Hú, most én is hosszú leszek, mert nagyon sok mindenről írtatok!
Ági: azt szeretném elmesélni neked, hogy a súlyt nem tudják pontosan megmondani, a sógornőm két hete hétfőn volt Ctg-n, azt mondták neki, hogy 3,1 kg a pici, másnap, kedden megszülte 3,7-el...szóval ne vedd készpénznek, hogy nem érte még el a súlyt. Viszont nagyon irigykedek, te tényleg csak pocakra híztál!
Rituspoc, Mecsi: ti is nagyon csinik vagytok
Dia: szuper a szoba!Nagyon tetszett!
Niki: mindenképpen hívunk, ha eljutunk, nagyon szeretnénk
Hrk: a Lymot nem Erdélyben szedtem össze, csak előtte 2 nappal, és azt szúrtam el, hogy nem figyeltem a helyét, de most amikor voltunk, most is volt kullancsom, de az nem lett csúnya, biztos hogy nem volt fertőzött!
Barbi: örülök, hogy itthon vagy, Döme baba is nagyon édes, remélem hamarosan mindkét fiad otthon lesz, addig is nagyon sok kitartást neked. Jó, hogy a férjed is a sarkára állt, remélem így is marad!
Bende: gratulálok
Panna: nagyon vigyázz magatokra!
Eszter: tudom, hogy most sok a dolog, de azért te is nagyon vigyázz, ne erőltesd meg magad!
Gabi: Nagyon jó nyaralást kívánok nektek, és nagyon jó volt hallani rólad, augusztusban pedig hajrá!!!!!
Biztos van amit kihagytam, pedig nagyon igyekeztem.....
Képzeljétek, ma voltunk a férjemmel szülés pozíciós jógaórán a férjemmel, annyira jó volt, és nagyon sok hasznos dolgot halottunk!
Kellemes estét mindenkinek!

<

[/url]