze legyen igazad, én is annak drukkolok! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Ez édekes. Amikor gyerek voltam volt két visszatérő álmom. Az egyik az volt,hogy a kiteregetett ruhák vadállatokká válnak és fel akarnak falni. Majdnem minden éjjel ezt álmodtam.

Kép
flóra 11

Valahogy ilyen megérzésem van. :D

Kép
flóra 11

Tudtam, hogy ez is ilyen sikertéma lesz, mint a csúszdázás. Kép

KépKép
benó

Neked legyen igazad! :D :D :D Szorítok! :D :D :D
Folytassam a hülyeségeimet, vagy inkább ne? A könyvből vett idézetekre gondolok jelenleg. :D

KépKép
benó

Én arra a második vonalzómra gondoltam amit le kell szednem, ami a nyaralást számlálta vissza, úgy látszik azt fel sem rakja ha már lejárt. :D
A ciklosomat meg teljesen jól mutatja :D
Flóra, te mire gondolsz? :wink:

Kép
betthee

A múltkor megjött neki, ugye? Aztán azóta mennyi idő telt el? Összezavarodtam. :roll: :roll:

KépKép
benó

Hahó, te itt suttyomban üldögélsz, és várod a reakciókat? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ja, persze, én még láttam azt a vonalzódat is ma, de más nem volt itt akkor. Aztán leszedted, vagy nem?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?