Verőfényes szép hétfőt!
Monee, neked milyen amúgy a méhszájad? Bocsi ha írtad, már nem emlékszem...

csak arra, hogy be van illeszkedve a babócád feje.
Nekem is 30 hetesen kezdte ezt a dumát a dokim, és 38 hétre szülés is lett belőle, de annyi vigasztaljon, hogy akkor a tágulási szakasz nem lesz olyan hosszú, meg a baba útja.
Nekem a mai méhszáj jelentés: 2100.

És Benjámin megint fejvégű, eléggé beilleszkedős a koponya. A dokim szerint a terhesség 26-27 hetes, én meg tudom, hogy nem. Úgyhogy most megint foghatom vissza magam, a kutyafáját neki!!
Az a baj, hogy abszolút nem érzem a keményedéseket!

Illetve rettentően hozzászoktam...
Zsizsik, csöppet se bánd, hogy nem tudsz ráhangolódni a gyerkőcre. Nézd meg Ramit, Csakegyet, meg sokáig én is milyen voltam...

Az biztos, hogy akkor, amikor elkezd mocorogni, onnantól már azért tudatosabb a terhesség...
Tényleg Csakegy, te már érzed a babát?
Bettica, nyaralás igen, de sátor nem...

esetleg ott a kempingben valami faházat nem tudnátok szerezni vagy hasonlót? Vagy nem tudom, milyen környékre mennétek.
Bogi egész nap bugyiban flangál... egy másik topikban kicsi vita megy a szobatisztaságról, az egyik fórumtag azt olvasta a Suttogóban (már megint a könyvek...), hogy 9 hósan (!!), még dackorszak előtt kell szobatisztaságra nevelni.

Még szerencse, hogy idáig nem jutottam el e neves olvasmányban, de szerintem ez RETTENETES túlzás. Nos, az illető ezt meg is valósította, vallva, hogy az anyán múlik a nagy része... hát, nem tudom. Most másfél éves a kicsi, és megtagadja a bilit...
Mindenesetre Bogi napközben nem akarja felvenni a bugyipelust sem, csak az alváshoz engedi meg. Közben óránként WC szűkítő, vagy bili, és erőlködik, bizonyítani akar. Igen ám, de tegnap este olyan fáradt volt (el voltunk utazva hétvégén) itthon, hogy másfél óra alatt kétszer kakilt be, majd bepisilt a bugyiba... azt a bűnbánó, szégyenkező arcot mindannyiszor... pedig csak rettentő dekoncentrált volt szegényem. Mindenesetre haladunk.