A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

sziasztok

én is félkézzel pötyögök,Áron a másik kezemben
nekünk iszonyú éjszakánk volt,éjféltől 4-ig torkaszakadtából üvöltött,valószínű a hasa!
cici,fosi,peluscsere,oá-oá-oá
ez volt a program!
3-kor már átestünk a holtponton Apával!
4-kor végre csend lett,8-ig aludt,aztán újra cici,fosi,pelus,oá-oá.................
10:30-ig szundi és a sorozat azóta is folytatódik
már hulla vagyok
az édesköményt,vizet nem issza,kapja az infacolt,de eddig nem sokat ér
szerintetek normális,hogy ennyit fosik szegéy??????
olya szaftos hangja van,hogy borzalom!!!!!!!!!!!

Katák?????????

mióta szopik azóta van így!
a dr. azt mondta ha nem nyákos nem gáz!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Ronix??????????????
helyzet?

Kép

Kép
ibm

Ami! Mennyi tejet iszol? Eszel citrusfélét?
Egyébként mivel ma olyan nagyon zizik vagyunk a legtöbben, mitől lenne szegény gyerek más? Tuti a front is benne van.

Kata! Örülök, hogy jobba, de szerintem bármikor bemehetsz ha kétségeid vannak. Mondjuk ma már én is hülyén éreztem magam a szülésznő előtt kicsit. Mult héten is azt hittem a joslóra hogy az valami, meg ma is.
Dehát igazából le van ejtve mit gondol. Orvos vagyok, de sose szültem!!!! ( jaj, ma mindenen sírni tudnék....)

Nicike! Szerintem nincs nagy különbség a 160 és 180 között. Mondjuk annyira nem értek hozzá...Tudtommal a gyerekeknél 160-at szoktunk tartani, de te mégis várandós vagy, szerintem 18igy nyugodtan felmehetsz. Mégse éhezhet a bébi. Acetont lehet különben a vizelet stix-szel nézni, védőnő segít!

Kép
andkata

kösz csajok a válaszokat meg az aggodást iszonyu jol esik

ami vettem védöt de ugy ökölödik mikor bekapja a cicit hogy csak

nálunk is ez van cici és oá azt 10perc pihi a cicin picit sziv és megint oá
ugy látszik ez egy ilyen nap..........
ugy érzem tök nyugodt vagyok a volt anyosom és a lányom na meg apa kinyalják a seggem(bocs a szoért )
de tényleg igy van--

ági sajnálom hogy ilyen a párod

apa többször haza ugrik hogy megnézze a babyt
és velem is sokat törödik sokszor gáz mert ha kicsit nyögök(kijött az aranyerem :( :( )már ugrik hogy mi a baj és hogy tud segiteni
szoval imádom
én nagyon utálatos voltam terhessen tele hangulat változással és ö nagyszerüen elviselte azt mondta kezdek vissza alakulni

még 6-7kg plusz van rajtam de még van viz is böven.
én nem bizti hogy irok szülés történetet iszonyu nehezen szültem
össze-vissza repedtem
utána még fel is kellett tárni a hüvelyt és mindent müszeresen ugyhogy azt hittem meghalok-bögtem és kiabáltam hogy hagyja abba :( :(
áááááááááá

rossz volt nagyon :(

a nevéröl annyit apa az utloso beszélgetéskor mondta neki a léna jobban tetszik én ugy voltam vele többet ugyse választhat és legyen de nekem is tetszik :D :D

jön majd kép is ha a lányom fel rakja a gépre
jo itt veletekkkkkk

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nem iszom sok tejet,max. 2 decit,mondjuk tejeskávét.
Napi kb. 1 liter tea azért lecsúszik,mondjuk citrállal csinálom!
Na jó a tej mellé néha tejcsoki,túrórudi,túrogombocot is ettem tegnap.
Már alig eszem valamit!
- 12 kilónál járok!!
Még van 8!
Ami persze nagyon ráérne!
Úgy sajnálom szegényt,pedig annyira rászokott a cicire!
Ötlet????????
Most betettem a kiságyba ha hirtelen eltúnnék akkor felébredt!

Kép

Kép
ibm

Csak ötlet, azt a citrált hagyd el...Hátha. Pontosan nem tudjuk mi lehet benne...

Tejterméket sztem nyugodtan, 2 dl szintej meg nem sok. Nem a kg-ok miatt kérdeztem...

Kép
andkata

tornáztatást ilyesmit próbáltatok?

Kép
andkata

Ronix pár rossz hír mellett sok jó....
De örülök!!!!
:D :D :D

Kép
andkata

Köszi!
Tudom,hogy nem a kilók miatt,ez csak úgy eszembe jutott!
Kicsit csaponganak a gondolataim! :oops:
Próbáltuk a tornát,a hát,has simit,maszírozást,ringatást,tologatást,meleg takarót és csak sír és sír,de olyan keservesen,hogy megszakad a szívem!
Ez olyan szörnyű!
A nővérem kisfia ugyanilyen volt!
És a legborzasztóbb,hogy mostmár akkor is így sír ha csak szimplán éhes!
Felkel és azonnal cici kel,mert úgy ordít,hogy nem vesz levegőt!!!!!!
Szegény Apa már nem bírt vele éjszaka!

Ronix! Örülök,hogy Apa így viselkedik!
Ugye hogy nagy lett a szerelem?
Sajnálom a bimbóvédőt,nekünk nagyon bejött!
Most hogy álltok szopiügyileg?

Kép

Kép
ibm

Ami - Nóri is sokat kakil és a hangja is brutál... :lol: De mi van ha nyákos????????????????? KATÁK? Mert tegnap totál az volt? De nekem ezt senki nem mondta hogy baj!!! HM???
Vendég

Teó! Szerencsére nem bárányhimlő, de iszonyúan meg van fázva. Patakokban ömlik az orra. Egy textilpelenka egy óra alatt szennyes lesz, mert már ragad! Bocsi!

Ma tuti érzik a babák ezt az időt. Jázmin ugyan alszik, de elég nyugtalanul. Itt rettenetesen fúj a szél. Ma nem fogunk sétálni az tuti.

Én azért fejek, mert azt mondták mindig ürítsem ki teljesen a mellem amiből szopizott. Most is szopott és utána még 150-et lefejtem. Ha bennehagynám begyulladna.

Vidokata! Biztos macerálták a méhszájadat, bár azt érezted volna ha tágít, mert nagyon fáj. De egy szülésznő valahogy kíméletesebben tudja csinálni. Nekem is segített unokatesóm szülésnél és nem fájt, még valahogy elviselhetőbbé tette a fájást is. Bezzeg ha a doki csinálta volna :shock:

Kép
szly27

Jázmin is sokat kakál. Minden pelusban van és általában evéskor, vagy közvetlen evés után teszi. Ez teljesen normális ilyen pici korban anyatejes babánál.

Kép
szly27

nicike: lycopodium clavatum. De ha bemegy egy gyogyszertarba es mondod fejfajasra szeretnel homeso bogyot eloveszik a kis fuzetket amiben tobb fele fejfajas le van irva, es kivalasztjatok melyik irja legjobban korul, ami Nekd van.
A dietanal ha ala mesz szerintem nem baj, ha a szenhidraton mivul az etel taperteke ok....tesze azt nem eszel egy dkg kenyeret sem( en hetek ota nem eszem, de mondjuk eszel ket tal jo hideg gyumolcslevest(abban a szenhidrat lehet fele annyi el sem telit, de egeszseges es taperteke is van).

Dori: paradicsomot leginkabb lecsokent fagyasztom le, de miert ne lehtne csak ugy felkockazva is...de egyenlore orulok ha a paprika, tok es cukkini befer.

VKAta: hu, sokminden vagy csak nem parazos, ha nem mentel be ezek utan....meg ha a doki igy is erezt volna. en tuti hivtam volna masnem telon a dokit( mint a heten tortent dolog is mutatja, gondolhatod engemmilyen hulyenek neztek a szuleszeten...., e smegis a doki azt mondta o minden kismamanak ezt tanacsolja, inkabb menjen naponta, orankent vizsgaljak, de menjen ha kerdese felmerulo problemaja van, bar o egesz terhesseg soran azt mondta, inkabb menjek 20or mert gorcsolok ugy hogy nem nyilt tole a mehszaj, mint ne menjek, valahol igaza van, csak en is egy ido utan mar azt ereztem tul paras vagyok...)
Vendég

Wera!

Ha kicsit nyákos az nem baj. Az anyatejes széklet leginkább kenőcsös, de ha kicsit hígabb nem gáz. Attól nagyban függ hogy Te mit eszel...

Én nem csodálom ha hibbantak a gyerekek a fronttol. Hogy a fenébe ne hisz én is az vagyok???

Kép
andkata

Sziasztok!
Jó hogy visszaolvastam. Pici lányom szinte reggel óta fent van. Szopik egy picit, alszik kb 20 percet, utánna csak nyűglődik. 1,5 óra múlva újra szopi. Látom nálatok is így van.
Ronix nálatok mekkorák a gyerekek?

Kép
dittke

Totál nyálkás volt... bár csak 1x, azóta nem. Akkor remélem nincs gáz.

Na, most már totál kezdek kikészülni! Semmit nem tudok csinálni ettől a kis boszitól :twisted: Se enni, se wc-re menni, mert csak üvölt mint akit nyúznak. Reggel óta nem aludt!! Már tényleg nincs ötletem h mit csináljak vele :( . Ha le tudnánk menni sétálni az jó lenne, mert a babakocsiban mindig durmol, de ez a köcsög szélvihar :evil: ...
Hahhh... kipurcanok! Legalább apája itthon lenne... de melózik éjfélig :(
Vendég

Dittke! Nálunk kicsit rosszabbak az arányok: 1,5 óra szopi, 5 perc alvás, fél óra ordítás majd újra 1,5 óra szopi... hogy lehet ezt kibírni???? Kezdem elveszíteni a türelmem... pedig tudom h nagyon nem kéne... csak már nem érzem a csíííít... valaki küldjön máááá!!! :twisted: :lol: :lol:
Vendég

Wera! Akkor nem szóltam! :wink:

Kép
dittke

Wera, sztem a nyákos széklet lehet a folyamatos szopitól, és nem gáz. A tej eleje cukrosabb,. hígabb. És az én kölkiem is totál zizzentek, és én is az vagyok. Ez egy ilyen nap.

Szly, mértékkel fejj, különben az életben ki nem jössz a fejés túltermelés ördögi köréből, hacsak nem adod le.

potyka

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így belekotyogok a topikba, de hoztam nektek híreket desvikiről. Nem olvastam vissza részletesen, de ha jól tudom, ez az a topik, amit említett nekem, és gondoltam, esetleg érdekelhet benneteket, mi újság van velük. :)

Én tegnap és ma sms-eztem Vikivel, szerencsére jól vannak, de továbbra is feküdnie kell. Lackót 3300 grammra becsülték tegnap. Ma voltak nst-n, ott is ok minden, csak Lackójuk picit lustálkodott. :D Pénteken mennek majd újra.

Ha már esetleg más is továbbította róla ide a híreket, akkor bocsánat az ismétlésért. :lol:

Mindenkinek további csodálatos babavárást, akinek pedig már kibújt a lurkója, azoknak jó babázást kívánok!

Üdv.: Márti (Viki ismerőse egy másik babás topikból :lol: )
fmarti

Koszonjuk Vikirol a hireket!
Vendég

Szívesen!
fmarti

na nagyon kis szorgos voltam- amugy ilyent meg haziasszonyi palyafutasom alatt nem igen csinaltam- minden lesz, tok reszelve, tok szelve, cukkini, paprika, karfiol megparolva, lecso fo, es holnapra a vadas oda teve, de az is akkora adg hogy lehessen belole lefagyasztani:) igaz most ugy nez ki a kis fagyaszto resz, hogy kinyitom ed dol ki:)
De legalabb ha hetekig nem megyek boltba is van mit foznom.
Es csupa egeszseges dolog( bar lehet hogy tulzasba viszem a dolgot ugyanis kiindulva abbol milyen draga lesz a gyumolcs februarban, igy fagyasztottammar le barackot es meggyet is, es amint lesz kis hely fogok szilvat is- jo lesz Annanak amikor lekezdunk kostolgatni, csaknem ehet mindig almat meg sutotokot mert epp telen lesz fel eves :lol: )
Vendég

Anyjuk!
most nekem sem férne semmi a fagyasztóba, pedig nekünk 3 fiókos.... de most is maradt töltött képoszta (nem akartunk még 3. nap is azt enni) igy azt is lefagyasztottam (pont egy 2 emberes ebéd) de van lefagyasztva egy kis vadas is, meg töltött paprika... (Ati tudjon mit enni (ne kelljen főznie) míg korházban vagyok) vagy ha épp nem lesz időm főzni, akkor is jól fog jönni!! :) Sajna tököt nem lehet nálunk kapni...pedig jó lenne egy kis tökfőzeléket enni, de lehet bepróbálkozom azzal, hogy cukiniből csinálok...anya szerint ugy is jó!! :)
Gyümölcsöket meg nem tudok elfagyasztani... mert most sem igazán olcsóbb mint amit majd télen lehet kapni. Mert most is ugy hozzák be különböző országokból!!

d.dodó

ami igen nagy a szerelem :) :) :)

most ugy állunk estére hogy ordit a cicin ha a szájában van ha kiveszem semmi baj
ja és ha nincs teljessen tele a hasa akkor is vége

a korházban 120-at evett végig és ugye tápozták
nekem sose lesz ennyi tejem most is adtam tápot 120at evett probáltam kevesebbet de ordit
ime pár kép Kép Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

dittike 16 éves a lányom
10 éves a fiam

7 a pici lány és most a léna 1 hetes

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix, nagyon szépséges!!! Cicin azért ordibál, mert nem úgy jön, mint a cumi.... Kitartást!!!

potyka

Ronix: n agyon tunci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok,csak jelzem hogy ismét szarakodik a gépünk,úgyhogy ha nem leszek,akkor ezért.Ha meg valami más okból,akkor küldök sms-t valakinek.

Kép
Kép
Kép
kike

Ronix: tündéri Léna baba!!!
Ha van időd cseréld le a vonalzód! :lol: Mert vicces, hogy ott Réka 18 nap múlva születik! :lol: :lol:
Vendég

na szuoer!Mar fellabam sincs :(
a jobb ugye napok ota ugy bedagadva hogy raalni nem igen tudok, erre most a balt is tonkre tettem, elhuztam a konyhaszekreny ajtajat, erre az azzal a lendulettel kiesett es a nagylabujjamra esett :x azt hittem bekakilok, jo nagyot visitottam....
Meg jo hogy ferjemmel ugy van megbeszelve megyek ele a palyara es setalunk.....hogy ezt hogy fogom kivitelezni?Telo meh nincs nala
Vendég

Ronix
, megértem az apját... :):):)

Kép
andkata

Sziasztok!

Teljesen esélytelen, hogy kövessem :? . De az új apróságokat is sok szeretettel köszöntöm és nagyon boldog életet kívánok Nekik és persze a családnak!

Vidokata, nekem fájdogált a hasam azon a bizonyos napon és utána kezdődött a vérzés. Azt mondták tágulási vérzés, mert a magzatvíz nem folyik. De ha nálad nincs fájás és a méhszáj is zárt, bizonyára más volt.

Mi jól vagyunk továbbra is. Nagyon csendes pici lány Bogáta. Nyöszörög, ha éhes. Szopizik, aztán alszik is tovább, általában. Milyen furcsa, Toncsiról ilyenkor már rengeteg fénykép volt, Bogiról még nem sok van. De pótlom, és teszek majd fel.

Ti hogy álltok a kilókkal? Nekem szülés után össz. 4 kg ment le a 17-ből, igaz azóta már lement még 6, de azóta megállt.

Kávézni szoktatok? Lehet ilyenkor?

Amióta itthon vagyunk, Toncsi mindig utánoz. Az előbb épp megszopiztatta a babáját. Kérdeztük, hogy tejcsi van a cicidben? Mire ő: Nem, sült krumpli :lol:. Annyira édes.

Pocakosok, babócák nem akarnak még előbújni?

Szép estét mindenkinek és nyugodt éjszakákat :wink: !

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Ronix:olyan édes,pont mondtam apának olyan pelyhes,mint egy kiscsibe :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Potyka! De, le fogom adni a tejet. Már elküldtem a mintákat Pestre. Úgyhogy jövő héten már vihetem is be az anyatejgyűjtőbe. Most fagyasztom ami van. De nem akarok 10 litereket felhalmozni, mert Rolival is úgy jártam, hogy nem kellett neki a fagyasztott, így sokat a kutya ivott meg.

Ronix! Léna nagyon tündéri! Kitartást a szopihoz! Nemsemmi mennyiséget eszik. Jázminis ennyiket eszik, csak ciciből. Na meg azért ő idősebb!

Kép
szly27

Csillala!
De édesek! Toncsi meg főleg! Biztos megzabálnám! :)

Én asszem hamar lefeksszem sokáig már ugysem tehetem és mivel ma már 3x sírtam asszem ebből már semmi jó nem lesz...
Hülye front és hormonok....

Kata! Te jobban?

Potyka! Te ilyenkor mit csinálsz a gyerekekkel? Mármint ilyen hülye napokon?

Kép
andkata

:lol: Sziasztok

Most értünk haza a kórházból, 2100 a méhszáj, hájások vannak nyákdugó elment az előbb pisilésnél :wink: és drága kicsi fiam MEGFIORDULT FEJVÉGŰ ELMARAD A CSÁSZÁROM :lol: :P
BPD:99mm
Fl: 74mm
AC: 351
Bs: 3900gr

TErmészetesen szülhetek el se hiszem, biztonság kedvéért kaptam szerdára időpontot de doki és szülésznéni is úgy érzi a vizsgálat alapján, hogy talán 2-3 napon belül gyerek lesz, mert a fájások állandóak .
LEHET SZURKOLNI ÉS SZUGERÁLNI :wink: :wink:
hétvégén jó lenne szülni mert apa itthon van , hétfőn viszont dolgozik. Így most szugizom kisfiam, hogy hétvégén bújon ki.Remélem kicsit hallgat rám.

Vissza olvasok és jövök mindenkinek minden jót
tappancs28

Sziasztok!
ugy látom ma én vagyok az első!!Bár ezt nem is csodálom, amilyen korán van még.... először tök jól aludtam...aztán egy 3/4 2-kor wc-re kelés után nem tudtam visszaaludni. Csak forgolódatm, nézelődtem. Párom horkolt...akkor megpróbáltam zenét hallagtni. Aztán meg fájásaim lettek. De rendszertelenül. És utána óránként, volt hogy fél óránként jártam pisilni. Utána valamennyire rendszereyődtek 6 percesekre a fájások....... de most az is abbamaradt! De már nem tudok visszaaludni!! :evil: meg éhes is lettem..... na majd maximum délután alszom egy nagyot!

Ronix!
Nagyon édes Léna baba!!

Tappancs!
Ez nagyon jó hír, hogy befordult!!! Drukkolok, hogy hétvégén szülj!!

d.dodó

Tappancs, hurrá!!! És hajrá. :lol:

potyka

Sziasztok! Na,tessék,Tappancs is megelőz! :roll: :D Persze megy a drukk nagyon! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Akata, festettünk (de a kertben), jó nagy papírra, sütöttünk sütit, és hagytam őket többet olyan agyatlanásogokkal tökölni (nintendo, tv), amit amúgy nem hagyok. Ezek a kicsik. A nagyobbaknak meg javasoltam, hogy hívjanak át barátnőt. A kisebbik úgy is tett. :lol: Mázlimra este meg apjuk is beszállt, és együtt szedte a meztelencsigákat a fiúkkal. DE ha nem érezném magam tök aszociálisnak, meg mozgásképtelennek, kimennék velük az erdőbe kirándulni. Ott van hova öljék a felesleges energiát. Viszont annyira lazák az izületeim, és ugye ilyenkor még ráengednek a szalagok, hogy ezt sajna nem kockáztathatom. Ma azt hiszem csinálok sógyurmát. És forszírozom nagyobbaknál a tűnemezelés, mert legalábbis engem izgat a technika, hátha rákapnak. Kicisknek meg reményeim szeirnt elkészül a homokozó. Hát így. De bevallom, hisztis vagyok. És komolyan csak érzem magamban a hisztit, de még oka sincs. :roll:

Csilla, sültkrumplis Toncsi :P .

potyka

Jó reggelt!

Tappancs! De jó! Akkor mehet természetesen! Tényleg az utolsó pillanatig forgolódhatnak ezek a babák! Jó lenne Marcsinak is megfordulna!

Ma elég ramaty éjszakaánk volt. Kisasszony nem volt hajlandó két óránál többet aludni. Így két óránként evett, bár abban szerencsém volt, hogy rögtön visszaaludt. Most viszont reggel 5:30 óta fentvan. Nem sír, de keresgél, szuszog. De most nem adok neki, mert még túletetem. Kivárjuk a min. 3 órát. Délelőtt úgyis piacra megyünk, a babakocsiban tuti aludni fog.

Roli már viszonylag jól aludt, szerencsére, így hozzá nem kellett kelnem.

Kép
szly27

hahó, jó a reggel!
Hajnalban én is világítottam, csak épp a lányom ágyánál - felébredt és mesét kért :shock: de hát a kicsihez is sokszor fel kell majd kelnem, úgyhogy gondoltam, neki is megtehetetem, hogy mesélek. Rosszat álmodott, azt mondta.

Képzeljétek, tegnap a férjecske azt mondta, hogy szerinte vékony vagyok (az órisá hasammal, meg a 81 kilómmal :lol: ) hát ezen már én is csak nevettem, tényleg! De nagyon édes volt tőle, és talán tényleg mind a +12 kiló a hasamon van... az annnnnyira nagy! Ha a Zoli megcsinálja a fotógépet, teszek fel elrettentésül egy képet :lol:

Tappancs, nagyon-nagyon jó hírt mondtál, örülök!!! Milyen rendes gyerkőcöd lesz, hogy befordult!!! Hát akkor tényleg irány a szülés!!! :wink:

Potyka, de jó hogy írtad, mit csinálnak a gyerekeid, legalább én is ötletelhetek belőle Szonjával... a kertben festés nagyon tetszik, szerintem ő is imádná!

KépKép
szkagi

Ja, és tegnap kitaláltam, hogy mi lenne, ha ma leugranánk a Balcsira egyet fürdeni - csajok, ez a két gyerek (férjem és lányom) körbeugráltak, hogy milyen jó!!!! Persze btesszük a kórházas cuccot is, biztos ami biztos, és már délután jövünk is haza, mert este vendégeink lesznek. De mivel semmi bajom nincs, még összehúzódás sem igazán, ezért még most bevállalható egy ilyen túra.

Úgyhogy ma is elmarad a takarítás :oops: :lol: :lol: :lol:

Patr, ma még csak szombat van, ugye nem szültél??? Holnap már vasárnap!!! :roll: Mi csak este palacsintázunk, te mehetsz hamarabb is!

Lányok, énsajnálom, hogy Vikit így elzárta tőlünk a dokija. 3,3 kilós bébivel minek feküdni a betöltött 37. hét után, vajon? Biztosan van más oka is, nemcsak a nyitott mészáj... vagy ennyire paradokija van? Hát ezt majd néhány nap múlva megtudjuk, amikor végre engedik, hogy felkeljen.

Jaj, szoptatás és nem alvás... ettől nagyon tartok!!! Minden babásnak sok kitartást kívánok ehhez az időszakhoz! De ti már közeledtek afelé, hogy hamarosan hosszabbakat alszik a kicsi éjszaka, akár át is alussza 8)

KépKép
szkagi

Nos,front ide,front oda-babóm bennmarad még egy ideig :)
Ma mondjuk ne is jöjjön,Apa éjszakás volt,most meg nem alszik,hanem a kőmüvesnek segédkezik-ki fog készülni :roll:

Holnap megyek vásárolgatni Nővéremékkel :D

A kertben festés nekem is tetszik-jó ötlet :D Majd ha lessz hely,akkor én is bevetem a dolgot.

Egyre csak kapom a kérdést,hogy egyben vagyok még?meg hogy azthittem már a kórházben van :evil: Hát nem.

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt mindenkinek!

Csilla! Sültkrumpli a ciciben? Nagggyon jóó! :lol: :lol: :lol:

Tappancs! Tök szupi hogy befordult a baba! Jaj de jó hír!

Nekem ma százszor jobb kedvem van, mint tegnap! Este végre egymásra hangolódtunk Apával. Testileg-lelkileg!
Elpanaszoltam minden gondom-bajom, és olyan jól esett a vígasztalása!
Szóba került a szülés is, mondtam neki, hogy most már félek tőle, nagyon fog fájni, mire Ő: "csak nem!" :shock: Hát persze! :lol:
De azért aranyos volt!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja, meg még azt akartam írni, hogy tegnap amikor menetm a lányomért a bölcsibe, rohant oda a kicsi, és persze pont a kerti kiskapu előtt elhasalt, fejjel neki a rácsoknak lendületből... hát ezeket a pillnatokat olyan szívesen kihagynám az életünkből, de ezzel jár :shock:

Felvettem!!!! és úgy vigasztaltam, annyira sírt. Már hónapok óta nem vettem fel, érezte is, hogy ez nagy dolog, és elég hamar megvigasztalódott szerencsére.
Én meg nem szültem meg azóta sem!

De hogy egy gyerek ennyit essen.keljen, nem is értem. Most ilyen csetlős-botlós időszaka van. Biztosan nő, akkor ilyen kis szétesett, nem tudja, merre jár a keze-lába :P

KépKép
szkagi

na sziasztok, megyek pakolni a fürdős holmikat - bár nincs az a ragyogó idő itt, de ettől még a Balatonon lehet gyönyörű napsütés, ugye?
Este jelentkezem, vagy ha már összeestem, akkor reggel 8)

Mindenkinek szép napot!

Kike, akkor te ma ne szülj,
Katák, nektek megy a drukk a mai szüléshez, na meg Tappancsnak is++++++++++

meg aki akar már szülni, menjen,
javítsátok a statisztikát 8)

KépKép
szkagi

Ági:szegény Szonja-remélem nem ütötte nagyon meg magát.Néha még a Kristinek is vannak ilyen csetlős-botlós napjai-de nem veszi fel igazán.Múltkor mikor medencéztek-benne volt egy darázs a vízben,még élt,és persze hogy hozzá kellett nyúlnia-meg is csípte,de csak felszisszent.Ha a Vercsit csípte volna meg visított volna,mint egy kismalac :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kristi is még fel szokott kéreckedni,néha fel is veszem,ez sokat számít neki-pedig 20 kiló,de hát akkor is. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?