Adri!
Te egy kis tündérke vagy!!!

:D:D:D:D de annyira azért nem vagyok kripli,

hogy a lányokról ne tudjak gondoskodni.

A takarítást úgy néz ki, hogy talán fogja más csinálni és ha akarom akkor fogok tudni kaját is rendelni.

De azért köszi szépen! Ha mégis úgy alakulna, hogy kinyúlok mint egy béka akkor szólok.

köszi szépen.
És hol voltatok Ausztriában??? Iiiiimádom Ausztriát!!!!

:D:D irigy-irigy!!!

:D:D nekem nem derült ki. Most voltatok???
Az agáma tetszet a lányoknak (kb 10 percig), utána inkább az apjukon ugráltak az jobban érdekelte őket.

Max néha ha látják, hogy én is nézegetem, akkor odajönnek, a frászt hozzák szegény állatra, aztán rohannak tovább.

Gondozni meg biztos nem én fogom, mert én be nem nyúlok hozzá!!! Főleg nem élő tücskökkel!!!!
Küldtem privit!
Kriszta!
Nekem meg küldtem mail-t.
Hogy vagy különben? Gyerekrucik? Vettél? Mosás? Vasalás? Kiságy?
Anyós azóta nem „boldogított”???
Tünde!
Isten ments, hogy megfogjam!!!!

olyan kis szúrósnak kinéző tüskéi vannak. Brrrrr

de azért jó fejnek néz ki. Sajnálom szegényt, hogy a lányok zaklatják, kopognak az üvegen neki. Tegnap este megleste alvás közben.
A férjemet meg csak egy dolog készíti ki: ÉN!!!!!

csak viccelek!!!!

:D:D:D:D
Vigyázás:
Neked is nagyon köszönöm, de én ezt nem is fogadnám el senkitől. (max ha a halálomon lennék

de itt még nem tartunk szerencsére

) én szültem őket és nem varrnám más nyakába.

Nem úgy vállaltam őket, hogy majd csak lesz valaki akire jól átlőcsölhetem őket.

bár irtó fárasztóak, de imádom őket.

Azért még egyszer nagyon köszi neked is.
Emano-Andi!
Hát nem is tudom, hogy mit mondjak!!!

biztos minden rendben lesz!!! Nagyon sok ++++++++++++++++++++++++++++ energiát küldünk és lélekben veled vagyunk! Gyere bátran és beszéld ki magadból ha úgy érzed segít!!! Mi mindig meghallgatunk! Támogatunk!!! Mielőbbi jobbulást a mamádnak!!!!