A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Timinek mikortól is van uh?

Kép

Kép[/
tancsu

12. 30

KépKép
benó

Közben nekem lenne kettő hírem, ha nem haragszotok:
- Timinek fog küldeni meghívót egy volt tanítványom
- van egy oldal, www.nefelejtsdel.hu, oda regisztráltam, és nagyon egyszerűen, a naptár szóra kattintva bejutunk egy olyan helyre, ahová fel lehet vinni eseményeket. És van egy olyan is, hogy emlékeztető, az pedig csak felsorolja, hogy mikor, mi van. Ide be lehetne írni mindent, amit fontosnak tartunk. Én már be is írtam néhányat. A jelszót elküldöm priviben, és akkor mindenki be tudja írni magának, ha akarja, vagy meg tudja nézni más programjait.

KépKép
benó

Akkor már a lánya társaságát élvezi!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Ez tök jó ötlet Benó...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Most jött a telcsi, itt van nálunk a nagy megyei kórházban, az idegen...
Infúzió, stb......fél oldala nem mozog és a doki semmi jóval nem biztat....az első 52 óra dönti el mi lesz vele....(:(:(

Kép

Kép[/
tancsu

Ez borzasztó. Szegény férjed! Nagyon nehéz lehet neki. :cry:

KépKép
benó

A jelszó stimm, de mi a felhasználóneved?

Kép

Kép[/
tancsu

Vagy ugyanaz mind a kettő?

Kép

Kép[/
tancsu

Jól meglepődtem, írtam, hogy hányadik héten tartasz Gergővel, és egyszer csak odaértem a 40. héthez, és már be volt írva! Jól meglepődtem! :D :D :D

KépKép
benó

hihi....irtam be pár dolgot
:D

Kép

Kép[/
tancsu

Jól tetted. Legalább nem kell jegyzetelgetnünk. :D :D :D

KépKép
benó

Flóra jól kihasználja hogy kettesben maradtak.
Nem is jelentkzik...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szerintem takarít. :evil: Gondolhatod, hogy én megint mit csináltam ma. :roll: :roll: :roll:

KépKép
benó

És bementek a kórházba, vagy majd csak később?

KépKép
benó

Mondtam a páromnak, de azt mondta várjunk még...
Gondolom nem akarja olyan állapotban látni....:(

Kép

Kép[/
tancsu

És mit csináltál ma?
:wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Közben ebédelek...
Töltött cukkinit

Kép

Kép[/
tancsu

Jó étvágyat! :D
Itt ültem ma is. Egy kicsit azért takarítottam, meg a suliban voltam egy picurt. :roll:

KépKép
benó

Na most lelépek kicsit pihizni
Olvasok egyet...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Délután vagy este jövök...

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jó pihenést.

KépKép
benó

Sziasztok!

Végre benézek egy kicsit! 8)

Kép
flóra 11

Úr Isten! Mennyit írtatok! Akkor most olvassak vagy van itt valaki? :roll:

Kép
flóra 11

Nagyon rossz hírek ezek Tancsu! Sajnálom! :(

Benó neked most pihenned kell, hiszen szünet van! :D Én most lassan lelépek, eszek egy picit, utána megyünk! :D :D Leírnád nekem ezt az oldalt e-mailbe, Most nincs időm megnézni, ha visszajövök, nem biztos, hogy lesz időm visszaolvasni!

Kép
szilzi

Mindenkinek elküldtem a címét és a jelszavakat is. Mindkét jelszó ugyanaz. :)
Itt vagyok, Flóra. Pont most gondoltam, hogy talán el kellene innen mennem most már. :D

KépKép
benó

Szilzi, neked jó utat és jó pihenést! Jó málnázást! :D

KépKép
benó

Köszi! :D Sok puszi Nektek! :D

Kép
szilzi

www.nefelejtsdel.hu
Te pedig nézd ezt meg, Flóra. A jelszó pedig a .....barátnők (ahogy egymást hívjuk) szó eleje. Ott menj a naptárra, és meg tudod nézni a kék színű kockákra kattintva, hogy miket írtunk be.

KépKép
benó

Tancsu, nagyszerű,örülök, hogy kaptál jegyeket.

Babaruhamosásnál tartasz? Jaj, az nagyon jó program. Utazom hozzád.Ebből nem akarok kimaradni. Azt annyira élveztem mindig! Mindig direkt úgy teregettem, hogy a szomszédokat egye a fene, hogy nekem van babám. Nem is voltam nagyra vele, ugye? :D

Kép
flóra 11

Ékezetek nélkül, persze.
Ha te is szeretnél szerkeszteni dátumot, akkor a harang alakú jelre kell kattintani.

KépKép
benó

Oksa.

Szilzi, sajnálom, hogy nem tudtam már veled dumcsizni.

Jó pihit neked. Kellemes utat ebben a hőségben.

Kép
flóra 11

Jó,jelszó van és név? Kinek a nevén jelentkezzek be?

Kép
flóra 11

Név nem kell. Csak a .... szót írd be kétszer. Ennyi.

KépKép
benó

Sikerült?

KépKép
benó

Szóval a párocskád vadászvizsgákra készül. És Tancsu,te is vadász vagy? Ezt én sem tudtam. Az apu is vadász. :)
De én sem szeretem a vadászatot. Utálom,amikor megölnek egy szép állatot.Mindegyiket sajnálom. Belőlem nem is lehetne vadász,mert apu is mindig azt mondja, ha sajnálják az állatot, akkor esetleg rosszul találják el és nehezebben hal meg. Szörnyű! :cry:

Kép
flóra 11

Jó,értem. Kipróbálom. Annyira vacakol megint nálam az oldal,hogy megint perceket kell várnom,míg elmegy egy hsz. :evil:

Kép
flóra 11

Hát jó, akkor legalább mi ketten nem vagyunk vadászok. Ez már tuti. :D
Na, megnézted az oldalt? Szerinted hülyeség ez?

KépKép
benó

Mit csináltál ma? Takarítottál, mi? :evil: Én viszont totál függő vagyok, de ez már holnap nem lesz így, meg a nyáron egyáltalán. Valami kompromisszumot kell kötnöm magammal, mert ez így nem lesz jó, hogy egész nap itt ülök.

KépKép
benó

Sikerült belépnem! Jól összeszedtétek a dátumokat. Ez jó! Így nem kell mindent elfelejtenünk, visszakeresnünk,tudjuk kivel mi van, ha esetleg nem jön. Okos ötlet! :D

Kép
flóra 11

Örülök, legalább mégis csináltam valami hasznosat ma. :D Azért leellenőrizhetnétek, hogy jó-e. Te pl. aug. 29-én mész vizsgálatra vagy júliusban?

KépKép
benó

Nem takarítottam. Itthon a párocskám, csak most ebéd után sziesztázik. Reggel hajnalban felkelt, aztán hatkor akarta kezdeni a másik cipősszekrény összerakását. Én mélyen aludtam, de amikor be akarta csukni a szobaajtót,felébredtem.Mondtam, hogy majd együtt szerelünk, nem lehet ilyen korán zörögni,szomszédok megesznek.

Kép
flóra 11

Aztán kérdezte,hogy akkor mit csináljon. Mondom bújj vissza mellém. Na de én úgy gondoltam,hogy aludjon, de szót fogadott, visszabújt, csak másért. Olyan álmos voltam, de megadtam magam, gondoltam majd utána még alszunk. Hát utána már csak szunyóka volt,aztán felkeltünk,reggeli,majd szereltük a szekrényt.

Kép
flóra 11

Aztán??????? Felcsigáztál! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

És most már kész a szekrény?
Flóra, én még egy 10 percig maradok, aztán elmegyek valahová, mert megőrülök itt a lakásban.

KépKép
benó

Mikor én már nem kellettem, akkor apró dolgokat megcsináltam, virágokat rendbe hoztam,öntöztem,mosogattam, összesöpörtem, ebédet melegítettem,csináltam salit stb. Majd ebédeltünk,megint mosogattam és most itt vagyok.

Kép
flóra 11

Mindkét szekrényke kész, tökéletesen beállította őket a Flórián,nem billeg, nem áll el a faltól. Addig piszmogott vele,míg egyenesbe nem hozta. :D

Kép
flóra 11

Jól van. Én meg mostam 2x, kicsit összepakoltam, de még folyamatban van. Viszont most már nem folytatom, hanem majd később. Most csavargyár lesz. Tök jó, hogy nincs gyerekem, megtehetem, hogy elmegyek, ahova akarok! El kellene mennem meglátogatni a hastáncos tanárt, mert megígértem neki, meg még egy volt kolléganőt, akinek kisbabája van, szoktam őt is emlegetni, de nincs kedvem most kisbabához.

KépKép
benó

Jó rendben, Benó. Én majd akkor megnézem a naptárat, meg visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Oké. Akkor még 7 percig írjál mindenféle izgalmas dolgot. :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?