Sziasztok!!
Dina! Gratula a mozgóbébihez, annyira jó, hogy minden rendben, remélem nálam is így lesz.....tegnap aludtam éjszaka, ma patikáztam délelőtt(a 2. munkahely) egész bírtam, bár volt holtpont....) néha iszonyat mértékben puffadok...leellenőríztem az espumisan bogyókát, és lehet enni kismamiknak, úgyhogy elkezdtem azt kajálni, hátha használ...még nincs hatás....meg vettem egy rahedli homeós bogyót viszérre, meg a hányingerre....ha bejön valamelyik megírom!
Ma voltam brinyózni a családdal,mentünk a dunapartra halat zabálni, végül jegeskávé, és fagyi is lecsusszant....egész jól estek a dolgok, alig émelyegtem!!:):)
Jó 7végét mindenkinek!!!!!És szép nyugis éjszakákat!!!
Ruhavásár tök izgi!!!Olyan helyes rucik vannak....nekem a 2 térdgatyó nagyon bevált amit a C§A ban vettem, csak ajánlani tudom....kényelmes, csini, vagány.....és a kismamás hosszú póló is nagyon tuti!:)
Ha szar idő lesz, nem tom mi lesz, egy csípőfarmerom van, abba férek csak bele...ruhákban- szoknyákban nem érzem jól magam, főleg így bicaj-gyerekek....valahogy kinőttem a módiból:)
első terhességemnél ittam gyömbérteát a hányingerre, nagyon szar volt, semmit nem használt!!! gyömbéres kekszet lehett akkor kapni a plus-ban, nem tom van e még, nekem az se izlett....sütni nem bírnék...amire vágyok: túrós csusza, hurka, tatár beefsteak, gyümileves.....csak ne nekem kelljen megfőzni

:)
Cserkészkolbász! ne ijedj meg, hogy nem hízik a pocid, nekem az első gyerekkel csak félidőben kellet gatyát venni, addig simán hordtam mindent, sőt az esküvős rucim, amit januárban kelett próbálni, és aug.ra kellett, amikor már 3, 5 hónapos terhes voltam nem kellett bővíteni!!!! sőt lazább volt! A másodikkal kicsit korábban látszott, de nem ennyire mint most!!!!:) Szóval aggodalomra semmi ok!!!!!!:):)