Lehet bonyolult így elsőre
Szóval van a hordozón kívül:
0-18-as ülés, ez csak elvileg van 0-tól mert valójában újszülöttnek nyilván nem kényelmes
van 9-18-as ülés A kettő abban különbözik csak hogy a 0-18-as elvileg háttal is beköthető, ha elég hosszú az öv a kocsiban. Egyébként tök egyformák, egy öntésű az ülés, tehát nem szedhető szét két részre, épp ezért biztosnásgosabbk szerintem.Dönthető, az üléslappal együtt, tehát ha elalszik akkor olyasmi lezs mint a hordozó. ha ezt választod akkor mikro kinövi a gyerek jöhet a 15-36-ös ülés, ami már csak egy ülésmagasító állítható magasságú háttámlával, nincs saját öve.
Van egy áthidaló ülés, ami 9-36 kg -ig használható, úgy néz ki mint a 15-36-os csak van saját öve is és nem állatható a háttámla. kb 20-25 kg -ig használható saját övvel, utána az autó övével lehet bekötni. Ezek általába nnem dönthetőek, vagycsak egy kicsit a háttámla , de maga az ülőlap ugye nem döl vele,vagy pl a concordhoz lehet egy éket kapni amit alá kell tenni és akkor döntött. Sokan azért veszik meg hogy ne kelljen két ülést venni, egy 9-18-ast és egy 15-36-ost, de kevésbé tartják pici gyereknek biztosnágosnak, illetve ahogy írtam nekem az volt vele a bajom hogy Emma 4,5 éves korára kinőtte magasságra (túlnyúlt a feje rajta) én meg még nem találtam elég nagynak ahhoz hogy csak egy sima ülésmagasítón üljön.