jó rég voltam, de nálunk is pocsék éjszakák voltak mostanában...
Így kicsit aggaszt a közelgő balatoni hétvége anyósékkal, sógorral összezárva...
Gyuzso?
Ti már lenn?
Elküldöm a telszámom priviben, ha gondolod, te is, hátha összejön valamikor a nyáron egy afrika múzeum? Vagy egy fröccs és hússütögetés.
Aprooka,
bocs, nem követtem annyira szorosan, de ha a kútvölgyiben szülsz akkor sztem oda nem kell eldobható pelenkázóalátét. Nem is fogod tudni hová letenni! Amúgy minden szobában van kis pelenkázó állványka, minden felszereléssel! (pelenka, alkohol, steril géz, popsikenőcs) de én mindig a csecsemőosztályra vittem pelustcserélni. Popsitörlő se kellet, meg nekem se betét, pedig vittem. Mellszívó is van, de azt a párod is beviheti vmelyik nap.
EDA állítólag 24 ropi. Meg engem a doki eléggé lebeszélt azzal, hogy mennyire elnyújthatja a kitolási szakaszt és emiatt sokkal gyakoribbak a szövődmények.
Én amúgy a legbelsőben szültem (amelyikben nem akartam
ja és van több szoptató párna meg egy ülőpárna is (az a középen lukas fajta, én mindig arra hajtottam..
Renáta,
üdv újra itt! Hogy haladsz a vezetéssel?
Remélem nincs baj, én meg már azt hittem "AZÉRT" keresed Vida dokit...
Nálam szombat óta újra vérzés
Andi,
mondd, hogy mi van szerda óta? Ha van időd, gyere. Szeretünk és hiányzol! Annyira durva, hogy már szinte nincs család, aki ne szembesült volna ezzel valamilyen formában... nálunk is és azóta sejtem, hogy ez valszeg nálam is elő fog jönni..
na elnézést a negatív gondolatokért...
ugrom, mert úgy néz ki, valahol csőtörés van a házban, hallom ahogy az udvarban zsonganak az lakók..