Szerintem nem tagadhatja le Patrik és Bence. hogy tesók. Azok a gyönyörű szemek Patriknak is megvoltak.
Tündike! Mielőbbi jobbulást Barnikának. Hétvégére már szerintem már jobb lesz Neki.
Nati! A gátmasszázst Te csináltad magadnak?
Én is szeretném majd kipróbálni pár hét múlva. Hétfő este telefonál a srác, hogy szerdán jönnek vagy szombaton. Azt mondta, két nap alatt készen lesz.
Neketek legalább vesz valamit anyós. Mi nem kapunk semmit, csak szüli-névnapra meg karácsonyra. Évközbe még egy csokit se.
Látod ez meg a másik véglet.
Biztos bosszantó, ha sok kacatot vesz, de gondolj bele a mi helyzetünkbe. Anyum főz mos Kriszre(mikor nem én), az Ő anyukája meg semmit nem tesz érte/értünk.
Tegnap elmentünk ugye melltartóbetétért. vettünk. Mindjárt nézem Kata, milyen márka:Canpol. A Brendon-ba vettük, mert oda mentünk. Hogy jó-e, azt majd megmondom. Meg vettem Avent-es bimbóvédőt, meg eldobható bugyit is. Ezt már betehetem a táskába.
Meg észrevettük, hogy 69900helyett most 59900ft az a babakocsi, amit kinéztünk, így azt is megvettük. Ja, azt nem írtam, hogy Budaörsön. mert ebba a Brendon-ba sosincs, amit keresünk.
Ha összerakja Krisz, teszek fel képet róla. Nagyon örülök ám, hogy már az megvan.
És tök rendik voltak, megengedték, hogy kivigyük, és megnézzük, befér-e a kocsiba.
Gabi! A bilizés még szerintem is korai. Látom Nektek is aktív anyósotok.
Ibi ma mehet haza!!
Ma is fekszem, pihizek.