hahó.
én is korán keltem, csak a lányom valami rosszat álmodott, mesét kért. Mi lesz itt, ha kettő lesz belőlük
Na, mint látjátok, végre van itthon internet. Úgyhogy ma jól visszaolvasok mindent, és újra felveszem a fonalat
Muffin, remélem, alszol! Azért ezek a jóslók már csak azt jelzik, hogy hamarosan nem nagyon fogsz aludni, hanem babázni fogsz! Hajrá!!!!
Kike, látom, ma te is mégy nst-re, drukkolok! Ha jól értem, már szülnél, úgyhogy ahhoz megy a drukk!!!+++++++++++
Nálam semmi különös, csak a lányom szemét két napja megcsípte valami éjszaka (hangya vagy pók), és ki sem látott egy napig rajta. Tegnap meg belázasodott mellé, úgyhogy az első munka nélküli napom vele kettesben telt - ez annyit jelent, hogy egész délelőtt meséltem neki (megkönyörült rajtam, és mesélhettem fekve

), délután meg pezsgett egy darabig, kirakóztunk, utána újra láz, kisvakond dvd-vel...
A lakás persze szalad, tegnap a Zoli kiporszívózott, kereste Szonja szobájában a pókot, de csak lukakakt talált - és csodálkozva mondta, hogy itt alig porosodnak a dolgok

Mázli, mert két hete takarítottam utoljára!
Este a fürdőszobát takarítottuk, merthogy leesett a lámpa

-hogy nálunk mindig történik valami, ezen csodálkozom!!! Szóval ott is pókvadászat volt este tízkor, a Zoli leszedte a lámpabúrát, aztán visszatette, és fél órával később leesett a búra és összetört. Úgyhogy takarítottunk ott is, azt már ma nem kell takarítani!
Csajok, azt kívánom, hogy ti békésen aludjatok, én meg itt elmonologizálok