Isten éltesse Varga Tündit és Jubát! És az elmúlt héten ünneplőknek is sok puszi!:D
Lassan egy hete itthon vagyunk, de azóta sincs megállás.
Szombaton (amikor hazajöttünk) még elmentünk a barátnőnk esküvőjére, másnap anyós szülinap, azóta meg próbálom magam utolérni a háztartásban a két gyerkőc mellett.
Becsülettel visszaolvasni nem sok esélyem van, de próbálok azért visszakapcsolódni!:)
Mmaricám: Nagyon örülök nektek, tudom, hogy már mennyire szerettétek volna! Tényleg mennyi idős a kis Pocaklakó? Küldök én is a tapasztóból!++++++++++++
Mesi: Második trimeszter
LMóni, Ágica: Örülök, hogy megsütöttétek a sütit és hogy sikere volt! Majd gondolkodom még hasonló egyszerű fnomságon és feldobom a gmail-r:) Amúgy én mostanában Regi Búvár muffinját sütöm sokszor, az is nagyon egyszerű, rengeteg lesz belőle (36 darab) és isteni finom!:D
Regi, Dettyk, Silka, Timi26, Viranka nagyon ügyesek vagytok!
Gratulálok minden újabb felálláshoz, mászáshoz!:D
A képek meg egyszerűen elbűvölők!:D
Rólunk: Máté egyfolytában mászik és feláll mindenhol, egy percre sem áll meg. A nyaralást is nagyon jól viselte, szépen végigaludta az éjszakákat. Napközben csak fél órákat tudott aludni, mert csak a babakocsiban vagy az autóban volt rá lehetősége. Amióta hazajöttünk a nappali alvás beállt kettőre és általában egy-másfél órát alszik. Este pedig fél kilenctől reggel fél hét- hétig. Nagyon szépen eszik, mielőtt elutaztunk 23-án (Köszi a köszöntéseket!:)) megmértem és 9280 grammot nyomott. Még mindig csak kettő foga van, pedig annyira duzzadt felül is az ínye.
Majd teszek képeket is, de most mennem kell! Remélem este tudok még jönni! Puszi addig is!:)

Sziasztok drága Szüleim, itt vagyok!!!
Itt a hátam, és a fokhagyma popóm!
Dörzsizem a praclimat
Ide most bekucorodok, és kinyújtom a lábim
Mosolygok Rátok!
Szopizom az ujjam
És most egy óriás homorítás
Bránermájszter 

Segítek becsukni a bőröndöt
Laurával nagyon összebarátkoztam (a tulaj kislánya)
Anyával a Balcsiban
Kidőlve
Úton Tihanyba hajóval
Bor és hal ünnep
VAsútmodell múzeum