Zsombi ismet bagolyt jatszik, mar haromszor probaltam elaltatni, most Apaja probalkozik vele...
Kangi,
naggggggyon orulok a jo hireknek, marmint, hogy Julcsinak nincs baja.
Eskuvoi kepetek tunderi, es nem is vagy balna. Tok karcsu vagy!
(Elrettento peldanak tegyek fel en is kepet? Nnnna, en aztan igazi Gombóc lettem...
) Apaja kiabal, a ded engem akar...
Ujra itt, mar alszik.
Ancsa,
A dokim szerint a szopi befejezese utan kb. 1.5 honappal kell megjonnie.
Miszike,
Kepek szuperek!
Most nagyon jo otletet adtal, anyukameknal csinalunk majd mi is hasonlo kepeket. A haz az ugyan mar masik, de a butor az maradt.
PsAndi,
gratu az evfordulotokhoz!
Toffi, Norka,
nagyon edik a gyerkocok!
Zulu,
Boldog szulinapot MAc-nak!
Remelem, jol sikerul a sielesetek!
Elli,
a rossz dokineni miatt ne aggodj, vanank orvosok, akik ijesztgetni szeretik az anyakat. Nem tudom, milyen erdekuk fzodik ehhez. Ha a masik doki azt mondta, hogy Kevin rendben van, akkor rendben van.

MA megkerdeztema gyogytornaszunkat, azt mondta, egy gyereknek 16 hos koraig kell jarni elkezdeni, addig nincs gond egyaltalan. Seol nincs az leirva, hogy 8.5 honaposan fel kellene allnia...
MAci_2,
gartula az allashoz!
Beu,
Te a ketedra masik oldalan is alltal? Es megtekergetted a rossz gyerekeket? Ahhhh, egy vilag omlott ossze bennem...hihi...
Elli,
Te is?
Kataa,
Te itt?
MEselj, mekkora volt Mormika pocakja?
Momo,
coki (gondolom, csoki
) fozes. 

Gratula Zsebi egyedul acsorgasahoz!
Heppi,
Micsoda kenyer! Es bocsi a kerdesert, de most lattam eloszor eloben ilyen hazi gepben sult kenyeret, es erdekelne, hogy ez milyen sulyu?
Momo,
csorog a nyalam a kenyer lattan.
Hozzakepzelem a friss kenyerillatot es,....maris hizni kezdek.
BoldogToffi,
hurra, hurra, hurra!!!!!

Nadine,
mar hat honapos? De mulik az ido!
A kep nagyon aranyos! Es mar igy all?
Sofka,
gyespotlekot mar el is koltotted? AKkor mi lesz a holnapi shoppingolasunkkal? Gyertek csak nyugodtan fel!
Tegnap lecsereltuk a gyerekorvost.
Azt mondta, ilyen babat nem eheztetunk, egyen ZSombi azt es abbol es akkor, amit akar. Akar tapit is. VAloszinuleg tobb foga jon, ettol fajhat az inye, es ezert utalja a kanalat. Ma pedig a gyogytornasz dicserte meg Zsombit, es azt javasolta, hogy a jovo heten meg kezeli Zsombit, aztan jan. elejen visszajon meg egy kontrollra, es utana (ha minden OK) mar nem jon tobbet.
En uuuugy orulok! 

Pussz,
Gombóc