A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Mi délután folytatjuk a szerelést. Az egyik redőnyről a szél leszakította a listát, ezt kell visszaszerelni. A vécébe pedig szerelünk fel egy redőnyt,ez fogja eltakarni a csöveket. Most győkőny van ott, kb. másfél éve szereltem fel ideiglenes megoldásként. :D

Kép
flóra 11

A győkőny az gyékény? :lol: :lol:

KépKép
benó

Na, tessék. Most jöttemés máris laptetőm van! :D Pedig most nekem lenne nagy kedvem huncutkodni! Lehet, hogy most majd én nem hagyom a páromat aludni. Visszaadom a regellit! :lol:

Kép
flóra 11

Ja, persze. Talán inkább gépírásra kellene járnom hucutkodás helyett. :lol:

Kép
flóra 11

Röhög a vakbelem! Győkőny.... ez már borzalmas, de itt röhögök rajta! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

A gépírástól nem lesz bébid. :lol: :lol: :lol:
Viszont én megyek a sunyiba. :D :D Mert megveszek. :shock: :shock:

KépKép
benó

A vakbeled is röhög? :shock: :shock: :shock: Az jó lehet! :lol: :lol: :lol: :lol:
Huncutkodjatok bátran, én meg elhuncutkodom a fenébe. :D

Tancsu, remélem, jó hírekkel térsz vissza a délutáni pihenődből!

KépKép
benó

Benó,még nem telt le az idő, hová tűntél el?

Telefonált ma a komaasszonyom is, hogy végre itthon van. Három hétig nem volt itthon,ő külföldön dolgozik. Hívott, hogy menjek át hozzá, de ma erre aligha lesz idő. Esetleg este.

Kép
flóra 11

Puszi, Flóra.

KépKép
benó

Én meg elolvasom,mit írtatok,mert már másodsor olvasom, hogy Tancsuval valami nincs rendben és nem tudom,mi baja.

Kép
flóra 11

Nekem sincs időm semmire. Itt kell ülnöm. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

HellóBenó. Menj csak.Levegőzni is kell.
Mi pedig most csak úgy magunknak huncutkodunk,hiszen most még nem lehet baba. Csak úgy van kedvünk. :oops:

Kép
flóra 11

A férjének a nagypapája rosszul lett és kórházba került.

KépKép
benó

Hát ez borzasztó, Benó! Micsoda rabságban élsz! :lol:

Menj már,sipirc a levegőre! Mint egy igazi mai gyereket,úgy kell téged is kizavarni.Tudod, a mai gyereknek nem a szobafogság a bünti,mert úgyis mindig a számítógép előtt ülnek. Nekik az a bünti, ha kizavarom őket focizni. :lol:

Kép
flóra 11

Atya világ! Szegény Tancsunak igazán nem könnyű. Mindig van náluk valami baj. Alig csitul el az egyik,jön a másik.

Kép
flóra 11

De én megyekpipilni,mert már becsurog.... :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu,este megy a drukk nektek,hogy végre már jóirányba mozduljanak a dolgok körülöttetek.

Benó,a sógorodnak majd ne felejtsd el az orra alá dörgölni,ha majd nem talál ilyen csajt és hoz egy hisztis, dagadt és lusta nőt esetleg vagy mittomén kit a tangabugyis tökéletesség helyett. :evil:

Kép
flóra 11

Cupp....

Aludtam megint vagy 1 órát...:D

Sajna a ma este lefújva, hivta a páromat a tulajcsaj, hogy a párja kamionja lerobbant igy nem ér haza, nélküle meg nem szeretne tárgyalni konkrét dolgokról.Áttettük holnapra a talit.....

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Nagyon helyes. rosszalkodjatok csak amennyit tudtok...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu,olvastam mi történt szegény párod nagypapájával. Igazán sajnálom. :cry:

Kép
flóra 11

Na,itt egy csattanás volt kint meg fékcsigorgás. Biztos baleset. :(

Kép
flóra 11

Megvolt a délutáni szieszta rádiózással befejezve. :oops: Aztán uzsonnáztunk. Most a párom elment a bankba,de mindjárt jön is vissza, nekem meg addig csavarhúzót kellene keresnem,így megyek is.

Pá lányok. Remélem este jövök. :wink:

Kép
flóra 11

Tancsu, jaj,megint egy nappal halasztódik a dolgotok.Na, deaz az egy nap már nemoszt és nem szoroz,igaz?

Kép
flóra 11

Kopp, kopp! Van itt valaki? :D

KépKép
benó

Hazajött a rossz gyerek a focizásból. Nem várja senki uzsonnával? :roll:

KépKép
benó

Tancsu, sajnálom, hogy el kellett halasztani a lakásmegbeszélést. Mindig csak várni, várni, igaz? De mi holnap is drukkolni fogunk! Sőt, ezt már a naptárunkba is be tudjuk írni! :D (A maikat nem engedélyezi.)

Flóra, rádiózni nem csak gyermeknemzés céljából szabad, nem kell :oops: fejet vágnod. Én örülök neki, hogy válás után sem törtél össze, hanem tudtál találtál egy pasit, akivel szereted csinálni - ezt is. :D

KépKép
benó

Anyuék kérdezték, hogy mi van, még mindig semmi? Mondtam, hogy sajnos nem kapok sms-ben értesítést arról, hogy mi történik odabent, találkoztak-e a sejtek vagy sem. :roll: Persze, jó lenne. :lol:

Náluk is csupa rossz dolgok történtek sajnos, árulják a házukat (nem azt, amelyikben most laknak, mindegy), és sajnos, nincs vevő, már lett volna egy, de tegnap az is visszamondta elég bunkó módon, meg a nagymamám eléggé beteg stb. Úgyhogy kicsit vigalni kellett őket. :cry: Majd alakulnak a dolgok ott is. :D :D :D

KépKép
benó

Flóra, benned bízom. Hol vagy?

KépKép
benó

sziasztok. megjöttünk 4D-röl.
megmutatta magát, FIAM lesz.
az arcát takarta a LÁBÁVAL, de azért látni. itt van 2 fotó izelitönek,a többi fent van a weblapomon.
Kép
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép

KépKép
benó

Nagyon cuki a bébid! Kép

KépKép
benó

Le vagy törve, hogy fiú? Kép

KépKép
benó

hát, egy kicsit. :cry: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Most még el se tudod képzelni, ugye? Nem is hiszed el. Én is úgy gondolok egyébként a magzatra, mint lányra. Érdekes.

KépKép
benó

Helló. Itt vagyok,de csak suttyomban,mert a párommal dolgozunk ezerrel.

Kép
flóra 11

Mit dolgoztok? :D
Most itt nagyon fontos dolgok történnek, ne dolgozzál.

KépKép
benó

Nyugodtan írd le az érzéseidet, Timi.
Egyébként megnézhetnéd, kaptál-e iwiw meghívót! Remélem, igen. :D

KépKép
benó

Timi, sokkal jobb, hogy fiú. Hidd el nekem. Könnyebb lesz az élete, nem kell annyira féltened nagykorában, meg könnyebb lesz vele a pisiltetés.
A párod mit szeretett volna? Az apukák általában fiút akarnak,csak néha nem vallják be.

Kép
flóra 11

Bocsánat, kivéve persze Gergőt. Őt már megszoktam, hogy fiú. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Ez jó, hogy könnyebb lesz a pisiltetés. :lol: :lol: :lol:
Szerintem is fiút szeretnének a fiúk. :D

KépKép
benó

még nem kaptam meg, az elöbb néztem. de láttam, hogy küldtél pü-t, csak a jelszót nem árultad el nekem.
nekem az elejétöl fogva mindegy volt, hogy mi lesz, csak egészséges legyen, aztán annyit emlegette a párom a lány dolgot, hogy én is már inkább lányt akartam.
de az elöbb megsimogattam a pocim és mondtam a Törpének, hogy akkor is nagyon fogom szeretni :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Na,leszedtük a gyékényt, mögötte volt egy lyuk amit most tömköd be a páromfugázóval. Mérgelődik,hogy mekkora a lyuk,mondtam neki,hogy hát ekkorához ő sincs szokva.... :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Jaj,Timi, ne butáskodj már! Nekem három fiam van és jól elvagyok velük. És ha megint fiúlenne azt se bánnám, csak lehetne még...

Legfeljebb Flórának hívnám... Kép

Kép
flóra 11

a doki mondta, hogy megvan mindene, a méretei egyeznek a héthez, szóval minden rendeben van és én ennek nagyon örülök. és a 2.baba úgy is lány lesz.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Inkább találjatok minél hamarabb neki egy szupi nevet és mire megszületik,addigra már meg is barátkozol a gondolattal, hogy fiú. Nem szabad letörni,mert az a baba személyiségének árt.Légy büszke a fiadra és a férjedre is,hogy fiút csinált neked. Régen ez nagy erény volt ám.És tudod, ez valahogy még mindig így dukál, hogy az elsőszülött az legyen fiú. :wink:

Kép
flóra 11

Na, hát erről beszélek én is! Szülsz te még a párocskádnakikreket is, azok lányok lesznek,ígérem. :D

Kép
flóra 11

Benó,te most képeket nézel, vagy lefagytál?

Kép
flóra 11

Most pont azért nem írtam nektek, mert kerestem Janikovszky Éva Örülj, hogy fiú! c. könyvét, hátha vannak belőle részletek, de sajnos, nem találom. Majd holnap kiveszem a könyvtárból. Mindkét nemnek megvan az előnye, és így igaz, ami késik, nem múlik. Nem is azért kérdeztem én, csak teljesen arra voltál ráállva. Legyen egészséges, az a lényeg. Szuper, hogy minden rendben van, ennél nincs is fontosabb, igazad van. :D :D :D

KépKép
benó

A párom lányt akart. ö még nem tudja. kiváncsi leszek a reakcióra.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Megnéztem a babádat. Nagyon aranyos,még mosolyog is! Ne ronts el a kedvét! Nagyon csinos fiús anyuka leszel,meglátodés büszkén mutogatod majd mindenkinek,hogy ő a fiam. Én is büszke vagyok mindegyikre.Sose bánkódtam amiatt,hogy fiú mind. Ők a három királyok,mint a királyéknál. :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?