Csak tervezz nyugodtan Benó, ki sem bírnád, ha nem tervezhetnél. De szerintem tervezd meg papíron és a tervezeti javaslatodat pénteken terjeszd Szilzi elé jóváhagyásra. Szerintem jóvá fogja hagyni.
Benó,nekem eddig a hasam akkora volt,mint a Kilimandzsáró, csak puha és hájas. Most viszont felette is megnőtt, nem tudom mitől,de hirtelen meghíztam, lett még egy úszógumim.
ma olyan szép kismamaruhákat láttam, szerintem ezeket fogom hordani és ha megkérdezik hányadik hónapban vagyok akkor szeptemberig tudom mondani!!!! Most a hetedikben!
Zsuzsi, ilyen hüvelygyulladást nekem a cickafark tea tökéletesen rendbehozott. Naponta ülőfürdőztem a teában, meg kimostam a hüvelyemet a teával. Egy hét alatt minden bajom elmúlt, amit a doki egy éven át nem bírt kikezelni.
Zsuzsi, az nekem sem hiányzik a gyűjteményből. Az az egész kiteljesedése! Sőt hátrafele jön a következő domborulat, szóval olyan vagyok,mint Nagy Magyarország,ahol még volt Tátra,Mátra Fátra.
Hú,Zsuzsi,nekünk is van ott jégkrémünk. Én már nem merem mondani,hogy együk meg,mert komolyan megint mghíztam. Ma már szűknek éreztem a gatyómat,ami a múlt héten még jó volt.