Jó reggelt!
Barbi, üdv újra "itthon"!!!

Örülök, hogy Te már otthon vagy, remélem, hogy a kisfickók is hamarosan hazakerülhetnek!
Döme baba nagyon édi! Tényleg nem olyan pincuri, mint ahogyan egy koraszülött az emlékeimben él!!! Gratula hozzá!
Bende, ne hari, hogy eddig nem, de inkább később, mint soha, szóval nagyon nagyon nagy gratula a beforduláshoz! Drukkolok, hogy szokja meg az új helyét, és már maradjon is úgy!

Biztos úgy fog maradni! Mint Pannának és Nicinek is! Ugye?
Aproo, remélem, hogy minden rendeződik nálatok, nagyon sajnálom, hogy millió dologgal kapcsolatban kell még extrán idegeskedni!

Kitartást! Próbálj azért a lehetőségekhez mérten sokat pihizni!!!
Mecsi, nagyon csini vagy! És Ági, Te is! Lili baba azért nem pici...
Mecsi, szerintem a fogászat nem árt, azért mondják, hogy menj minél hamarabb, hogy még a szülés előtt meg tudják csinálgatni a fogakat, ne kelljen egy újszülött mellől fogászatra rohangálni! Te amúgy is hős vagy, szóval nem kérsz fájdalomcsillapítót, így bitzi nem árt!
Ezek a programozott császárok... Andi, Pöttöm, pont nem a szülinapomon szültök! Én július 28-án születtem!

Azért a többieknek kívánom, hogy ne szüljenek "ilyen" korán, bár tényleg a 36. héttől már nem lehet semmi gond velük!
Az alvás nálam ma kiválóan telt! Könnyen el tudtam aludni, nem szenvedtem, és kipróbáltam a szoptatóspárnát! Király!

Apa is kipróbálta, bár neki elég nehézkes volt rájönni, hogy hogyan is lenne kényelmes!
Andi (Jázmin), ez a CTG, amin voltál olyan, hogy neked kell megnyomnod valami gombot, hogy a baba mozog, vagy azt is érzi a gépezet? Állítólag van ilyen is, olyan is!?
Na, ha elfelejtettem valamit, akkor majd még kiegészítem a kisregényem! Szép napot!!!