A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Poharas kalács
Fogsz egy bögrét és lesz a mérce.

1 pohár cukor
2 pohár liszt
1 pohár tej
1/2 pohár olaj
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
2-3 egész tojás

Ezt mind jól összekevered, kivajazott, kilisztezett tepsibe öntöd. Ez egy alaptészta, amit tetszés szerint lehet variálni.
Így is finom, a tetjét pl. sütés után bevonod csokimázzal. Vagy még sütés előtt tört dióval megszórod.

Kép
flóra 11

Gyümölcsös poharas

1 pohár cukor
2 pohár liszt
1 pohár tej
1/2 pohár olaj
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
2-3 egész tojás

Összekeverjük,kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük. Beledobálunk gyümölcsöket, pl. epret, meggyet, ribizlit, bármit és megsütjük.

Kép
flóra 11

gyogytermek.lap.hu
Hátha találsz itt valamit.

KépKép
benó

Te, ez a kettő nem ugyanaz?

KépKép
benó

Minden görcs, akárhol jelentkezik is, vérkeringési zavarra utal - ilyenkor javasolt a csalánfőzetes lemosás és fürdő (például érszűkületre ajánlatos a csalángyökérből készült lábfürdő). Csalántea is jó szerintem.

KépKép
benó

KépKép
benó

Ez nagyon jó oldal Benó. Köszike. Kép

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D

Kész vagyok! Mindent megcsináltam, most aludnék kicsiT :D
Na jó, a mindent az túlzás, de ami nagyon kell az megvan! És most jönnek az utasok...

Kép
szilzi

Akkor jó. :D

KépKép
benó

Arecept?Persze,ugyanaz.Azért írtam,hogy az első egy alaprecept. Abban különbözik aztán csak,hogy mikor mit teszünk bele vagy rá.

Kép
flóra 11

Na én is jókat írok. A recept. :evil:

Kép
flóra 11

Nagyon ügyes vagy, Szilzi! :D Már hiányoltunk. De tudjuk, hogy dolgoznod kell.

KépKép
benó

Helló Szilzi!

Lazíts egy kicsit velünk. Dolgoztál már eleget,megérdemled.

Kép
flóra 11

És a 2-3 egész tojás? Csak így nagyvonalúan? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Én egész nap itt ülök. Ez borzasztó. Holnap nem így lesz. 8)

KépKép
benó

Betthee, örülök, hogy jelentkeztél! :D

Érdekes dolgokról írtatok! Én szeretem a csúszdákat, de az első lecsúszákor mindig félek, de nem a csúszástól, hanem a leérkezéstől, ahogy Tancsu is. A másodiknál már nagyon élvezem! :D Na ezt fejtsétek meg! Lehet, hogyha mégegyszer megszületnék már rájönnék, hogy jó dolog ez a világ?? :shock:

Kép
szilzi

Aviva ezt írja:

Ha gyermeket szeetnénk, kerüljük az ecetes savanyúságokat, a savasító ételek fogyasztását, pl. zsírban sült ételek, hormonnal kezelt húsok. Fogyasszunk sok lúgosító ételt, zöldséget, olajos magvakat. Öltözzünk melegen, ágyunk is legyen meleg. A szűk farmer tilos mindkét fél számára.

Kép
flóra 11

NNNa Lányok én húzok haza, holnap pedig otthonról dolgozom, remélem lesz időm benézni. Pá!

Kép
betthee

Zsuzska, nagyon rossz az ilyen piri, nekem is volt már ilyen! De most kitisztulsz és szabad az út! :wink:

Kép
szilzi

Timi, kaptál már meghívót?

KépKép
benó

Ilyen nagyvonalúan. De ha csak egy van, az is elég. Ez egy marha egyszerű recept.

Kép
flóra 11

Timi még nem kapott meghívót. Vagy küldtél neki?

Betti,hol is dolgozol?Bocsi,elfelejtettem. :oops:

Kép
flóra 11

Holnap én sem fogok itt ülni ám! Valamit dolgozni is kell(ene).

Kép
flóra 11

"hormonnal kezelt húsok" - anyám!

Szia, Betti! Akkor holnap talizunk! :D

KépKép
benó

Oké, akkor holnap dolgozunk. Ma nem. :lol: Azt a sütit azért megcsinálom, jó, Flóra?
A meghívó számomra is kérdés, ugyanis én kértem az ismerőseimtől, de ők még nem reagáltak.

KépKép
benó

Akkor megyek, megcsinálom a sütit. Bekeverés után itt vagyok.

KépKép
benó

Ezen én is kiakadtam Benó.Most ha veszek egy darab húst,csináljak hormonvizsgálatot? Mivel,hogyan? Majd visszük Zsuzsihoz a laborba.Kép

Kép
flóra 11

Én addig olvasgatok,keresgélek.

Kép
flóra 11

Korunk népbetegsége: a SAVASODÁS
A savasodás szinte mindnyájunkat érint, ha nem is tudunk róla. A savasodás táplálkozásunk, a rohanó, stresszes életmódunk következménye, és észrevétlenül pusztít bennünket.

A túlsavasodás miatt testünk belső egyensúlya felborul. Szervezetünk védekezik ez ellen, minden tartalékát beveti a savak megkötésére, de egy idő után kimerülnek tartalékai. Ekkor megjelennek a savasodás tünetei, a betegségek. Általában ekkor figyelünk fel a problémára, ekkor érzékeljük, hogy valami nincs rendben!

Kép
flóra 11

Egy betegség létezik, testünk elsavasodása. Ha csak egy betegség van, arra egy gyógymód létezik - megszüntetni a savasodást, lúgosítani!

Kép
flóra 11

Melyek a túlsavasodás tünetei?
Elhízás, túlsúly

Szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás, magas koleszterinszint

Fáradtság, alacsony energiaszint

Emésztési zavarok

Candida és más gombás, baktérium fertőzések

Cukorbetegség

Bőrtünetek, kiütések

Allergiák (pl. ételallergiák)

Asztma

Gyors öregedés

Depresszió

Kép
flóra 11

Elhízás, túlsúly

Dr. Young egyik, talán legismertebb felfedezése a túlsúly valódi okával kapcsolatos. Megállapította, hogy a zsír valójában a túlsavasodási probléma következménye. Mit jelent ez? A test zsírsejtekben "köti meg és parkolja le" a termelt savakat, ezzel óvja a létfontosságú szerveinket, hogy a savak szó szerint ne marják halálba a belső szerveinket. A zsír menti meg az Ön életét! A több zsír valójában nem más, mint a test válasza egy veszélyesen túlsavasodott állapotra. Ha közömbösítjük a savakat, már nem lesz szükség a felhalmozott zsírra, szervezetünk automatikusan megszabadul tőle.

Kép
flóra 11

Fáradtság

A fáradtság a túlsavasodott test egyik legfőbb tünete és panasza. A savas testközegben termelődő méreganyagok lecsökkentik a fehérjék és az ásványi anyagok felszívódását, amelynek következtében meggyengül a test képessége arra, hogy enzimeket és hormonokat termeljen. Ez akadályozza a sejtek újratermelődését és az energiatermelés egyéb szükséges összetevőit. Ennek eredménye a fáradtság, a csökkent állóképesség és általános gyengeség.

Kép
flóra 11

Itt vagyok, elmosogattam legalább.

KépKép
benó

Jó, és hogy kell lúgosítani?

KépKép
benó

http://uj-biologia.hu/
nézzétek meg.

Kép
flóra 11

Íme néhány egyszerű javaslat, amely segíthet felgyorsítani a folyamatot és a fenti eredmények elérését. Fokozatosan vezesse be ezeket a dolgokat, ne próbáljon mindent egyszerre megváltoztatni!

1. Hagyja el a vörös húsok fogyasztását, és növelje a szárnyasok (csirke, pulyka stb.) és a hal mennyiségét.

2. Minimalizálja cukorfogyasztását.

3. Találjon olyan kenyereket, amelyekben kevés élesztő van, vagy teljesen élesztőmentesek.

4. Ne fogyasszon feldolgozott élelmiszert, vagy legalábbis próbálja korlátozni.

5. Használjon NAPI rendszerességgel extra szűz olívaolajat, valamint hidegen préselt lenmagolajat (a legjobb telítetlen zsírsavak). Ugyanakkor kerülje az olajban/zsírban sült ételeket (a transz-zsírsavakat).

6. Hagyja el a szénsavas italokat, valamint a kávét, a teát stb., és válassza a SuperGreenst üdítőitalnak.

7. Egyen nagy salátákat főétkezésekre. Tegyen bele paradicsomot, uborkát, cukkinit, avokádót, valamint más zöldségeket, mandulát, napraforgó-, tök- vagy szezámmagot, esetleg mandulamagot (vízben áztatva). Minél többet fogyaszt ezekből táplálkozása során, annál jobban elkezdi majd kívánni ezeket. Használjon pitát, amelybe beletekeri a zöldségeket vagy a salátákat. A csírás tortilla vagy a bioliszttel készült tortillák nagyszerűek erre a célra (kukoricából nem jó).

8. Ne vásároljon desszerteket, és akkor nem viszi kísértésbe az, hogy ott vannak a lakásban

Kép
flóra 11

Én még nemmosogattam. De nekem is kell. Kép

Kép
flóra 11

Nagyon érdekes dolog ez a savasodás.Már múltkor is írtam erről,ezért kezdtem enni a sok zöldséget. Csak nem bírom én sem állandóan csak a zöldségkaját.

Kép
flóra 11

Hazajött a Gy. Megfürdik, aztán elmegyünk a Petihez, a tesójához.

KépKép
benó

Benó, Te most olvasod az oldalt?Nagyon érdekes dolog ez a savasodás.Már múltkor is írtam erről,ezért kezdtem enni a sok zöldséget. Csak nem bírom én sem állandóan csak a zöldségkaját.

Kép
flóra 11

Jó,legalább én is elszakadok innen. Kép

Kép
flóra 11

Már úgy is idegbajt kapok ettől, hogy olyan szarul műxik ma az oldal. 25x kell frissítenem,míg végre elküldi a hsz-tés meg is jelenik újból az oldal. Kép

Kép
flóra 11

Nincs meg ez a nyavalyás bácsi. Ez szörnyű. De azt sem tudom, melyik kórházban van egyébként. Idegesít.

KépKép
benó

Benó, mi lett a kaláccsal? Megsütötted?

Kép
flóra 11

Ne idegeskedj. Én még maradok, még fürdik a Gy. Maradj te is. Aztán majd lelépünk. :D

KépKép
benó

Igen,lekell lassan lépnem. Bár tegnap meglett a takarítás,főznöm nem kellett, de azért van más dolog is. Pl.nem is mosogattam még maés ha most betoppanna a párom,hát szégyelleném :oops: magam.

Kép
flóra 11

De legalább volt egy pihenőnapom. :D

Kép
flóra 11

Majd lassan olvasgatom az Avivát, aztán majd tanítgatlak benneteket is. Hátha hasznunkra válik.

Kép
flóra 11

Benó, szereted a Gyilkos sorok sorozatot?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?