Ejj, de rég nem voltam, szégyenszégyenszégyen...
Remélem, mindenki jól van ebben a r**t melegben (bár most éppen nincs olyan nagyon meleg...) és a kis pocakmarcik is rendben vannak (átfutottam, amiket írtatok, úgy látom, mindenkinél minden okés
Gratula a szuper eredményekhez és az UH-khoz és üdv az újaknak!
Én tegnap letudtam az AFP-s szurkát, majd 2 hét múlva elbattyogok az eredményért, július 16-án meg megyek genetikai UH-ra.
Jelentem, úgy néz ki, eladtuk a lakááááááást!
(Azért csak úgy néz ki, mert egyelőre a vételi ajánlat és a bánatpénz van meg, szerződéskötés elvileg a jövő hét első felében lesz.)
Mindenkinek nagyonnagyon köszi a drukkot, tuti, hogy az is segített! :****
Úgyhogy most van 2 hónapunk rá, hogy megtaláljuk álmaink következő otthonát.
Momi: írtad korábban, hogy a súlygyarapodás nem lehet-e a víztől. Nos, úgy néz ki, beletaláltál. Ebben a dögmelegben fogytam másfél kilót, pedig iszom rendesen.
Edoci: Köszi, már sokkal jobban vagyok, nem volt több rohamom, és a meleg ellenére sikerült összeszednem magam.
Ennyit jelentett az, hogy kiszálltam a mókuskerékből és pihenhetek, amennyit csak megkíván a szervezetem.
Ma megyünk 4D-re, már nem bírtunk magunkkal, és megdumáltuk, hogy így ünnepeljük a lakáseladást.
A 4DGenesisbe megyünk, van esetleg vkinek tapasztalata velük? A telefonban haláli aranyos volt a nőci, remélem, ott is azok lesznek...

.

Hát a mindennapokban azért nem ilyen felsőt választok