Elöször is köszi a drukkot a szurihoz, úgylátszik hatott,mert nem lett semmi gond, se láz-se nyügi
Újból megmérték, most 6380 gr és 65 cm, ennyi a hivatalos hossza most már egészen biztosan.
Tegnap nem tudtam jönni, mert egész nap vagy telefonon hivogattak otthoról vagy e-maileket irtam, szóval hanyagolnom kellett a Babanetet, de most itt vagyok teljes létszámban!
DBarbi,utólag sok boldog névnapot druszám, itt most jönne egy virág Gif, ha lenne éppen raktáron

Fanni nagyon aranyos, micsoda nagy lány már,hogy igy "tömi" magát!!
Susie, én is csatlakozom DBarbihoz, Prücsök gyönyörűűűű!!! Jobbulást a hasmarshoz, nekem is volt múlthéten, de gyoran el is múlt,szerencsére... Füles kérdésre nem tudok válaszolni, nálunk Ádám néha a fejét vakargatja, én meg ettöl vagyok kikattanva, miért csinál ilyet...Viszont (most ne nézzetek nagyon nagyot), nálunk Ádi füléböl sokszor kipottyan a megszáradt fülzsir...Nem túl gusztusos, és nem is tudom mit kezdjek vele, mert azt tudom, hogy fülpucával nem lehet benyulni, pelenkacsücsökkel amennyire tudom kitörülgetem neki, de mégis olyan kis sárga zsir potyog ki a füléböl, hogycsakna...
Batkamanó, én is megnéztem Emma képét, aranyfalat kislány, és én is a kiváncsiak táborához tartozom, nem raknál fel képet rólatok is? Kiváncsi lennék apuci-anyucira is
Jogvédök nem ide figyelni, de én magam készitettem Ádámnak Halász Judit CDt, azokból a számokból, amiket már évek alatt összegyüjtöttem az interneten. Csupa olyan számot raktam rá amit én is szerettem és az ismert (Bóbita, CSiribiri stb) dalokat válogattam össze. Gabi75, nálatok hogyan néz ki a mongolfolt? Mert nekem anyukám "diagnosztizálta", amikor megszületett Ádám, és még mindig van neki, kiváncsi vagyok a tiétek is igy néz-e ki. Ádámnak sötét szürke elszinezödés van (nem konkrét folt) a gerince végén, valahol a popsikája felett
Én rengeteget vigyorgok Ádámra, kezdettöl fogva,lehet tényleg,hogy ezért ilyen mosolygós baba???
Szisz, remélem jól átvészeltétek az oltást, és minden rendben van.Én az elsö éjszaka együtt aludtam Ádámmal, csak hogy egészen biztosan észrevegyem ha lázasodna, de nem volt semmi
A tornáért gratula, csak ügyesen igy tovább
Szerintem a Babygym-et meg ne sajnáld, fogjátok még azt ti is használni, ha jó ha nem
Nálunk is fokozatosan szokott hozzá Ádám,most már egész jókat el gagyarászik a sok lógókának. És ez is csak egy fajta pozició a játszásra, emellett még nyugodtan pakolgathatod a feje mellé is a játékokat, ha már ezt tanácsolta a doki. Úgy is unalmas lenne egész nap csak igy-vagy csak úgy játszani, még ebben is kell a változatosság... Anita, én 8 órával vagyok visszább, vagyis ha otthon éjfélkor itt még csak délután 4 óra van.
Többieknek szurkolok akik oltásokon estek-esnek át, ne is legyen semmi gond.
Nálunk sincs gyógyszertári fürdetökenöcs,igy ebben nem tudok segiteni, mi is bolti verziót használunk, szerencsére nincs baj vele.
A védönénivel beszélgettem ezt a hozzátáplálási témát, mert a dokim is pedzegette, nem akarok-e neki adni már valamit. Nem kell, csak ha úgygondolom,most már lehet- ilyen beállitással beszélt a dokim. A védönéni viszont elmondta,hogy igazából a tápszeres babáknak szokták 4 hónapos kortól ajánlani a pótlást (itt rizspéppel kezdik),mert a szopis babák sokkal jobban kapnak vasat, vitamint, védöanyagot a tejcsiböl. Azt mondta, ne aggódjak és ne is kezdjem el, csak ha nagyon-nagyon látom, hogy kivánja Ádámka. Könyörgöm, honnan lehet ezt látni,mikor mindig cicizünk????
Majd esetleg közvetlenül 6 hónap környékén megpróbálkozunk vele, addig el felejtve a téma.
Ja, még egy jó hir, megkerült az én alvó babám!!! Tegnap este kb 11 körül volt egy kis nyafi, de cumira csend lett, és reggel negyed 9-ig húztuk a lóbört! Már hiányzott ez a jó nagy alvás, elhihetitek.
Mennem kell, bocsi ha hosszú voltam, de sok volt a bepótolnivalóm!
Mindenkinek boldog
!!!!! Nálunk még mindig rengeteg hó van,itt tuttibiztos szánkón jön a Télapó!!!!
Sziasztok
Barbi

Még szerencse, hogy ott a kis Vencel, de szerintem már ő is hiányolja a testvérkéjét, hiszen idáig együtt lubickoltak a pocakban
.

.