A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Úristen, miket írok! Jézusom! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ez tök jó, ezt akartam írni. :roll: :roll: :roll: :roll: Anyám.

KépKép
benó

G. alszik, nekem szabad lustának lennem, így legalább csöndbe vagyok! :D

Kép
muzsuzska

Anyám hogy megy az idő!!!
61 nap!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Hiába,Gergő öregszik!
Betámadtak a legyek, be kellett csuknom az egyik ablakot!

Kép
muzsuzska

Izgi! :D :D :D :D :D

Írd be a nefelejtsdel.hu-ra. Én meg ezt a címet akarom állandóan elfelejteni. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

a mosószerre gondoltam :D

KépKép
benó

Tedd be könyvjelzőnek!

Kép
muzsuzska

A mosószert? :lol: :lol:

KépKép
benó

Ma még a törölközőkre is akasztót kéne varrnom....a mostaniakon alig van akasztó, a párom meg mindin szentségel, hogy leesik a fogasról....
Tegnap vettem hozzá szalagot és most minbdre varrnom kéne kis hurkokat...:P

Kép

Kép[/
tancsu

azt is

Kép
muzsuzska

Jól van, varrogassál hurkokat. :D

Én meg folytatom a sulis dolgokat meg a takarítást. Meg könyvtár meg anyuék. Ennyi. Du. a Gy. elmegy evezni a Dunára. Oda engem nem visz magával, sajna. A Velencei-tóra meg du. nincs értelme elmenni, mire odaérünk, jöhetünk vissza.

KépKép
benó

Képzeljétek, tegnap főnőkőm megmutatta a műtét előtti héten készült továbbképzéses- oktatásos halfőző buli képeit. majd leestem a székről amikor szembesültem magammal! Fehér poló volt rajtam és olyan kövér vagyok benne mint egy elefánt!
Mindegyik képen ott viritok mert én meregettem a halat mindenkinek!
Szőrnyűűű!!!!!
Jut eszembe éhes vagyok! :D

Kép
muzsuzska

Milyen okossak ezek a legyek, amint megfogom a légycsapót, eltűnnek!

Kép
muzsuzska

Közben megágyaztam, mneglocsoltam a szomjas virágaimat.....
Már csak a mosogatáshoz kéne odaállnom, de ahhoz vizet kéne vinnem...
Régi fajta bérház amiben lakunk, a konyha és a fürdő messze van egymástól és annak idején csak a fürdőbe szereltek bojlert és csak a kádnál van melegviz.
A fürdői kézmosónál és a konyhában csak hideg viz van, igy a kádtól kell vinnem kis edényben hogy mosogatni tudjak....

Kép

Kép[/
tancsu

Ma nem fogok egész nap itt ülni, az tuti. Kép És hétfőtől minden nap tornázni fogok, ígérem. :roll:

KépKép
benó

Eljutottam odáig, hogy egy halomba pakoltam a mosogatni valót...hátha elmossák egymást!!! :P

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Hidd el, minket nem zavar hogy itt vagy.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Biztos szokatlan minden most nektek, de gondolj a saját lakásra! Ami a legfontossab nem kell látnod a drága ........ képét!

Autó kérdés, beszélgetettek róla, hogy jó lenne ? Vagy van valami remény?

Kép
muzsuzska

Vigyázz, nehogy megemeld magad, Tancsu! Léccccccccci! :shock: :shock:

Zsuzsi, én is iszonyodva nézek bele a tükörbe, meg a múltkor a titkárnéni (mikor hánytam és nem bírtam enni napokig), azt mondta, nem baj, legalább most majd olyan leszek, mint régen. ÁÁÁÁÁÁÁÁ! Lehet, hogy már szét is folytam, csak nem veszem észre? Én a hízásokat nem szoktam ám észrevenni (a fogyásokat se). Gy. is előszeretettel csipkedi a hájamat, de ő nem szereti a hájat alapból, nem azért csipkedi. Úgyhogy valamit tenni kell. :evil:

KépKép
benó

A párom nevén lévő kocsira gondolsz Zsuzska?

Kép

Kép[/
tancsu

Benó én sem fogok itt ülni egész nap!!!!!!!! :D
Ne aggódj, csapj valami kaját össze Gy. nak mire hazajön, és ráérsz.

Kép
muzsuzska

azt írtad , hogy lekerült a nevéről. De én úgy emlékszem, hogy nincs saját autótók, azért kérdem.

Kép
muzsuzska

Oké. :D Ti nem is szoktatok egész nap itt ülni. :shock:
Ti mit főztök ma? Nektek még maradt anyukádéktól, Tancsu?

KépKép
benó

Nekünk van bableves maradék és dinnye. Nincs kedvem főzni.
Visszatérve fogyókurára: ha én nem eszem akkor G. se akar, namármost neki nem kel fogynia!

Kép
muzsuzska

Igen, az lekerült a nevéről, sajátot meg nem hiszem hogy fent tudunk tartani, igy sztem nem lesz...
Örülünk ha megélünk majd....

Nekem apa igért mára frankfurti levest, meg csinálok sajtos tésztát, az hamar megvan...ez lesz a mai menü...

Kép

Kép[/
tancsu

A sajtos tészta nem rossz ötlet. :D

KépKép
benó

Sejtettem.........Sajnálom! Ha nyerek a lottón veszek nektek egyet! :D :D :D
Az fini ebéd lesz!

Kép
muzsuzska

Benó csinálj mellé zöldséglevest!

Kép
muzsuzska

Megkaptam a bérlapom tegnap, kevesebre számitottam a táppénz miatt. Szódával elmegy!

Kép
muzsuzska

Ha kevesebbre számítottál, akkor az nem rossz. :D
Az autót én is sajnálom. :cry:

KépKép
benó

Na jó nem vagytok itt, akkor én is megyek és teszek veszek valamit!

Kép
muzsuzska

Én itt vagyok, keresgélek hülyeségeket az interneten, 9-ig maradok.

KépKép
benó

Én is vagyok...

Közbe leszedtem a tegnap mosott ruhát...egy nagy kosárral lett, majd ma vagy holnap elkezdem vasalni, meg volt közte 1-2 amit varrnom kell...

Kép

Kép[/
tancsu

Igazából itt megvagyunk kocsi nélkül is...
Busszal elég jó a közlekedés is...
Anyáék sincsenek messze,innen is és majd az új lakéstól is 15 perc séta kb...

Kép

Kép[/
tancsu

Engem nagyon régóta izgatnak olyan dolgok, amik az ősökkel kapcsolatosak, tehát a hagyományok stb. és most találtam egy ilyen képzést. Nagyon jó lehet. Biztos, mindenki hülyeségnek fogja tartani, de lehet, hogy elmegyek majd. Megkérdezem, mennyibe kerül.

KépKép
benó

KépKép
benó

Sajtos-tészta lefújva, a párom melegszendvicset akar enni este...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ezzel az oldallal meg is találtam, amit kerestem.
Vagyis tudjátok a mondást: Nem kerestél volna, ha nem találtál volna már meg.

KépKép
benó

Sztem ez jó dolog lehet Benó...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska merre lett?

Kép

Kép[/
tancsu

Az is fini. :D

KépKép
benó

Nem tudom, hová lett, biztos tevékenykedik valamit.
Te nem tartod hülyeségnek, Tancsu? Egyikünk vadász-íjász tanfolyamra, a másik sámántanfolyamra (ősforrás iskola vagy mi a neve) jár? De annyira érdekel! :shock: :shock: :shock:

Szerintetek mi lehet ez az állandó felfázásérzés? Viszont a zsurlófű tea egyből segít. :D Csak hát, az a baj, hogy lehet, hogy egyébként valami fertőzésem van, és azért is nem akar megtapadni a baba.

KépKép
benó

Sztem egyáltalán nem hülyeség....

Barátnőm és a férje pl nagyon hisznek a csillagokban...ezzel kapcsolatos tanfolyamra jár bnőm, már van pár ilyen iskolája...
Ezenkivül érzik a szellemeket, hogy hol van pozitiv energia, negativ energia, stb...
Ez alapján élik az életüket is....
Ezt tiszteletben is tartom....
Amit viszont velük kapcsolatban nem tartok helyesnek, hogy azért nem szül idén, mert a baba horoszkópja és az övé nem illene össze...
Ezzel csupán annyi gond van, hogy 30 felettiek és a csajnak nőgyógyi problémái vannak, tehát nehezen esikteherbe...
Mondtam is neki, hogy addig húzza, hogy sosem lesz babájuk....

Kép

Kép[/
tancsu

Ha valami bacidlenne, akkor a doki észrevette volna nem???

Kép

Kép[/
tancsu

Ennyire én nem lennék komoly. Csak azt tudom, hogy pl. majd kiugrott a szívem, amikor volt az a dobolás a tavalyi Szent Iván éjen is, meg most is (bár a több dob tavaly jobban tetszett), meg amikor nyelvészetből finnugrisztika tantárgyon belül a sámánizmusról tanultunk, az nagyon baró volt, valahogy úgy éreztem, nekem ennek utána kell járnom egyszer.... Vannak bennem ilyen kötődések.... Én nem szeretem a képmutató ősmagyarkodást, csak szeretném tudni, milyen gyógynövényeket használtak, mire, érdekelnek, miben éreztek erőt, minek tulajdonítottak jelentőséget a régiek, milyen szokásaik voltak, és kicsit jobban betekinteni az ilyen dolgokba, megismerni ilyen embereket. Legalább addig se foglalkozom a gyermektémával ilyen eszelősen.

KépKép
benó

Ezek nagyon jó dolgok....:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

A doki eddig csak uh-ozott, én meg nem mondtam ám neki a felfázásérzést. Tudod, áprilisban voltam a drága (20 ezres) dokinál, aki rákszűrést meg minden egyéb kenetbizbaszt megcsinált, de azóta nem volt semmi ilyen irányú vizsgálat. Tehát, nem. Akármilyen szent, nem vette volna észre. :cry:

KépKép
benó

Itt vagyok, tv-t nézek és közben varrok...
Na milyen vagyok???:D

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor legközelebb ha mész, feltétlenül mond el neki....
Egy fertőzés is nagy gubancot tud okozni....

Kép

Kép[/
tancsu

Az én hibám, tudom, mert talán belezúgtam, vagy mit tudom én, de sose jut eszembe semmi, ha ott vagyok. Bár, a régi dokiknál se jutott eszembe sose semmi. Főleg, hogy mindig egy pohár zsurlófűvel már meg is gyógyítom magam, teljesen elfelejtem, mire odaérek. De nem vagyok felfázva egyébként, az tuti, csak én azt gondolom, hogy esetleg ez valami másnak a jele, pl. hólyaggyulladás vagy valami ilyesmi. Vagy bármi lehet, gondolom én. Mint a múltkor (tavaly) volt az orvos által CSENDES MEDDŐSÉG-nek becézett :evil: :evil: :evil: tökömtudja betegségem, de azt kikúrálták. Aztán hátha visszajött. Hétfőn megyek, és baromira megvizsgáltatom magam.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?