A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szia Flóra :D :D

Kép
szilzi

A laptetőnk már nem örülünk?? :lol: :lol: Csak mert végre nekem is van egy! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szilvi,jó étvágyat! Én is ebédelek. Kép

Kép
flóra 11

Persze, örülünk. :D Gratula!!!

Kép
flóra 11

Benó, eltűntél innen?

Sajnálom,hogy nem volt doki. Valahogy úgy érzem,mindegyikünknél csak halasztódnak a dolgok.

Kép
flóra 11

Újra itt vagyok, hazajött a Gy. ebédelni, azért tűntem el. :D

KépKép
benó

Gratula a laptetőhöz! Örülünk, örülünk! :D

KépKép
benó

Jó étvágyat mindenkinek! Én is csináltam egy gyors muffint, borsósat, elég érdekes íze van. :roll: Ilyet nem készítek, mikor jössz, ígérem. :D

KépKép
benó

El kell majd mennem ajándékot vásárolni, mert a Gy. megy a Peti főnökéékhez gyakorolni agyaggalambot lőni, mert jövő héten ebből vizsgázik, és akar vinni nekik valami ajándékot. És mivel a főnök felesége várandós :roll: , ezért valami gyerekajándékot kell vennem. :roll: Örvendek. Csúnya irigy vagyok, nem utáltok? :x Kérdezték, hogy én megyek-e, de nem megyek, nem a várandósság miatt, hanem mert megbeszéltem a hastáncos társaimmal, hogy ma megyünk szombat helyett hastáncra mindannyian, mert akkor mindenkinek szabad marad a hétvégéje. :D Nem akarom őket se átverni. De mondtam a Gy.-nak, hogy ha majd legközelebb is meghívják őt lőni, elmegyek én is, megnézem a pocakot. :D

KépKép
benó

Szombaton elmegyünk anyuékkal kirándulni Tapolcára, a tavasbarlangba. Ott még nem voltunk. :D
Ópusztaszerre még nem reagáltam, meg Hajdúszoboszlóra sem. Ópusztaszeren már voltunk többször, Hajdúszoboszlón még nem, pedig én oda nem messze jártam a főiskolára, elmehettem volna. De onnan én csak Tokaj környékére mentem.

Tényleg, Szilzi, nyilatkozz:
- milyen bort szeretsz (vagy ha nem bort, mit)
- mi az, amit utálsz (pl. túró vagy mazsola vagy valami, én a mazsolát nem szeretem pl., a Gy. meg a túrót nem)
- van egy jó receptem, egy olívás, feta sajtos muffin, de az a jó ebben, hogy mindkét fő összetevő olyan, ami megosztja az embereket, hogy szeretik vagy sem. Te szereted vagy nem szereted őket? Többiek is nyilatkozhatnak, hátha egyszer össze tudjuk hozni a közös talit, és akkor már ismerni fogjuk egymás ízlését.

KépKép
benó

Hú, Benó! A múltkor Tancsuval beszélgettünk erről a barlangfürdőrőlés megnéztem neten. Hát valami csodálatos,komolyan. Na ott még nem voltam. Végre egy hely, ahol nem jártam,igaz? :D

Kép
flóra 11

Front lesz? :wink: Biztos? :D

KépKép
benó

Igen, és ez nagyon jó, hogy szinte mindannyian ilyen kirándulósok vagyunk! :D Egyszer majd jó lenne egy közös kirándulás! Oké, nem szervezkedem, visszavontam.

KépKép
benó

Egyébként én minxdenevő vagyok. Nem is tudom,mit nem szeretek. A salátákban az almát. Mert akkor olyan fura íze van. Meg nem nagyon szeretem a csípőset, csak enyhén, a zsírosat sem szeretem, meg a kövér húsokat sem. Konkrét ételt most nem tudok mondani,majd gondolkodom. :roll:

Kép
flóra 11

A zsírosat én sem szeretem. :D Meg a mazsolát. A nagyon csípőset, amikor már kiugrik a szemem, azt én se szeretem, de amúgy nagyon. :D

KépKép
benó

Nyugodtan szervezkedj, én is benne lennék, csak autó nélkül nehéz. Zsuzsi merre jár ma? Ma még szabadja van. Elmentek volna ők is csavarogni?

Kép
flóra 11

A párom még nem jött meg Pozyonyból, így szerintem a délutáni szerelésből nem nagyon lesz valami. Nálunk is tolódnak a dolgok. :(

Kép
flóra 11

Benó, most megyek ha nem baj. Megyek elintézni pár dolgot. Majd jövök.

Pá...

Kép
flóra 11

Ne is mondd! :wink:

KépKép
benó

Puszi, menj békével. :D

KépKép
benó

Szilzi, várlak!

KépKép
benó

Mentás-vodkás limonádé

Hozzávalók
1 kis maréknyi aprított mentalevél
150 g barnacukor
2,5 dl friss narancslé
3 dl vodka
Tört jég
Friss mentalevelek

Elkészítés
Keverje össze az apróra vágott mentát és a cukrot egy nagy tálban. Keverje hozzá a citromlevet és a vodkát. Fedje le a tálat, majd rakja be a hűtőbe legalább 30 percre (legfeljebb 2 órára).

A keveréket töltse egy kancsóba. Töltsön meg hat darab 2-2,5dl-es poharat tört jéggel, majd a jeget öntse fel a keverékkel. Díszítse mentalevéllel.

6 főre.

KépKép
benó

Bazsalikomos mojito
(Rumos, lime-os, mentás bazsalikomos koktél)

Díszítés: friss menta és bazsalikom hajtások, és lime karikák

Hozzávalók
2 friss hajtás menta, aprítva
2 friss hajtás bazsalikom, aprítva
1 evőkanál barnacukor
3 evőkanál friss limelé (1 lime leve)
3 evőkanál fehérrum
jéghideg szóda vagy ásványvíz

Előkészítés
Egy magas pohárban a kanál domború felével nyomja össze a menta- és bazsalikomleveleket, a barnacukorral és a limelével, ameddig a cukor teljesen feloldódik, majd keverje össze a rummal. Adjon hozzá jégkockákat, és öntse fel szódával vagy ásványvízzel.

Jól keverje össze az italt, majd díszítse friss menta és bazsalikom hajtásokkal és lime karikákkal.

Alkoholmentes (virgin) változatban is elkészítheti, amennyiben a rumot kihagyja.

1 főre

KépKép
benó

Naaaaaa!

KépKép
benó

Itt vagyok!!!!!

Kép
szilzi

Na! :D

KépKép
benó

Mesélj, mit találtatok ki! :D

KépKép
benó

Már nem tudok sokáig maradni. :cry:

KépKép
benó

Sajnálom, hogy elkerüljük egymást, pedig nagyon kíváncsi voltam, hogy mi lesz. :cry: Ma nem sok minden jön össze. :cry:

KépKép
benó

Bánatomban eszem egy levest, aztán elmegyek ajándékot venni.

KépKép
benó

Megyek is.

KépKép
benó

Visszajöttem, vettem más gyerekének 9000 Ft-os játszószőnyeget.

KépKép
benó

Bocsi, lehet, hogy kicsit depis vagyok? :roll:

KépKép
benó

Nem tud jönni valaki?

KépKép
benó

Szia Benó,

kidobott a net, aztán nem működött, de most vagyok! :D

Kép
szilzi

Most azzal terrorizálom magam unaloműzésként, hogy megnézegetem az iwiw-en a kismamás/kisbabás képeket. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
benó

Helló! :D Itt száradtam, persze nem miattad van, csak úgy mondom. Depis vagyok.

Na, mesélj! :D

KépKép
benó

Még jó, hogy egy csomó tanítvány-ismerősöm van, ők nem várnak babát. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
benó

Szóval, úgy tudnék menni, hogy pénteken reggel. Csütörtökön Attila megy orvoshoz és akkor itt szeretnék lenni, de a másik időpont tök sokára lett volna :(
De pénteken mennék már reggel és délután lejönne az Attila is és este pedig hazajönnénk! Mit szólsz? :D Remélem jó, így! :D :D

És nem érzem kényszernek! :shock: Hogy kérdezhetsz ilyet??? :shock:

Kép
szilzi

Ne idegesítsd már magad! :roll: Nézd meg a sok társkeresőt, inkább! Nekik még párjuk sincs :D :D

Kép
szilzi

Oké! :D Megbeszéltük. Hány órakor tudna jönni az Attila?

KépKép
benó

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted::twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Sokáig nem idegeskedem, lemegyek inkább anyuékhoz, aztán megy hastáncra. Bár, sok kedvem nincs.

KépKép
benó

Sziasztok! Vagyok! És a tévénk is kész! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szia! :D Ügyesek vagytok! :D Mi van a sátorral?

KépKép
benó

Sátor kitakarítva, kimosva,kiszelőztetve. Nem szép de használható, ha venni kéne akkor inkább ez is szép, na majd iszom hogy szebbnek lássam! :D :D :D
Viszont vettünk 2 hűtőtáskát, napernyőt, 3db polyform matracot 5000ft-ért, pont ma volt akciós!

Kép
muzsuzska

Oké, rúgjunk be! Ez az! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

ma ugyis nyűgős vagyok, rohadt meleg és fülledt ídő van!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Jól van, akkor nem csak én vagyok ilyen izé ma. :evil:

KépKép
benó

Reggel megyünk dolgozni, már azért is nyűgi vagyok!

Kép
muzsuzska

Gyere át, van rosénk kibontva, mivel a múltkor beraktuk a fagyasztóba, és másnap vagy mikor jutott a Gy. eszébe, és már kilökte a dugót addigra. Úgyhogy most már ki is van bontva, fáradozni se kell vele, most már a normál hűtőben van. Jó lenne valakivel együtt üldögélni most. Együtt. Nem onlány. És semmi kedvem semmihez.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?