A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

:cry:
De azóta már férj és feleség vagytok, és ez a lényeg! :D És ott növekszik benned egy kis élet! Kép

KépKép
benó

Húha! Megint laptető! :shock: :shock: :shock: És az hogy a fenébe? :shock: :shock:

KépKép
benó

Benó ez érdekes, összement a lap?

Kép
muzsuzska

Nekem nem tűnt fel, hogy ennyit írtunk volna! :shock:

KépKép
benó

KépKép
benó

Lassan szedem a sátorfámat.
Ti mit csináltok?

KépKép
benó

Én most végeztem a reggelimmel....:)

Barnakenyér, májkrém, paradicsom és tej...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Aztán mosol. :D

KépKép
benó

Akkor én legközelebb vagy ma du. jövök, vagy vasárnap este.
Mindenkinek minden jót, jó pihenést, szép hétvégét! Kép
Kép

KépKép
benó

Mi is lelépünk, elmegyünk sátornézőbe és maszízózó beszerzésre! :D :D :D Utána dolgozni! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Na akkor itt maradtam egyedül...:(

Én meg közben nagyimnak rendeltem egy könyvet...
A kórházban összeszedett egy bélfertőzést, ami sajnos nem gyógyitható...Találtam egy könyvet, étrendi tanácsokkal, tippekkel és pont erről a betegségről van benne szó....
Postázással együtt 2000 ft.

Kép

Kép[/
tancsu

benó

Nektek is szép hétvégét és jó időt..:)

Zsuzska

Jó sátorvásárlást és kiméletes munkát mára...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Még nem tűntem el. :D
Az jó, ha postázással együtt 2000 Ft, az nem olyan sok. :D
Zsuzsi, jó sátornézést! :D Hol vesztek sátrat? Mohácson?

KépKép
benó

Menek kicsit tv elé...

Később benézek még....

Kép

Kép[/
tancsu

Azt hittem elmentél...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Oké, jó pihenést! :D

KépKép
benó

Mindjárt megyek, csak fel kéne még öltözni. :lol: Az lassan megy ám. :lol:

KépKép
benó

Meg össze kell szednem, hogy mit is kell intéznem, hova is kell mennem, aztán majd odaadom a listát a Vivikének, ő meg majd irányít. Így szoktuk csinálni. :D

KépKép
benó

Te milyen babás könyveket olvasol/olvastál a terhesség alatt?

KépKép
benó

A védőnénitől kaptam egy csomagot, abban voltak kis könyvek, aztán a 2 Leboyer könyv,a hugomtól kaptam a Baba született c. könyvet, a Kismamák nagykönyvét...

Ezen kivül én a neten nézelődtem sokat még....

Kép

Kép[/
tancsu

Szintén a hugomtól kaptam a Doktor néni könyve c. és a Szülők lettünk c. könyveket......kb ennyi...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Én most nagyon rá vagyok kattanva ezekre a könyvekre. Persze én mindig mindenért lelkesedem. :lol:
Azt hiszem, ha választani kellene, kb. 4 könyvet választanék:
- Hogyan ne legyünk tökéletes anyák? (de ezt lehet, hogy le fogom gépelni, mert mire meglesz a baba, addigra legépelhetem igazán :evil: )
- Gólyára várva
- Spirituális felkészülés a várandósságra
De a best, azt hiszem, az utolsó.
Sose indulok el.
Puszi
Érden van Libri, majd jövő héten átmegyek a Vivikével. Ő a barátnőm. :D

KépKép
benó

Na most ténleg menek már...:)

Jó intézkedést...:D

Szióka...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj, de jó, azt hiszem, a tv-re sasolsz! :D

KépKép
benó

hittem

Jól van, akkor, és melyik a legjobb szerinted? Majd később írd meg, most menj, pihenj. Én is elindulok. :D

KépKép
benó

A tesód lesz a keresztanya? :D

MEGYEK.

KépKép
benó

Nem vettünk semmit és még ebéd sincs!
A sátor 30ezernél kezdődik, amiben nem hason csúszva kell bemászni!
A masszírózógép 13 ezer, megnéztük , kipróbáltuk! ez a sza...t is kirázza az emberből! de drága, szerintem!
Pénzünk megmaradt.
Neten nézelődtünk sátor ügyben.: vannak árak!
De én szeretném megnézni az anyagát mielőtt megveszem, volt olyan ami feketefóliás volt, mondtam hogy dunsztolódni tökéletes!
Na megyek mert egy órámvan! Puszi mindenkinek!

Kép
muzsuzska

Szia, Zsuzsi, tudom, te már dolgozol. :? Biztosan nem egyszerű a sátorvásárlás. :wink: Jó munkát, majd vas. tali. :D

KépKép
benó

A tesómék interneten vásároltak valakitől sátrat, de az is drága volt, és az is lutri.
Mi most a Vivikével a Bogáncsot olvassuk, hát, elég horror, képzeljétek, 330 oldal!!!!, és marhára lassan olvas persze, és olvasónaplót is kell írni róla! Anyám! Még csak 2 oldalt olvastunk, de már megőszültem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most írja a naplót, de azon is sokat filózunk.

KépKép
benó

Még az a jó, hogy van azért kedve hozzá, és az nem mindegy. Mondjuk, én már 3 hónapos korában vittem magammal könyvtárba, 3 éves korától pedig már könyvtártag. :D :D :D :D Úgyhogy beleszületett a könyvekbe, nem furcsa neki az olvasás. :D :D :D Úgyhogy most megyünk is a könyvtárba, és kivesszük az Örülj, hogy lány! c. könyvet, ha bent van. :D :D :D :D Mindjárt mondom neki, hogy húzzunk, ne írogasson annyit. :D :D :D

KépKép
benó

Megyünk, majd jövök. Puszi :D

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Még jó, hogy benéztem, mert annyit írtatok... :D :D Öröm olvasni!

Kép
szilzi

Jelentem, nagyon élvezem az itthon létet! :D :D Gergő nálunk aludt mind a két nap, voltunk strandon és gondoltam rátok, milyen jó lenne együtt áztatni... 25 fokos volt a víz, illetve annyit írtak, szerintem több volt, mert én simán belementem! :wink:

Kép
szilzi

Voltunk lenn a parton sétálni, lángost és kukoricát ettünk, aztán kisvonattal jöttünk haza! Olyan szép a part! :D Tegnap Tihanyban voltunk este, fagyizás, séta este még összebújtunk a Gergővel, nagyon jó volt! :D Ne gondoljatok semmi féle pedofil hajlamra, de ilyenkor mindig úgy örül nekem, hogy úgy csinál mint egy hároméves és bújik, puszilgat, ölelget... Én meg élvezem nagyon! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ma dolgoztam apunál, most megyek kozmetikushoz, letépetem a bajszomat, hogy szép legyek mikor Benóval találkozunk! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Timi, tényleg örülj, hogy fiú! :D Én gratulálok hozzá! :D Párod mit szólt! Jó kirándulást! :D Nekem is a Tammás tetszik legjobban!

Tancsu, Te tényleg fészekrakó lrttél! Mindent szépen elintézel, megvarrsz, fáradhatatlan vagy! Az ajándék tuti jó, szerintem!

Zsuzska, akkor "együtt érezhetünk" a vérvételen majd! :wink: Képzeld, milyen jó lenne, ha szorgalmasan eljárnánk vérvételre, közben pedig már babásak lennénk! :wink: Húúú, de jó lenne! :D

Flóra, Ti pedig élvezzétek ki ezt a hetet a pároddal! Olvastam, hogy a rádió szinte egész nap szól! :lol: :lol: Ne is foglakozz most mással!

Benó, jó kirándulást holnapra! Én is nagyon várom, hogy mint két tök üljünk egymás mellett! :lol: :lol: Nem ám, tuti fogunk tudni beszélgetni! :wink: Én biztos vagyok benn! :wink:

Kép
szilzi

Most megyek, majd vasárnap dolgozom, akkor jelentkezem!
Sok puszi Nektek! :D :D

Kép
szilzi

Sziasztok! :D

Kép
flóra 11

Most jöttünk haza.

Kép
flóra 11

Tancsu, ez a bombasztikus ötleted a névnapra igazán nagyon jó ár. Biztos azért csinálja így, mert a barátnőd, nagyon kedves tőle. Legalább valaki segít. :D

Kép
flóra 11

És tényleg vigyázz magadra. Ne hajtsd magadat túl. Csak szépen lassan, hiszen van időd még mindenre. :wink:

Kép
flóra 11

Benó,te csak szervezkedsz,szegény párod meg már készen kapja a programokat. Aztán csak kiadod számára az útirányt, beülsz az autóba és indulás. Hát ezt így én is elviselném. :D A párod hogyan viseli,hogy örökké van program,sose vagytok otthon? Vagy őis ilyen csavargó típus? :D

Kép
flóra 11

Egyébként Ópusztaszer tényleg gyönyörű! Fantasztikus programok vannak ott. Voltam ott kétszer,egyszer a párommalés vele csodálatos volt az a kirándulás. :D
Ha még nem voltálott, akkor okvetlen azt válaszd, menjetekoda. Ópusztaszert minden magyarnak látnia kell.

Kép
flóra 11

Na,jó.Már megint mindent egybe írtam. :evil:

Kép
flóra 11

Zsuzsi,te csak ne akarj a pocidból fogyni.Olyan fogyás ninc,hogy csak a pociból. És szerintem ezek a rázós vackok egyáltalán nem fogyasztanak. Na jó, ha olcsó én is kipróbálnám,de drágán nem.
Egyébként meg igaza van Tncsunak,hogy még korai lenne a pocikádra.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, nekünk van egy hatalmas sátrunk. Ha jól emlékszem legalább 5 személyes. Akkora,hogy én állva elférek benne.Ha útbaejtetek minket,kölcsönadjuk. :D

Kép
flóra 11

Na, Benó! Ha a Vivikétől megőszülsz,aki gondolom nagyon jóltud olvasni,akkor hogyan lenne türelmed kivárniegy diszlexiás gyereket? Most kicsit belekóstolsz az én munkámba. Tudod eddeig ha elsőseim voltak még mindig elsírtam magam örömömben,amikor a betűk megtanulása után úgy karácsony körül hallom tőlük végre,hogy összeolvasnak. Ez azt jelenti, hogy tisztán olvassák,hogy ma,má, me,mé, .... stb. Ez mindig akkora öröm,mert általában hiába ismerik a betóket,az összeolvasással néha két hét is eltelik. Eleinte ilyenek jönnek: mö a, mmmmm a.

Kép
flóra 11

Szilzi drága, pihenj csak ezerrel, nagyon rád fér.Élvezd a Balatont,meg a Gergőt. Egy gyerek nem marad ám sokáig ilyen ragaszkodó.Nincs messze az az isdő,amikor majd szégyelli, ha mások előtt csakegy puszit is adsz neki. :)

Kép
flóra 11

Mi pedig ma egész álló nap keményen dolgoztunk. Tegnap este vagyis éjjel nagy vihar volt itt. Sokat esett az eső.Ma egész nap borús idő volt,csk néha sütött a nap. Ezért úgy döntöttünk reggel,hogy ha nincs olyan nagy meleg,akkor kimegyünk a temetőbe és rendbe hozzuk a sírokat. Egy hatalmas családi sírunk van,ott van a nagyikám is eltemetve.Most volt 10 éves évfordulója, 10 éve halt meg. Szerettem volna ebből az alkalomból a sírt rendberakni. Már régebben készülök erre, de most volt idő.

Kép
flóra 11

Szóval az összes bokrot kiástuk ,meg mindent, teljesen kitisztítottuk az egész sírt. Aztán szépen kezdtük rendezni, beültetni a bokrokat,a futónövényeket, a közepét letekartuk fekete fóliával,erre pedig fehér végott kavicsot szórtunk. A kavics nagy része még nem került ki. Ezt majd holnap visszük ki. És még kell venni három hatalmas cserepet, ezekbe kb. 100 liter föld megy,majd bele virágpalánták. Ez a három cserép megy majd a fehér kőre.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?