Hné Éva! Persze, nem foglalkozo ma kilókkal, de azért ez nem igaz!

Még mindig 2-3 óránként vagyok éhes, de már elfogadja a szervezetem a kefírt, nem csak pörköltet kell magamba tömnöm.
A 12 kiló hízás nálam bebizonosodott, hogy a minimum, és tényleg ennyiből jön össze a baba, a vér, a méhlepény, a víz, a tudomisén.
Szülés után 8 kiló ment le, majd itthon pár nap alatt még 4, tehát az 12. Gondolom ekkora ment ki belőlem az összes víz.
De mivel most plussz-val (vagy hogy kell írni) indítok, saját magam miatt akarok odafigyelni, mert nem akarom, hogy egy Moby Dick castingon zokszó nélkül kiválasszanak!
Hörcsög! Mi újság? Elmúlt már a szájpenész?
Silka! Mennyit sikerült ledobnod? Egyébként majd én is nekikezdek egy 90 naposnak, nem tűnik nagyon sanyargatónak, és hát majd két gyerek mellett meglesz a mozgás is.
Mmarica! Mikor mész dokihoz???
Képzeljtek, holnap megyünk 14h-re
4D-re!
Apa nem tudja, meglepi lesz, majd indulás előtt szólok, hogy készüljön, mert valahova megyünk.
Beszéltem a szonográfussal, azt mondta, hüvelyivel meg lehet nézni, és ha jól látható, a nemét is meg lehet mondani. Persze ha lánynak néz ki, az még nem száz százalék, hiszen kinőhet ott még valami, de ha fiú, az látszani fog. (Barátnőm azt álmodta: kisfiú. Hugom gyerekeinél, és Zsófinál is megmondta, milyen neműek lesznek).
Szóval izgi nagyon!!!!!!
Az utóbbi napokban meg szinte úgy éreztem magam, mint a gyerekágy időszakában.
Zsófi extrán anyás, f11 felé tudom elaltatni este, ettől függetlenül 6-kor kel, és semmit nem tudok csinálni napközben, a lakás úszik.
Úgyhogy tegnap kihoztam a járókát a folyosóra, mert napok óta nem tudok 100%-osan elmosogatni (a főzésről nem is beszélek), és minden csak halmozódik.
Szóval Zsófi járókába be, Anya mosogat.
És akkor elkezdődött a vegyél ki-sírás.
Odamentem, mutattam játékot, megitattam, beszéltem hozzá, megsimogattam.... Sokszor már én is sírtam vele, de nem vehettem ki.
Kb. 1 órán keresztül sírt keservesen. A nyaka, a haja teljesen átizzadt.... Szörnyű volt.
De az nem állapot, hogy már az is gáz, ha felállok mellőle.
Kb. egy óra után abbahagyta, és eljátszott mág fél órát, míg csináltam a dolgomat.
Utána még később betettem, és nem volt gond.
Nem hagytam magára, nem hagytam cserben, ott voltam, mellette, ölelgettem, próbáltam elterelni a figyelmét, csak éppen nem vettem ki. (Oroszlán a lelkem, és Ők kitartó sírással sok mindent elérnek).
Nappal de. 1,5, du. 2 órát alszik.
Este f10-nél hamarabb nem tudom elaltatni. Éjjel többször kel - sírva és rúgkapálva.
Most már rájöttem, hogy szomjas. Odaadom a cumisüveget, a vizet csak úgy nyakalja, majd cumi eldob, és mint akit fejbevertek, alszik tovább.
Szúnyogcsípés nálunk is van, szegénynek piros lesz a bőre, pár nap után meg olyan, mintha egy pattanás lenne. Meg is tanultuk, hogy az a "bibi". És mondja, hogy BI.
Zsófi nem igazán eszi a tejpépet - nem tudom miért... így trükköznöm kell, hogy meglegyen nagyjából a napi 5 dl tejtermék.
Van, amikor csak 4x eszik egy nap. Ez mondjuk ritka.
Az ebéddel már bátrabb vagyok, kapott már töltött paprikát, húslevest, tegnap meg lecsót csináltam neki (rizzsel és egy tojássárgájával). Volt ám sikere.
Na most jól beszámoltam.