A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Véda sok-sok tejcsit nektek
tappancs28

Sziasztok!

Miket aludtam én itt át!
Hosszú idő óta ez volt az első éjszaka, hogy nem ültem kinn a nappaliban, erre tessék!

Nagyon felpörögtünk!

Gratulálok Maverickéknek, Magdinak, Sipinének, és most már Védáéknak is!!!!
Muffin nektek hatalmas drukk megy! +++++++++++++++++++++

Anyjuk rád is gondolok, jelentkezz majd, hogy mi van!

Kép
Kép
patr

Gratulálok Védának Csabihoz! Minden jót nekik!

Sipinének és a büszke apukának is sok boldogságot! köszi a hireket apuka

Muffin ++++++++++++

Anyjuk ++++++++++++
bencuri

Sziasztok!

Én már olvastam a reggelieket, írni nem tudtam, mert a férjem itt dolgozott eddig .

Szóval írt Muffin- Evelin: elő van készítve, külső méhszáj egy ujjnyi, belső zárt, kapott zselét. A dokija ügyel, a szülésznője az akit én választottam. Ebből is kiderült, hogy Eliot egy nagyon rendes kis krapek! :) Küldjünk sok erőt, hogy háborítatlan szülés legyen, utána úgyis sok erőre lesz szükségük! Délben megyek be, azért felhívom majd, de szerintem akkor nagyon benne lesz a közepében! Jelentkezem ha hír van!!!

Jaj, Véda nagyon gratulálok kicsi Csabihoz! Nem is késett sokat és mekkora fiúcska lett! :)
Egészséget minden szépet és jót!

Sipiné! Nektek is nagyon nagy gratula, gyönyörűséges Ferushoz!

Anyjuk!!!+++++++++

Kép
andkata

Jo reggelt!

Micsoda meglepetes!- bekerültünk Leaval a tablaba!Köszi! :lol:

Es latom ujabb izgalmas esemenyek voltak, vannak folyamatban!
Gratula Vedanak orias Csabihoz!!!!!

Muffin es anyjuk szoritok!

Kép ez itt Lea!

Szep napot Nektek!!!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kata, várjuk a híreket Muffinékról!!
Köszi!!!

Kép
Kép
patr

Kryss! Nektek is nagyon gratula Lea olyan szép!

Kép
andkata

Jó reggelt!
Micsoda hírekre ébredek! (illetve a piacot már megjártuk)
Mi még egyben és az egész éjszakát átaludtam!

Sipiné: nagy nagy gratula!!!

Véda: végre! Nagyon örülönk! És Csabit Isten hozta!

Kryss: Lea nagyon aranyos!

Muffin:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na megyek ebédet főzni!
Vendég

hali lányok!

azta paszta... hogy mire kell hazaérkeznem!!!!

véda!
teljes szívből gratulálok!!!!ez gyorsan ment. sok erőt, egészséget, tejcsit kívánok!!!!!

Kép

muffin!
kitartás ++++++ remélem könnyen fog menni a szülés.
jaj már alig várom hogy hirt kapjunk!!!! :D

kike!
te is mehetnél már!!!! igazán rajtad a sor!!!

anyjuk!
remélem már a kórházban vagy és minden rendben van. ha babázni készülsz te is akkor +++++, ha csak vaklárma volt akkor remélem hamar jelentkezel hogy mit mondtak.

én megjártam nst-t, dokit, védőnőt is.
védőnőt gyorsan lerendeztem. az enyém még mindig szabin van. ez meg olyan... mindegy. hagyjuk is. minden rendben volt az a lényeg.
nst-n is ok minden. szépen produkált. még bőven van 140-160-as mozgásunk, ugyhogy remélem kitartunk még jó sokáig.
doki megvizsgált (1000). 2 hétig szabin lesz. jövő héten már a másik dokihoz megyek.
azt mondta 20-án jön haza, 21-től akár szülhetek is. ugyhogy lányok most nekem nagyon szorítsatok hogy kihuzzam a végéig. eddig nem bántam volna ha előbb jön, de most igy a tények tudatában!!!! remélem kihuzzuk a végéig!!!! ++++++
ugyhogy azt hiszem most én vagyok az egyetlen aki ki akarja várni a kiirt időpontot. vagy legalábbis majdnem. :oops:

Kép

Kép
timi1982

Védának is naggyal akartam írni! :(

Ja azt nem mondtam, nálunk ma zöldséges PALACSINTA lesz az ebéd (csakhogy tényleg mindent megtegyek a cél érdekében)

Amúgy ma igazán jöhetne a baby ( tavaly pont ezen a napon vesztettem el az előző babánkat)
Vendég

Potyka! Lehet hogy fogok Neked sms-t írni napközben ha Muffinról megtudok vmit. Gépközelben vagy?
Vagy Kata Neked inkább???

Kép
andkata

Nekem írhatsz Kata! Ma már egész nap itthon leszek csak főzőcskézek! Várom a híreket!!!!
Vendég

Én még csak most keltem fel, de már most mennyit kell visszaolvasnom!!

Sipiné!
Nagy gratula!!!

Véda!
ez hihetetlen...egyik oldalon még olvasom, hogy drukkolni kell neked, a másikon meg már gratulálni lehet!! Én is nagy szeretettel gratulálok! És sok tejcsit kívánok és jó egészséget!!

Muffin!
Megy a nagy drukk!! Látod, bevált a rád gondolás.... most már csak a mosolygós képet várjuk karodon Eliottal!! Megy a drukk!!

Anyjuk!!
+++++++++++ Várom majd az sms-t!!

Mindenkinek drukk aki ma megy dokihoz!!!

Nekem is "szugerálhatnátok" mint ahogy tegnap muffinnak tettük... én már ugy mennék!!!!

d.dodó

Hú, szerintem ma egész nap az oldalt fogom frissíteni, meg a telefonomat lesni! :) Csak a boltba kell lemennem kenyérért és tejfölért, mert tegnap megfőztem a töltött kápit..... de a bolt meg itt van a tömbünk aljában. Ki sem kapcsolom a gépet!

d.dodó

Timi, drukkolok, hogy kibírd azt a két hetet!
A héten én sem szeretnék szülni, az én dokim is szabin van! Azt ígérte a ha kell jön, de azért jobb lenne a jövő hét.

Ma nekem is írhattok, nem megyek sehova. Illetve majd este CTG-re.

Kata, Dodó, menjetek ma szülni!!! :lol:
Jó idő van hozzá!

Kép
Kép
patr

Sziasztok lányok!

Basszus, micsoda izgalmak! Pár óra alatt mennyi történés, előtte meg napokig semmi. Volt most vajon valamilyen front? Majd utánanézek.

Szóval, kicsit lemaradva, de: Kryss, Maverick, Sipiné, Véda! Sok sok boldogságot a picúrokhoz, rengeteg tejcsit!

Anyjuk és Muffin, nagyon drukkolok!

Babuli, Ibm, jóképű fiúcskák!

Timi, én még vagyok,aki szeretném már végigcsinálni ezt a hátralévő 3 hetet, én meg azért, mert én végre most vagyok jól, nincs vizesedés, lábgörcsök, (azért lekopogom) jó a hasfájás az van, de azt már megszoktam. Mondjuk nálunk meg, ha kivárja az idejét a kiscsaj, akkor már sajna nem lesz a választott dokim.

Most jól meg fog apadni az első számú tábli! Kíváncsi vagyok, ki lesz az utolsó, milyen fura lesz, ha már csak egy sorból fog állni!

Vidokata! (Ez nálunk is esélyes, mert tavaly július 19-én történt a dolog és 24-re vagyok kiírva, mondjuk én vhogy aznap nem szeretnék szülni,de persze ez nem kívánságműsor)

Kép
teó

Ma amugy itt is gyönyörű napos meleg idő van!! :)

d.dodó

na, merre tűnt mindenki?? Mindenki dokinál, vagy szül??

d.dodó

Sziasztok!

Micsoda nap! Ezt vártam már!

Ahogy olvastam Muffin hajnali hsz-át, a hideg rázott, aztán ahogy mentem tovább...Annyira jó!

Sipiné és Sipi! Gratulálok a tüneményes babához! Sok boldogságot!

Véda! Hát Te is jó gyorsan letudtad! Örülök nektek! Sok boldogságot és tejcsikét!!!

Muffin! Neked meg erőt, kitartást és könnyű, gyönyörű szülést kívánok!! És természetesen a kórházkapus képet várjuk!!!

Anyjuk! Remélem Te is már a szülőszobán vagy! Már jó lenne, ha Te is babáznál! Megy a druk!!+++++++++

Vkata! Te hogy állsz? Már Neked is menned kéne. Nem? :lol: :lol: A telefonom a közelemben van!!

Dodó? Neked is már indulni kéne!

Jaj, ez annyira jó!!! Remélem Viki alukálni fog napközben, mert nem akarok lemaradni semmiről!! :lol:

Lassan mindenki babázni fog! Tök izgi :P

Vikikémnek tiszta kiütés a teste, arca, még a hajas fejbőre is. Nem tudom mi lehet. Nem ettem semmi olyat, amire esetleg allergiás lenne, nem használok más mosóport és öblítőt, mint amit a születése óta használok. Nem meleg kiütés, olyan már volt, de az el is múlt hamar. Én nem tudom, de már idegesít! A védőnő azt mondta, kenjem be egy kis helyen sudocremmel, hátha jó rá. Ha meg nem, akkor holnap úgyis megyünk a tanácsadásra és a dokinéni majd kitalál valamit. De szegénykémnek olyan csúnya a bőre. Na mindegy, most nem ennek van itt az ideje.

Örüljünk és drukkoljunk! Ez annnnnnnyyyyyira jóóó!!

sz.andi

Andi!

Simán előfordulhat hogy mégis valami volt a kajában, amit ettél, bármi, a kicsik olyan nagyon érzékenyek mindenre! Ha nem viszket neki, nem szenved tőle,a kkor nem nagyon kell vele amúgy se tenni semmit. Kitartás Nektek ebben a melegben!

Kép
andkata

Jaj, hát Akata! Te is a végét járod! Te még nem akarsz menni?

És persze Patr! Már Te is közeledsz a vége felé elég rendesen. Zsuzska várja már a kistesót? Milyen izgi lehet neki is! :lol:

Sly! Tudom, hogy a pici mellett nem nagyon van időd, de feltennél majd egy táblit, hogy ki hogy áll? Persze, ha van időd..
Elég sokan vannak a finisben, de nem emlékszem már rá. Köszi előre is.

sz.andi

Akata! Nekktek rosszabb lehet így 2in1. Mi már könnyebben bírjuk :lol:

sz.andi

De szeretnék......:)

Kép
andkata

Köszi egyébként a jótanácsot, sztemnem viszket neki. Remélem hamar elmúlik. De az a furi, hogy eddig is ezeket a kajákat ettem. Na mindegy, remélem nem lesz gond!

sz.andi

Andi!
Simán lehet melegkiütés is.....

d.dodó

Már Viki is majdnem 4 hetes! Rohan az idő!
:roll:

Wera! hiányollak...

Kép
andkata

Andi, tejkiütés is lehet, azt az anyai hormonok csinálják, és elmúlik kezelés nélkül magától.

potyka

Na jó, egy kicsit megnyugodtam. Várunk, aztán remélem elmúlik. Megyek etetni, felkelt a kid drágám.

De jövök, várom a híreket! 8)

sz.andi

Potyka! Tudsz még javítani a történeteken? Odaírnád a nevemet Vikié mellé? Tudod...Sz. Andi-Vikije. Olyan aranyos, ahogy írtad a többiekét.
Ne haragudj, csak ...Bocsii :?

sz.andi

Ja! És persze köszi szépen!

sz.andi

Kép

Kép
szly27

Anyjuk nem írt még sms-t!

d.dodó

Köszi Dodó! Megláttam hogy írtál, rohanok ide, hogy mi zujs, erre mit kell olvasnom

Kép
szly27

Ilyeneket ne írj :lol:

Kép
szly27

szly!
:lol: most akkor egész nap ne irja, hogy nehogy mindig azt hidd, híreket hozok!! :lol: :lol: :lol:

d.dodó

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ó, szebb nem is lehetne! Miket látok!

Sipiné! Gratu a babócához!

Véda! Azta, ez nagyon gyors volt! Ügyik voltatok! Gratulálok!
Nem egy apróság! :wink:

Muffin! Megy a drukk ezerrel! +++++++++++

Anyjuk! Neked is nagyon szorítok!++++++++

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Andi, csinálom, persze :lol: .

potyka

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.02 16:31-kor.
Vendég

Dodó! Írjál nyugodtan! Csak már azt hittem valami hír. Olyan izgi!

Kép
szly27

Szly: Manomamáról mikor hallottunk utoljára?? Lehet már szült is! Nem gonoszságból és ha nem értetek egyet velem szóljatok de lehet le kéne szedni a pocis tábláról (mert úgy tűnik majd mintha akár 2 héttel is tovább hordta volt vagy ilyesmi) ha jelentkezik beírnád a babás táblába, nem???

Muffinról hír: még egyeben még mindig csak 1 ujjnyira nyílt, de a fájásai rendszeresek, most kezdik adni neki az oxytocint!
Vendég

Muffinéknak továbbra is megy a drukk!!

d.dodó

Muffin, megy a drukk!!!

Megjártam a gyógyszertárat, takarékot, gazdaboltot, zöldségest, közértet.
Most megpróbálom felszerelni a szúnyoghálót!
Remélem sikerül.

Kép
Kép
patr

Rákerestem Manomamára, február 7-én volt itt utoljára.
Lehet, hogy már tényleg rég szült.

Kép
Kép
patr

Marcsiról tudunk valamit?

Kép
Kép
patr

Véda gratulálok, sok-sok boldogságot nektek!

Muffin továbbra is gondolok rátok, kitartást! :)

Kép
linda24

Véda, nagyon gratulálok Csaba királyfihoz :D
Ügyesek és gyorsak voltatok!!!!

Anyjuk, megy a drukk, de gondolom, ha még nem értél haza, nem jelentkeztél, akkor mégis csak elindult ma valami!

Muffin, szorítok, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen!

KépKép
szkagi

Most muszáj aludnom egyet, mert totál kivagyok. Nemcsak a korai kelés miatt, hanem a hivatali packázások miatt is. Komolyan, ma háromszor kellett bemennem az OEP-be, már nem adtak sorszámot sem, megismertek.
Mindig hiányzott valami a papírkámról (a végén közölték, hogy a leadott igénylés minden oldalát alá kell írni és le kell pecsételni az ügyintézőnek - hát ezen a szinetn mozogtunk egész délelőtt), úgyhogy a végén majdnem bőgtem, mert én rohangálok az összes papírommal, nem más. A férjem nem tud segíteni, merthogy anyósomat meg apósomat szállítja kórházba, de a telefonba persze jól letolt, hogy miért hagyom magam elküldeni - ja, mert azt mondták, menjek vissza hétfőn. De hát hétfőn ki tudja, hol leszek?

Na mindegy, így biztosan zavaros is, nem is akarom részletezni, annyira baromság, csak felidegesítettem magam. És délután még mehetek be autóval ctg-re, hurrá.
Tényleg már inkább szülnöm kéne.

Úgyhogy megyek és alszom inkább egyet 8)

KépKép
szkagi

Ági, nyugi!!!
Tényleg pihenj egyet!
Este én is megyek CTG-re, de már nem szeretek vezetni. De azért megoldom.

Melyik viharban is szülünk? Nekem vasárnap este már jó lenne! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Nekem megint nagyon fáj a derekam.....remélem ez a melegfront hatása, és folytatása is lesz! :)

d.dodó

ági!

csíííí! ++++++
aludj egyet.

én most keltem fel. 2 órát nyomtam a szunyát. és nem is tudom mikor aludtam ilyen jól. teljesen kikapcsolt az agyam.
lehet azért mert már annyira vártam ezt a napot hogy tudjam mi lesz velünk a dokim szabijával és a szülésznőm szabijával.
napok óta nem aludtam rendesen.

csunya dolog :D de ugy aludtam a 2 óra alatt, hogy a kanapén is a kanapé párnáján és egy kispárnán is foltot hagytam. mint a gyerekek, nyálaztam :D :D fujjjj!!!! hogy lehet felnőttként igy aludni?!?!?! :shock: :shock: :shock:

de érzem hogy nagyon jót tett. áramolt bennem a csíííí! :D :D :D

muffin!
+++++++++

nah megyek életet lehellek magamba. tusi, aztán meg kicsi pakolászás és nézek valami kaja után is amit főzzek.

jah és egyik szemmel persze itt is leszek. és várom a hireket :D

CSÍÍÍÍÍ +++++++++++

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?